destina çok çok sevindim iyi haberlerine
demek açılman varmış, ne güzel.
dilerim haftasonu sancın da geliverir herşey çok güzel olur
yarın da benim muayenem var bakalım bende de açılma çıkacak mı :26: inşallah çıkar
aysuncum senın alttan muayne edildimi?? benim acıklık oldugu için fazla bekleme taraftarı deil doktor..olası enfeksiyon riskine karşı..ama pazartesiye de gelmesse bir ümit bır kac gun daha bekleme izni isteyeceğim..inş pazartesiye kadar beklemek zorunda kalmamm..
yok cnm hiç alttan muayne olmadım..doktor doğum başlamadan alttan muayne etmem diyor önce sancıların gelecek sonra alttan bakacağız çatın müsait değilsede sezeryan yapacağız diyor bebeğimin kafası büyük malum işte bizde durumlar böyle
aminn cnm inş.. bu mubarek gunde hepimize dua ettim inş rabbim hepimizin gönlüne göre verir hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun..
kızlar sonunda face duvarıma şöyle yazdım:)))
''Hamileliğin en zor dönemi sanırım son haftaları..Ağırlaşmış olmak,zor yürümek,uyuyamamak,mide yanmaları,agrılar,sızılar,yatıp kalkamamalar..vs.. aslında bunlar deil zor gelen..bunlara katlanıyorsun sonunda kavuşacağın eşsiz güzelliği düşündüğünde de..
''daha doguramadın mı?? ne zaman doguracan??dogmadı mı daha''..vs soruları varya insana en cokta bunlar agır geliyor..
tamam sagolsunlar eş dost merak ediyor ilgileniyor arıyor soruyor ama nolursunuz daha doguramadın mı cümlelerini sarfetmeyin..hamile olarak zaten son haftalarda ister istemez bır stres yaşıyorsunuz nasıl olacak ne zaman olacak saglıkla kavuşabılecek mıyım dıye birde bu tarz çevre baskısı eklendımı ınanın daha bır zor oluyor herşey..iyi niyetinizden şüphem asla yok ama sizlerde beni anlayın nolurr..
elbet vakti saati doldumu dogacak bu bebiş biraz daha zamanı var demek ki dogmadıysa..
ve emin olun dogum oldugu zaman hemen haberiniz olur..:)
dualarınızı eksik etmeyin inş..:)
Not: kimse üzerine alınmasın kimse için yazılmadı bu yazı..sadece bir çok hamile bayanın yaşadıgı duyguları dile getirmek üzere karalanmış bir kaç satır:))''
inş bu yazımdan dolayı arkadaşlarım bana alınmazlar ama napim ınanın artık cok gerilmeye başladımm..belkı onlar samımıyetten şaka takılıyorlar ama onlara göre bır tek kendi böyle diyor ama ben aynı tarz muhabbeti aynı gun içinde kaç kişiden dinliyorum ve sonunda şaka yanı kalmıyor bu işin..
DOGURDULARMI kizlarrrrr;
ruyamda gordumde ayyyyyy fatmanin kizi sarisin cok guzel bir bebekdi nasil seviyorum teyzen seni yesin diyeeeeee gunes gibi parliyordu masallahhhh ama fatma 2 2 2 diyip duruyordu ruyoamdaaa ,,,,adasimda ben ne yapacagim afffff hadi gaz yap gaz yap diye bebeginin basinda mizmizlaniyorduuuuuu:)))))))))))¨
neyseeeeeee dogum yapmis olan arkadaslarin gozu aydin yapacaklarida yuce rabbim bir avazda kurtarsin sezeryancilardca cabucak ayaga kalsin arilari fazla olmasinnnnnn
AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.......
selam kızlarrr
bugun doktor kontrolum vardı gittim nasılsın dedi ben iyiyim de ama psikolojıkman artık çökmek üzereyim dedim etrafın baskılarından..
sonra bakalım sancın varmı diye nst ye yolladı nst de sancım falan cıkmadı ..alttan muayne edelim dedi..baktı 2-3 cm kadar olmuş acıklık dedi bugun yarın heran gelebılecek gıbı duruyor dedi..bır sancın gelse hemen dogrursun sen dedi hatta hastane kapısında dogurursun diyede takıldı:))
yıne sancı beklemedeyim..ve doktordan geldıgım dakkadan beri tel hiç susmuyor yınemı doguramadın dıye artık arayanlara daha sitemli konuşur olmaya başladım..nasılsın dıye arasalar sorun yok arayan hala doguramadın mı dıye lafa gırıyor..sankı ben beceremıyorum bu dogurma işini gibi..
sonra doktorum eger hafta sonu gelmezse pazartesi sabahtan gel yatış yapalım dedi..bende pazartesi 40haftam dolmuş oluyor eger daha bekleyebılırsem beklemek istediğimi söyledim neyse o gun gel konuşuruz dedi..
nolur arkadaşlar ya cok dua edin artık bu haftasonu gelsin şu sancımda bu stresten kurtulayım bende..
hee bu arada hurma yemek sancı getirir mi dedim etkısı olmaz ama yıyebılırsın faydalı bişey dedi..birde eşle birlikte olmakta tetıkler dıyorlar dedim bu durumda oyle bırsey olabılırmı dedim en son bunu bıle sordum yanı doktoraacıklık oldugu ıcın sakıncalı dedi enfeksiyon olur dedi..
yani anlaşılan dışardan hıc bır mudahele yapılamıyor sancı için..
cnm sen pazartesi yatış yapacaktın dimi bişey olmassa doktor benıde o gu yatırmak istiyor ama sanırım bıraz daha bekleme talebınde bulunacam o gun ..ıkımız ıcınde hayırlısı olsun bakalım ..o gun görüşürüz belkı hastanede..belli mi olur..
ne güzel canım en azından açıklığın var ben bunu bile bilmiyorum var mı açıklık yok mu????????? neyse ben daha dr'a gitmedim 5te eşim gelince gidicez geince yazarım.. ben de şu mukusu sorucam nedir bu diye? görüldüğü gibi hala sancım yok ve bugün 40+0 olduk nasip diyorum ya bizim bebekler pek bir rahatlarına düşkün...
inş cnm senınde acılman cıkar yarına..benım işim sancıya kaldı bundan sonra..
offffff yaaa çok sessizzz buralar canım sıkılıyooooo herkes doğurduu
selam kızlarrr
bugun doktor kontrolum vardı gittim nasılsın dedi ben iyiyim de ama psikolojıkman artık çökmek üzereyim dedim etrafın baskılarından..
sonra bakalım sancın varmı diye nst ye yolladı nst de sancım falan cıkmadı ..alttan muayne edelim dedi..baktı 2-3 cm kadar olmuş acıklık dedi bugun yarın heran gelebılecek gıbı duruyor dedi..bır sancın gelse hemen dogrursun sen dedi hatta hastane kapısında dogurursun diyede takıldı:))
yıne sancı beklemedeyim..ve doktordan geldıgım dakkadan beri tel hiç susmuyor yınemı doguramadın dıye artık arayanlara daha sitemli konuşur olmaya başladım..nasılsın dıye arasalar sorun yok arayan hala doguramadın mı dıye lafa gırıyor..sankı ben beceremıyorum bu dogurma işini gibi..
sonra doktorum eger hafta sonu gelmezse pazartesi sabahtan gel yatış yapalım dedi..bende pazartesi 40haftam dolmuş oluyor eger daha bekleyebılırsem beklemek istediğimi söyledim neyse o gun gel konuşuruz dedi..
nolur arkadaşlar ya cok dua edin artık bu haftasonu gelsin şu sancımda bu stresten kurtulayım bende..
hee bu arada hurma yemek sancı getirir mi dedim etkısı olmaz ama yıyebılırsın faydalı bişey dedi..birde eşle birlikte olmakta tetıkler dıyorlar dedim bu durumda oyle bırsey olabılırmı dedim en son bunu bıle sordum yanı doktoraacıklık oldugu ıcın sakıncalı dedi enfeksiyon olur dedi..
yani anlaşılan dışardan hıc bır mudahele yapılamıyor sancı için..
cnm sen pazartesi yatış yapacaktın dimi bişey olmassa doktor benıde o gu yatırmak istiyor ama sanırım bıraz daha bekleme talebınde bulunacam o gun ..ıkımız ıcınde hayırlısı olsun bakalım ..o gun görüşürüz belkı hastanede..belli mi olur..
Arkadaşlarr ben yine dogum haberiyle geldimmm....TÜRKMENGELİNİ arkadaşımızda dogum yapmış..oglu Turan 'a sipinal sezeryanla kavuşmuşş..
ve son sözümüz neee..darısı biz bekleyenlere tabikiii
canım doktor sancın gelmezse salı alırız dedi. eğer bekleme şansım olmazsa bende pazartesi alsın istiyorum. doğum günüm ve de evlilik yıldönümüm olduğu için. ama sezeryan olmak istemiyorum ben Fatma( bugün iice stres yapmış durumdayım. o kadar cok normal istedim ki sen biliyosun. hatta buradan bile kaç kişiyi ikna etmeye çalıştım normal doğursunlar diye
ama kısmet işte. hayırlısı ne ise o olsun demekten başka çare yok(
türkmengelinide anneliği tattı artık darısı bizlerin başına..
seplem hakkında hayırlısı olsun yavruna bian önce kavuşursun hayırlısıyla inş
bende bugece doğursam negüzel olur artık çok sıkıldım
kizlar anam diyorki dogumla yatip kalkarsak gecikirmis kasiyonuz kendinizi diyor rahat olun diyor kendini kasinca rahimin acilca varsada acilmazmis cocukta sikintiya girermis bende dun aksam cok kasildim grmcm git aldiriver dedi saka gibi ya neden bekliyon neden sanci cekcen git aldir diyo tavuk aldiriyo marketten sanki sinirlerim tepeme cikti bende inadima dogurmucam dedim dogurasim kacti resmen yaa haftaya cumaya kadar dogurcan sen telde gozum ddiyor basitmi bukadar bunalim gecircem hee anacim saolsun o hic bisi demiyor dua okuyor yanimda durmadan hayirli gun nese o gun gelsin diyor hep sikma kendini diyor bende eve kapanmis durumdayim kimseyle muhattab olmak istemiyorum esimde hic dogum lafi etmiyor acmiyor oyle gecti bugun ama kv taraftan bi ses olsun cildiriyorum yaaa arkadaslarimda ayni ne bu ya benden daaha sabirsiz millet cok istiyolarsa kendileri yapsin erkencicik dogursun aaaa bunaldiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm kizlarrrrrrrr
annen haklı olabilir bencede çok düşünüp stres yapınca rahim açılmayabilir mantıklı geldi bana ama elimizde değil..ben çok sıkıldım eşimde beni deli ediyo hadi doğur artık diyip duruyo bütün millet yetmezmiş gibi kocamda baskı yapıyo ben ne yapayım oğlum gelmek istemiyo bana kalsa şimdi doğururum ama
canım çok teşekkür ederim darısı başınatebrikler canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah
ewet canım haklısın ama sancı başlayınca 2 cm de açılmam oldu o yüzden gününden önce oldu teşeekkür ederim canım darısı sana artık yeter gelsin senin prensesde biran önceaaa sende mi dogurdun cnm maşallah gözün aydın ondan yoktun ortalardahayırlı evlat olsun facedeki listede yarın dogum yapacak olarak görünüyorsun:)
hllbzktmr canım tebrikler..
Bebişine maşallah
sütü bol olsun bebeğinin...
Fatmacım bu facedeki grubu bende izlemek istiyorum...
NAsıl olcak, liste filan görsem ben de...
yardım et bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?