cok geçmiş olsun cnm inş bıran önce toplarlanırsın..emzirmeye devam et et sen yıne de bebek çektikçe süt salgılanması artır..sütün bol olsun inş..yeni tickerinde hayırlı olsun ne güzelldarısıda bize inşalahhh..
Kızlar ne yazık ki ben de 40. haftaya yaklaşmama rağmen doğuramadım :) 18 aralık beklenen doğum tarihim. 2 gün önce sarı sümüksü jöle kıvamında bir akıntım oldu, nişan sandım sevindim ama ona rağmen başka bir belirti yok. Bebek henüz kanala da girmediDoktorum, suyu iyi olursa ve sorun olmazsa beklerim diyor ama sezaryen olmak zorunda kalmaktan çok korkuyorum. Normal doğum yapabilmeyi çok istiyorm Beklemekten çok sıkıldım, sürekli tıkınıyorum evde. Benim durumumda olanlar var sanırım burda, .
Ben rahim kasılmasını da tam olarak anlamıyroum, karnım sertleşiyo ama bebeğin bir uzuvu mu yoksa, rahim mi kasılıyo anlamıyroum. Pazartesi günü doktor randevum var , bakalım neler diyecek, bunları paylasalım burada.
Tesekkur ederim destinacim..
Bugun sutumun geldigini hissediyorum ama bu sefer de oglum emmek istemiyor, emmeye baslar baslamaz uyuyor uyandiramiyorum. Sebebi ne olabilir acaba fikri olan var mi. Cok zorlaniyorum
walla bizdede öyle bir adet vardır bebeği tuzlarlar ter kokmasın büyüdüğünde diye..biz 4 kardeşiz ve annem hepimizi tuzlamış yeğenlerimi bile tuzladılar..benm için sakıncası yok oğlumda tuzlanacak
ahh cnm seni en iyi ben anlarım çünkü bende diş ağrısı çekiyorum geceleri ve sırf bu yüzden bian önce doğurup kurtulmak istiyorum dayanılmaz bi acı bu diş ağrısı allah yardımcımız olsun
merhaba arkadaşlar doğum yapan herkese bebişleri hayırlı olsun darısı biz bekleyenlerin başına inş. normal doğum bekleyen herkez bu gece sancılanırda çok kolay bi şekilde normal doğum yaparlar nusya canım sen doktora gittinmi bebeğin kafa çapı kaç oldu doktorun ne diyo bu duruma ben pazartesi gitmiştim 10.4 çıktı pazartesi tekrar gidicem bakalım ne durumda büyümeye devam ederse doktorum normal doğumu deneriz olmazsa sezeryana alırız dedi inş. daha fazla büyümeden sancım gelirde normal doğum yapabilirim
kızlar karnımın içi acıyor yaklaşık 1 buçuk saattir neden acaba bi bilgisi olan varmı :26:
kız sancın gelıyor olmasınn
kızlar karnımın içi acıyor yaklaşık 1 buçuk saattir neden acaba bi bilgisi olan varmı :26:
canım karın dışarıdan çatlarken içeriden de yırtılırmış.ondan olabilirmi acaba
yok cnm sancı kasıkta yada belde olurmuş araştırdım bu daha değişik bi ağrı karnımın alt kısmında yanda böle acı ve ağrı var gelip gidiyo sürekli anlamadım
bilmiyorumki biraz biraz zorluyo açıkcası hani umursanmayacak gibi değil acaba oğluşumun tırnakları olabilirmi diye düşündüm ama 1 defa yırtsa 2 yada 3 yaklaşık 2 saattir var bu ağrı anlayamadım yani netten araştırayım dedim işime yarayacak bi bilgi bulamadım
belkide sancıdır.bilmediğimiz için neyin sancı olduğunu da kestiremiyoruz :)
benim belimde var agrı ama dogum agrısı deil cok fazla agrıyor belım ordakı agrı karnımda olsa ne guzel olur:)
sancıyı bılseydım belkı yardımcı olabılırdım ama nasıl bişey bılmıyorum kıyalnız sen yınede saat tutmaya bak düzenli aralıklarla girmesi önemli olan..
belkide sancıdır.bilmediğimiz için neyin sancı olduğunu da kestiremiyoruz :)
ben çok doğum hikayesi okuduğumdan biliyorum bel ağrısıyla doğumu başlayan çok kişi var walla bi bakmışssın gece ağrılar belden kasıklara vuruyo sabaha fatma doğurmuşşş olurrsun
ewet cnm haklısın ama şiddeti filan artmıyo netten çok araştırdım bu doğum sancısı değil aslında önemsemem ama inş bebişimde bi sıkıntı yoktur
ahh ahha nerde o gunler diyecemmhergece o nıyetle yatıyom ama sabah bı kalkıyom bişeycik yok
bu gecede o niyetle yatıcam inş bu sefer olur..ama bakarsın senınde olur..herkeste farklı olabılır cnm sancının başlama şekli oyuzden hıç belli olmaz yanı sen yınede dıkkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?