merhaba kızlar nasılsınızz? bebişim dunyaya geldıgınden berı pek gıremıyorum bayaa bi dogum yapan olmus Allah saglıkla buyutmeyı nasıp etsın ınsallah..
doguran anneler nasıl gıdıyor zorlanıyor musunuz sütler gelıyo mu gögusler yara oldu mu gecmesi için naaptınızzz bilgi paylaşımı yapalım azcık yaaa cok geri kaldım buralardannn
ya pırasa cok gaz yapar dediler yiyemedim gecenlerde yaptım da eşime yedirdimhala duruyo aslında yaa gidip yesemmiki
herseye gaz yapar dıyolar ne yiyeceğimi de bilemiyorum ki bebeğim huzursuz olacak dıye korkuyorum :26:
ben de lansınoh sürüyorum ama pek bi tedavi özelliği yok anladıgım kadarıyla sadece yumusatıyor
benım bebiş gunduzlerı super uyuyo gece olunca sıkıntılanıyo herhalde gazdan uyanıyoo ıhh ıhhhh yapıp duruyo
damla falan kullananlar varmıs gaz için ama bilmiyorum ne kadar dogru minnacık bebege öle ilaçlar vermekk.....
sarılık oldu mu sizin minikler?
merhaba arkadaşlar nasılsınız. size birşey soracağım. ben pazartesi günü kontrole gittim. doktor suyumun azaldığını bu şekilde çocuğun çok duramayacağını söyledi. perşembeye kadar bekleyelim kendi doğmazsa perşembe günü yatıralım seni dedi. bide çatı kontrolü yaptı 2 cm açılman var ve çatın normal doğuma çok müsait dedi. anladığım kadarıyla yarın bana suni sancı verecek. şimdi benim korkum suni sancıyı çekip sonrasında açılma olmadı diyerek sezeryana alınmak. sizce böyle bir şey olur mu 2 cm açılma varken.
olmaz heralde bu aksam banada suni sanci vercekler yarin sabah doogum olur dedi doktor acilmam 1 cm di pazartesi acilma varsa sanciyla aciliyomus valla sanciyi cek sonra nasi bisidi diye icinde kalir ablamin kaldi icinde burda arkadasiminda allah ne hayirlisini gorduse onu yasicaz bakalim
bende 40+0 da çatı muaynesi oldum:18::18: hemde ilk defa acımasın diye kasmadım kendimi ama birazcık acıdı doğrusu ama abartılacak kadarda değil yani..kendini kasma rahat ol cnm
yaa herkes saniyelik diyo benmki neden okadar sürdü hiç okadar uzun süreceğini tahmin etmemiştim doktor parmaklarını sağa ittiriyo sola ittiriyo bişiler yapıyo bitmek bilmedi en son kastım kendimi yaa uyuz oldum psikolojim bozuldu çatımda çok iyi değilmiş zaten
:26::26:
gözünaydın maşlh kızınadarısı bizim başımıza inş
cnm cook gecmis olsuuuuuuuunins erkenden toparlanirsiin turkiyedee dedigin gibi parmaklarini saga sola ittiriyomuss cunkuu dogumun baslamasini tetiklemek icin bi arkadas oyle dedii burda nasil hic bilmiyorm :18:ayyy ama kacis yok simdi baktirmasam dogum icin gittigimdedee cekceem ins meleklerimize kavusalimdaaa
gercekler acidir yawrum saklamaya gerek yok acimiyo desem yalan olcekaciyo beni bu gece sabaha kadar durtcekler simdiden onu dusunuyom uyku girmedi gozume gece 4 ten beri ayaktayim zaman gecmiyo nabem ne edem bilmiim o haldeyim durmadanda asssadan bisiler geliyo karnim kasiliyo sanci giriyo ama heycandan diye dusunuyom of of bi tasim bile tok lohusa taccim bile yok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sen benim okonudaki otlekligiimi bi bilseenguyaa ilk cocugumda normall offff ins atlatcaaazz sendee seni kontrol ederkeen heep oglusunu dusuuuuun
sizde dogumllar arti biz ocak annelerinin de son haftalari
sizdede artiiik baslaaaaar yavas yavas dogmlaaaaar inss biz bi doguralmm sira sizde cnmmins RABBIM TUM HAMISLERINDE BIZLERINDEEE SIZLERINDE YARDIMCISI OLSUUUUUUN
herkese
Merhabaaa
mrb hosgeldin cnmm
berraksuuu amiin cnmm inss hamisin duasi kabul olur dualasalim inss kolayca dogm yapaliim hepimizz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?