2011 Aralık Anneleri

inş cnm senınde acılman cıkar yarına..benım işim sancıya kaldı bundan sonra..

hehhh çok iyi yazmışsınnnn

cnm inş ruyan gerçek olurrrr bu arada demettuba dogurdu kızı sareye kavuştu

ne güzel canım en azından açıklığın var ben bunu bile bilmiyorum var mı açıklık yok mu????????? neyse ben daha dr'a gitmedim 5te eşim gelince gidicez geince yazarım.. ben de şu mukusu sorucam nedir bu diye? görüldüğü gibi hala sancım yok ve bugün 40+0 olduk nasip diyorum ya bizim bebekler pek bir rahatlarına düşkün...

heyecanla bekleyecem cnm senın sonucunuda..inş güzel haberlerle gelirsin

pazartesi bebeğimi aldım kucağıma ama bi türlü kk ya girmeye fırsat bulamadım
doğum yapmış annelerin gözü aydın olsun sağlıkla analı babalı büüyütsünler inşallah...
bekleyen arkadaşlarımada sabırlar diliyorum umarım en kısa zamanda sancı ve açılmalarınız olurda sağlıkla kavuşursunuz bebelerinize inşallah.
Doğumdan önceside sonrasıda zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım doktor sancın gelmezse salı alırız dedi. eğer bekleme şansım olmazsa bende pazartesi alsın istiyorum. doğum günüm ve de evlilik yıldönümüm olduğu için. ama sezeryan olmak istemiyorum ben Fatma ( bugün iice stres yapmış durumdayım. o kadar cok normal istedim ki sen biliyosun. hatta buradan bile kaç kişiyi ikna etmeye çalıştım normal doğursunlar diye
ama kısmet işte. hayırlısı ne ise o olsun demekten başka çare yok (

Arkadaşlarr ben yine dogum haberiyle geldimmm....TÜRKMENGELİNİ arkadaşımızda dogum yapmış..oglu Turan 'a sipinal sezeryanla kavuşmuşş..

ve son sözümüz neee..darısı biz bekleyenlere tabikiii

Arkadaşlarr ben yine dogum haberiyle geldimmm....TÜRKMENGELİNİ arkadaşımızda dogum yapmış..oglu Turan 'a sipinal sezeryanla kavuşmuşş..

ve son sözümüz neee..darısı biz bekleyenlere tabikiii

Allah analı babalı büyütsün inşallah

ve Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))

türkmengelinide anneliği tattı artık darısı bizlerin başına..
seplem hakkında hayırlısı olsun yavruna bian önce kavuşursun hayırlısıyla inş
bende bugece doğursam negüzel olur artık çok sıkıldım

cnm bugun doktor nstye yolladı ya hastaneye o 8.kata asansör kullanmadan cıktım kız kardeşim diyor şimdi ben doguracam yorulmaktan ama durmaksızın bır cıkışım var gören hamıle demez ama sonuç yıne sancı yok
bakalım artık haftaya ne olacagımız bellı olur heralde..son ana kadar umut kesmek yok ama

evet evet bu gece olsa bari artık bu dogum süper olur yaa..cocukları anneme yolladım eşim gelince bırazdan yuruyuşe cıkıcam yıne sonrada sıcak bır banyo yaparım bakalım sabaha ne olur

kizlar anam diyorki dogumla yatip kalkarsak gecikirmis kasiyonuz kendinizi diyor rahat olun diyor kendini kasinca rahimin acilca varsada acilmazmis cocukta sikintiya girermis bende dun aksam cok kasildim grmcm git aldiriver dedi saka gibi ya neden bekliyon neden sanci cekcen git aldir diyo tavuk aldiriyo marketten sanki sinirlerim tepeme cikti bende inadima dogurmucam dedim dogurasim kacti resmen yaa haftaya cumaya kadar dogurcan sen telde gozum ddiyor basitmi bukadar bunalim gecircem hee anacim saolsun o hic bisi demiyor dua okuyor yanimda durmadan hayirli gun nese o gun gelsin diyor hep sikma kendini diyor bende eve kapanmis durumdayim kimseyle muhattab olmak istemiyorum esimde hic dogum lafi etmiyor acmiyor oyle gecti bugun ama kv taraftan bi ses olsun cildiriyorum yaaa arkadaslarimda ayni ne bu ya benden daaha sabirsiz millet cok istiyolarsa kendileri yapsin erkencicik dogursun aaaa bunaldiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm kizlarrrrrrrr

annen haklı olabilir bencede çok düşünüp stres yapınca rahim açılmayabilir mantıklı geldi bana ama elimizde değil..ben çok sıkıldım eşimde beni deli ediyo hadi doğur artık diyip duruyo bütün millet yetmezmiş gibi kocamda baskı yapıyo ben ne yapayım oğlum gelmek istemiyo bana kalsa şimdi doğururum ama

benimkide en ufak biside noldu doguruyonmu sancimi girdi diyordu ama artik bisi demiyo ben actigimda bile kapattiriyo oyle bekliyoz bakalim kabus gormeye basladim zaten dun aksamdan beri allahim korusun hepimizi bebislerimizi

ii akşamlar :)) bebiş uyumuşken bi bakayım dedim nasılsınız???

bu arada vallahi hamilelik daha kolaymış. dün gece yine acildeydik. kızım hiç durmadan 8 saat ağladı

gaz sorunumuz var. minicik bebeğime şimdiden şuruba ve fitile başladık... Allah evlatlarımıza güç versin inşallah...

tebrikler canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah
canım çok teşekkür ederim darısı başına
aaa sende mi dogurdun cnm maşallah gözün aydın ondan yoktun ortalarda hayırlı evlat olsun facedeki listede yarın dogum yapacak olarak görünüyorsun:)
ewet canım haklısın ama sancı başlayınca 2 cm de açılmam oldu o yüzden gününden önce oldu teşeekkür ederim canım darısı sana artık yeter gelsin senin prensesde biran önce
hllbzktmr canım tebrikler..
Bebişine maşallah
sütü bol olsun bebeğinin...

Fatmacım bu facedeki grubu bende izlemek istiyorum...
NAsıl olcak, liste filan görsem ben de...
yardım et bana..

sağol canım darısı başına inşallah

kızlarrr yıne bır dogum haberiiii:)))

TULAYUZUN arkadaşımızda ogluna bu akşam normal dogum yaparak kavuşmuş..sabah sunı sancıyla başlatılmıştı dogumu akşam 9gıbı dogum haneye alınmış..kendisine kocaman bir alkışş oglusuna da

veee sıradakı kım olacak bakalım..

vee ben daha burda acaba kaç kişinin dogum haberini vereceğimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…