bugun tekrar temızlık yapılıyor benımde hersey dıpbucak yıne temızlendı nevresımler degıstı barı bu sefer bende fazla beklemeden dogurayım dıyorumhazır heryerde temızlenmışken yarına gelıverse ne sevınırım.. inş bu gece senınde benımde imujlının ve umut2626nın sancıları gelir de yarına dogururuz
slm kızlar güzel dileklerde bulunan tüm arkadaşlarıma çok çok tşk ederim birlikde büyüttük göbişlerimizi çok şey paylaştık burada hepinize ayrı ayrı tşkler doğumunu yapan arkadaşlara gözün aydın hala yapmamış olanlarında Allah en yakın zamanda kucaklarına almayı nasip etsin hepinizi çok öpüyorum
slm kızlar güzel dileklerde bulunan tüm arkadaşlarıma çok çok tşk ederim birlikde büyüttük göbişlerimizi çok şey paylaştık burada hepinize ayrı ayrı tşkler doğumunu yapan arkadaşlara gözün aydın hala yapmamış olanlarında Allah en yakın zamanda kucaklarına almayı nasip etsin hepinizi çok öpüyorum
gözün aydın canım :))
Bende şimdi temizlik yaptım. hem ev temizlensin hemde hareket etmiş olmak için :)) annem tutturdu yarın doğuracaksın diye. inşallah demekten başka çarem yok.
sabah 6bucuktan beri ayaktayım hiç durmadım bugun ara ara dinlendim sadece dışarıda cıktım geldim ona ragmen hala bişey olmassa hareket yuruyüş fasa fiso yanii
inş annenin içine dogdugu gibi olur cnm..bende yarın gıdecem bakalım kontrole ne dıyecek doktor??
bu arada kafamdan atmaya calıştıkça relax olmaya ugraştıkça accayip mahalle baskısı var üzerimde bugun nerdeyse aramayan kalmadı sankı herkes anlaşmış gıbı..aaa sen dogurmadın mı daha dıye..her telden sonra ya sabır cekmekten sabır taşı gıbı oldum bugun resmen
arkadaşlar merhaba
genelde çok sessiz de bu topik
hazır birilerini bulmuşken sorayım
inşallah 2012 nisanda doğumum var
alışveriş hakkında siz tecrübeli annelerden yardım istiyorum
ne almalıyız ne almamalıyız anlamadm
alışveriş yapmak istiyorum annem acele etme bu ay geçsin diyo
neler alınacak diyorum
hastane çıkışı ayaklı pijama zıbın battaniye çorap fort bebe puset sırt bezi el bezi toto bezidiyo
bunlar yeterli mi değilse neler eksik ???
bunca kuzenim yegenim oldu hiçbirinde banyo oda termometresi alınmadı
bizim forumdaki anneler çok mu panik bana mı öyle geliyo bilemedm
siz tecrübelisiniz neler mutlaka olmalı neler sonra da alınabilir neler alınmasa da olur
lütfen yardım edin
lazım olanları almak istiyorum zaten bi dolu borcumuz var
cnm benim kayınvalıdemde söyler hep butun cocuklarını tuzlamışlar te kokmasın falan dıyeymiş..ılk yıkamada suyuna bıraz tuz atılıyor sanırım..bence okadardan bişey olmaz istersen gönlü olsun dıye kabul etvar yanı halk arasında öyle bırsey
cok geçmiş olsun cnm allah şifa versinn..bende geceleri mıde yanmasına uyanıyorum sonra oturuyom bır daha..artık 7/24 midem yanıyor hemde fena bişekilde bu son dönemler hamılelıkten daha fazla rahatsızlık veriyor bana ama napimm katlanıyoz..
cnm rahımın yumuşaması güzel bir gelişme..bana da gecen hafta söyledi doktor hemde 1cm acıklık ta var dedi ama hala gelen giden yok yani orası pek belli olmaz hemen mı olur sonra mı
cnm senın yakın gıbı duruyor dogumun inş kendi sancılarında başlarda sezeryana hiç gerek kalmadan normal dogurursun
Sakın canım az da olsa tuz falan katma suyuna. Suyu bile direk uygulamak doğru olmayabilir ilk günler silmemiz gerekebilir, bir de tuzlu su bebeğin cildini mahveder. tuz bazik bir madde yakabilir.
kızlar verdiğiniz bilgiler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bakalım bı de dr ye sorayım ne diyecek....canım hiç korkma.. eltim sıfır açılma ve sıfır sancıyla 41+4te yatışı yapıldı suni sancı ile doğum yaptı..
tabi ağrısından korkuyorsan epidural isteyebilirsin.. pırt diye kolaycacık doğurursun inşallah..
tuzlama konusuna gelince.. burayı okumadan önce annemle konuştum o da beni ve kardeşimi "tuzlamış".. yani banyo suyumuza çok az miktarda tuz koymuş .. en sonra da temiz su ile durulamış..
bunu da ileride terin kokmaması için yapıyorlar diye anlattı..
tabi her cilt farklıdır.. ama şükürler olsun ki ne kardeşim ne ben terleyince pis koku oluşmazazcık iğrenç oldum ama.. bakalım ben ne yapıcam..
hemide yarın için bana dua edin noluuuuyyyy...
38+0 oluyoruz.. kontrolüm var oğlum hala ters.. hayırlısıyla artık bir sezeryan günü alırıs artık.. normal doğum şansım sıfır..
şimdi de hıçkırık tuttu bebeyi.. büyüdükçe içim de tuhaflaşıyor hıçkırmasında..
canım rabbim yardımcın olsun;güzel haberlerini beklıyoruzyarın sabah sezeryana gidiyorum.. benim için dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar..
canım sen yıkadın mı tuzlu suyla pekı???alp se bizde bebeği tuzlarlar teri kötü kokmasın diye...tuzlu suyla siler yıkarlar.bebeğim pazartesi doğdu benim,doktorlar işitme testine kadar yıkamayın dedi.doğumunun üçüncü günü işitme testi yapıldı,ordan gelir gelmez yıkadık.göbeğini iyi kurulayıp baticon sürdüğün müddetçe bi problem yok
canım tekrardan gözün aydın;Rabbim analı babalı büyütsün inş.h darısı da bizlerin başınaslm kızlar güzel dileklerde bulunan tüm arkadaşlarıma çok çok tşk ederim birlikde büyüttük göbişlerimizi çok şey paylaştık burada hepinize ayrı ayrı tşkler doğumunu yapan arkadaşlara gözün aydın hala yapmamış olanlarında Allah en yakın zamanda kucaklarına almayı nasip etsin hepinizi çok öpüyorum
kızlar verdiğiniz bilgiler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bakalım bı de dr ye sorayım ne diyecek....
canım rabbim yardımcın olsun;güzel haberlerini beklıyoruz
canım sen yıkadın mı tuzlu suyla pekı???
canım tekrardan gözün aydın;Rabbim analı babalı büyütsün inş.h darısı da bizlerin başına
buarada nasılsınız kızlar biz bugün eşimle 3 saat yürüdük;kızımın park yatağına uysun diye gittim kırmızı nevresim takımı aldım ama şuan belim kopuo yatsam tayamıom kalksam kalkamıom resmen....yarın 39 olcaz ama tık yokkkk
KıZlar sagsalim bebeklerini kucaklarına alan bütün annelere hayırlı uğurlu olsun diliyorum. Bizim gibi gün sayanlarada bı avazda , bebislerimizi kucaklarına almalarını:)
Buarada bizim evde başka muhabbet kalmadı heran ne zaman dogurucagimi bekliyor herkes ve ben artık bunaldım:)
kesinlikle canım ya sadece rahatsızlık;suan ne yatabılıom ne kalkabılıom sırtıma yastıkları dayadım elımde pc öle gezınıom:)))yuruyunce benımde cok belım agrıyor mahfoluyorum sonrasında..eşime diyorum şu belimdeki agrı karnımda olsa bi işe yarardı dogum yapardımama belde olması bir işe yaramıyor rahatsızklık vermekten başka
amin inş.h canım.Aynen bizde detek muhabbet acaba gelıo mu?:))))KıZlar sagsalim bebeklerini kucaklarına alan bütün annelere hayırlı uğurlu olsun diliyorum. Bizim gibi gün sayanlarada bı avazda , bebislerimizi kucaklarına almalarını:)
Buarada bizim evde başka muhabbet kalmadı heran ne zaman dogurucagimi bekliyor herkes ve ben artık bunaldım:)
işin en zor kısmıda o zaten..kendi kendime olsam sessizce bekleyecem ama arayanlar kapıdan soranlar yolda soranlar aile efradı...herkes ne zaman doguracan aaa sen dogurmadın mı muhabbetlerinde..rahat olmaya çalışsam bile bu sorular yuzunden durduk yere geriliyorum yaa
Sorma canım ya aynen, telefonlari sessize aliyorum bu Sefer annemden, esimden ariyolar:) bakkaldan Tutun , kapiciya kadar Abla seni gormeyince dogurdun sandik muhabbeti yapiyolar
Hayir saolsunlar sevdikleri , dusundukleri icin yapiyolar AMA boyle bizi daha cok gerdiklerinin farkinda degiller...
Peki yararını gördün mü canım? Sadece adet yerini bulsun diye böle bişeyi ben göze alamam şahsen, her bebeğin bünyesi ve cildi farklıdır,...bzm bi tanıdık da ağzı ilerde kokmasın diye tuz vermiş bebeğe, midesi mahvolmuş yavrucağızın...halbuki ilerde olma ihtimali olan bi ağız kokusu sıfır yepyeni bi midenin tuzlanmasıyla geçer mi, ilerde diş eti hastalığı mı olacak, boğaz hastalığı mı olacak kim bilir, ağzı yine kokarsa kokar..
aynen cnm sagolsunlar arayıp soruyorlar ama bu dönemde bu tarz muhabbetlerin bızı nasıl gerdiğini bılemıyorlartelefonu acmamazlıkta yapamıyorum aradıklarında ulaşamazlarsa panık olurlar doguma mı gittim diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?