2011 Aralık Anneleri

kızlar bişey sorucam;
Dünkü kontrolümde çatı muayenesinde doktorum rahim yumuşamış dedi. Doğum yapanlar size böyle bişey söylendi mi ? Söylendiyse doğumunuz ne kadar süre sonra gerçekleşti ?Yakında doğururmuyum acaba

08.12.2011 sabah saat 8:00 genel anestezi sezeryan.. 49 cm 3 kg cinsiyeti kız ismi Nehir..... Darısı başınıza güzel anne adayları

Benimde cnm adet sancii gibi oluyoor hemde ilk gunu gibi siddetli :) ama dedigin gibi duzensiz benimde oglusum 39+0 da dogdu ins buda oyle dogar gec kalmaz fazla yaa benimde dis agrisi tuttu ( ilacda icilmiyoo o yuzden dogurmak istiyorm acikcasi :)

selam hanımlar...benim de bebeğim tedaviyle oldu yani aşılama ilk dr'um ısrarla 38+3te sezeryanla alalım diyordu ben de sinir oluyordum herşey normalken neden erken alacak diye. neyse dr'u değiştirdim bu dr'a demedim aşılamadiye o da herşey yolunda vs dedi. neyse geçen gittiğimde sizin çocuk tedaviyle mi oldu dedi bana ben de evet dedim meğer ilaçlar görünüyormuş yapılan işlemler vs. yani dr düşünceme saygı gösterip sezeryanda ısrarcı değil.. bugün 39+6 olduk nasipse yarın son gün ama 3 gün daha bekleyecem bir sorun yoksa... dün gece wcde sümüksü birşey geldi demiştim ya sabah da bu sefer daha az ama yine sümüksü ve içinde hafif kahverengi var bu sefer... sanırımdoğumumyaklaştı ve buna seviniyorum belim ağrıyor arada karnım... aslında karnım aşağı düşmedi ama annem benim de öyle olurdu küt diye sancı başlar birden bebek aşağı inerdi diyor bakalım pazartesiye kadar olmazsa sezeryan olacak... size burdan haber veririm artık... son durumlar bu benden...

bizim buralarda da adet bebek tuzlanır kokmasın diye tabi eğer erken doğmadıysa belki ben de tuzlatırım yaşlıların bir bildikleri vardır elbet... ben artık kocakarı laflarına da inanmaya başladım herkes erkek çocuk günümü bekler hatta geçirir derlerdi de öyle şey miolur derdim... benimki sanırım kocakarıları dinliyor gününü gün ediyor içerde

Benimde cnm adet sancii gibi oluyoor hemde ilk gunu gibi siddetli :) ama dedigin gibi duzensiz benimde oglusum 39+0 da dogdu ins buda oyle dogar gec kalmaz fazla yaa benimde dis agrisi tuttu ( ilacda icilmiyoo o yuzden dogurmak istiyorm acikcasi :)

burda gebelere disi agriyinca dafalgan veriyolar karanfil cigne o iyi gelir diyo simdi annem git ciyne bakem of of of ne oturabiliyom ne kalkabiliyom karnim yarik gibi aciyo hareket ettigi zamanda aci veriyo artik cok kuvvetlendi oglusum yaaaaaaaaaaaa

ayy heycanlandim kiz yumusama iyi bisi az kalmis ozaman yumusadiginda acilmaya baslarmis ayyyyyyyyyyy kizz dogurucan az kalmis artikin ins pazartesi banada yumusadi der doktorrrr benim bildigim 1 haftanin icinde olur ama yanlis bilgide olabilir umitlendirmiyim am aa ben senin yerine umitlendim cok heycanlandim simdi

Ins cnmm Sagliklica alirsiin kucagina bebegini sanirim nisanin gelmis buyuk ihtimal 2-3 gune baslar dogumun Allah bi avazda kurtarsiin ins :)

Buarada nehir bebek hosgelmis aramiza

Cnm evde karanfil yok bide burda saat sabah 6 yaaa gece 2 de yattim yarim saat sonra kalktmm hala uyuyamadmmm Allah kimseye yasatmasin dis agrisi zorr

Son düzenleme:

cnm benimde asilama ile oldu ama doktorum her hafta alttan bakiyor nstye sokuyor 30 una yatis verdi olmassa bebis ama sezeryan yapmicak gene normal yaptircak kavve akinti geldise sen bugun yarin dogurursun bence git hemencik dus al ondan sonra bekle vaktin varkene her an suyunda gelebilir

Cnm evde karanfil yok bide burda saat sabah 6 yaaa gece 2 de yattim yarim saat sonra kalktmm hala uyuyamadmmm Allah kimseye yasatmasin dis agrisi zorr

benimde gece uykuolarim yok ama karin agrisi yuzunden yok ay kiyamam yaa annemde karanfilden baska bisi gelmiyo aklima diyo off raki tut yutmadan yada cin varsa ama yutma zarar vermez yutmassan az rahatlatir

benimde gece uykuolarim yok ama karin agrisi yuzunden yok ay kiyamam yaa annemde karanfilden baska bisi gelmiyo aklima diyo off raki tut yutmadan yada cin varsa ama yutma zarar vermez yutmassan az rahatlatir

Kiz onlarda yok cok sukur evde esimde icmeez saol cnmm bakalim ins geceeer yaa dua et hamisin duasi kabul olur annenede tsk ettigimi sole

Kiz onlarda yok cok sukur evde esimde icmeez saol cnmm bakalim ins geceeer yaa dua et hamisin duasi kabul olur annenede tsk ettigimi sole

kiz bizde icmiyoz hehe ne bilim iyi geliyo diyolardi bikere ben arkadasta yapmistim 20 liklerdencok cekiyom bende ondan aklima geldi annem demez onlari zaten namazinda kari hehehehe ins gecer cnm dualarim seninle allahim uyusukluk versin disine hemencik geciversin inss

cnm benim kayınvalıdemde söyler hep butun cocuklarını tuzlamışlar te kokmasın falan dıyeymiş..ılk yıkamada suyuna bıraz tuz atılıyor sanırım..bence okadardan bişey olmaz istersen gönlü olsun dıye kabul et var yanı halk arasında öyle bırsey

cok geçmiş olsun cnm allah şifa versinn..bende geceleri mıde yanmasına uyanıyorum sonra oturuyom bır daha..artık 7/24 midem yanıyor hemde fena bişekilde bu son dönemler hamılelıkten daha fazla rahatsızlık veriyor bana ama napimm katlanıyoz..

cnm rahımın yumuşaması güzel bir gelişme..bana da gecen hafta söyledi doktor hemde 1cm acıklık ta var dedi ama hala gelen giden yok yani orası pek belli olmaz hemen mı olur sonra mı

cnm senın yakın gıbı duruyor dogumun inş kendi sancılarında başlarda sezeryana hiç gerek kalmadan normal dogurursun

kızlarrr size yine bir dogum haberim varrrr

OZUTNESLİHAN arkadaşımızda dogum yapmışşş..dün gece sancıları gelmiş sabah sipinal sezeryanla kızı MISRA yı dünyaya getirmişşş kızımız 2900gr 50cm dogmuşş...
rabbım hayırlı evlat eylesin inş..darısı yine biz bekleyenlere

ahhh bi doğurabilsem ( akşam yarım saat sıcak suya girdim. hiçbi değişiklik yok. en ufak bi sancı bile yok (

heheh bende de öyle cnm neslihan bile dogurdu maşallah hemde yarın zaten sezeryan olacaktı ama gece sancıları gelınce bugun olmuş..ne kısmet yaa sezeryan olacakların bıle sancısı gelıyorda biz normal ısteyenler bır gıdım sancı için kıvranıp duruyoruz

aynen canım ya (
sezeryan olmak istemiyorum ben Fatma ya ne yapacam bilmiyorum. artık iice sinirlerim bozuldu

Sakın canım az da olsa tuz falan katma suyuna. Suyu bile direk uygulamak doğru olmayabilir ilk günler silmemiz gerekebilir, bir de tuzlu su bebeğin cildini mahveder. tuz bazik bir madde yakabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…