2011 Aralık Anneleri

şimdi çok sinirlisin öle bela okuma kimseye bişey olmaz döner bizi bulur Allah korusun sakin olmaya çalış hatasını anlar 1 hafta kalmış hem bak doğumuna yani max:1 haftaya kafası basıcaktır üzülme nolur

eşinin ya da ailesinin geçimsizliği ne senin ne de bebişinin suçu...Allah sağlık sıhhat versin sana da karnındakine de...anne olacağız biz artık dünyaya meydan okuma zamanı,güçlü olma zamanı...herkessiz yaşanabilir belki ama bebeklerimizsiz imkansız gibi geliyor bana...güçlü ol ve moralini bozup bebeğinin gelişimini geriletme lütfen...

saçma değil tülay, benim yan komşumda 35 haftalık hamile, hamileliğine 84 kg ile başladı şu an 73 kg ve bebeği de 2800 dü gecen haftaki kontrolde. bende şeker hastalrının uyguladığı diyet listesine uyarak bebeği boyle besledim işte. hayırlısı olsun bakalım.

maşaallah canım hiçkilo almadın doğumdan sonra önceki kilondan da az kiloya sahip olacağına eminim bu arada aldıkların çok güzelmiş güle güle kullanın...

canım şimdi sinirden öyle diyorsun sakin ol son haftanmış bak rahat ol ki bebek doğunca stresli olmasın, eşinle ne yapacağına sonra karar ver ertele bence...

bana dr herşey normal deyince o ultrason kağıtlarını yorumlamayı öğrendim fl uyluk kemiği uzunluğu o değeri 7 ile çarpınca yaklaşık boyunu öğreniyorsun, b ile başlayan kafa çapı 10 cm gemezse kolay doğum oluyor son değer de karın çevresi bunların oranı kiloyu ve bebeğin haftasını belirliyor... bizim çocuk genelde 3-4 gün önden gidiyordu ama hala sancı yok... acaba ben mi hissetmiyorum diyorum bakalım bugün nst de ne çıkacak? nstde de 2 değer var biri kalp atışı biri de sancı kasılma, kasılmalar 50yi geçerse sürekli tamam sancılar başlıyor deniyor... gerçek doğum sancı değeri 100müş... grafiklere bakarak önceki değerlerini yorumlayabilirsin canım..

yok ben seninkine bişey demedim cnm kendi çocuğum için dedim ben, çok beklentim yok diye:))))) yanlış anladın beni sanırım

fl yi buldum ultrason kağıdında ama b ile başlayan bişey yok nst de yanımda yok akşam bakarım dediğin gibi yorumlanır ama bana zaten sancılar başlamış demişti ama ben hissetmiyorum(

yok ben seninkine bişey demedim cnm kendi çocuğum için dedim ben, çok beklentim yok diye:))))) yanlış anladın beni sanırım

yok tatlım yanlış anlamadım, sen az aldın diye bebek de az alcak değil dedim, komşum 8 aydır kusuyor eridi bitti kadın ama bebeği nerden ne bulup alıyorsa alıyor işte kiloyu:))

yok tatlım yanlış anlamadım, sen az aldın diye bebek de az alcak değil dedim, komşum 8 aydır kusuyor eridi bitti kadın ama bebeği nerden ne bulup alıyorsa alıyor işte kiloyu:))

evet doğru bende yüzüm gözüm çöktü gören bu ne hal diyo ama 3 kiloyu bulduk bizde bi şekilde

zaten onlar ne alıcaksa bizden alıyolar biz kendi eksilenlerimiz tamamlıyoruz yiyip içerek ya da tamamlıyamıyoruz

bebeinm minyon omlaısnı isterdim bende, kolay dooğurmak için. 3-3,2 falan ideal bence. sen rahatcacık doğurursun inşallah. çatı muayenesi oldunmu hiç?

bebeinm minyon omlaısnı isterdim bende, kolay dooğurmak için. 3-3,2 falan ideal bence. sen rahatcacık doğurursun inşallah. çatı muayenesi oldunmu hiç?

evet oldum çatıda sorun yok dedi normal doğum olur dedi

zaten geçen haftada kiloyu konuşurken kilosuna çok takılma daha ii kolay doğurursun demişti züğürt tesellisi gibi ama ben gerçekten çok büyük bişey istemiyorum çünkü büyük olursada acaba şekerime dikkat etmedimmi niye böle oldu diye üzülüyorum geçen hafta o 430 gram haftada almış olduğunu duyunca bi surat astım sanki kadın bana küfüt etmiş gibi heheheheheh sonra yeniden ölçüm yaptı rahatladım bu hafta ii ama bana göre yani max:3100 benim için ii bi kilo

slm anneciklerr..bir haftamızı doldurduk oğluşumla çok şükür,alışmaya çalışıyor yavrucum dünyaya,bana :) siteye giremyrm hiç,yazsam bişeyler dönüp okuyacak zamanım yok çünkü,fırsat buldukça face'e girip ordan takip etmeye çalışıyrm...yeni doğumlar olmuş bissürü :)) Rabbim analı babalı büyütsün inşallah... bekleyen anneciklerde hayırlısıyla kavuşsunlar inşallah bebeklerine..Allaha emanet olun canlarım..öpüyrm

Sakin olmaya çalış canm nolur bebeğin için Hayırlısıyla bir kucağına alda sonra ne gerekiyorsa yaparsın .

Maşallah çok az kiloyla gayet güzelmiş bebişin kilosuda .
Amin canm. Kolay gelsin sanada :)

senin normal gibi gidiyor di mi canım herşey??
canım benim rahmimde kistler varmış. dr istersen sezeryan ol, kistleri de alalım demişti. ben onun için ayın 16sında sezeryan olacağım. ama kistler dursun dersem normale de uygunmuşum galiba. öyle diyor dr, çatı muayenesi de yapmadı nası anladı bilmiyorum ama.
canım benim bebeğim 30+0da 1500 gram, 34+0da 2550gramdı, sonra 36+0da 2700 gram, 37+1de ise 3150gram. yani bazen iyi besleniyolar bazen az. kafası 9,4cm yazıyodu 37+1de. onun için kafana takma her hafta illa aynı kiloyu almıyolar. ben 30+0 ile 34+0 arasında 1kg aldığını dıyınca herhalde 4 kg doğar diyodum ama öyle olmicak belliki:)doğuma 1 hafta kaldı çünkü.
canım bi dur ya sakin ol. nasıl konuşuyosun öle. bebeğinin suçu ne. ztn kocan da en fazla 1 hafta sonra tıpış tıpış dönecektir yanına. baktın istediğin gibi değil hiçbişey, doğumdan sonra çözersin mevzuyu. şimdi ltf sakin ol ve sabırla 1 haftanın geçmesini bekle. bebeğini de bu yüzden üzme.
Duruşko ne yaptı acaba ? İnşallah yolundadır herşey .

ayyy duruşkoyu ben de merak ediyorum. arayan oldu mu ki acaba? destinam arardı ama o da uğramaz oldu artık buralara

bence moralini bozarak, bu karamsar bakış açısıyla hem kendini hem bebeğini üzüyosun. beddua etme kimseye her ne sebeple olursa olsun,herkes dünyada ettiğinin karşılığını bulur zaten. sen güçlü ol dik dur, eşin de çocuğunu görünce babalık sorumluluğunu üstüne alır ve sana gereken değeri verir diye düşünüyorum. metin ol ve çocuğun için ayakta kal. Allah yardımcın olsun..

hanımlar 37+5 deyim.. heyecandan kararsızlıktan nasıl bir karmaşık ruh halindeyim bir bilseniz..
normal doğumu yapamıycam sanırım ben... genel anesteziyle sezeryan olsun bitsin biran önce istiyorum..

merhaba hanımlar ,

36 + 6 yım bgn nst cekılmesı ıcın doktora gıttım benım kız yıne ters donmus kafası yukardamıs ben normal doğum ıstıyorum bakalım nolcak cok merak edıyorum.durdugu yerde durmuyor benım suyum cok fazlamıs ondan ıcımde sureklı parendeler atıomus

13unde takrar kontrolum var 37. haftada oluyorum ozaman son kontrol olmuyor degılmı o 38. hafta yıne cagırıyor bıde salı gun catı kontrolu yaparsa pöff sir agdaya gıdıcem sankı ılk kez gıtcem agdadan korkar oldum keşke gözlerimi kırpınca kendılıgınden yok olsa tüyler

selam hanımlar:) biz geldik oğluşumla... drdan geldik şimdi. bugün 39+0dık kilosu 3650 gram geldi. sancım bir ara çıktı 80leri görünce hakkaten hissettim sancıyı:)ama 30larda yok anlamıyorum... salı gel nst ye dedi cumaya kadar olmazsa hastaneye yatırcam dedi suni sancı veririrz dedi. bende e suni sancı açılma varsa yada bebek kanala girdiyse verilir değil mi dedim evet dedi ya açılmam olmazsa yine de verecek misiniz dedim evet normal istiyorsunuz ya dedi e doğum olmaz ki dedim belki tetikler dedi ben de belkiye kalıp acı çekmeyeyim o zamana kadar olmazsa suni sancı yerine sezeryan yapalım dedim olur ayarlarız dedi ben de o zaman salı konuşuruz yine dedim ve çıktık... oğlum lütfen en geç perşembeye gel ya cumaya kalma yada perşembe geceden gel!!!!! arkadaşlar senin çocuk maaşı bekliyor sanırım diyorlar

valla gözünü değil nereni kaparsan kapa açınca hep oradalar.bende bugün aldım elime sir ağdayı kolumu,koltuk altımı göbeğimi bacaklarımı aldım.özel bölge kaldı bir tek onu da pazar jiletleyip pazartesi ameliyata girecem...

merhaba arkadaşlar,
hepinizi çok özledim..malum bebişten gelen gidenden fırsat bulamıyorum foruma ...daha doğum yapmadan önce doğuranlar bunlar en rahat günleriniz diyip dururlardı..ben de bi doğsa diye sabırsızlanırdım...şimdi ben de henüz doğum yapmamışlara aynısını diyorum..bol bol dinlenin,kendinize vakit ayırın..çünkü bebekle birlikte hiçbişeye zaman kalmıyo..uyku saatlerinde ya dinlenmek istiyo insan yada çamaşırını yıkıyosun,biberonları steril ediyosun..bişekilde yine onunla ilgili bişey yapıyosun yani...ama pişmanmıyım..kesinlikle hayır..onun bi gülüşü bi ömre bedel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…