kizlar ben cok fenayim lohusa taci nerden bulcam nasi yapcam nasi etcem bilmiim yaaaa burdaki magazalari gezdim mavi yok lohusa tacindan haberleri yok heralde delircem ya hayallerim var benim saclarimi dalgali fon yapcem tacimi takcem foto cekilcem hastanedeeeeeeeeee
LOHUSA TACI ERKEK BEBEK - ÖZEL TASARIM 6 MODEL GittiGidiyor.com'da #48667879
ben bunları çok beğendim belki sana yardımı olur
satildigi bolge ist diyo kiz saol ilgilendigin icin ama buralara getirmezlerkii uhuuuu
herkese mrb gördüğünüz gibi bugünde doğurmadımm
artık kocamada uyuz olmaya başladım saat başı arayıp yokmu hala bi durum diyo yok diyorum eminmisin belki sancıların başlamıştır sen anlamamışsındır uzan şöyle bi kendini dinle diyosanki daha önce doğum yaptıda çok bilmiş ukala kocişş yaa doğurmak istiyorum çevremdeki tepkilerden bıktım artık
kız biz istedikçe gelmiyor bu sancılar:) en ıyısı doğurmaktan vazgecelim doğurmayalım kalsın içimizde bu bebişler
Kızlar, dün gece kanlı sümüksü akıntı basladı ve hala da devam ediyor, nişan bu. Bel ağrım var ama hala ciddi bir doğum sancım yok. Doktorumu aradım, rahim ağzı açılırken olurmuş böyle şeyler. Muayenehaneye gelmene gerek yok dedi. Heyecanla bekliyoruz. Ama kızlar size tavsiyem, suyunuz normalse ve bebek hareketleri de iyiyse, sezaryen olmayın. Doktorunuz sezaryen derse de hemen başka bir doktora daha görünün. Yani en az 2 dr. kararı olmadan sezaryen olmayın. Benim 40 haftam bitiyor ama bekleyebildiğimiz yere kadar bekliycez. 18 aralık olan doğm tarihimin aralık sonuna kadar zamanı var. Yani insan bir an önce bebeğini kucağına almak istiyor doğru ama sezaryen çok ciddi bir ameliyat. Herkese hayırlı doğumlar inşallah, sağlıkla...
Kızlar, dün gece kanlı sümüksü akıntı basladı ve hala da devam ediyor, nişan bu. Bel ağrım var ama hala ciddi bir doğum sancım yok. Doktorumu aradım, rahim ağzı açılırken olurmuş böyle şeyler. Muayenehaneye gelmene gerek yok dedi. Heyecanla bekliyoruz. Ama kızlar size tavsiyem, suyunuz normalse ve bebek hareketleri de iyiyse, sezaryen olmayın. Doktorunuz sezaryen derse de hemen başka bir doktora daha görünün. Yani en az 2 dr. kararı olmadan sezaryen olmayın. Benim 40 haftam bitiyor ama bekleyebildiğimiz yere kadar bekliycez. 18 aralık olan doğm tarihimin aralık sonuna kadar zamanı var. Yani insan bir an önce bebeğini kucağına almak istiyor doğru ama sezaryen çok ciddi bir ameliyat. Herkese hayırlı doğumlar inşallah, sağlıkla...
aslında en güzeli stres yapmamak we keyfine bakmak onlar geleceği zmanı zaten biliyolar ama elimizde değil iştee
kızlar, inşallah dediğiniz gibi olur, benim bebiş kanala falan inmemisti 3 gün önceki dr. randevumda, o yüzden bilemiyorum, kanalda mı değil mi? doğar mı doğmaz mı? Allah hepimize sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Morallerimizi yüksek tutalım.
kız biz istedikçe gelmiyor bu sancılar:) en ıyısı doğurmaktan vazgecelim doğurmayalım kalsın içimizde bu bebişler
selam benim de çarşamba gece geldi hala bekliyorum sancı gelsin diye ama gelmiyor sancı... bebek benim de kanalda değil dün 40 bitti nstede sancı namına birşey yok düşün o akıntı geleli 3 gün oluyor hadi yarın olsa 4 gün dedim ama benim pek ümidim kalmadı normal konusunda ve pazartesi nasipse sezeryan olacağım... bir çok kişi sezeryan oluyor evet önemli bir ameliyat ama beklersem daha fazla ve yine sezeryan olursa sinir olurum.. ben bekleyeceğim kadar bekledim diyorum artık... hem zaten en fazla 3 çocuk istiyorum e sezeryanla da bu mümkün Allah herkesin gönlüne göre versin ben pes ettim arkadaşlar...
fatma senin kalbinin temizliği yüzüne yansımışş sen bilirsin bence..biz nezman doğururuz kız bi tahmin yürütsene
selam benim de çarşamba gece geldi hala bekliyorum sancı gelsin diye ama gelmiyor sancı... bebek benim de kanalda değil dün 40 bitti nstede sancı namına birşey yok düşün o akıntı geleli 3 gün oluyor hadi yarın olsa 4 gün dedim ama benim pek ümidim kalmadı normal konusunda ve pazartesi nasipse sezeryan olacağım... bir çok kişi sezeryan oluyor evet önemli bir ameliyat ama beklersem daha fazla ve yine sezeryan olursa sinir olurum.. ben bekleyeceğim kadar bekledim diyorum artık... hem zaten en fazla 3 çocuk istiyorum e sezeryanla da bu mümkün Allah herkesin gönlüne göre versin ben pes ettim arkadaşlar...
slm kızlar nasılsınız?biraz önce wc deyken sümüksü bişey geldi ama renksizdi baya büyüktü birden panik oldum,nişan olamaz demi bu ne ki acaba ??
buarada dün dr ye gittik nst de cok az sancı cıktı hatta ben hıssetmıyorum bile;dr normal dedi bebek yerleşıo o yuzden dedi.yıne catı muayenesi yapmadı kesın son anda benı sezeryana alcakbakalım çarş.günü tekrar gıdeceğim o zaman belkı muayene olurum.şöyle bi geçmişi okuyayım ıkı gundur giremedim dogru duzgün....
:)) aynı durumdayız desene, benim de en son 4 gün önce nst'de sancım çıkmamıştı. Bebek de kanala inmemişti, prensler, prensesler halinden memnun vallahi. Bu nişan denilen akıntı illa doğuracağınız anlamına da gelmiyor , doktorum öyle dedi. Hemen de doğurabilirsin dedi, doğurmayadabilirsin dedi. Yani nişan demek yüzde yüz doğum olcak demek değilmiş arkadaşlar. Bilginize(
ahh be cnm nişan nasıl olur bı bılsem hiç görmedim kibebeğin durumunda sıkıntı yoksa son gününe kadar beklet cnm acele etme..bır cok kişinin 41.haftada başlıyor dogumu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?