Spinal yada pedural sezeryan olan arkadaslar nasildi cuma gunu sezeryan olacagim cooooook tirsiyorum ya kendimi kontrol edrmesem diye korkuyorum heyecan cok fazla biraz bilgilerinize ihtiyacim varr
Kızlar öncelikle doğum yapan anneleri tebrik ederim allah analı babalı büyütsün.Darısı başımıza....ben sizlere birşey danışmak istiyorum.Normal doğum yapmak istiyorum boyum 1,56 kilom malesef 79 oldukendimi pek hantal hissetmiyorum ama bu şartlar normal doğuma engel olurmu sizce?
yaaa arkadaslar benm ikinci dogumum olcak amaa su nasil gelir bi bilgim yok yani nasil olurr oglumda ssanciyla ggittim hastaneyeee suuan bi akinti geliyooo biliyorm suu degildiir ama nee :26:
sut gibi ama akinti gibi kivamli deil vedeee baya geliyoor
Spinal yada pedural sezeryan olan arkadaslar nasildi cuma gunu sezeryan olacagim cooooook tirsiyorum ya kendimi kontrol edrmesem diye korkuyorum heyecan cok fazla biraz bilgilerinize ihtiyacim varr
merhaba arkadaşlar bugün doktor kontürolüm vardı bebeğimin suyu azalmış dedi doktor yatış verdi 1 cm açık var dedi rahimden ilaç verdi bayağı bi sancı yaptı yarın da suni sancı verip doğumu başlatıcak inş. çok dua edin lütfen normal ve kolay olsun doğumum
engel olacagını sanmıyorum cnm :)
cnm benimde 3.dogumum olacak ama bende su nasıldır sancı nasıldır nişan nasıldır bılmıyordumbugun nişanı ögrenmiş oldum sabah kahverengi şeklinde gelmişti az önce pembemsi bir renkte geldi sanırım nişan bu olsa gerek
3.kısmetse normal dogum olacak sezeryan hakkında hıc bılgım yok ama yapanlar memnun olduklarını söylüyorlardı yani endişe edilecek bişey olmuyormuş sanırım:26:
allah yardımcın olsun cnm inşallah kolaylıkla kavuşursun bebişine..
Kİzlar size yine soruyla geldim benim oglumun hamileliginde dogumuma bu kadar vakit kala sut geliyorduu sari renktee bunda bi kac defaa bi sivi geldi ama sonraa durduu acaba herkesin gogusunde sut yadaa herhangi bi sivi geliyormuu korkuyorm acep sutum olmayacakmi dieee tecrubeli annisim beniim fatmacm sende cvpla :) Simdideen hepinize gunaydin
Cnm cok sevindim nisaninin gelmesine ins yarina buyuk ihtimal sancilarin baslar ins bende bu hamileligimde nisan gorurum ins
Kİzlar size yine soruyla geldim benim oglumun hamileliginde dogumuma bu kadar vakit kala sut geliyorduu sari renktee bunda bi kac defaa bi sivi geldi ama sonraa durduu acaba herkesin gogusunde sut yadaa herhangi bi sivi geliyormuu korkuyorm acep sutum olmayacakmi dieee tecrubeli annisim beniim fatmacm sende cvpla :) Simdideen hepinize gunaydin
arkadaşlarrr SEPLEM arkadaşımız bugun sezeryana giriyor duadan eksik etmeyelim inalşallahhh
arkadaşlarrr SEPLEM arkadaşımız bugun sezeryana giriyor duadan eksik etmeyelim inalşallahhh
allah yardımcın olsun cnm sağlıkla kavuşursunuz inşmerhaba arkadaşlar bugün doktor kontürolüm vardı bebeğimin suyu azalmış dedi doktor yatış verdi 1 cm açık var dedi rahimden ilaç verdi bayağı bi sancı yaptı yarın da suni sancı verip doğumu başlatıcak inş. çok dua edin lütfen normal ve kolay olsun doğumum
duarlarımız onunla inş güzel we kolay bi doğum olur beklediğine değecek hadi allah yardımcısı olsunarkadaşlarrr SEPLEM arkadaşımız bugun sezeryana giriyor duadan eksik etmeyelim inalşallahhh
aynen canim benimde az miktarda sari renkte bir seyler akiyor bende cözemedim
:26:
güne sancısız başladım yine bakalım akşama kadar ne olur ne biter
kübracım benım diğer ıkı hamılelıgımde de hep doguma yakın gögüslerimden süt gelirdi ama ilginç bunda hiç birşey yok aynı soruyu bende merak etmıyor deilim ama fazlada üstünde durmak istemiyorum dogum olunca tetiklenir gelir heralde süt diyorum inşallahh tabii:26:
gunaydın destına nasılsınn var mı sancı nişan tekrar geldı mı
günaydın kızlarr..henüz doğum haberi yok anlaşılan seplemden sonra akşama destina doğurur gibime geliyoben bugün biraz ewi temizleyeyim dedim kayınvaldm oturmaya gelicek üzerimde bi kırıklık var boğazlarım şişmiş zor yutkunuyorum hasta olmamalıyımmmm
ben gune sancili bol akintili kanli kariisik basladim anlamadim gitti kiz akinti beyazdi benim sonra sari oldu ama su gibiydi saridan sonra sumuksulesti dunden beride kanli karisik geliyo karnim adet olcam gibi agriyo geciyo ellerimde elektiriklenme var bide dun sabah calistim ise gittim bu sabahta gitcektim kocam sen aklinimi kaybettin diye kapiyi carpti yuzumeee acilman var ne isi didi bende didim daha cok acilir hemencik iste goturmedi beni cok heycanliyim yaa yerimde duramiyom nabcam ben suni sanci nedir bilmiim epudurelle yapcem dogumu ama gene yusuf yusuf cekiyom:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Yaaa ins gelir cnm ben simdi cok emzirmek istiyorm oglumu emziremedim o sutun bollugundaa hep sagdim tutmadi diee beceremediik hepimizde bol sutlu oluruz inss cnm yaaaa kafama takildi aceep bunudami emziremiyecem diyee buarada sepleemin Allah yardimcisi olsun seninde bence en gec yarina kendi sancin gelir gibime geliyoo ins hayirlisi bakaliim
Nusyaa :) cnm sendee dur dogum oncesi hastalanmaa cok dikkat et kendjne simdiden gecmis olsuun
kızlarrr SEPLEM de oglu ENES TAHA ya kavuştu..hastanede ziyaretine gittim aynı hastanede dogum yapacaz benımde bugun sancım gelseydı komşu olacaktıkk
oglusu cok tatlıydı maşallahh epidural sezeryan olmuşşhiç acılma olmadıgı için suni sancı alamamışş..o da kavuştu oglusuna darısı bizlere inş..bu gidişle ben hepiniz dogurduktan sonra doguracaga benziyomm
yok cnm ne sancı ne bişey beklıyom hala:))
aman dıkkat et cnm tam dogum üzeri hastalanmayasınn..acıklıkta başlamış ne güzell en yakın zamanda alırsın inş bebişini
senın baya yakın anlaşılan cnm dogum hatta belırtıle başlamış arkası hemen geleceğe benziyorallah yardımcın olsunn
inşallah cnm hepimizin sütü bol olsunn
ben gune sancili bol akintili kanli kariisik basladim anlamadim gitti kiz akinti beyazdi benim sonra sari oldu ama su gibiydi saridan sonra sumuksulesti dunden beride kanli karisik geliyo karnim adet olcam gibi agriyo geciyo ellerimde elektiriklenme var bide dun sabah calistim ise gittim bu sabahta gitcektim kocam sen aklinimi kaybettin diye kapiyi carpti yuzumeee acilman var ne isi didi bende didim daha cok acilir hemencik iste goturmedi beni cok heycanliyim yaa yerimde duramiyom nabcam ben suni sanci nedir bilmiim epudurelle yapcem dogumu ama gene yusuf yusuf cekiyom:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?