2011 Aralık Anneleri

hadi bakalım Anniş açılışı yaptı sende arkasından inş.h.Maşallah bugun ne kadar cok bebişimiz varmıs hayata merhaba diyecek olan.
Buarada cicişlerimizi ekledik:)

cnm hiç merake etme eskısınden daha zayıf bıle olabılırsın dogum sonrasınaemzirirken ne kılo kalır ne bişey..

Moral bozmak istemem ama ben 11 kg aldim hamileligimde dogurdum 6 kilo vermisim sadece durdu ztn vermem daha vermiorum :) bana mi rastaldi acaba kalici dogum kilosu istisnamiyim ki

Gozunuz aydin, hayirli evlat olsun insallah.. Allah iyilerle karsilastirsin bahtini guzel etsin

Bugun dogumu olanlara kolayliklar dilerim, Allah yardimciniz olsun. Sag slim bebeklerinizi alin kucaginiza o guzel duyguyu yasayip sevinc gozyaslari dokun

Moral bozmak istemem ama ben 11 kg aldim hamileligimde dogurdum 6 kilo vermisim sadece durdu ztn vermem daha vermiorum :) bana mi rastaldi acaba kalici dogum kilosu istisnamiyim ki

cnm hemen ümitsizliğe kapılma tam olarak tüm kıloların gitmesi için zaten 6ay geçmesi lazım yanı ortalama 6ayda eski kilona dönüş yapabılıyorsun ılk zamanlar hemen hepsi gitmez..zaman lazım bıraz..tecrubeyle sabıt cnm daha öncekı dogumlarımdan

İyi akşamlar herkese Anniştende güzel haber beklemedeyiz hayırlısıyla :)
Doktordan geldim az önce nstde kasılmalar çıktı hafif . Muayene etti ebe açıklık vamı diye 1 cmmiş haftaya pztsi gene kontrol tabii o zamana kadar doğurmazsam :) Hepimiz için hayırlısı .

bebegım bır ayı bıtırdı ..mevludunu de yaptık cok guzeldı

bebegım kucuk dogdu 37.haftada 3000 kılo ,bugun saglık ocagına gıttık 1.250 grm almıs su an 4.250 grm olmus masallah dedı doktor nasıl baktın dedı..

bol bol emzırın mutlaka

cok zor gunler gunler gecırdım ama gectı sımdı alıstık artık ..kocaman kız olmus gıbı gelıyor artık bana..

kolay dogumlar olsun hepınıze

nete gırmek luks ama ..ozluyorum o saatlerce nette gecırdıgım gunlerı .

slm aralık anneleri maşallah valla kiminiz doğum yapmış kiminizin ki çok yaklaşmış net başında falan fırtlatmayın da

canım yaaa ne güzel 1 aylık oluverdi seninki .:) bana da 1 hafta geçmek bilmiyo artık!ah daha sık gelsen de yazabilsen keşke..hele hele o hastane ziyaretlerini felan cok merak ediyorum.uzun mu sürdü kısa mı sürdü misafirlerin hastanede durması!gelenin gidenin cok oldu mu:) heheh ben şimdiden bunları kuruyorum!

mevlüdü nasıl yaptınız,büyük bişi mi planladınız,yoksa kendi aranızda mı?ben çok kalabalık olsun istemiyorum.

bu arada komşu kadınlardan tavsiye:

doğuma bir kaç gün kala geceleri bir soğanı ikiye bölüp göğüslere bağlıyoruz,uçlar içerde kalacak şekilde. yara olmuoyrmuş bebiş emerken.

sız bu zamanları ıyı degerlendırın cunku sonrası cok zor oluyor ..sınırler harap oluyor sımdıden kendınızı hazırlayın :)

kısa surdu bızımkıler cok uzun surmedı ,gelen gıden cok oldu ama kısa surdu cunku ben rahat degıldım goren gıdıyordu kotu durumdaydım

mevlutte 25 kısı fılan vardı sanırım gelınlıgı gıydırdık kızıma dualar ılahıler okudu elden ele dolastı agladım dayanamadım :)

bız pıde ayran sarma ve asure verdı bebek sekerlerımız dagıttık aksama da lohusa serbetı dagıttık oyle gectı

cok guzeldı ınsallah gelınklı hallerını de gosterır rabbım..darısı sızın bsınıza herkrse yasatsın allahım

Tabi mutlaka zaman alir benim ki biraz isin girgiri :)
benım hıc gogus ucu agrım sızım yaram olmadı lansıhoh sayesınde :)

Benim korkunc oldu ilk zaman. Cunku bevek yogun bakimda olunca ben mecburen makineyla sagdim.. Bi ara meme ucum kopucak gibi sallaniodu bile.. Ama heralde bebek emseydi o kadar olmazdi :-/

Bide benim cok dikkatimi cekti ben dogurmadan once hic evde oturmadigimdan bu kadar aktif degildim forumda.. Dogurupta aktif olan bi benmiyim

bugün kontrole gittim.nst de bebeğin kalp atışları bir ara 180 leri geçti.ama sonra normale döndü.sancılarda bir ara 50 lerdeydi ama genelde 20 civarı sürdü.doktor herşey normal haftaya yine gel dedi.ben çok sıkıldım ama.çabuk gel kızımmm

üç kişilik bir ailem var artık:)) geçmişi okuyamadım arkadaşlar...vaktim olmuyor nete girmeye...biraz sıkıntılarımız oluyor...
doğumu cuma yaptım ama hala sütüm gelmedi.bi damla bile yok.cok üzülüyorum.varmı yapabileceğim bişey..yardım ediiiiiiiin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…