cnm herkesin sanci sekli farkli olur bence insss sancn geliyor olsun simdi yasadgn on hazirlik gibi bisedir ins :) sagsaglim al bebegini kucagina
DESTINA SENDEE CANIIMM TUM BEKLEYENLERDEE ACIN ONUMUZUU AMA SANKIM TOPIKTEE EN SON BEN KALACAM
neyse kızlar güzel bir sıcak duşumu alayım yatayım sabaha yıne allah kerimmm
bakalım yarına kımlerın dogum haberlerini vericem size..temennım o ki kendimin kini verebıleyimm
gerci seplemin kı nı vermeyı daha cok istiyorum onun inş yarına onun haberini alırız..en buyugumuz o sıra onun olsun
bakalım yarına kımlerın dogum haberlerini vericem size..temennım o ki kendimin kini verebıleyimm
gerci seplemin kı nı vermeyı daha cok istiyorum onun inş yarına onun haberini alırız..en buyugumuz o sıra onun olsun
Bakalım yarına kımlerın dogum haberlerini vericem size..temennım o ki kendimin kini verebıleyimm
Gerci seplemin kı nı vermeyı daha cok istiyorum onun inş yarına onun haberini alırız..en buyugumuz o sıra onun olsun
cnmm ıyı geceler ıns ben topıge hergun merakla bakıyormm walla sızın ıcın ınss hayrlısıyla doguruursunzz seplemde nusyada sendeee
bol sancılı geceler diliyorum sana
canımsın :)) çok mutlu oldumDDD
cnmm ıyı geceler ıns ben topıge hergun merakla bakıyormm walla sızın ıcın ınss hayrlısıyla doguruursunzz seplemde nusyada sendeee
iyi geceler kızlar .
Tatlım nerelerdesin . Nasıl geçiyor günlerin kız ?
iyiyim cnm cok sukurr hersey yolunda efeylee gecio gunlerrrrrrrr :) sen nasilsiin asil
İyiyim tatlım kociş unutturdu hamdolsun .Kız aslında gripim bide kulaklarım uğulduyor . K.validen napiyor alıştı mı ?
kızlar ben doktordan geldim. yine sancı çıkmadı :)) Salı çantanıda al gel dedi. açılma var mı diye salı muayene edecek. suyu iyiyiymiş şimdilik bir problem yok dedi çok şükür.
sancı çekmek için can atanlar ben de sizin gibiydim sancım gelse biran önce diyordum 41+3 te suni sancıyla doğum yaptım, daha önce de bahsetmiştim epidural yaptırdım doğuma kadar doğum dahil hiiç acı çekmedim. sakın suni sancıdan korkmayın :) ha biraz uzun sürebilir bebişinize kavuşmak ama inanın hiç strese değmiyor. sadece sonunda kavuşacağınız minikinizi düşünün, son günlerinizi de mutlu ve huzurlu bir şekilde geçirin
selamlar... benden de 3 gün önce mukus gibi bir şey gelmişti yazmıştım buraya ama hala sancı yok... dün akşam dra gittik nstye girdim hiç sancı çıkmadı... bebek iyi çok şükür dopleri güzel çıktı. dr istersen bekle biraz daha dedi ama ben artık beklemek istemiyorum ya çocuğuma birşey olursa diye korkuyorum.. bu yüzden nasipse pazartesi saat 12 de sezeryan olacağım... birazdan dra gidip kan vereceğim sezeryan işlemleri böylece başlayacak... drum inşaallah hafta sonu ararsın doğuruyorum diye diyor ama benim hiç niyetim yok sanki ağırlaştım ama sancı yok... bizden haberler bu arkadaşlar açılmam olsaydı belki suni denerdim ama açılma da yok...
günaydın kızlar, iyi haftasonları
saat 13te bizim kontrolümüz var bugün, bakalım doktorumuz neler diyecek, nst.de neler çıkacak çok merak ediyorum.
umut2626 ben de senin gibiyim, doktor herşey yolunda diyor ama bebeğim için endişelenmenin önüne geçemiyorum
hakkımızda hayırlısı olsun,
allah hepimize sağlıklı, hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
kızlar ben doktordan geldim. yine sancı çıkmadı :)) Salı çantanıda al gel dedi. açılma var mı diye salı muayene edecek. suyu iyiyiymiş şimdilik bir problem yok dedi çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?