2011 Aralık Anneleri

sana normal akıntından farklı geliyosa ara doktorunu söyle bence. nişan olabilir. hadi hayırlısı

2 gün sonra dogum yapacaksın canım hazirlannnnn:))

Kızlar teşekkür ederim önerileriniz icin yarın sabah hala kötü olursam doktorumu arayacağım

nişan kaç defa gelirki 4-5 az az geldi iki oldu yoğun şekilde büyük parça gibi geldi...:S:S
ayrıca iki üç gündür var bu ... nişan öle olarmıkine keşke nişan olsada doğursam artık ama ne ağrı ne sancı birşeyde yok ki anlamadım ...

doğuma gidersemki ağrılarım gelirse ilk buraya yazıcam ki şu bekleyenler eksilmeye başladı bilinsin diye
destina sevinsin diye
gerçi pek doğurcak gibi durmuyorumda ama

Son düzenleme:
kocişe kızdım şimdi belime ara ara ağrı giriyor ve bebiş çok hareketlendi.umarım sancı dedikleri bu değildir.şimdi kızgınken doğurmak istemiyorummmmmm

[

doğuma gidersemki ağrılarım gelirse ilk buraya yazıcam ki şu bekleyenler eksilmeye başladı bilinsin diye
destina sevinsin diye
gerçi pek doğurcak gibi durmuyorumda ama

cnm benim bence nişanın geldi senin ve dogumuna cok az kaldı..okudugum bır yerde bzen az az da gelebılıyormuş nişan..bazende tek seferde..hadi hayırlısı inş valla cok sevinirim doguma gıdecek olursan yoksa sankı bız bekleyenler hıc dogum yapmayacakmışız gıbı hıssetmeye başladım bırı bunu bozmalı..

ve gıdecek olursan 2dakkada olsa gırıp yaz cnm ya face ya buraya merakta bırakma bızı:))

kocişe kızdım şimdi belime ara ara ağrı giriyor ve bebiş çok hareketlendi.umarım sancı dedikleri bu değildir.şimdi kızgınken doğurmak istemiyorummmmmm
kız kocişe kızmak sancıyı getiriyorsa hemen bende kızayım bari şaka bir yana inş deildir cnm insan keyifliyken gitmeli doguma:))

burasi pek sessiiizzzzzz yaa ben kaynanam geldi geleli pek giremiyoruumm cunku takilirsam cikamiyorm ayip olmasin kadina die umarm herkes iyidir SKINTILI OLANLARA VE RAHATSIZ OLANLARA ALLAH SIFA VERSIIIN DOGURANLARIN GOZU AYDIINN

Son düzenleme:

şimdi tuvalete gittim geldim tuvalette sonra peçeteyle sildim gene geldi o akıntı
merak etme canım hiç olmadı kocamın telefondan girerim hastaneye giderken genede haber veririm :)

İyi geceler kızlar .
Pintoscuğum haydi bakalım hayırlısıyla müjdeli haberlerle canm .
Efeciğim naber msni açıp baktım yoktun kapattım gene .

İyi geceler kızlar .
Pintoscuğum haydi bakalım hayırlısıyla müjdeli haberlerle canm .
Efeciğim naber msni açıp baktım yoktun kapattım gene .

ahh tanemcim keşke :) ben enfeksiyondan korkuyorum açıkcası enfeksiyon felan olmasa bari yarın sağlık ocağına gitcem ebeye sölim bakalım idrar tahlili yaptırayım enfeksiyonmu değilmi...

ahh tanemcim keşke :) ben enfeksiyondan korkuyorum açıkcası enfeksiyon felan olmasa bari yarın sağlık ocağına gitcem ebeye sölim bakalım idrar tahlili yaptırayım enfeksiyonmu değilmi...
Anaa bakalım ne dicekler kız hayırlısı .

6 tane hurma yedim,bebeğim titreşime aldı kendini...!hareket maksimum düzeyde yandım ben bu gece!!!!( yarın da doktora gidicez bakalım nasıl durumlar...of gecemedi gitti günler!!!

ben olsam şimdiye uçmuştum doktora ne kadar rahatsınız kızlar bazen şaşırıyorum ,akıntının sümük gibi gelmesi normal değil zaten canım ,gittin mi doktora diger sayfaya geçmedim ama direk bu yazıyı aldım inşallah sağlıcakla doğurursun bebişini .

Hanimelim kimse bir yorumda bulunmamis sana canim keske ben yardimci olabilseydim ama malum :85:
bu arada insallah bu yorumumu görürsün cünkü özelden msjina cevap yazamadim canim senin msj kutun limitinini doldurmus bazi msjlarini silmen gerekiyormus,o yüzden cevabimi yollayamadim bu sekilde bir sistem uyarisi geldi

şaka maka 37+4 olmuşuz:18:

benim takvimi ciddiye almayın o sata göre
biz geç döllenmeyiz

Son düzenleme:
kız kocişe kızmak sancıyı getiriyorsa hemen bende kızayım bari şaka bir yana inş deildir cnm insan keyifliyken gitmeli doguma:))

sinirden kasılmalar olabiliyor cidden canım, sen o yüzden kimseye kızma ki keyifle git doğumuna:))

canım bence doktoruna telde de olsa bir danışmanda fayda var..

ben enfeksiyon geçirdim bu arada değişik bir akıntı oluyor doğru ama kasıklarda ağrı ve hep tuvaletin varmış hissi oluyor ama gidince pek bir şey de yapamıyorsun, bnce de hiç değilse sağlık ocağında bir idrar ver... geçmiş olsun canım..

şaka maka 37+4 olmuşuz:18:

benim takvimi ciddiye almayın o sata göre
biz geç döllenmeyiz

OOOHH OOOHHH maşallah büyüttük yawwww bebekleri:)))

bizde taaaammm 40.haftamıza girdik bugün kocam salıdan sonra doğum izninde ben ne zaman çıksamki doğum iznine bugün son mu olsa p.tesi de bi inceleme var p.tesi gelsemmi bilemedim neyse ben çıkamasamda kocam çıkmış olcak bari birimiz olalım doğumda heheheheheheh

keşke de kocalar doğum yapsaydı benim kocamdan öle bi tosun çıkardı ki valla inanamazdık kızlar

merhaba;

ben de pazartesi doğum yapıcam 38+1 de sezeryan olucak spinal yapıcam dedi doktor, deneyimi bigisi olan var mı paylaşırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…