2011 Aralık Anneleri

slm kızlarrrrrrrrrr ben geldım :)))) geçmişi çok okuyamadım genış bı zamanda okuycam...arayan msj atan ulaşamayan herkesee çok teşekkur ederım ıyıkı varsınız çok mutlu oldum sızlerden telefon alınca doğumum çok kolaydı sezeryandı,sonda ve lavmandan sakın korkmayın hiççççççççç korkulcak bişey değiller........ben amelyata gırerken hafıften duygulandım ağlamamak için zor tuttum kendımı,nasıl gırersen oyle çıkarsın dedıler ağlmadan gırdım oylede çıktım..:) 9.45de bebeği görmüşler,10,30gibi ben çıkmışım benı ayılatamışlar,uyandıgımdada nefes alamadım bı sure sonra aldım.1.gunum çok ıyı geçtii ama 2.gunumde boynum bıraz tutuldu ama geçiyo kızlar bebeği gorunce emzırınde falan herşeyı unutuyorsunuz..göğüs uçlarım çok acıyo oda geçer dıyolar geçicek inşallahh sutum gelıyo sıkıntı yok aam çok değil tabı yavş yavş çoğalıyo......rabbım herkesı bebğine kavuştursun ben ara ara giricem..sizlersiz olamam yaaww
destınacım bende doğurduysam senınkı yakındır :)))))))))))))

cnm kaç gün oldu giremiyordm foruma, bugün gördm dğm yaptığını....iyi olduğuna sevindim, keyfin yerinde görünüyo maşallah, darısı başımıza, bnm için daha zmn var, sabırla beklicem artk napalım...

Acaba ev tipi ana kucağı alan var mı? Bir tek o eksik kaldı, çok kararsız kaldık.. Kullanışlı mı? Önereceğiniz bir marka var mı???

selam
dogum yapmis arkadaslarin gozleri aydin
yapacaklarda bir avazda kurtulsun zaten cok az kisi kaldiniz galibaaaa
normal olacaklarda sezeryan olacaklarda hic korkmasin her ikisinide yasayan biri olarak ikisininde sonda harika herseye degiyorlarrrrrrr
SORUMADA lutfen cevap yazinnnnnnn

Doğumu yakın anne adayı olarak bunları okudukça cesaretleniyorum nedense.. Darısı başımıza inşallah.. Bebeğinizle birlikte nice sağlıklı güzel günleriniz olsun:))))

Doğumu yakın bir anne adayı olarak bunları okudukça cesaretleniyorum nedense.. Darısı başımıza inşallah.. Bebeğinizle birlikte nice sağlıklı güzel günleriniz olsun:))))

canım duyduklarıma çok sevindim, çünkü selçuk hoca beni pazartesi sezeryana alıyor, referans oldun bana, çok rahatlatıcı oldu yazdıkların. gözün aydın bebeğini güle güle büyüt senin adına çok mutlu oldum arkadaşım, öpüyorum çok:))

slm kızlar nasılsınız?forum gitgide sakinleşiyor kimsecikler gelmıyor;sona kalanlar nasılda bellı:)))
buarada DURUSKOdan heberi olan var mı?
DESTİNA canım yoksa dogumamı gittin sende yoksun?

Kizlaaaaarrrr cok heyecanlıyım Pazartesi gunu ben de oğluma kavuşuyorum insallahhhhh:))
Epidural sezeryan olcam bebeğim biraz fazla iriymis normal dogum zorlar dedi doktorum zaten cok yorulmuştum hemen kabul ettim

Kizlaaaaarrrr cok heyecanlıyım Pazartesi gunu ben de oğluma kavuşuyorum insallahhhhh:))
Epidural sezeryan olcam bebeğim biraz fazla iriymis normal dogum zorlar dedi doktorum zaten cok yorulmuştum hemen kabul ettim

ne güzel canım yaaa;Rabbim saglıklı bı sekılde kavusmayı nasıp etsın inş.h buarada bebişin kac kilo ki?

Allah sağlıkla kurtarısn inşallah
bu arada pazartesi bayağı doğum yapacaklar var gördüğüm kadar hepimizin allah yardımcısı olsun

selam kızlaaaaarr... pazartesi oğluşuma kavuşuyorum artık... ayyy çok karmaşığım, Allahım hepimiz için herşeyin hayırlısını versin Amin..

bugünde son iğnemi oldum.. son 2 gün doktor daha yapma dedi.. Allaha emanetiz oğlumla.. (kan sulandırıcı iğne kullanıyordum)

güldürdün beni kızzz. allah da seni güldürsün.
hoşgeldin cnm. valla yazdıkların çok cesaret verici. darısı başımıza olsun. bebeğine de maşallah. tekrar gözünaydın.

canım sen nerelerdesin yaw. valla artık merak etmeye başlamıştım doğurdun mu diye.

bu arada demetcim sorunun cevabını bilmiyorum. onun için cvp yazamıyorum kızma olur mu tatlım

bugun temizlikçi geldi. evi baştan sona pırıl pırıl etti. ben de ne kadar yapmasam da işte getir götür yemek hazırla fln derken öyle bi yorulmuşumki. hala da makinede çamaşır var. ama hala sancım da yok, bebek de yok. allah allah hani yorulunca kasılmalar fln artardı. sezeryanden önce gelebilir dedi doktor bari gelsin kızım o zaman dimi ama.

destina sen nerelerdesin canım ya artık hep facede takılıyosun

duruskodan hbri olan var mı???

canım allah kavuştursun oğluşuna sağ salim insallah. allah yardımcınız olsun.

iyi akşamlar kızlarrr bugunde doguramadımmm
annemde kalabalık kısafır vardı tüm gün ordaydım kızımla bol bol hamur işi yedik 6aylık yiğenimde geldi akşamda doyasıya onu sevdik cok maskara bişey oldu tam sevmelik inş bizimkilerinde ozamanlarını görür paylaşırız burdan

cnm yeni gördüm sorunu..sanırım doktorun ogun yatış vericekse dogumunu başlatacak demektir cnm sen hazırlıklı git bence..hayırlısı olsun inş..

cok üzüldüm cnm ya allah yardımcın olsun son bır hafta kala böyle tatsızlık olması cok kötü olmuş..inş aranız düzelir..sende böyle olumsuz seyler söyleme sag salim bebeğine kavuş inş..

cnm bu aralar dolu gecıyor gunlerım ondan fazla takılamıyorum ancak geceleri ugrayabılıyorum:) bu arada duruskoyu bende cok merak ediyom ama malesef telı bende de yok..inş herşey güzel olmuştur kavuşmuştur bebişine..

inş gelir cnm ozamana kadar sancın..aynı dert bende de var bende beklıyorum sancımın gelmesini yoksa benımkıde sunı sancıyla başlatılacak ..allah yardımcımız olsunn..

zuzuzum maşallah ya ıyı olmana cok sevindimm...inş cnm ya artık sıra bana gelsinnnn

kızlar duruskoyu çok merak ediyorum, ne yaptı acaba, destinada numarası var mı ki???

cnm malesef bende de yok numarası

cnm hemeroide burda ıyı gelen progtolog diye bır kremle fıtıl ama orda da varmıdır bılemem..

slm kızlar nasılsınız?forum gitgide sakinleşiyor kimsecikler gelmıyor;sona kalanlar nasılda bellı:)))
buarada DURUSKOdan heberi olan var mı?
DESTİNA canım yoksa dogumamı gittin sende yoksun?

yok cnm hala buralardayım daha doguramadımm

hadi hayırlı olsun cnm saglıkla kavusursun inş bebişe..

seninde gözün aydın cnm hayırlısıyla kavuş inş bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…