2011 Aralık Anneleri

kendimi çok suçlu hissediyorum. normal doğum yapamıyorum diye...yarın doktor kuzumun gelişimine bakacakmış. uygunsa yarın, değilse haftaya cuma alacaklar. doğurmayacağım. alacaklar. olgunlaşıp daldan kendiliğinden düşmesini beklemeden, rengine bakıp "hmm, bu yetmiş, olgunlaşmış" deyip dalından koparacağız fındığımı...

özür dilerim oğlum..

Allah yardımcın olsun canım bakalım biz napıcaz bizimde 2. kuzucuk 2 çocukla nasıl baş edicez bakalımm
tebriklerrr gözünaydın
veeee beşiğimize sıra geldi cibinliğin kenarlarına tikkat:))) nazar boncuklu ilikli iğneler taktım dilek ağacı gibi oldu çok dadluuuuuu

canım çok güzel hepsi güle güle kullanın
rabbim yardımcın olsun dualarımız seninle inşallah
daha devam edicem fotolara kızlar inş yükleniyodur he çok zaman alıyo bunlar yaawwwww

tülay gerçekten ben bile baka baka yoruldum hepsi süper valla

canım benim hiç öyle düşünme bence hayırlısı olsun sağlıklı doğsunda sezeryan ya da normal doğum gerçekten önemli değil ben kızımı doğurmadan 12 saat sancı çekmiştim ama kızımın kalp atışları azalmaya başlayınca sezeryana alındım ben o an ağlaya ağlayaa ameliyathaneye girdim acaba bebeğim doğunca sesini duyabilicem mi diye sonra spinal anestezi ile doğum yaptım ve kızımın sesini duyup onu görünce dünyalar benim olmuştu yani sağlıklı olsun gerisi boş canım Allah yardımcın olsun inşallah

Kızlar şey dicem beni prima ilk hediyemden aradılar form doldurmayan varsa faceden form doldurun onlar dönüyor .

ivit beni de bugün saat 14:00 gibi aradılar.. 24 kasımda doldurmuştum formu.. hatta artık aramazlar diye düşünürken.. aradılar..
ayın 9dan sonra dağıtım başlayacak dediler.. kargo ile istemiştim eve.. :)

aaaaa öle yapma ama bende senle aynı durumdayım salıya kadar sancım gelicekmi diye beklicez gelmezse yatırırız dedi dr sanırım suni sancı verirler ama suni ile saatlerce doğuramayanlarda var((( hayırlısı neyse o olsun hakkımızda biz elimizden geleni yapıyoruz öle düşün biz de istemezmiyiz kütür kütür bi avazda doğurmayı olmuyosa da takdiri ilahi çok takılma oğlunu düşün yakın zamanda birlikte olcaz neler yapcanızı planla

Canm sen neden böyle düşünüyorsunki herşeyin hayırlısı demiyormuyuz her zaman . Allah korusun illada normal doğum olup bebişe ufakta olsa zarar gelse kendini zaten hiç affetmezsin. Üzme kendini nasipten öteye gidilemiyor. Hayırlısıyla cumaya kucağına almak nasip olsun .

vallahi harikasın tülaycım tek bir tavsiyem olacak sepetin iç kısmında bambu kalmış orayı da bir şekilde kapattırsan mı bebek döner möner eli kolu çizilmesin:26:

aaa tabi tabi tülaycım hem istanbuldaki doktorum hem burdaki doktorum
diabetik hastalarda kesinlikle 40 haftayı geçirmiyorlar benimki de günü gelmeden 1-2 gün önce yatıracak beni hayırlısıyla inşallah... hatta benim gibi insülin alan bi arkadaşım da aynı şekilde tam 40ını doldurduğu gün sezeryana girmişti. onun doktoru da bekletmemişti.

canım senin gözle ilgili ne problemin vardı haturlayamadım ama öncelikle geçmiş olsun ve kafana hiç takma. doktorun uygun görüyorsa bebeğini alırsın kucağına. sezeryan olcam diye de kendini üzme. ikisinin de belli riskleri var ama bebeğin için en risksiz yöntem sezeryan. eğer tek düşündüğün bebeğinse. allah yardımcın olsun. arada hbr ver meraklandırma bizi.

canım teşekkür ederim. çok hassas bi dönemdeyiz. aslında doğru söylüyorsunuz. yani 4 yaşında bebek kime bırakılır ablam ztn bankacı akşam 8den önce gelemiyo, kayınvalidesi yeni beyin ameliyatı oldu. ama ben de kendi açımdan düşününce, yani ablamla annem ztn yakın oturuyolar, ben onlardan 15saat uzaktayım, annemin bna ayırmasını istediğim ömrümde istediğim 40 gündü, neyse artık. ztn dün kayınvalidemle konustuk, biraz anlattım da o da dediki annenler durabildiği kdr dursunlar, onlar gidince ben gelirim dedi. napalım artık öle yaparız. bu son günler gerçekten zormuş ya. en fazla stres olduğum dönem şu son 10 gün. allah herkesin yardımcısı olsun.

bebeğim kafasını iyice yerleştirmiş. doktor pztden sonra her an gelebilir dedi. haftaya cuma sezeryan olucam kısmetse. ama çok heyecanlıyım.ve çok stresliyim. cumadan önce de gelebilir dedi, pzt hastaneye yatışım yapılcak :18::18::18:bu arada sağol starimu stresime stres kattın bi de sürekli millet karnında olmasını özlersin, hele bi doğsunda sen o zaman görcen gibi laflardan bıktım usandım. niye ya hem çocuk yapın derler hem de insanın hevesini kırarlar. hem belki benim bebeğim çok uslu olcak. ne biliyolar. ya ben çok doluyum kızlar ya sürekli ağlıyorum iki-üç gündür. öffff.

Sağlıkla, gülücükler saça saça kullansın cicilerini inşallahh:)) Hepsi birbirinden güzel maşşallahh..

vallahi harikasın tülaycım tek bir tavsiyem olacak sepetin iç kısmında bambu kalmış orayı da bir şekilde kapattırsan mı bebek döner möner eli kolu çizilmesin:26:

ay kayınvalidemde öle diyo onun gibi konuştun:)))) yaaaa şimdi uğraşamam ama yaa anneme de diyemem zaten kış diyorum açıkta pek kolu bacağı kalmaz diye düşünüyorum:)))) teselliye bak ne bilim işte uğraşmıcam artık bak 40ı da geçemezsin demişsin :18::18::18::18::18::18:

hahah kaynana kılıklı mı oldum daha oğlan doğmadan aneaaammmm

walla ben onu bilmem annem benimkinin içine yaptırmıştı sanırım yaptırmadıysa da artık dönünce öğrenicem

sorma sorma 40ı geçemiyoruz bilidğim kadarıyla yani benim burdaki doktor da riskli gebelik uzmanı istanbuldaki de çok yakın akrabam zaten hala hergün takipteyim uzaktan da olsa :))
o yüzden eminim 40ı geçmememiz gerektiğinden he ama ben insülinliyim diye belki böyledir seni bilemeyorum ama bence sne de yanı şekilde geçerlisin

ayyy bi işe çok sinirlendim cicilerimizi beğenen arkadaşlara teşekkür etcektim onu da unutmuşum ekte bekletiyodum onları da

millet VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs olmuş yaaaaaaa konuşturutolar beni 9 aylık hamile hamile sinirlenme tülay sakiiiiiinnnnnn

evet evet yok birbirimizden farkımız nicko ben artık çok ölçmüyom şekerimi de yaaaa ama çocuk çok kilolu değil normalde günde 6 kez falan ölçüyodum ya ilk zamanlar şimdi haftada 1-2 yediğime dikkat ediyom tabi zaten çocukta çok kilolu değil Allahtan işte ordan burdan ii olduğunu düşünüyorum dr da şeker nası gidiyo diyip duruyo ii diyorum zaten onada çok fazla gelmişti günde 6 kez ölçmem ama şimdi de çok mu seyrek ölçüyorum diyorum sen napıyosun ölçümleri hergünmü hala

heeeee küfür etmiştim de hehehehehehehe virüs virüs olmuş diye çıkmış hehehehehe ayyyy çok güldüm yaaaaa kulup Allahta seni güldürsün

kızlar karnım ve belim ağrıyo. ama devamlı. bugun öyle fazla yorulmadım ama yatmadım da. bu sancı dedikleri şey böyle bişey değil herhalde. girip çıkacak bi ağrı bekliyorum ama bu devamlı. aman ya.

tabi ben günde 4 kere toplam 32 doz insülin vuruyorum haliyle her insülinden sonra yemek yiyorum onlardan 1 saat sonrasında da ölçümümü yapıyorum ki bileyim
her hafta endokrinologa mail atıyorum ona göre dozlarımla oynuyor
mesela şu sıralar inanılmaz yüksek çıkıyor doktora mail atmaya bile çekiniyorum çok kızacak bana diye

he bir detek riskimiz bebeğin kilolu olması değil
sakın unutma tülay seni korkutmak istemem ama bilmen gerekiyor
şeker hastası annenin bebeği doğar doğmaz şeker komasına girebilir, hipoglisemi krizine girebilirmiş, ayrıca dikkat etmediğimiz takdirde şeker hastası olarak doğabilirmiş doğduğunda olmasa bile sonradan şeker hastası olabilir myiiz
yani bu kadar dikkat ediyor olmamızın tek sebebi iri bebek olmasını engellemek dğeil hayatı boyunca şekerdne şekmemesi doğduğunda herhangi bir sorun yaşamaması beybicim

ama senbenim kadar kötü durumda dğeilsin o yüzdne senin için bir sıkıntısı yoktur umarım

İNŞ cnm yaaaaaa dur ben yine bi hızlandırıyım bu ölçüm olayını(( ya bana dietisyen hep sen süpersin bilmem ne dedi hatta son gittiğimde 2 dk konuştu harika gidiyosunuz falan bi daha görüşmeye gerek yok dedi aldı paramı yolladı beni bende o gazla bakıyorumda 1 aydır bikaç ölçüm var elimde son haftada olsa ölçiyim yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…