Acaba ev tipi ana kucağı alan var mı? Bir tek o eksik kaldı, çok kararsız kaldık.. Kullanışlı mı? Önereceğiniz bir marka var mı???
slm kızlarrrrrrrrrr ben geldım :)))) geçmişi çok okuyamadım genış bı zamanda okuycam...arayan msj atan ulaşamayan herkesee çok teşekkur ederım ıyıkı varsınız çok mutlu oldum sızlerden telefon alıncadoğumum çok kolaydı sezeryandı,sonda ve lavmandan sakın korkmayın hiççççççççç korkulcak bişey değiller........ben amelyata gırerken hafıften duygulandım ağlamamak için zor tuttum kendımı,nasıl gırersen oyle çıkarsın dedıler ağlmadan gırdım oylede çıktım..:) 9.45de bebeği görmüşler,10,30gibi ben çıkmışım benı ayılatamışlar,uyandıgımdada nefes alamadım bı sure sonra aldım.1.gunum çok ıyı geçtii ama 2.gunumde boynum bıraz tutuldu ama geçiyo kızlar bebeği gorunce emzırınde falan herşeyı unutuyorsunuz..göğüs uçlarım çok acıyo oda geçer dıyolar geçicek inşallahh sutum gelıyo sıkıntı yok aam çok değil tabı yavş yavş çoğalıyo......rabbım herkesı bebğine kavuştursun ben ara ara giricem..sizlersiz olamam yaaww
destınacım bende doğurduysam senınkı yakındır :)))))))))))))
slm kızlarrrrrrrrrr ben geldım :)))) geçmişi çok okuyamadım genış bı zamanda okuycam...arayan msj atan ulaşamayan herkesee çok teşekkur ederım ıyıkı varsınız çok mutlu oldum sızlerden telefon alıncadoğumum çok kolaydı sezeryandı,sonda ve lavmandan sakın korkmayın hiççççççççç korkulcak bişey değiller........ben amelyata gırerken hafıften duygulandım ağlamamak için zor tuttum kendımı,nasıl gırersen oyle çıkarsın dedıler ağlmadan gırdım oylede çıktım..:) 9.45de bebeği görmüşler,10,30gibi ben çıkmışım benı ayılatamışlar,uyandıgımdada nefes alamadım bı sure sonra aldım.1.gunum çok ıyı geçtii ama 2.gunumde boynum bıraz tutuldu ama geçiyo kızlar bebeği gorunce emzırınde falan herşeyı unutuyorsunuz..göğüs uçlarım çok acıyo oda geçer dıyolar geçicek inşallahh sutum gelıyo sıkıntı yok aam çok değil tabı yavş yavş çoğalıyo......rabbım herkesı bebğine kavuştursun ben ara ara giricem..sizlersiz olamam yaaww
canim ben 5li set aldim iyi ama bebekler pek fazla kalmiyorlar icinde haberin olsun
Kizlaaaaarrrr cok heyecanlıyım Pazartesi gunu ben de oğluma kavuşuyorum insallahhhhh:))
Epidural sezeryan olcam bebeğim biraz fazla iriymis normal dogum zorlar dedi doktorum zaten cok yorulmuştum hemen kabul ettim
Kizlaaaaarrrr cok heyecanlıyım Pazartesi gunu ben de oğluma kavuşuyorum insallahhhhh:))
Epidural sezeryan olcam bebeğim biraz fazla iriymis normal dogum zorlar dedi doktorum zaten cok yorulmuştum hemen kabul ettim
güldürdün beni kızzz. allah da seni güldürsün.valla gözünü değil nereni kaparsan kapa açınca hep oradalar.bende bugün aldım elime sir ağdayı kolumu,koltuk altımı göbeğimi bacaklarımı aldım.özel bölge kaldı bir tek onu da pazar jiletleyip pazartesi ameliyata girecem...
hoşgeldin cnm. valla yazdıkların çok cesaret verici. darısı başımıza olsun. bebeğine de maşallah. tekrar gözünaydın.slm kızlarrrrrrrrrr ben geldım :)))) geçmişi çok okuyamadım genış bı zamanda okuycam...arayan msj atan ulaşamayan herkesee çok teşekkur ederım ıyıkı varsınız çok mutlu oldum sızlerden telefon alıncadoğumum çok kolaydı sezeryandı,sonda ve lavmandan sakın korkmayın hiççççççççç korkulcak bişey değiller........ben amelyata gırerken hafıften duygulandım ağlamamak için zor tuttum kendımı,nasıl gırersen oyle çıkarsın dedıler ağlmadan gırdım oylede çıktım..:) 9.45de bebeği görmüşler,10,30gibi ben çıkmışım benı ayılatamışlar,uyandıgımdada nefes alamadım bı sure sonra aldım.1.gunum çok ıyı geçtii ama 2.gunumde boynum bıraz tutuldu ama geçiyo kızlar bebeği gorunce emzırınde falan herşeyı unutuyorsunuz..göğüs uçlarım çok acıyo oda geçer dıyolar geçicek inşallahh sutum gelıyo sıkıntı yok aam çok değil tabı yavş yavş çoğalıyo......rabbım herkesı bebğine kavuştursun ben ara ara giricem..sizlersiz olamam yaaww
cnm kaç gün oldu giremiyordm foruma, bugün gördm dğm yaptığını....iyi olduğuna sevindim, keyfin yerinde görünüyo maşallah, darısı başımıza, bnm için daha zmn var, sabırla beklicem artk napalım...
selam kızlaaaaarr... pazartesi oğluşuma kavuşuyorum artık... ayyy çok karmaşığım, Allahım hepimiz için herşeyin hayırlısını versin Amin..
bugünde son iğnemi oldum.. son 2 gün doktor daha yapma dedi.. Allaha emanetiz oğlumla.. (kan sulandırıcı iğne kullanıyordum)
canım allah kavuştursun oğluşuna sağ salim insallah. allah yardımcınız olsun.
FATMA bişey sorcam dr bana salıya kadar sancı gelmezse yatış yaparız dedi ya ben doğuma gidiyorum dimi çantamı falan alcam doğurmama ihtimalim var mı????
hala dopurcama inanamıyorum da:)))) dra sorsammı çantamlamı geliyim diye öle valizle falan gidip sonrada biraz daha bekliyelim diyebilirmi sence
kızlar çok kötüyüm doğuma bir hafta var daha. o VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs kocamla tartıştık. evi terk etti. bu zamana kadar kocalıkta etmedi bana . sürekli üzdü ağlattı. onun sinir hastası olduğunu düşünüyorum. bebeğimden çok özür diliyorum böyle bir babaya sahip olmasını sağladığım için. dilerim alllahtan doğumda bende bebeğimde ölürüzde kurtuluruz. bu böyle gitmez. allah onun annesininde babasınında belasını versin. bıktım artık hepsinden. hayatımın en büyük hatası
cnm bu aralar dolu gecıyor gunlerım ondan fazla takılamıyorum ancak geceleri ugrayabılıyorum:) bu arada duruskoyu bende cok merak ediyom ama malesef telı bende de yok..canım benim rahmimde kistler varmış. dr istersen sezeryan ol, kistleri de alalım demişti. ben onun için ayın 16sında sezeryan olacağım. ama kistler dursun dersem normale de uygunmuşum galiba. öyle diyor dr, çatı muayenesi de yapmadı nası anladı bilmiyorum ama.
canım benim bebeğim 30+0da 1500 gram, 34+0da 2550gramdı, sonra 36+0da 2700 gram, 37+1de ise 3150gram. yani bazen iyi besleniyolar bazen az. kafası 9,4cm yazıyodu 37+1de. onun için kafana takma her hafta illa aynı kiloyu almıyolar. ben 30+0 ile 34+0 arasında 1kg aldığını dıyınca herhalde 4 kg doğar diyodum ama öyle olmicak belliki:)doğuma 1 hafta kaldı çünkü.
canım bi dur ya sakin ol. nasıl konuşuyosun öle. bebeğinin suçu ne. ztn kocan da en fazla 1 hafta sonra tıpış tıpış dönecektir yanına. baktın istediğin gibi değil hiçbişey, doğumdan sonra çözersin mevzuyu. şimdi ltf sakin ol ve sabırla 1 haftanın geçmesini bekle. bebeğini de bu yüzden üzme.
ayyy duruşkoyu ben de merak ediyorum. arayan oldu mu ki acaba? destinam arardı ama o da uğramaz oldu artık buralara
selam hanımlar:) biz geldik oğluşumla... drdan geldik şimdi. bugün 39+0dık kilosu 3650 gram geldi. sancım bir ara çıktı 80leri görünce hakkaten hissettim sancıyı:)ama 30larda yok anlamıyorum... salı gel nst ye dedi cumaya kadar olmazsa hastaneye yatırcam dedi suni sancı veririrz dedi. bende e suni sancı açılma varsa yada bebek kanala girdiyse verilir değil mi dedim evet dedi ya açılmam olmazsa yine de verecek misiniz dedim evet normal istiyorsunuz ya dedi e doğum olmaz ki dedim belki tetikler dedi ben de belkiye kalıp acı çekmeyeyim o zamana kadar olmazsa suni sancı yerine sezeryan yapalım dedim olur ayarlarız dedi ben de o zaman salı konuşuruz yine dedim ve çıktık... oğlum lütfen en geç perşembeye gel ya cumaya kalma yada perşembe geceden gel!!!!! arkadaşlar senin çocuk maaşı bekliyor sanırım diyorlar
kızlar duruskoyu çok merak ediyorum, ne yaptı acaba, destinada numarası var mı ki???
selam
dogum yapmis arkadaslarin gozleri aydin
yapacaklarda bir avazda kurtulsun zaten cok az kisi kaldiniz galibaaaa
normal olacaklarda sezeryan olacaklarda hic korkmasin her ikisinide yasayan biri olarak ikisininde sonda harika herseye degiyorlarrrrrrr
SORUMADA lutfen cevap yazinnnnnnn
slm kızlar nasılsınız?forum gitgide sakinleşiyor kimsecikler gelmıyor;sona kalanlar nasılda bellı:)))
buarada DURUSKOdan heberi olan var mı?
DESTİNA canım yoksa dogumamı gittin sende yoksun?
selam kızlaaaaarr... pazartesi oğluşuma kavuşuyorum artık... ayyy çok karmaşığım, Allahım hepimiz için herşeyin hayırlısını versin Amin..
bugünde son iğnemi oldum.. son 2 gün doktor daha yapma dedi.. Allaha emanetiz oğlumla.. (kan sulandırıcı iğne kullanıyordum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?