2011 Aralık Anneleri

slm kızlar bayadır giremıyorum aamaa faceden takıp edıyorum sızlerı...destınacım daha doğurmamıssın :))) bu zamanlarda snınkıde gelır artık hazırlıga başlamıştır bebık :)) ben varya aynı mala bağladım valaaaaa gunduzlerı uyuyorum hep gecelerı hep ayaktayız ya bu hep boylemı olcak dıye çok korkuyorum kendıme falan bakıyorum aynadan bu benmıyım dıyorum yarı kırkı çıksın duzelır dıyolar resmen gecemız gunduz gunduzumuz gece oldu yaaa
ruhlar alemınde yaşıyorum sankı..ama bebeğimi kucağıma alınca saatlerı bıle unutuyorum gece5mış 6yımış hiç sorun olmuyo ama bazende çıldırcak gibi oluyorum bende durumlar boyle.sizde durumlar nasıl

kizlar ben cok fenayim lohusa taci nerden bulcam nasi yapcam nasi etcem bilmiim yaaaa burdaki magazalari gezdim mavi yok lohusa tacindan haberleri yok heralde delircem ya hayallerim var benim saclarimi dalgali fon yapcem tacimi takcem foto cekilcem hastanedeeeeeeeeee

herkese mrb gördüğünüz gibi bugünde doğurmadımm
artık kocamada uyuz olmaya başladım saat başı arayıp yokmu hala bi durum diyo yok diyorum eminmisin belki sancıların başlamıştır sen anlamamışsındır uzan şöyle bi kendini dinle diyo sanki daha önce doğum yaptıda çok bilmiş ukala kocişş yaa doğurmak istiyorum çevremdeki tepkilerden bıktım artık

kız biz istedikçe gelmiyor bu sancılar:) en ıyısı doğurmaktan vazgecelim doğurmayalım kalsın içimizde bu bebişler

Kızlar, dün gece kanlı sümüksü akıntı basladı ve hala da devam ediyor, nişan bu. Bel ağrım var ama hala ciddi bir doğum sancım yok. Doktorumu aradım, rahim ağzı açılırken olurmuş böyle şeyler. Muayenehaneye gelmene gerek yok dedi. Heyecanla bekliyoruz. Ama kızlar size tavsiyem, suyunuz normalse ve bebek hareketleri de iyiyse, sezaryen olmayın. Doktorunuz sezaryen derse de hemen başka bir doktora daha görünün. Yani en az 2 dr. kararı olmadan sezaryen olmayın. Benim 40 haftam bitiyor ama bekleyebildiğimiz yere kadar bekliycez. 18 aralık olan doğm tarihimin aralık sonuna kadar zamanı var. Yani insan bir an önce bebeğini kucağına almak istiyor doğru ama sezaryen çok ciddi bir ameliyat. Herkese hayırlı doğumlar inşallah, sağlıkla...

hadi gözün aydın arkadaşım hayırlısıyla doğurursun inş 2güne kalmaz gelir senin bebiş bence bizede dua et arkandan bizlerde gelelim cnm yaa

hadi gözün aydın cnm nişanın gelmiş ne güzel dogum yapmanda cok yakındır hayırlı dogumlar olsun inş:)

aslında en güzeli stres yapmamak we keyfine bakmak onlar geleceği zmanı zaten biliyolar ama elimizde değil iştee

aslında kendi kendimize olsak rahat olacagız belkıde cevre baskısı bızıde bunaltıyor:)

kızlar, inşallah dediğiniz gibi olur, benim bebiş kanala falan inmemisti 3 gün önceki dr. randevumda, o yüzden bilemiyorum, kanalda mı değil mi? doğar mı doğmaz mı? Allah hepimize sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Morallerimizi yüksek tutalım.

fatma senin kalbinin temizliği yüzüne yansımışş sen bilirsin bence..biz nezman doğururuz kız bi tahmin yürütsene

selam benim de çarşamba gece geldi hala bekliyorum sancı gelsin diye ama gelmiyor sancı... bebek benim de kanalda değil dün 40 bitti nstede sancı namına birşey yok düşün o akıntı geleli 3 gün oluyor hadi yarın olsa 4 gün dedim ama benim pek ümidim kalmadı normal konusunda ve pazartesi nasipse sezeryan olacağım... bir çok kişi sezeryan oluyor evet önemli bir ameliyat ama beklersem daha fazla ve yine sezeryan olursa sinir olurum.. ben bekleyeceğim kadar bekledim diyorum artık... hem zaten en fazla 3 çocuk istiyorum e sezeryanla da bu mümkün Allah herkesin gönlüne göre versin ben pes ettim arkadaşlar...

kız biz istedikçe gelmiyor bu sancılar:) en ıyısı doğurmaktan vazgecelim doğurmayalım kalsın içimizde bu bebişler

ben doğurmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm: 39+4 günlük bebişim. bu zamana kadar tek bi kez olsun sancım olmadı. nste sancıdan eser yok. sadece sabahları beyaz sümüksü akıntı oluyo o kadar. ne zaman gelecek prensesim. onu kucağıma almak istiyorummmmmmmmmmmm

slm kızlar nasılsınız?biraz önce wc deyken sümüksü bişey geldi ama renksizdi baya büyüktü birden panik oldum,nişan olamaz demi bu ne ki acaba ??
buarada dün dr ye gittik nst de cok az sancı cıktı hatta ben hıssetmıyorum bile;dr normal dedi bebek yerleşıo o yuzden dedi.yıne catı muayenesi yapmadı kesın son anda benı sezeryana alcakbakalım çarş.günü tekrar gıdeceğim o zaman belkı muayene olurum.şöyle bi geçmişi okuyayım ıkı gundur giremedim dogru duzgün....

:)) aynı durumdayız desene, benim de en son 4 gün önce nst'de sancım çıkmamıştı. Bebek de kanala inmemişti, prensler, prensesler halinden memnun vallahi. Bu nişan denilen akıntı illa doğuracağınız anlamına da gelmiyor , doktorum öyle dedi. Hemen de doğurabilirsin dedi, doğurmayadabilirsin dedi. Yani nişan demek yüzde yüz doğum olcak demek değilmiş arkadaşlar. Bilginize (

fatma senin kalbinin temizliği yüzüne yansımışş sen bilirsin bence..biz nezman doğururuz kız bi tahmin yürütsene

hiçbirşey tahmın edemıyorum cnm hatta artık dogum bıle yapmıyacagımı düşünmeye başladım sankı böyle devam etcekmişim gibi geliyor

cnm inş ilerde keşke bıraz daha bekleseydim diye düşünmessin..benımde doktorum pazartesiye yatış yapalım dıyor hemde normal dogum için ama ben zorda olsa son gününe kadar beklıyecem en azından bekledimde olmadı derim..öteki türlü biliyorum hep aklımda olacak ya bekleseydim gelirmiydi diye..bu kadar bekledik bır kac gun daha beklemeye razıyım ben..yıne de hayırlısı olsun inş..

ahh be cnm nişan nasıl olur bı bılsem hiç görmedim ki bebeğin durumunda sıkıntı yoksa son gününe kadar beklet cnm acele etme..bır cok kişinin 41.haftada başlıyor dogumu..

benim nişan gelmedi ama 2-3cm acıklı var ve kanala yerleşmiş doktorun dediğine göre heran dogabılecek durumdaymış ama gel gör ki işte ne sancı ne bişey..yururken aşagıya yaptıgı baskıdan heran cıktı cıkacak gibi ama gelmeyınce gelmıyorr

sabır sabır sabırrr...

ahh be cnm nişan nasıl olur bı bılsem hiç görmedim ki bebeğin durumunda sıkıntı yoksa son gününe kadar beklet cnm acele etme..bır cok kişinin 41.haftada başlıyor dogumu..

yok canım zaten aldırmaya nıyetım yok sıkıntı olmadıgı sürece;çarsamba günü doğum öncesi iznim bitio 10 daha uzatacagız işte.Hayırlısıyla kavussaydık bebişlerimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…