2011 Aralık Anneleri

off kızlar ya offf..yıne cok daraldım aglayasım var ama artık aglamakta istemiyorummm

kızkardeşim aradı şimdi yarın dogum yapıyorsun dimi diye yoo dedim beklıyecem daha günüm varr..gecen hafta kontrolde doktor cuma gelırsın belkı yatışını yaparız demişti..ama ben istemıyorum daha 40haftamda dolmadı..kızkardeşimde diyor ben yarın için izin aldım cumarteside calışmayacam doguracaksan dogur yarın..bı daha ne gelirim ne ılgılenırım kendı başına dogrursun dıyor..ya beni son gunlerimde germe dedim daha beklıyecem bu sefer olsun kendı sancımla dogurmak ıstıyorumm ...bana diyor sen boşuna beklıyorsun senın sancın falan gelmez gelmıyor işte boşuna oyalanma diyor bana..ya en azından son gunune kadar beklerım gelmezse gelmedı derim ama şimdiden sunı sancı alıp dogurursam ömür boyu içimde kalır acaba bekleseydım gelırmıydı dıye..bunu yaşamak istemıyorumm...off ya etrafın baskılarını gectımde bırde kendı kardeşimin ailemin böyle yapması benı cok yoruyor artık...eşimde bu sefer sezeryan yapalım senı deyıp duruyor..ya ben istemıyorum hıç bırını ben sadece kendı sancım gelıp her normal hamıle kadın gıbı dogurmak ıstıyorummm...ya cok daraldım yaa deli gibi oturup aglamak geliyor içimden ama eşimin yanında zayıf düşmek istemiyorum habıre kasıyorum kendimi..sırf bu stres yuzunden bır daha asla hamıle kalmak istemıyorummm

kızlar selam

biz yarın sabah dra gidiyoruz saat 08:00 de orda olmamızı istemişti dr zaten 40+0 olcaz haberler böle ve sanırım şekerimden ötürüde beni fazla bekletmicek suni sancı vericek((

artık son gecemiz gibi görünüyo belki de bu gece gelir sancım he ne dersiniz polyanna gördüm kendimi:)))

suni verirlerse dua edinde saatlerce sancı çekmiyim yaaaa bi saatte doğusam ya ne güzel olur

görüşmek üzere artık yarın giremem herhalde ama fatmayı ararım o yazar şimdi de yasin okıyım de duamı ediyim sizde unutmayın hemen okurken dua edin bize:))) olur mu

hayırlı dogumlar olsun inş cnm umarım herşey kolay olur allah bır avazda kurtarsın saglıcakla kavuş oğluşuna..güzel haberlerini bekliyorum..

Canim lutfen sakin ol, soyle dusun belki haftayada sancin olmucak, suni sanciyla doğuracaksın ama en azından için rahat olucak, su anda hiç kimse senin neler yaşadığını bilemez, zaten en cokta en yakınlarımız farkında olmadan baskı yapıyor ama senin sakın olman lazım yoksa nebisinde çok üzülür, ve hiç gerek yokken , ztn en yakın zamanda yanında olucak inşallah böyle duşun lütfen

Canim lutfen sakin ol, soyle dusun belki haftayada sancin olmucak, suni sanciyla doğuracaksın ama en azından için rahat olucak, su anda hiç kimse senin neler yaşadığını bilemez, zaten en cokta en yakınlarımız farkında olmadan baskı yapıyor ama senin sakın olman lazım yoksa nebisinde çok üzülür, ve hiç gerek yokken , ztn en yakın zamanda yanında olucak inşallah böyle duşun lütfen

Cnm kolay dogum versin Rabbim inss sende dogumda sancin oldugunda bizi aklindan gecirmeyi unutma git yat bol bol bebis gelince uyku cok geride kaliyor :)

Cnm senin psikolojini anlamalari cok zor bazen onlar cok ufak bise soylediginde bile bizlerin hassas noktasi oldugu icin kirilabiliyoruz ins bu gecee hayirlisiyla sanciin gelirdee kendi sancinla dogurursuun cnm ama olmasa bilee cok sukurr sonunda kavusulacak sey ayni kendi sancin suni sanci yada sezeryan fark etmiyor ama ins senin icinde kalmiss inss bundaa yasarsiin kendi sancini cnm Allah yar ve yardimcin olsuun

Allah yardımcın olsun canım.... senle aynı gündeyiz demiştim önceden.. bende de sancı yok yarın dr randevum var ve ben 17ye aldımbelki gündüz sancım olur diye ama tık yok hala biraz nişan gelir gibi oldu ümitlendim ama sanırım daha var gününe neyse zaten yarın bir sorun yoksa ben de pazartesi yatıcam artık... açılma yoksa sezeryan yapacak bakalım... Burda don hamilelik günlerini yaşayan tüm arkadaşlara Allah yardım etsin inşaallah...

canım ya üzme kendinibebeğe zarar.... ben de 2 gün ağladım ama sonuç değişmiyor ne yapalım demekki bizim vücudumuz 5 yıldızlı otel konforunda bebekler rahat gelmek istemiyorlar bakbugün bir arkadaşım 35+6 falan anca dün gece nişan gelmiş kanlı sancıları olmuş pazartesi sezeryan olacakmış... düşün vücudu zaten normal doğuramaz dendi artı kistleri var demekki bu yüzden bebek içerde rahat değil... öye düşünüyorum ve mutluyum demekki bizim vücudumuz tam konfor sağlıyor bebeklerimize bizi bırakıp çıkmak istemiyorlar çok şükür sağlıklılar demekki...

teşekkürlerrrrr

rica ederim canım :)

geçmiş olsun canım. diş ağrısını ii bilirim. 3. ayımda 1 hafta uyumadım. 20lik dişim çürümüş. çektirmek zorunda kaldım. bide antibiyotik kullandım ( Allah yardımcın olsun. ben bol bol tuzlu su ile gargara yapmıştım. ilk başlarda işe yarıyor. ağrıyan tarafta tuzlu suyu tut biraz. belki işe yarar

kıyamam canım yaaaa sıkma artık canını demekten başka çarem yok Allah yardımcımız olsun. elbet bizde doğuracaz D

canım Allah yardımcın olsun inşallah

inş arkadaşlar ya..tam ben kendi kendimi rahatlatıyorum olumlu düşünmeye başlıyorum işte ılla cıkıyor biri germeye..sankı buyuk suç işliyormuşum gibi bırde naparsan yap artık beni hiç ilgilendirmiyorsun dıyerek yuzume telefonu kapattı..ya nıye bu kadar üzerime geliyorlar bırıde cıkıp empatı yapsa nolur sankı..13 yıldır ben bunun acısını zaten cekıyorum hadi ilk hamılelıgımde anlamadım neyse dedim ıkıncısınde bır ümit dedim yıne olmadı şimdi 3.cüde yıne bir ümit beklemek istiyorum ama herkes bana senın sancın gelmez dıyor..

hayatımda 3kere korunmadım 3ündede hamıle kaldım bu kadar kolay hamıle kalabılıyorken nıye kolay dogum yapamıyorum ben yaa.. eşim daha 4.cüyü bile düşünüyordu dedim artık bitti bır daha asla hamıle kalmak istemıyorum hamılelıgın zorlugu yanında benı encok bu stres bıtırıyor..

neyse hakkınızı helal edin kızlar sizlerinde canını sıktım..herşey takdiri ilahi işte neyse olacak olan o olur yapacak bişeyimiz yok..hakkımızda hayırlısı olsun inş.. rabbim saglıkla sıhhatle kavuştursun bebişlerimize inş..herkese hayırlı geceler dilerimm..

allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin demekten başka yapabılecegımız hiçbirşey yok..yurumekse yurudum ayakta kalkmaksa kaldım yorulmaksa yoruldum hurma yedim sıcak banyolar yaptım daha ne yapayım bunlar hepsi bahane işte...

sabaha allah kerim inş...

Herkese selam ve sonuna geldik..

Yarın sabah 09 00'da yatışımız olucak sezeryanla oğluma kavuşacağım için sabırsızlanıyorum..Dua edin..Herkes hakkını helal etsin..

ayy saol cnm bende ogluumda ılk 3.ayda baslaypp dogurana kadr neredeyse ceektım dıs agrısııı bazen hafıff bazeeen gece aglayark kalkıyodm ama dogumdan sonra gectıı bende onemsemedm gectı dıeee sımmdı yıne basladı cok sukr az kaldı burda dıs pahalı ıns tryeye gelıcem komple bakıma gırıceeem

canım biraz daha sabret bu sefer kendi sancınla doğuracaksın hiç şüphem yok Allahın izzniyle
bu kadar hamişizz, dualarımız eminimki kabul olacak sıkma canını

Allah yardımcın olsun cnmm

çok geçmiş olsun cnmmm

Herkese selam ve sonuna geldik..

Yarın sabah 09 00'da yatışımız olucak sezeryanla oğluma kavuşacağım için sabırsızlanıyorum..Dua edin..Herkes hakkını helal etsin..

Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerle gel inşşş

walla bizdede öyle bir adet vardır bebeği tuzlarlar ter kokmasın büyüdüğünde diye..biz 4 kardeşiz ve annem hepimizi tuzlamış yeğenlerimi bile tuzladılar..benm için sakıncası yok oğlumda tuzlanacak

ahh cnm seni en iyi ben anlarım çünkü bende diş ağrısı çekiyorum geceleri ve sırf bu yüzden bian önce doğurup kurtulmak istiyorum dayanılmaz bi acı bu diş ağrısı allah yardımcımız olsun

fatma'cım kafana takma rahat ol we akışına bırak herşeyi bu kızcazın seni üzmeyecek annesi bak görürsünn bende doğuramadım diye stres yapıyorum eşimde dahil olmak üzere herkes baskı yapıyor doğur artık diye bende daha günüm bile dolmadı filan diyorum ama 40 dan sonra ne diyeceğim bilmiyorum içten içe panik oluyorum:18::18::18:
acaba bukadar panikleyip doğurmak istiyoruz diyemi olmuyor belkide rahat olup akışına bıraksak geliverecekler bence tadını çıkaralım sonuçta en fazla 10 güne kadar kavuşacağız bebişlere sen kendini üzme kim ne derse desin kafana takmaa cnm tmmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…