2011 Aralık Anneleri

cnm ya dün annemdeydim aşure yaptım ona..bugun mısafırlerı vardı tum gun ordaydım:)) faceden haberleri almak daha cabuk oluyorya önce oraya bakıyorum oyuzden:)))

bu arada pintosda dogurmuşşş:26: dün gece kahverengi akıntım var dıyordu bugun sezeryanla dogum yapmışş.. bakalım bızım sonumuz ne olacak..:18::18::18:

mrb hanımlar nasılsınız 2 gündür giremedim foruma geçmişi ancak bitirdim..annemlerdeydim ewime geldim çok şükür we hala doğuramadım

bende yarın gıdecem inş doktor cagırmadı ama ben yınede bır gıdıp baktıracam durumuna napıyormuş oralarda kızım pintosta dogurdu..kaldık geriye biz:26:

git bakalım inş keyfi kaçarda gelir kızın

eşime diyorum akşam benim cocuklar daha karnımdayken tembel oluyorlar hiç kendimiz gelelim demiyorlar herşeyi annelerinden beklıyorlar anası çekecek sonunda yıne sunı sancıyı ugrasacak onu dogurmak için..bari bu kızım kendi gelmeye ugraşsa da beni bu yaşımdan sonra yormasa

karnındayken tembeller ama maşlh doğduklarında pek bi yaramaz oluyorlar hiçç uyumuyorlar inş bu sefer kendi sancılarınla doğurursun fatmacım

karnındayken tembeller ama maşlh doğduklarında pek bi yaramaz oluyorlar hiçç uyumuyorlar inş bu sefer kendi sancılarınla doğurursun fatmacım

inş cnm ya inş..artık bunun için neler yapabılırım araştırmaktan yoruldum pintosu beklıyordum o da sezeryan olmak zorunda kaldı böyle bızım gıbi bekleyen bırıde cıkıp kendı sancısıyla normal dogursa ya..

keşke birimiz doğursa ozman arkasından diğerleride takip eder ama benm oğlumun gelmeye pek niyeti yok sanırım dün sağlık ocağındaki ebe öyle söyledi daha doğum kanalına inmemiş gününü doldurur doğmaz bu çocuk dedi

cnm sezeryan sen mi istedin doktorun mu önerdi
ben de iğne oluyorum da halen devam ediyorum
38+3 üm

hayırlı olsun gözün aydın canımmm

aynen cnm ya bırı de dogursa moral olsa bıze nihallanın kıde doum kanalına inmemiş gününü doldurur demiş doktor..tulayınkı salı yatış yaptırıyor sunı sancı için..sende tık yok bende tık yok..pamukta beklıyor sanırım..off offf..

ewet geçmişi okudum tülayda doğuruyor biz yine kaldık eşim sezeryan yaptıralım kafası büyük senide bebeğide riske atmayalım diyor normal doğum zaten çok zor senin acı çekmene dayanamam diyo bakalım ne olacak pazartesi doktorla konuşacağım diyo kafa çapı bakalım kaç mm oldu çok merak ediyorum
hep sezeryan yaaa neden normal doğum bukadar az

ya ben ne yapacagım bılmıyorum sezeryan hıç ama hıçç istemıyorum bu yaşımdan sonra kesilmiş olmak ürkütüyor beni sonuçta ne kadar kolay olsada nebılım kac kat kesiliyorsun ve eskısı gıbı olması ımkansız kesılen bır yerin..ama normal dogumda vucudunda dogumdan yana bır belırtı kalmıyor dogum bıtınce..sunı sancı desen agrı eşiğim düşük benim cok zorluyor benı sunı sancı..eşime dıyorum gunum doldugunda doktor ıkı secenek sunacak ya sunı sancı ya sezeryan ama ben ıkisinide istemıyorum..nasıl cıkacak bu cocuk burdan:18::18::18ff ne kadar stres yapmayayım desemde gunden gune yapmaya başlıyorum sankı

sana stres yapma diyeceğim ama inan bende yapıyorum.doğmaya niyeti yok miyadı dolarsa aynen bende senın gibi 2 seçenekle karşılaşacağım we en kötüsüde kafasındaki büyüklük off sezeryandan çok korkuyorum normal doğum istiyorum kafam çok karışık geceleri uyku uyuyamıyorum biran önce sağlıkla doğsun istiyorum keşke kafası 10 mm olmadan sancılarım gelsede normal doğum yapsam hatta bugece ewet bugece gelsin oğluşumm..napıcaz biz yaa inş yarın doktordan güzel haberlerle dönersin cnm

inş cnm ya bakalım yarın gideyimde ne diyecek doktor cok merak ediyorum..inş seninde benimde bıran önce gelir sancılarımızda dogururuz..bu arada bırde seplem vardı bekleyen bak oda ıkı gundur yok naptı acaba dogurmuş olmasın..neyse cnm ben yatayım en ıyısı bıran önce sabah olsunda doktora gıdeyım..allah rahatlık versin sana da

merhaba hanımlarr... benimde beklenen doğum tarihim 14 aralık ancak ne bir sancı ne bir ağrım var... sadece çarş. günü çatı muayenesinden sonra kanamam oldu perşembe gününe kadar sürünce doktorumu aradım. bugün için çağırdı 3 cm açıklık olmuş , güzel kızımda sağlıklıymış eve geri gönderdi. H.sonu kendiliğinden başlamazsa sancılar Pzrt günü suni sancı veririz dedi. biraz korkuyorum ama kendimi "ne ilk doğuranım nede son doğuran ben olucam" diye teselli ediyorum :) Eşimde çok destekliyor beni inşallah doğuma da birlikte giricez. Allah hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah. herkese iyi geceler....

Selamlarr
Ben aralik 2009 annesiyim 16sinda 2yasina girecek oglum.sizlere bir bakayim dedim:) allah hepinize hayirli dogumlar versin kucaginiza almayi nasip etsin.. Ayni gun dogacak var mi acaba:) annelik zor ama okadar guzel bir sey ki..suan biraz konusmaya basladi tadindan yenmiyo:) siz de o gunleri goreceksiniz ins.tabi yeni dogan bebek de ayri bir guzel mis gibi kokar..
Hepiniz allaha emanet olun bebislerinizle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…