2011 Aralık Anneleri

benim bi tavsiyem olacak eğer kabul edersen
dediğin gibi sen tekrar son 1 hafta kontrolune başla, doğuma girerken son 1 hafta değerlerini de dotoruna göster bebek doğduktan sonra allah korusun olabilecek bir şeker koması vs durumuna da oradaki ekip hazırlıklı olur en azından...

daha devam edicem fotolara kızlar inş yükleniyodur he çok zaman alıyo bunlar yaawwwww

bu grupta aksesuarlarımız var:)) kuş kadar odaya neler sokmuşum yaaaaaa

veeee beşiğimize sıra geldi cibinliğin kenarlarına tikkat:))) nazar boncuklu ilikli iğneler taktım dilek ağacı gibi oldu çok dadluuuuuu

tulaycımmmm bunlar hepsi harikaaa!!! bayıldım cok güzel olmuş herşeysi ve yıkayıp yıkayıp bıtıremedıgın kadar var yani kız kardeşin hiç bişey almasın bence bunlar ona da yeter ıyı gunlerde saglıkla kullanmayı nasip etsin allah

cnm hakkında hayırlısı olsun inş..

bu dönemleri cok ıyı bılırım cnm ondan hazırlıklıyım hereşye hatta benım ılk kızım geceleri hiç ama hiç uyumuyordu butun gece bakışıp oturuyorduk

maşallah gözün aydın cnm allah analı babalı buyutsun..daha detaylı bılgı verırsen annis listeye ekler senide..

cnm son gunlerin stresindendır relax olmaya calış sonradan neler olur bıter bunları şimdiden hiiiççç düşünme herşey zamanı geldıgınde zaten yaşanacak şimdiden düşünüp stres yapmaya gerek yokk..bak ben sonrasını hiç düşünmüyorum dogduktan sonra artık onlarıda düşünürüm..şimdi sadece saglıkla kavuşacagım günü beklıyorum...

cnm zaten sepette yattıgı süre içinde bu bebiş kendi kendine dönemıyecek o yuzden cokta sıkıntı olmaz gibi..birde kış bebeği oldugu için heryeri giyinik olacak

evet cnm teşekkür ederim tavsiyen için öle yapıyım ben son günler de olsa((

aynı gün bende kızıma kavuşacağım inşallah bende 38+5 olacağım o gün ama benim doğum günüm değil:)

ay kızlar bi sürü 12 aralık annesi olucaz. benim de oğluşum Çınar bugün doktorumuzun verdiği tarih ve saat üzerine pazartesi saat 7de kollarımızda olacak nasipse. heyecan dorukta bende siz nasılsınız?? Rabbim yardımcımız olsun.

canım moral çoook önemli yüksek çıksa da sen moralini bozma olur mu kuzum:))

kızlar bugün soooon kontrolümüze gittik rabbim nasip ederse, oğluşum 12.12.2011 pazartesi günü sabah 7 de sezeryanla alınacak. darısı tüm sezeryan olacak annelerin başına gün verilmesi insanı çok rahatlatıyor. ama şimdiden paniklemiş durumdayım, heyecan doruk dualarınızı eksik etmeyin daha pazartesiye kadar çook dua isterim sizlerden ama siz yine de edin:))

hepinizi kocaman öpüyorum geçmişi baya bi okudum ama kaçırdığım varsa tüm taze anneleri tebrik ediyorum...
hepinize sevgiler....

haklısın cnm ya. ben ne bileyim iyice gamlı baykuş oldum. eşim de kızıyo, dün iyi haberler aldık, kızımız iyiymiş, böbrekleri düzgün, kilosu iyi boyu iyi, herşey yolunda tarihimiz belli. daha neden canını sıkıyosun diyor. haklı ama herhalde ben doğurcam diye bi de hormonlar fln derken stres tavan yaptı. neyse. halime naptı acaba? kzusunu görsek de biraz rahatlasak

canım hayırlısı olsun insallah. sağlıcakla al çınar bebeği kucağına. bizim yerimize de öp kokla mis kokusunu.

Yaaa ben cok kotuyummm(
Heryerim ucukladi midem bulaniyo kusuyorumm karnım tas gibi
Neler oluyo yaaaa (((

Yaaa ben cok kotuyummm(
Heryerim ucukladi midem bulaniyo kusuyorumm karnım tas gibi
Neler oluyo yaaaa (((

Geçmiş olsun canım. Dikkat et. Bende dün akşam birdenbire sancılandım, ama doğum sancısı gibi değildi, karnıma giriyordu. midem filan bulanmıyordu ama sancı geçmeyince eşime beni biraz yürüt belki iyi gelir dedim. ayağa kalkıp 1-2 adım attıktan sonra hafif bir bulantı oldu ve çok feci istifra ettim. ama benimki sanırım üşütmekten. Ev çok sıcak oluyor, ben zaten ateşli. Yandıkça pencere açıyordum. Sonunda patladı işte. Neyse bugün iyiyim çok şükür. Sende üşütmemeye çalış. Ama sanırım uçukların stresten. uçuk için virosel diye bir merhem vardı ama hamilelikte sorun oluyor mu bilmiyorum. Dr.una sor istersen. Önemsememezlik yapma ama. Uçuk ağır bir mikrop çünkü. bebişin doğuverir de öpüp koklayamazsınnn.. Bir an önce geçer inşallah..

gözünaydın cnm inş saglıkla kavuşursun bebişine..

halimeyi kaç sefer aradım ama ulaşamadım..zuzuyuda aradım onada ulaşamadım bir türlü inş iyidirler..halimeden mesaj aldım dün cok yogun oldugunu ıyı oldugunu yazmıştı ama zuzuzudan bı haberim yok

stres yapma cnm bak ne güzel gününde belli ya birde böyle belirsiz bekliyor olsan

Merhaba kızlaaar bir türlü girip haber veremedimm doğum listesine benide ekleyin

oğlum 1 aralıkta sezeryanla doğdu 40+0 da. adını Ozan Ali koyduk kilosu 3950 boyu 52 cm idi.

doğuranların gözü aydın zormuş bu işler

halimeye sevindim en azından iyiymiş. zuzuzu da insallah iyidir. ama hastanededir herhalde. ondan girip hbr veremiyo olabilir. senin de az kaldı canım ya. hem sen ne güzel tecrübelisin. ya bizim gibi olsan. facebook ta fln doğuranların yazdıklarını gördükçe emmiyor, sütüm az falan diye valla fena oluyorum.
canım maşallah gözünaydın. hayırlı olsun bebişin ozanın. ne güzel kavuştun bebeğine.

ya burası ne kdr sessiz. kimseler yok.

aynen bizim ev de çok fena sıcak. ben camları açıyodum (halen de açıyorum) sonra grip oldum, burnum akıyo, yatınca tıkanıyo. hala da geçmedi. acaba sezeryande bi sorun olur mu bu burnumun tıkalı olması, yani nefes alamazsam diye endişelenmeye başladım. bilgisi olan var mı????

yaa kızlar 2-3 gündür değişik bir akıntı geliyor benden sürekli değil ama iki üç gündür 4-5 kez geldi dün ve bu gün çok yoğun kıvamlı koyu sarı gibi kahverengi gibi sümük gibi bir akıntı geldi kasıklarımda 2-3 gündürde batmalar var acaba doktoru arayıp sölesemmi önemlimidir ki????

Son düzenleme:

cnm nişan dedikleri olay olmasın o akıntı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…