bugun temizlikçi geldi. evi baştan sona pırıl pırıl etti. ben de ne kadar yapmasam da işte getir götür yemek hazırla fln derken öyle bi yorulmuşumki. hala da makinede çamaşır var. ama hala sancım da yok, bebek de yok. allah allah hani yorulunca kasılmalar fln artardı. sezeryanden önce gelebilir dedi doktor bari gelsin kızım o zaman dimi ama.
destina sen nerelerdesin canım ya artık hep facede takılıyosun
duruskodan hbri olan var mı???
mrb hanımlar nasılsınız 2 gündür giremedim foruma geçmişi ancak bitirdim..annemlerdeydim ewime geldim çok şükür we hala doğuramadım
aynen bende aysuncum doguramadım daha
herkescikler doğurdu yahuu strese girdim ne bulduysam indiriyorum mideye iyice hantallaştım..zaten elim ayağım 1 haftadır şiş we inmiyor şişmişler iyicecidden artık çok sıkıldım pazartesi kontrolum var yine bakalım ne olacak
git bakalım inş keyfi kaçarda gelir kızın
karnındayken tembeller ama maşlh doğduklarında pek bi yaramaz oluyorlar hiçç uyumuyorlarinş bu sefer kendi sancılarınla doğurursun fatmacım
selam kızlaaaaarr... pazartesi oğluşuma kavuşuyorum artık... ayyy çok karmaşığım, Allahım hepimiz için herşeyin hayırlısını versin Amin..
bugünde son iğnemi oldum.. son 2 gün doktor daha yapma dedi.. Allaha emanetiz oğlumla.. (kan sulandırıcı iğne kullanıyordum)
slm kızlarrrrrrrrrr ben geldım :)))) geçmişi çok okuyamadım genış bı zamanda okuycam...arayan msj atan ulaşamayan herkesee çok teşekkur ederım ıyıkı varsınız çok mutlu oldum sızlerden telefon alıncadoğumum çok kolaydı sezeryandı,sonda ve lavmandan sakın korkmayın hiççççççççç korkulcak bişey değiller........ben amelyata gırerken hafıften duygulandım ağlamamak için zor tuttum kendımı,nasıl gırersen oyle çıkarsın dedıler ağlmadan gırdım oylede çıktım..:) 9.45de bebeği görmüşler,10,30gibi ben çıkmışım benı ayılatamışlar,uyandıgımdada nefes alamadım bı sure sonra aldım.1.gunum çok ıyı geçtii ama 2.gunumde boynum bıraz tutuldu ama geçiyo kızlar bebeği gorunce emzırınde falan herşeyı unutuyorsunuz..göğüs uçlarım çok acıyo oda geçer dıyolar geçicek inşallahh sutum gelıyo sıkıntı yok aam çok değil tabı yavş yavş çoğalıyo......rabbım herkesı bebğine kavuştursun ben ara ara giricem..sizlersiz olamam yaaww
destınacım bende doğurduysam senınkı yakındır :)))))))))))))
keşke birimiz doğursa ozman arkasından diğerleride takip eder ama benm oğlumun gelmeye pek niyeti yok sanırım dün sağlık ocağındaki ebe öyle söyledi daha doğum kanalına inmemiş gününü doldurur doğmaz bu çocuk dedi
aynen cnm ya bırı de dogursa moral olsa bızenihallanın kıde doum kanalına inmemiş gününü doldurur demiş doktor..tulayınkı salı yatış yaptırıyor sunı sancı için..sende tık yok bende tık yok..pamukta beklıyor sanırım..off offf..
ewet geçmişi okudum tülayda doğuruyor biz yine kaldık eşim sezeryan yaptıralım kafası büyük senide bebeğide riske atmayalım diyor normal doğum zaten çok zor senin acı çekmene dayanamam diyo bakalım ne olacak pazartesi doktorla konuşacağım diyo kafa çapı bakalım kaç mm oldu çok merak ediyorum
hep sezeryan yaaa neden normal doğum bukadar az
sana stres yapma diyeceğim ama inan bende yapıyorum.doğmaya niyeti yok miyadı dolarsa aynen bende senın gibi 2 seçenekle karşılaşacağım we en kötüsüde kafasındaki büyüklük off sezeryandan çok korkuyorum normal doğum istiyorum kafam çok karışık geceleri uyku uyuyamıyorum biran önce sağlıkla doğsun istiyorum keşke kafası 10 mm olmadan sancılarım gelsede normal doğum yapsam hatta bugece ewet bugece gelsin oğluşumm..napıcaz biz yaa inş yarın doktordan güzel haberlerle dönersin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?