- 11 Nisan 2011
- 1.313
- 1.193
- 133
yaa kızlar 2-3 gündür değişik bir akıntı geliyor benden sürekli değil ama iki üç gündür 4-5 kez geldi dün ve bu gün çok yoğun kıvamlı koyu sarı gibi kahverengi gibi sümük gibi bir akıntı geldi kasıklarımda 2-3 gündürde batmalar var acaba doktoru arayıp sölesemmi önemlimidir ki????
2 gün sonra dogum yapacaksın canım hazirlannnnn:))yaa kızlar 2-3 gündür değişik bir akıntı geliyor benden sürekli değil ama iki üç gündür 4-5 kez geldi dün ve bu gün çok yoğun kıvamlı koyu sarı gibi kahverengi gibi sümük gibi bir akıntı geldi kasıklarımda 2-3 gündürde batmalar var acaba doktoru arayıp sölesemmi önemlimidir ki????
doğuma gidersemki ağrılarım gelirse ilk buraya yazıcam ki şu bekleyenler eksilmeye başladı bilinsin diye
destina sevinsin diyegerçi pek doğurcak gibi durmuyorumda ama
kız kocişe kızmak sancıyı getiriyorsa hemen bende kızayım barikocişe kızdım şimdi belime ara ara ağrı giriyor ve bebiş çok hareketlendi.umarım sancı dedikleri bu değildir.şimdi kızgınken doğurmak istemiyorummmmmm
[
cnm benim bence nişanın geldi senin ve dogumuna cok az kaldı..okudugum bır yerde bzen az az da gelebılıyormuş nişan..bazende tek seferde..hadi hayırlısı inş valla cok sevinirim doguma gıdecek olursanyoksa sankı bız bekleyenler hıc dogum yapmayacakmışız gıbı hıssetmeye başladım bırı bunu bozmalı..
ve gıdecek olursan 2dakkada olsa gırıp yaz cnm ya face ya buraya merakta bırakma bızı:))
İyi geceler kızlar .
Pintoscuğum haydi bakalım hayırlısıyla müjdeli haberlerle canm .
Efeciğim naber msni açıp baktım yoktun kapattım gene .
Anaa bakalım ne dicekler kız hayırlısı .ahh tanemcim keşke :) ben enfeksiyondan korkuyorum açıkcası enfeksiyon felan olmasa bari yarın sağlık ocağına gitcem ebeye sölim bakalım idrar tahlili yaptırayım enfeksiyonmu değilmi...
ben olsam şimdiye uçmuştum doktora ne kadar rahatsınız kızlaryaa kızlar 2-3 gündür değişik bir akıntı geliyor benden sürekli değil ama iki üç gündür 4-5 kez geldi dün ve bu gün çok yoğun kıvamlı koyu sarı gibi kahverengi gibi sümük gibi bir akıntı geldi kasıklarımda 2-3 gündürde batmalar var acaba doktoru arayıp sölesemmi önemlimidir ki????
aranizda yeniyim ilk bebisim ve 37. haftamdayim.. bazilariniz 40.haftalarda sanki bana yarin geliverecekmis gibi geliyor.. bu his normalmidir ya??? simdiye dek cok sükür hersey normal ama bu his coktandir var bende... arkadaslar ne gibi hazirliklar yaptiniz peki biz daha isim bile bulamadik yani :18:
kız kocişe kızmak sancıyı getiriyorsa hemen bende kızayım barişaka bir yana inş deildir cnm insan keyifliyken gitmeli doguma:))
nişan kaç defa gelirki 4-5 az az geldi iki oldu yoğun şekilde büyük parça gibi geldi...:S:S
ayrıca iki üç gündür var bu ... nişan öle olarmıkinekeşke nişan olsada doğursam artık ama ne ağrı ne sancı birşeyde yok ki anlamadım ...
ahh tanemcim keşke :) ben enfeksiyondan korkuyorum açıkcası enfeksiyon felan olmasa bari yarın sağlık ocağına gitcem ebeye sölim bakalım idrar tahlili yaptırayım enfeksiyonmu değilmi...
şaka maka 37+4 olmuşuz:18:
benim takvimi ciddiye almayın o sata göre
biz geç döllenmeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?