2011 Aralık Anneleri

slm kızlar güzel dileklerde bulunan tüm arkadaşlarıma çok çok tşk ederim birlikde büyüttük göbişlerimizi çok şey paylaştık burada hepinize ayrı ayrı tşkler doğumunu yapan arkadaşlara gözün aydın hala yapmamış olanlarında Allah en yakın zamanda kucaklarına almayı nasip etsin hepinizi çok öpüyorum

Bende şimdi temizlik yaptım. hem ev temizlensin hemde hareket etmiş olmak için :)) annem tutturdu yarın doğuracaksın diye. inşallah demekten başka çarem yok.

gözün aydın canım :))

hayırlı olsun cnm, darısı başımıza...müsait olduğunda hikayeni dinlemek isteriz...

Bende şimdi temizlik yaptım. hem ev temizlensin hemde hareket etmiş olmak için :)) annem tutturdu yarın doğuracaksın diye. inşallah demekten başka çarem yok.

sabah 6bucuktan beri ayaktayım hiç durmadım bugun ara ara dinlendim sadece dışarıda cıktım geldim ona ragmen hala bişey olmassa hareket yuruyüş fasa fiso yanii
inş annenin içine dogdugu gibi olur cnm..bende yarın gıdecem bakalım kontrole ne dıyecek doktor??

bu arada kafamdan atmaya calıştıkça relax olmaya ugraştıkça accayip mahalle baskısı var üzerimde bugun nerdeyse aramayan kalmadı sankı herkes anlaşmış gıbı..aaa sen dogurmadın mı daha dıye..her telden sonra ya sabır cekmekten sabır taşı gıbı oldum bugun resmen

pamukcum senı anne olarak buralarda görmek ne güzell yeni çizelgen hayırlı olsunnn

arkadaşlar merhaba
genelde çok sessiz de bu topik
hazır birilerini bulmuşken sorayım
inşallah 2012 nisanda doğumum var
alışveriş hakkında siz tecrübeli annelerden yardım istiyorum

ne almalıyız ne almamalıyız anlamadm
alışveriş yapmak istiyorum annem acele etme bu ay geçsin diyo
neler alınacak diyorum
hastane çıkışı ayaklı pijama zıbın battaniye çorap fort bebe puset sırt bezi el bezi toto bezi diyo
bunlar yeterli mi değilse neler eksik ???

bunca kuzenim yegenim oldu hiçbirinde banyo oda termometresi alınmadı
bizim forumdaki anneler çok mu panik bana mı öyle geliyo bilemedm
siz tecrübelisiniz neler mutlaka olmalı neler sonra da alınabilir neler alınmasa da olur
lütfen yardım edin
lazım olanları almak istiyorum zaten bi dolu borcumuz var

ben telefonları direk doğurmadım diyerek açıyorum :))

bu benim listem canım. inşallah işine yarar

hastane çıkışı 2 ad.
alt açma minderi 1 ad.
0-3 ay bady takım ( çıt çıtlı ) 4 ad.
0-3 ay tulum 4 ad.
3-6 ay bady 4 ad.
0-3 ay dışarı kıyafet 2 ad.
3-6 ay dışarı kıyafet 2 ad.
mama önlüğü 5 ad.
battaniye 2 ad.
çorap
hırka
süveter
yelek
ağız mendili
tülbent ( banyo için )
banyo havlusu 3 ad.
banyo küveti
küvet içi file
banyo termometresi
burun aspiratörü
vücud ve baş şampuanı
vücud derecesi
pişik kremi
saç fırçası+tırnak mak.+törpü
emzirme minderi
emzik
biberon
göbek bağı bandı
bebek banyo süngeri
kulak çubugu
törpü
yan yatırma yastığı
kova

Sakın canım az da olsa tuz falan katma suyuna. Suyu bile direk uygulamak doğru olmayabilir ilk günler silmemiz gerekebilir, bir de tuzlu su bebeğin cildini mahveder. tuz bazik bir madde yakabilir.

kızlar verdiğiniz bilgiler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bakalım bı de dr ye sorayım ne diyecek....
yarın sabah sezeryana gidiyorum.. benim için dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar..
canım rabbim yardımcın olsun;güzel haberlerini beklıyoruz

canım sen yıkadın mı tuzlu suyla pekı???

canım tekrardan gözün aydın;Rabbim analı babalı büyütsün inş.h darısı da bizlerin başına

buarada nasılsınız kızlar biz bugün eşimle 3 saat yürüdük;kızımın park yatağına uysun diye gittim kırmızı nevresim takımı aldım ama şuan belim kopuo yatsam tayamıom kalksam kalkamıom resmen....yarın 39 olcaz ama tık yokkkk

Son düzenleme:

yuruyunce benımde cok belım agrıyor mahfoluyorum sonrasında..eşime diyorum şu belimdeki agrı karnımda olsa bi işe yarardı dogum yapardım ama belde olması bir işe yaramıyor rahatsızklık vermekten başka

KıZlar sagsalim bebeklerini kucaklarına alan bütün annelere hayırlı uğurlu olsun diliyorum. Bizim gibi gün sayanlarada bı avazda , bebislerimizi kucaklarına almalarını:)
Buarada bizim evde başka muhabbet kalmadı heran ne zaman dogurucagimi bekliyor herkes ve ben artık bunaldım:)

işin en zor kısmıda o zaten..kendi kendime olsam sessizce bekleyecem ama arayanlar kapıdan soranlar yolda soranlar aile efradı...herkes ne zaman doguracan aaa sen dogurmadın mı muhabbetlerinde.. rahat olmaya çalışsam bile bu sorular yuzunden durduk yere geriliyorum yaa

kesinlikle canım ya sadece rahatsızlık;suan ne yatabılıom ne kalkabılıom sırtıma yastıkları dayadım elımde pc öle gezınıom:)))

amin inş.h canım.Aynen bizde detek muhabbet acaba gelıo mu?:))))

cnm sorunu gördüm ama şuan okadar yorgunum ki kafamı toparlayıp ne lazımdı neler aldık diye bıle düşünemiyorum oyuzden cevap veremedim..seplemin liste iyi olmuşş

Sorma canım ya aynen, telefonlari sessize aliyorum bu Sefer annemden, esimden ariyolar:) bakkaldan Tutun , kapiciya kadar Abla seni gormeyince dogurdun sandik muhabbeti yapiyolar
Hayir saolsunlar sevdikleri , dusundukleri icin yapiyolar AMA boyle bizi daha cok gerdiklerinin farkinda degiller...

aynen cnm sagolsunlar arayıp soruyorlar ama bu dönemde bu tarz muhabbetlerin bızı nasıl gerdiğini bılemıyorlar telefonu acmamazlıkta yapamıyorum aradıklarında ulaşamazlarsa panık olurlar doguma mı gittim diye..

Cnm bencede bunyeyle alakali bisey cok asli oldugunu sanmiyorm cunku abim cok terler ciddende teri kokar ben az terlerim zaten oyle ter kokum olmazz iste bi zarari olmayinca yani deniz suyu gibi hatta daha tussuz oluyor su hemen durulaniyor maksat yapmis olmak buyukleri kirmamak :)

Destina cnmm cok saol gecmis olsun dilegin icin bende sukrediyorm Rabbimee doguma az sure kala buldu dis agrisi bastan olsaydi ne yapardim Allah dusmanimin basina vermesin ama cok fena dis agrisi seninde mide problemin hic bitmedi cnm ya bide son zamanlarda gecer derlerr ins Rabbim yardimcin olsun agrilarin icin Allah sifa versin ins yakin zamanda alirsin meleginide kucaginaa seplemde ins bizim yolumuzu acarsinizz :)

Valla canim Inan bu yuzden sanki hic doguramicakmisim gibi gelio:)

Saolsunlar bizi iyicene stress yapiolar:) neyse insallah en yakin zamanda kucaklarimiza alirizda bu muhabbetlerde tatli biter ani olarak kalir:) buarada Ben ptesiye gene dr a gidicem, ilk defa vajina ultrason una bakicak , bakalim, biraz fazla heyecan var , yany bu kadar normal dogum isteyip , neden HALA TIK yok anliyacagiz galiba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…