kızlar çok kötüyüm doğuma bir hafta var daha. o VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs kocamla tartıştık. evi terk etti. bu zamana kadar kocalıkta etmedi bana . sürekli üzdü ağlattı. onun sinir hastası olduğunu düşünüyorum. bebeğimden çok özür diliyorum böyle bir babaya sahip olmasını sağladığım için. dilerim alllahtan doğumda bende bebeğimde ölürüzde kurtuluruz. bu böyle gitmez. allah onun annesininde babasınında belasını versin. bıktım artık hepsinden. hayatımın en büyük hatası
kızlar çok kötüyüm doğuma bir hafta var daha. o VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs kocamla tartıştık. evi terk etti. bu zamana kadar kocalıkta etmedi bana . sürekli üzdü ağlattı. onun sinir hastası olduğunu düşünüyorum. bebeğimden çok özür diliyorum böyle bir babaya sahip olmasını sağladığım için. dilerim alllahtan doğumda bende bebeğimde ölürüzde kurtuluruz. bu böyle gitmez. allah onun annesininde babasınında belasını versin. bıktım artık hepsinden. hayatımın en büyük hatası
maşşallahtosuncuk geliyor desene:) ben 36+6da muayene oldum o zaman kilosu 3100gramdı kafası da norma dedi 9,5cm falandı sanırım... benm dr 4kiloyu geçsede normal şansı tanıyorum dedi ama 3800 falan olur herhalde bugün ölçer 39+0 bugün bakalım kaç çıkacak... senin ki belki erken gelir iri bebekler pek beklemiyor günü keseyi yırtıp çıkıyor belki 4 kg üstüne çıkmaz...ya bu işler hep bekle ve gör işleri bir türlü kestirilemiyor...
bana kafa çapıyla ilgili bişey demedi hiç iri bebek olmıcak dedi sen son çarş yani 2900-3100 arası dedi zaten bende şeker var iri olmamasına seviniyorum geçen hafta 430 gram almıştı tekrar ölçüm yaptırdım ödüm koptu bu ne diye sonrada 200 küsür gram almış hesaplandı ynaılma oluyo hem hesapta artık aralık veriyo bana bu kilodan bu kiloya kadar olabilir diye küçük olmasına da hiç üzülmüyorum çok kilo alınca üzülüyorum ben dr da normal dedi zaten bi de ben toplamda 3,900 gram almışken çocuğun çok kilolu olmasını beklemem saçma zaten :)))) dimi
bana kafa çapıyla ilgili bişey demedi hiç iri bebek olmıcak dedi sen son çarş yani 2900-3100 arası dedi zaten bende şeker var iri olmamasına seviniyorum geçen hafta 430 gram almıştı tekrar ölçüm yaptırdım ödüm koptu bu ne diye sonrada 200 küsür gram almış hesaplandı ynaılma oluyo hem hesapta artık aralık veriyo bana bu kilodan bu kiloya kadar olabilir diye küçük olmasına da hiç üzülmüyorum çok kilo alınca üzülüyorum ben dr da normal dedi zaten bi de ben toplamda 3,900 gram almışken çocuğun çok kilolu olmasını beklemem saçma zaten :)))) dimi
cnm ben o nst sonucundan pek bişey anlamıyorum ama geçen gün sancılar başlamış çarşambaya kadarda artıcaktır dedi artmazsa salı gel yatırcaz dedi yarım cm açılmayı da alttan bakıp söyledi ilk kez alttan baktı ama bende de hala tık yok sancı mancı hak getire dediğin gibi p.tesi işe gelmesem diyorum ya salı doğum yakın değil derse dr evde sıkılıcamı da biliyorum hem kalan iş yine beni beklicek diye düşünüyorum şimdide p.tesi mi gitsem diyorum amaannn zor işler yaaa
saçma değil tülay, benim yan komşumda 35 haftalık hamile, hamileliğine 84 kg ile başladı şu an 73 kg ve bebeği de 2800 dü gecen haftaki kontrolde. bende şeker hastalrının uyguladığı diyet listesine uyarak bebeği boyle besledim işte. hayırlısı olsun bakalım.
maşaallah canım hiçkilo almadın doğumdan sonra önceki kilondan da az kiloya sahip olacağına eminimbu arada aldıkların çok güzelmiş güle güle kullanın...
canım şimdi sinirden öyle diyorsun sakin ol son haftanmış bak rahat ol ki bebek doğunca stresli olmasın, eşinle ne yapacağına sonra karar ver ertele bence...
bana dr herşey normal deyince o ultrason kağıtlarını yorumlamayı öğrendim fl uyluk kemiği uzunluğu o değeri 7 ile çarpınca yaklaşık boyunu öğreniyorsun, b ile başlayan kafa çapı 10 cm gemezse kolay doğum oluyor son değer de karın çevresi bunların oranı kiloyu ve bebeğin haftasını belirliyor... bizim çocuk genelde 3-4 gün önden gidiyordu ama hala sancı yok... acaba ben mi hissetmiyorum diyorum bakalım bugün nst de ne çıkacak? nstde de 2 değer var biri kalp atışı biri de sancı kasılma, kasılmalar 50yi geçerse sürekli tamam sancılar başlıyor deniyor... gerçek doğum sancı değeri 100müş... grafiklere bakarak önceki değerlerini yorumlayabilirsin canım..
yok ben seninkine bişey demedim cnm kendi çocuğum için dedim ben, çok beklentim yok diye:))))) yanlış anladın beni sanırım
yok tatlım yanlış anlamadım, sen az aldın diye bebek de az alcak değil dedim, komşum 8 aydır kusuyor eridi bitti kadın ama bebeği nerden ne bulup alıyorsa alıyor işte kiloyu:))
evet doğru bende yüzüm gözüm çöktü gören bu ne hal diyo ama 3 kiloyu bulduk bizde bi şekilde
zaten onlar ne alıcaksa bizden alıyolar biz kendi eksilenlerimiz tamamlıyoruz yiyip içerek ya da tamamlıyamıyoruz
bebeinm minyon omlaısnı isterdim bende, kolay dooğurmak için. 3-3,2 falan ideal bence. sen rahatcacık doğurursun inşallah. çatı muayenesi oldunmu hiç?
Sakin olmaya çalış canm nolur bebeğin içinkızlar çok kötüyüm doğuma bir hafta var daha. o VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs kocamla tartıştık. evi terk etti. bu zamana kadar kocalıkta etmedi bana . sürekli üzdü ağlattı. onun sinir hastası olduğunu düşünüyorum. bebeğimden çok özür diliyorum böyle bir babaya sahip olmasını sağladığım için. dilerim alllahtan doğumda bende bebeğimde ölürüzde kurtuluruz. bu böyle gitmez. allah onun annesininde babasınında belasını versin. bıktım artık hepsinden. hayatımın en büyük hatası
Maşallah çok az kiloyla gayet güzelmiş bebişin kilosuda .bana kafa çapıyla ilgili bişey demedi hiç iri bebek olmıcak dedi sen son çarş yani 2900-3100 arası dedi zaten bende şeker var iri olmamasına seviniyorum geçen hafta 430 gram almıştı tekrar ölçüm yaptırdım ödüm koptu bu ne diye sonrada 200 küsür gram almış hesaplandı ynaılma oluyo hem hesapta artık aralık veriyo bana bu kilodan bu kiloya kadar olabilir diye küçük olmasına da hiç üzülmüyorum çok kilo alınca üzülüyorum ben dr da normal dedi zaten bi de ben toplamda 3,900 gram almışken çocuğun çok kilolu olmasını beklemem saçma zaten :)))) dimi
Amin canm. Kolay gelsin sanada :)slm anneciklerr..bir haftamızı doldurduk oğluşumla çok şükür,alışmaya çalışıyor yavrucum dünyaya,bana :) siteye giremyrm hiç,yazsam bişeyler dönüp okuyacak zamanım yok çünkü,fırsat buldukça face'e girip ordan takip etmeye çalışıyrm...yeni doğumlar olmuş bissürü :)) Rabbim analı babalı büyütsün inşallah... bekleyen anneciklerde hayırlısıyla kavuşsunlar inşallah bebeklerine..Allaha emanet olun canlarım..öpüyrm
canım benim rahmimde kistler varmış. dr istersen sezeryan ol, kistleri de alalım demişti. ben onun için ayın 16sında sezeryan olacağım. ama kistler dursun dersem normale de uygunmuşum galiba. öyle diyor dr, çatı muayenesi de yapmadı nası anladı bilmiyorum ama.senin normal gibi gidiyor di mi canım herşey??
canım benim bebeğim 30+0da 1500 gram, 34+0da 2550gramdı, sonra 36+0da 2700 gram, 37+1de ise 3150gram. yani bazen iyi besleniyolar bazen az. kafası 9,4cm yazıyodu 37+1de. onun için kafana takma her hafta illa aynı kiloyu almıyolar. ben 30+0 ile 34+0 arasında 1kg aldığını dıyınca herhalde 4 kg doğar diyodum ama öyle olmicak belliki:)doğuma 1 hafta kaldı çünkü.haftası 39-40 gelen arkadaşlar bebeklerinizin kilosu ve kafa çapı nasıl, benim haftam bugun 36+5, ve bebeğim geçen hafta 35+5de 3150 idi. haftada 300 gram alıyor sıpa, 4000 geçecek bu gidişler. sizlerin durum ne, doğum normal olacak galiba değilmi? kafa çaplarınız nasıl?
canım bi dur ya sakin ol. nasıl konuşuyosun öle. bebeğinin suçu ne. ztn kocan da en fazla 1 hafta sonra tıpış tıpış dönecektir yanına. baktın istediğin gibi değil hiçbişey, doğumdan sonra çözersin mevzuyu. şimdi ltf sakin ol ve sabırla 1 haftanın geçmesini bekle. bebeğini de bu yüzden üzme.kızlar çok kötüyüm doğuma bir hafta var daha. o VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs kocamla tartıştık. evi terk etti. bu zamana kadar kocalıkta etmedi bana . sürekli üzdü ağlattı. onun sinir hastası olduğunu düşünüyorum. bebeğimden çok özür diliyorum böyle bir babaya sahip olmasını sağladığım için. dilerim alllahtan doğumda bende bebeğimde ölürüzde kurtuluruz. bu böyle gitmez. allah onun annesininde babasınında belasını versin. bıktım artık hepsinden. hayatımın en büyük hatası
Duruşko ne yaptı acaba ? İnşallah yolundadır herşey .
merhaba hanımlar ,
36 + 6 yım bgn nst cekılmesı ıcın doktora gıttım benım kız yıne ters donmus kafası yukardamıs ben normal doğum ıstıyorum bakalım nolcak cok merak edıyorum.durdugu yerde durmuyor benım suyum cok fazlamıs ondan ıcımde sureklı parendeler atıomus
13unde takrar kontrolum var 37. haftada oluyorum ozaman son kontrol olmuyor degılmı o 38. hafta yıne cagırıyor bıde salı gun catı kontrolu yaparsa pöff sir agdaya gıdıcem sankı ılk kez gıtcem agdadan korkar oldumkeşke gözlerimi kırpınca kendılıgınden yok olsa tüyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?