iyiyim cnm önceleri devamlı rahatsızlanan ben şimdi bomba gibiyim ne agrı ne sancı1saat yurudum geldim yıne bakalım bekleyıp duruyom..dün gece 45dkka arayla 2-3 sancı gırdı böyle anlattıkları gıbı adet sancısına benziyordu belimden karnıma dogru yayılan ama sonra devamı gelmedi..korkup terk etti beni heralde
bu arada kızlar topiğimizin dogum listesini itinayla titizlikle düzenleyen arkadaşımız ANNİS te doguma gidiyor dualarınızı eksik etmeyinnn nişanı gelmiş sancılarıda varmış..hayırlısıyla o da kavuşsun inş bebişine
nihalla arkadaşımızda bugun sezzeryana alınmış..bugun toplu dogum var sanırım5 sezeryan vardı ıkı normal dogum vardı şimdi bir sezeryan ve bir normal daha eklendi..7 tane bebişimiz bugun dunyaya merhaba diyecek belkıde dedi bile... darısı bizim bebişlere inş..
cnm hiç merake etme eskısınden daha zayıf bıle olabılırsın dogum sonrasınaemzirirken ne kılo kalır ne bişey..
Gozunuz aydin, hayirli evlat olsun insallah.. Allah iyilerle karsilastirsin bahtini guzel etsinkizlar oglumu aldim kucagima herkese bu buyuk mutlulugu yasatsin rabbim:))37+4 de 11-12-11 de 22:20 de 3300gr,50cm olarak epidural sez.ile kuzeyimiz dogdu:))en kisa zamanda umarim herkes meleklerini kucaklar ve bu buyuk aski yasar:)herkese cok tsk ederim,dualariniz benim icin cok onemliydi:))sizleri seviorum:)
bugün sezeryana girecekler; goldenblack07 ,arwen ,lidya19 ,blue_fugi ,ozlemimm ... maşallah 5 kişiymiş arzummm da geceden dogurmuşşş..toplu dogum var bugun
ayrıyetten latifelif arkadaşla mavıbonıbon arkadaşlarda hastanedeydi dogum için..allah hepsinin yardımcısı olsun bu sabah uyku tutmadı kızıma kalktıktan sonra namazdan sonra kuran okuyup hepimize dua ettimmm rabbim kabul etsin inşşş...
Moral bozmak istemem ama ben 11 kg aldim hamileligimde dogurdum 6 kilo vermisim sadece durdu ztn vermem daha vermiorum :) bana mi rastaldi acaba kalici dogum kilosu istisnamiyim ki
bebegım bır ayı bıtırdı ..mevludunu de yaptık cok guzeldı
bebegım kucuk dogdu 37.haftada 3000 kılo ,bugun saglık ocagına gıttık 1.250 grm almıs su an 4.250 grm olmus masallah dedı doktor nasıl baktın dedı..
bol bol emzırın mutlaka
cok zor gunler gunler gecırdım ama gectı sımdı alıstık artık ..kocaman kız olmus gıbı gelıyor artık bana..
kolay dogumlar olsun hepınıze
nete gırmek luks ama ..ozluyorum o saatlerce nette gecırdıgım gunlerı .
canım yaaa ne güzel 1 aylık oluverdi seninki .:) bana da 1 hafta geçmek bilmiyo artık!ah daha sık gelsen de yazabilsen keşke..hele hele o hastane ziyaretlerini felan cok merak ediyorum.uzun mu sürdü kısa mı sürdü misafirlerin hastanede durması!gelenin gidenin cok oldu mu:) heheh ben şimdiden bunları kuruyorum!
mevlüdü nasıl yaptınız,büyük bişi mi planladınız,yoksa kendi aranızda mı?ben çok kalabalık olsun istemiyorum.
bu arada komşu kadınlardan tavsiye:
doğuma bir kaç gün kala geceleri bir soğanı ikiye bölüp göğüslere bağlıyoruz,uçlar içerde kalacak şekilde. yara olmuoyrmuş bebiş emerken.
cnm hemen ümitsizliğe kapılma tam olarak tüm kıloların gitmesi için zaten 6ay geçmesi lazım yanı ortalama 6ayda eski kilona dönüş yapabılıyorsun ılk zamanlar hemen hepsi gitmez..zaman lazım bıraz..tecrubeyle sabıt cnm daha öncekı dogumlarımdan
benım hıc gogus ucu agrım sızım yaram olmadı lansıhoh sayesınde :)
ayyy evet cnm 39uda gördükkkve hala buralardayız haftaya bugun buralarda olmayalaım inş cnm
ayyy evet cnm 39uda gördükkkve hala buralardayız haftaya bugun buralarda olmayalaım inş cnm
normalmıydı canım senın doğumun..kızz ben doğurdum bebek yuruyo bıle sen halen burdamısın...çok az kaldı kızlar sızede..allahhh bı avazda kurtarsın inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?