belcika cnm bana doktorum 30 aralik yada 23 aralik dedi yani 23 dede dogurabilirsin dedi asilama ile oldum ben ondan durmadan alttan bakiy kari yaa benim doktor haftaya cuma izne cikiyo cok sitresliyim dogurasim kacti valla cok sancilaniyom ben durmadan hergun agir agrilarim oluyo ama duzensiz adet sancisi gibi cok siddetli ama duzenli olsa dogurcam sanki keske duzenli olsada haftaya doguruversem yaaaaaaa"
Benimde cnm adet sancii gibi oluyoor hemde ilk gunu gibi siddetli :) ama dedigin gibi duzensiz benimde oglusum 39+0 da dogdu ins buda oyle dogar gec kalmaz fazla yaa benimde dis agrisi tuttu( ilacda icilmiyoo o yuzden dogurmak istiyorm acikcasi :)
kızlar bişey sorucam;
Dünkü kontrolümde çatı muayenesinde doktorum rahim yumuşamış dedi. Doğum yapanlar size böyle bişey söylendi mi ? Söylendiyse doğumunuz ne kadar süre sonra gerçekleşti ?Yakında doğururmuyum acaba
selam hanımlar...benim de bebeğim tedaviyle oldu yani aşılama ilk dr'um ısrarla 38+3te sezeryanla alalım diyordu ben de sinir oluyordum herşey normalken neden erken alacak diye. neyse dr'u değiştirdim bu dr'a demedim aşılamadiye o da herşey yolunda vs dedi. neyse geçen gittiğimde sizin çocuk tedaviyle mi oldu dedi bana ben de evet dedim meğer ilaçlar görünüyormuş yapılan işlemler vs. yani dr düşünceme saygı gösterip sezeryanda ısrarcı değil.. bugün 39+6 olduk nasipse yarın son gün ama 3 gün daha bekleyecem bir sorun yoksa... dün gece wcde sümüksü birşey geldi demiştim ya sabah da bu sefer daha az ama yine sümüksü ve içinde hafif kahverengi var bu sefer... sanırımdoğumumyaklaştı ve buna seviniyorum belim ağrıyor arada karnım... aslında karnım aşağı düşmedi ama annem benim de öyle olurdu küt diye sancı başlar birden bebek aşağı inerdi diyor bakalım pazartesiye kadar olmazsa sezeryan olacak... size burdan haber veririm artık... son durumlar bu benden...
bizim buralarda da adet bebek tuzlanır kokmasın diye tabi eğer erken doğmadıysa belki ben de tuzlatırım yaşlıların bir bildikleri vardır elbet... ben artık kocakarı laflarına da inanmaya başladım herkes erkek çocuk günümü bekler hatta geçirir derlerdi de öyle şey miolur derdim... benimki sanırım kocakarıları dinliyor gününü gün ediyor içerde
burda gebelere disi agriyinca dafalgan veriyolar karanfil cigne o iyi gelir diyo simdi annem git ciyne bakem of of of ne oturabiliyom ne kalkabiliyom karnim yarik gibi aciyo hareket ettigi zamanda aci veriyo artik cok kuvvetlendi oglusum yaaaaaaaaaaaa
selam hanımlar...benim de bebeğim tedaviyle oldu yani aşılama ilk dr'um ısrarla 38+3te sezeryanla alalım diyordu ben de sinir oluyordum herşey normalken neden erken alacak diye. neyse dr'u değiştirdim bu dr'a demedim aşılamadiye o da herşey yolunda vs dedi. neyse geçen gittiğimde sizin çocuk tedaviyle mi oldu dedi bana ben de evet dedim meğer ilaçlar görünüyormuş yapılan işlemler vs. yani dr düşünceme saygı gösterip sezeryanda ısrarcı değil.. bugün 39+6 olduk nasipse yarın son gün ama 3 gün daha bekleyecem bir sorun yoksa... dün gece wcde sümüksü birşey geldi demiştim ya sabah da bu sefer daha az ama yine sümüksü ve içinde hafif kahverengi var bu sefer... sanırımdoğumumyaklaştı ve buna seviniyorum belim ağrıyor arada karnım... aslında karnım aşağı düşmedi ama annem benim de öyle olurdu küt diye sancı başlar birden bebek aşağı inerdi diyor bakalım pazartesiye kadar olmazsa sezeryan olacak... size burdan haber veririm artık... son durumlar bu benden...
bizim buralarda da adet bebek tuzlanır kokmasın diye tabi eğer erken doğmadıysa belki ben de tuzlatırım yaşlıların bir bildikleri vardır elbet... ben artık kocakarı laflarına da inanmaya başladım herkes erkek çocuk günümü bekler hatta geçirir derlerdi de öyle şey miolur derdim... benimki sanırım kocakarıları dinliyor gününü gün ediyor içerde
Cnm evde karanfil yok bide burda saat sabah 6 yaaa gece 2 de yattim yarim saat sonra kalktmm hala uyuyamadmmm Allah kimseye yasatmasin dis agrisi zorr
benimde gece uykuolarim yok ama karin agrisi yuzunden yok ay kiyamam yaa annemde karanfilden baska bisi gelmiyo aklima diyo off raki tut yutmadan yada cin varsa ama yutma zarar vermez yutmassan az rahatlatir
Kiz onlarda yok cok sukur evde esimde icmeez saol cnmm bakalim ins geceeer yaa dua et hamisin duasi kabul olur annenede tsk ettigimi sole
kızlar bişey soracağım size;hiç bebeğin ilk banyo suyuna tuz katıldığını duymuş muydunuz?Kv bebeği ilk banyosunu yaptırırken tuz katalım suyuna diyor tabıı eger ben ıstersembizde öle adet yok dün kv ile benım annemı aradık yok dedı ben yapmadım öle bişi.Aranızda tuzlayan var mı ya da duyan???
Birde bebeği hastaneden gelınce hemen yıkayacak mısınız yada göbeğinin düşmesini mi bekleyeceksiniz??
Slm kizlar Nasilsiniz lutfen bana dua edin sabah 4.35 ve ben dis agrisindan uyuyamiyorumm buarada bebegin tuzlanmasi ile alakali birsey soyleyim ben ilk bebegimi tuzladm yani tuzladik derken gobegi dustukten sonra ki ilk banyosuna suyun icine tuz attik hic bise olmadi sukurr benide tuzlamislar abimi ablamida bise olmamis ama herkesin sahsi gorusune saygi duymak lazim ben bi zararini gormedim
kızlar bişey sorucam;
Dünkü kontrolümde çatı muayenesinde doktorum rahim yumuşamış dedi. Doğum yapanlar size böyle bişey söylendi mi ? Söylendiyse doğumunuz ne kadar süre sonra gerçekleşti ?Yakında doğururmuyum acaba
haydi seplem, bi gayret
arkandayım, bekliyorum
ahhh bi doğurabilsem( akşam yarım saat sıcak suya girdim. hiçbi değişiklik yok. en ufak bi sancı bile yok (
heheh bende de öyle cnmneslihan bile dogurdu maşallah hemde yarın zaten sezeryan olacaktı ama gece sancıları gelınce bugun olmuş..ne kısmet yaa sezeryan olacakların bıle sancısı gelıyorda biz normal ısteyenler bır gıdım sancı için kıvranıp duruyoruz
aynen canım ya(
sezeryan olmak istemiyorum ben Fatma ya ne yapacam bilmiyorum. artık iice sinirlerim bozuldu
Canim sunni sanci dusunmuyor musun?
kızlar bişey soracağım size;hiç bebeğin ilk banyo suyuna tuz katıldığını duymuş muydunuz?Kv bebeği ilk banyosunu yaptırırken tuz katalım suyuna diyor tabıı eger ben ıstersembizde öle adet yok dün kv ile benım annemı aradık yok dedı ben yapmadım öle bişi.Aranızda tuzlayan var mı ya da duyan???
Birde bebeği hastaneden gelınce hemen yıkayacak mısınız yada göbeğinin düşmesini mi bekleyeceksiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?