2011 Aralık Anneleri

valla cnm ii olmaya çalışıyoruz... kızımla birbirimizi tanıyoruz yavaş yavaş... süt geldi çok şükür de, çok geç geldi. mamayla doyurmaya çalıştım 5-6 gün boyunca ve 370 gr verdik ama çok şükür herşey için. kızım ii olsun da toparlanırız nasıl olsa... siz nasılsınız bakalım???

bu arada göğüs için lansinoh kullanıyorum. sızlıyor tabii ama en azından yumuşatıyor.

ya pırasa cok gaz yapar dediler yiyemedim gecenlerde yaptım da eşime yedirdim hala duruyo aslında yaa gidip yesemmiki
herseye gaz yapar dıyolar ne yiyeceğimi de bilemiyorum ki bebeğim huzursuz olacak dıye korkuyorum :26:
ben de lansınoh sürüyorum ama pek bi tedavi özelliği yok anladıgım kadarıyla sadece yumusatıyor
benım bebiş gunduzlerı super uyuyo gece olunca sıkıntılanıyo herhalde gazdan uyanıyoo ıhh ıhhhh yapıp duruyo
damla falan kullananlar varmıs gaz için ama bilmiyorum ne kadar dogru minnacık bebege öle ilaçlar vermekk.....
sarılık oldu mu sizin minikler?

ustune kimyon serp bide limon gaz yapmaz oyle kimyonu kaynat bi tasim suz ilik olarak sabah aksam 4 cay kasigi bebise gerisi sana gaza birebirmis ablamm verdi esra erolun faccesindede var ablam onla buyuttu bebisi

merhaba arkadaşlar nasılsınız. size birşey soracağım. ben pazartesi günü kontrole gittim. doktor suyumun azaldığını bu şekilde çocuğun çok duramayacağını söyledi. perşembeye kadar bekleyelim kendi doğmazsa perşembe günü yatıralım seni dedi. bide çatı kontrolü yaptı 2 cm açılman var ve çatın normal doğuma çok müsait dedi. anladığım kadarıyla yarın bana suni sancı verecek. şimdi benim korkum suni sancıyı çekip sonrasında açılma olmadı diyerek sezeryana alınmak. sizce böyle bir şey olur mu 2 cm açılma varken.

olmaz heralde bu aksam banada suni sanci vercekler yarin sabah doogum olur dedi doktor acilmam 1 cm di pazartesi acilma varsa sanciyla aciliyomus valla sanciyi cek sonra nasi bisidi diye icinde kalir ablamin kaldi icinde burda arkadasiminda allah ne hayirlisini gorduse onu yasicaz bakalim

ben de istiyorum ama keşke suni değil de kendi sancım olsaydı. neyse artık hayırlısı olur inşallah. benim de doğum yarın akşam olur herhalde. Rabbim kolaylık versin tüm doğum yapacaklara.

HOSGELDIIIN destinam nasilsiin cnmm kizz varmi biseee belirtii ya ben bu oglumda hamileyken gelen o agiz sutu niye gelmio die merak etmstim yaa doktor sitesinde buldm soruyuu orda her hamileden gelmez gelmeside gerekmez yaziyordu bi arkadsmda gelmesin daha iyi o ziyan olmasin sifa bebisin doguca gelir dediii benim oyle oldu dedii gormcem banyoda biraz masaj yap dedii sicak suyla yaptm dun aksam sari sut gelmis olduu ama merk edilcek durum yokmussss

selam kızlar
9 ay boyunca normal doğum diye direten ben spinal sezeryan oldum (
oğluşum 3790 gr ( maşallahhhhh ) 51 cm doğdu adı Enes Taha

Allah geride kalanlara Özellikle Fatmacım sana yardım etsin, herşey gönlünüzden geçtiği gibi olsun inşallahhhhhh D

Selam kizlar.Tum anne olanlari kutluyorum.Darisi daha dogurmayanlarin basina.Benim muhtemel dogum tarihim bu gundu aslinda.Amma oglum saolsun 1 ay erken dunyaya geldi(21.11.2011-de).Ve...bu gun tam 1 aylik olduk))).Artik bir-birimize alismisiz.Sukur sagligi filan yerinde,kendisi de rahat,sakin cocuk.Bazen gaz problemimiz oluyoir ki,bu da hemen hemen tum cocuklarda oluyor.

Hoşgeldin Bebek!!
Vakit ne de hızlı geçiyor, böyle zamanlarda daha iyi anlıyorum.
19 Aralık 2011, saat 4 suları,haftanın ilk günü, bir haykırış bir ağlayış...
Hayata atılan ilk kahkaha belki de , bir melek doğuyor, öyle saf, öyle masum. Haberi yok bizim Dünya'mızdan, ilk ağlayışını duyuyoruz, Üç çift göz birbirine bakıp yaşarıyor, dudaklarda gülümseme.

Böyle bir an daha önce yaşadım mı bilmiyorum ama bunun kadar etkilendiğimi hatırlamıyorum. Hepimiz heyecanla bekledik onu, en çok da annesi. Tam 9 ay 5 gün taşıdı o minik meleği karnında, ameliyathaneden çıktığındaysa yüzündeki rahatlama ve mutluluğa seyirci olduk. ''Zor gelecek'' diyordu, ''9 aydır hareketlerini hissediyorum içimde, tekmelerini, kalp atışlarını, heyecanla bekliyorum tek bir hareketini.Ben nasıl ayrılacağım bu histen?'' diyordu.Bunu yalnızca anne olanlar hissedebilir sanırım, değişik olmalı! Şimdi o meleği yüreğine alma zamanı, öyle küçük, öyle korunmasız ve muhtaç ki anne sevgisine...Büyüdük biz deyip böbürlensek de bu yaşımızda bile sevgisine, ilgisine ihtiyaç duyduğumuz kişiler annelerimiz değil midir?

Bu yazımda sana olsun Ozan:)

Hoşgeldin Minik Meleğimiz! Yengen ve amcan seni çoook seviyor!!

bu da yengesinden bizim doğum hıkayemız ozanımız 19.12.2011saat 16:45 te aramıza geldi !!!!!1tarıfsız bır mutluluk allah herkese yasatsın herkese saglık versın

kizlar 1 saat sonra evden cikiyoruz ilik dus alip ciikicam dua edin bana sag saglim alayim oglumu kucagima allah herkezin yardimcisi olsun pazartesi cikarim hastaneden yazarim size hakkinizi helal edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…