Selamlarr
Ben aralik 2009 annesiyim 16sinda 2yasina girecek oglum.sizlere bir bakayim dedim:) allah hepinize hayirli dogumlar versin kucaginiza almayi nasip etsin.. Ayni gun dogacak var mi acaba:) annelik zor ama okadar guzel bir sey ki..suan biraz konusmaya basladi tadindan yenmiyo:) siz de o gunleri goreceksiniz ins.tabi yeni dogan bebek de ayri bir guzel mis gibi kokar..
Hepiniz allaha emanet olun bebislerinizle..
arkadaşlar öncelikle günaydın,
bugün sabah 5 gibi tuvalete uyandığımda az miktarda pembemsi bir sıvı geldi, az miktarda diyorum ama günlük pedim ve çamaşırım ıslanacak kadar..daha sonra sümük gibi akıntım oldu, şimdi ise çok az gelen kahverengi bir akıntım var.tabii bunlar olurken sancım falan yokkkkk sadece belimde hafif bir adet sancısı gibi sızı oluyo..sizce bu ne şimdi nişanmı yoksa suyum geldide benmi anlamadım.. erkenden hastaneye gidip süreci uzatmak istemiyorum çünkü hastane psikolojisi sancıları yavaşlatıyormuş diye çok duydum, ne yapmalıyım sizce biraz daha bekleyeyimmi yoksa gideyim mi???
bugün sabah 5 gibi tuvalete uyandığımda az miktarda pembemsi bir sıvı geldi, az miktarda diyorum ama günlük pedim ve çamaşırım ıslanacak kadar..daha sonra sümük gibi akıntım oldu, şimdi ise çok az gelen kahverengi bir akıntım var.tabii bunlar olurken sancım falan yokkkkk sadece belimde hafif bir adet sancısı gibi sızı oluyo..sizce bu ne şimdi nişanmı yoksa suyum geldide benmi anlamadım.. erkenden hastaneye gidip süreci uzatmak istemiyorum çünkü hastane psikolojisi sancıları yavaşlatıyormuş diye çok duydum, ne yapmalıyım sizce biraz daha bekleyeyimmi yoksa gideyim mi???
benimki de 16sında doğacak teyzesi insallah. kızım olacakSelamlarr
Ben aralik 2009 annesiyim 16sinda 2yasina girecek oglum.sizlere bir bakayim dedim:) allah hepinize hayirli dogumlar versin kucaginiza almayi nasip etsin.. Ayni gun dogacak var mi acaba:) annelik zor ama okadar guzel bir sey ki..suan biraz konusmaya basladi tadindan yenmiyo:) siz de o gunleri goreceksiniz ins.tabi yeni dogan bebek de ayri bir guzel mis gibi kokar..
Hepiniz allaha emanet olun bebislerinizle..
canım ben de seni merak ediyordum. hayırlı olur insallah ben de 16sında doğuracağım kısmetse:))günaydın kızlar
dün tarih aldık. 16 aralık cuma oğluma kavuşacağım inşallah. doktor istersem dün de alabileceğini söylemişti ama kıyamadım. 1 hafta daha içimde olsun istedim.babamız çarşamba gelecek inşallah...
yardımcı oldunuz arkadaşlar Allah razı olsun, sıcak duştan çıktım şimdi hastaneye gidiyoruz, lütfen dualarınızı bizden esirgemeyin
merhaba hanımlarr... benimde beklenen doğum tarihim 14 aralık ancak ne bir sancı ne bir ağrım var... sadece çarş. günü çatı muayenesinden sonra kanamam oldu perşembe gününe kadar sürünce doktorumu aradım. bugün için çağırdı 3 cm açıklık olmuş , güzel kızımda sağlıklıymış eve geri gönderdi. H.sonu kendiliğinden başlamazsa sancılar Pzrt günü suni sancı veririz dedi. biraz korkuyorum ama kendimi "ne ilk doğuranım nede son doğuran ben olucam" diye teselli ediyorum :) Eşimde çok destekliyor beni inşallah doğuma da birlikte giricez. Allah hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah. herkese iyi geceler....
günaydın kızlar
dün tarih aldık. 16 aralık cuma oğluma kavuşacağım inşallah. doktor istersem dün de alabileceğini söylemişti ama kıyamadım. 1 hafta daha içimde olsun istedim.babamız çarşamba gelecek inşallah...
yardımcı oldunuz arkadaşlar Allah razı olsun, sıcak duştan çıktım şimdi hastaneye gidiyoruz, lütfen dualarınızı bizden esirgemeyin
benimki de 16sında doğacak teyzesi insallah. kızım olacak
canım ben de seni merak ediyordum. hayırlı olur insallah ben de 16sında doğuracağım kısmetse:))
canım güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz. allah yardımcın olsun...
merhaba arkadaşlar uzunnnnnnn uzun zamandır buralardayım ilk başlarda bende sohbetlerinize dahil oluyordum arada. ama daha sonraları sadece ara ara takip etmekle kaldım..bu arada birsürü annecik bebişlerine şükür sağ salim kavuştu..topik baya duruldu sakinleşti geride biz hala kavuşamayanlar kaldık darısı bizlerin başına inş..sağ salim bizlerde bebişlerimizi alırız kucağımıza.bende kan pıhtılaşması olduğu için clexane 04 iğne kullandım hamileliğim boyunca hergün bir tane şükür dün bitti endişe korkular bitmeyen ağrı ve sızılar kemik ağrılarından sonra bügünlere geldik rabbime binlerce kez şükürler olsun..ve doktorum 16 aralık cuma gününe sezeryan günümü verdi 37+6 olucam ogün ama işin tuhaf tarafı ben ne şekil doğurucam bunu konuşmadık anestezi ilemi yoksa epiduralmi buna karar veremedim uyanık olursam çok korkarım uyutulursamda daha önce 2 sezeryan geçirmiş biri olarak uyandığımdaki o sancı aklıma gelince korkuyorum..sezeryan olacak arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz lütfen akıl verin yaaa..belden uyuşturulmakmı yoksa uyumakmı ????????
günaydın kızlar
iyice sessizleşti buralar.tabi herkes bebişiyle ilgileniyor.biz sona kalanlar sıkıntıdan patlıyoruz.sancı gelse arada umutlanacağım ama oda yok.ne zaman doğuracağım diye düşünmekten çok yoruldum.birazdan ağdaya gideceğim belki tetiklerama hiç belirtim yokkkkk
bu arada yeni doğum yapanlar gözünüz aydın
selam kızlarrherkese güzel bır haftasonu olsu inş...
bugun merak üzerine doktora kontrole gittim acaba kızım oralarda ne yapıyor ne durumda diye..ultrasonla baktıgında dogum kanalına inmiş dedi..kılosu 3600-3800 arası dogar dedi..benim zaten standart sanırım ötekilerde 3640ile 3670 dogmuştu:) suyu falan normal plasentası gayet iyi dedi..sonra alttan muayne etti derin nefes aldım hiçte kasmadım onun için rahat geçti muayne..1cm acıklıgım varmış rahim agzı yumuşamış..bu hafta gelebilir dedi sancın gelmezse 16sında cuma günü gel dedi..inş o zamana kadar kendi sancım gelirdogum kanalına girmiş olmasına ve acıklık olmasına cok sevindimm... geriye sadece sancımın gelmesi kaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?