2011 Aralık Anneleri

selamlar yine gece mesaisindeyim
cvp icin saolun ya hamilelikde yasamadim ama simdi olduuu.
neyse gecer zamanla insallh

Gunaydiiiiiiiiinnn sagolunn kızlar burda hamileliğim boyunca cok guzel seyler paylaştık inşallah bebeklerimizi de beraber büyüteceğiz:)
Oğlumun kilosunu sormuşsunuz 4110 olmuş kafası da 10,2 cm olmuş normal dogum yapmayi cok istiyordum ama iri bı bebeğim olacağı icin yapamayacağım neyse saglikla gelsin de gerisi önemli değil ..

Gunaydiiiiiiiiinnn sagolunn kızlar burda hamileliğim boyunca cok guzel seyler paylaştık inşallah bebeklerimizi de beraber büyüteceğiz:)
Oğlumun kilosunu sormuşsunuz 4110 olmuş kafası da 10,2 cm olmuş normal dogum yapmayi cok istiyordum ama iri bı bebeğim olacağı icin yapamayacağım neyse saglikla gelsin de gerisi önemli değil ..

günaydın kızlar

dün tarih aldık. 16 aralık cuma oğluma kavuşacağım inşallah. doktor istersem dün de alabileceğini söylemişti ama kıyamadım. 1 hafta daha içimde olsun istedim.babamız çarşamba gelecek inşallah...

benim oğluşum da 16sında doğacak teyzesi

arkadaşlar öncelikle günaydın,
bugün sabah 5 gibi tuvalete uyandığımda az miktarda pembemsi bir sıvı geldi, az miktarda diyorum ama günlük pedim ve çamaşırım ıslanacak kadar..daha sonra sümük gibi akıntım oldu, şimdi ise çok az gelen kahverengi bir akıntım var.tabii bunlar olurken sancım falan yokkkkk sadece belimde hafif bir adet sancısı gibi sızı oluyo..sizce bu ne şimdi nişanmı yoksa suyum geldide benmi anlamadım.. erkenden hastaneye gidip süreci uzatmak istemiyorum çünkü hastane psikolojisi sancıları yavaşlatıyormuş diye çok duydum, ne yapmalıyım sizce biraz daha bekleyeyimmi yoksa gideyim mi???

Merhaaba canim ben ekim annesiyim benimde aynk senin gibi oldu.3,4 saat sonra agri basliyor sicak suyun altina gir acilman daha kolay olmasi icin.allah yardimcin olsun,bir avazda kurtarsin.

canım hiç doğum yapmadım ama ben olsam kesin gitmiştim.kahverengi akıntı demişsin. doktor bir baksın derim. açılman azdır belki, eve dönersin. riske atılacak durum mu bu...

Canım doktorunu ara nişanın gelmıs.bekleme cocuk pislemıs olabılır tehlıkeye atma acılma olcaksada hastanede kontrol altında olsun Allah yardımcın olsun darısı basımıza...

yardımcı oldunuz arkadaşlar Allah razı olsun, sıcak duştan çıktım şimdi hastaneye gidiyoruz, lütfen dualarınızı bizden esirgemeyin

benimki de 16sında doğacak teyzesi insallah. kızım olacak
canım ben de seni merak ediyordum. hayırlı olur insallah ben de 16sında doğuracağım kısmetse:))

yardımcı oldunuz arkadaşlar Allah razı olsun, sıcak duştan çıktım şimdi hastaneye gidiyoruz, lütfen dualarınızı bizden esirgemeyin

canım güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz. allah yardımcın olsun...

merhaba arkadaşlar uzunnnnnnn uzun zamandır buralardayım ilk başlarda bende sohbetlerinize dahil oluyordum arada. ama daha sonraları sadece ara ara takip etmekle kaldım..bu arada birsürü annecik bebişlerine şükür sağ salim kavuştu..topik baya duruldu sakinleşti geride biz hala kavuşamayanlar kaldık darısı bizlerin başına inş..sağ salim bizlerde bebişlerimizi alırız kucağımıza.bende kan pıhtılaşması olduğu için clexane 04 iğne kullandım hamileliğim boyunca hergün bir tane şükür dün bitti endişe korkular bitmeyen ağrı ve sızılar kemik ağrılarından sonra bügünlere geldik rabbime binlerce kez şükürler olsun..ve doktorum 16 aralık cuma gününe sezeryan günümü verdi 37+6 olucam ogün ama işin tuhaf tarafı ben ne şekil doğurucam bunu konuşmadık anestezi ilemi yoksa epiduralmi buna karar veremedim uyanık olursam çok korkarım uyutulursamda daha önce 2 sezeryan geçirmiş biri olarak uyandığımdaki o sancı aklıma gelince korkuyorum..sezeryan olacak arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz lütfen akıl verin yaaa..belden uyuşturulmakmı yoksa uyumakmı ????????

hadi hayırlısı olsun cnm inş haftasonu gelir kendi sancın da gerek kalmak sunı sancıya..bende sancılarımı beklıyorum 3.cüye normal dogum yapacam inş..öyle dayanılmayacak bişey olsaydı 3.cüye cesaret edemezdim:)) bu arada dıger ıkı dogumum sunı sancıyla..yanı oda atlatılıyor merak etme..

hadi gözün aydın eşine de kavuşacaksın..hayırlısıyla yavruna da kavuş inş..

hayırlı haberlerle gel inş cnm doktora görünmende fayda var ne olur ne olmaz ıyı yapmışsınız..

cnm benimde doktorum 16sına kadar sancım gelmesse gel dedi 16sında görüşelim dedi..bakalım belkı o gune kadar gelmesse sunı sancıyla başlatır yıne dogumu..

meraba cnm..ben seni uzun zamandır göremeyince dogurdun falan sanmıştım:) hayırlısı olsun inş ama sezeryan hakkında hıc bır bılgım yok bu konuda ne desem boş:))

iyi etmişsin beklemekle, ben de pazartesi sezeryan olacağım 38+6da. ne kadar geç o kadar iyi bebiş açısından, kolay doğumlar nasip etsin Allah:))

iyice sessizleşti buralar.tabi herkes bebişiyle ilgileniyor.biz sona kalanlar sıkıntıdan patlıyoruz.sancı gelse arada umutlanacağım ama oda yok.ne zaman doğuracağım diye düşünmekten çok yoruldum.birazdan ağdaya gideceğim belki tetikler ama hiç belirtim yokkkkk
bu arada yeni doğum yapanlar gözünüz aydın

destina 78 saol arkadaşım yok doğurmadım henüz ama son aylarımın her bir günü ay gibi geçiyor çok zor geçti benim için zaman ama şükür bu zamana geldik senin ilk bebeğinmi??

aynen canım sıkıntıdan patlıyoruz yaa bide ağrılar cabası ben hayret ediyorum 40 haftasına kadar bekleyenleri ayakta alkışlıyorum valla takdiri şayan kişiler o kişiler psikolojileri nasıl ama nasıl bozulmuyor hayrett..şaka bir yana elbetteki rabbim sabrını veriyor inş sende en kısa zamanda sancılanırsında suni sancıya filan gerek kalmaz..

selam kızlarr herkese güzel bır haftasonu olsu inş...

bugun merak üzerine doktora kontrole gittim acaba kızım oralarda ne yapıyor ne durumda diye..ultrasonla baktıgında dogum kanalına inmiş dedi..kılosu 3600-3800 arası dogar dedi..benim zaten standart sanırım ötekilerde 3640ile 3670 dogmuştu:) suyu falan normal plasentası gayet iyi dedi..sonra alttan muayne etti derin nefes aldım hiçte kasmadım onun için rahat geçti muayne..1cm acıklıgım varmış rahim agzı yumuşamış..bu hafta gelebilir dedi sancın gelmezse 16sında cuma günü gel dedi..inş o zamana kadar kendi sancım gelir dogum kanalına girmiş olmasına ve acıklık olmasına cok sevindimm... geriye sadece sancımın gelmesi kaldı..

çooooookkkk sevindim senin adına.hiç değilse doğumun yakın olduğu belli.inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…