2011 Aralık Anneleri

güzel haberlerle gel inşallah cnm..

şebnemcim tekrar sana ve ogluşuna maşallahh

aminnn inşallahh..

kizlar 1 saat sonra evden cikiyoruz ilik dus alip ciikicam dua edin bana sag saglim alayim oglumu kucagima allah herkezin yardimcisi olsun pazartesi cikarim hastaneden yazarim size hakkinizi helal edin

cnm gözün aydın maşallahh allah analı babalı buyutsun inş.. ne kadar güzel anlatmış yengesi cok duygulandım okurken..inşallah bana da nasip olur kızıma kavuşmak..bırde bu yazıyı 2011 aralık anneleri dogum listesi sayfasında da paylaşırsan cok güzel olur kalıcı olmuş olur cnm..

ya benim akıntım oluyor sarı ama sanki kızıllaşıyo gibi ,kızlar sizin de var mı akıntınız nasıl ,enfeksiyon vs yok ,dr normal diyor, açık turuncu gibi olduğuda oluyor

ya benim akıntım oluyor sarı ama sanki kızıllaşıyo gibi ,kızlar sizin de var mı akıntınız nasıl ,enfeksiyon vs yok ,dr normal diyor, açık turuncu gibi olduğuda oluyor

cnm akıntı bende var ve bazen kahverengı bıle olabılıyor ama genelde sarı şeklınde..ama normal bu haftalarda..

Bende vrdi son haftalarda kum doktugum cikmisti idrar testinde idrar testiyaptinizmi ?

slm destinacım sen anlatırken sanki benim yaşadıklarımı anlatıyosun bugün sen daha doğurmadınmı kız bebek erken gelir telefonlarından sonra gülerken bir ağlama krizine girdim:2: sancı yok kasılma yok cuma günü bende doktora gidiyorum ya cumartesi doğuma alıcak yada bekleyelim dicek bebeğin ve benim durumuma göre benim ilk bebeğim sonzamanlar çok zormuş nefes alamıyorum ağırlaştım...doğumdan korkuyorum..artık anneme telefonlara sen bak psikolojim kaldırmıyor dedim son zamanları mutlu geçirmemiz lazım aslında ama insanın elinde değil allah yar ve yardımcımız olsun..

slm kizlar nasilsinizz bugn dr randevmuz vardii dr bebegin kalp atislarini begenmedii bi artio bi azalio diyeee ntsye bagladii cok sukr hersey normal sonunda acilma varmi die baktii ama yokmuss yumsama var dedii dogmun yaklastiginin belirtsi dedi ama nekadr olsa ingilizcee konustgmz iciin insan tam turk diliyle aanlamioo yumusama ne kizlarr ya acilma yook dio :26:

Son düzenleme:

ayy cok sevındım heyecan yaptımm gözun aydınn nasıl bebeknn maasalah sat kaçtı canım senin ?

aysunnnnn kaderdaşım napıyonnn
ahh ahh ne yapayım yatıyorum grip oldum çok fena başımı kaldıramaz oldum.doğurmak istemiyorum hiç gücüm yok inş iyileşmeden doğurmaya filan kalkmam

cnm bildiğim kadarıyla hani hamileliğin başından beri rahim kapalıdır doğuma yakın yumuşar ve sonrada açılmaya başlar ilk aşama yumuşamadır artık açılmanda başlar yakındada doğurursun..netten de bi araştır istersen cnm

saat burda sabah 6 suan beni uykumdan kaldirn sancilar girio belime kasiklarima ve donuyormmm artk yatamadm kalktiim ama dun acilma filan yok dedi dr bu sanci nedir bilmiyormm gun boyu devm edersee giderim sanirim doktoraaa suan cok erkeen yani daha dun bise yoktu ne biliim:26: sen nasil oldun caniim ya

kizlarr bnm suan altimdan bicak saplanir gibi agri girioooo fenaa.daha oncede olurdu ama simdi cogaldi.Dr.iyice genisledigi icin oldugunu soylemisti gecen ay.ama ben de henuz dogum agrilari yok die dusunuyorum yada herkes de cook da siddetli agri olmayabilir :))))))))

Selam kızlar. Bizim günümüz geçti artık ama kızımız nazlı çıktı gelmiyor ( Ne sancı var ne açılma, salı gün muayene etti dr, sadece yumuşama var biraz dedi. İtti filan biraz zorladı açılmayı tetiklemek için ama 2 gündür bende yine hiçbişey yok. Açılma filan olsa hissederim herhalde. Yarın yine kontrol var, açılma filan olmazsa pzt veya salı sezeryan olacak ( Destina Seninle günlerimiz aynıydı, biliyorum Sen sancım gelsin istiyorsun ama yine de şükret bence açılman varmış en azından. Suni sancıyla bile olsa normal doğum yapacaksın inşallah. Bak bende açılma bile yok. Hiç istemediğim halde muhtemelen sezeryan olacağım ((

cnm yumuşama varsa acılmada gelır peşinden bebek ıyıyse bekleyın son ana kadar 1cm bıle olsa acılman sunı sancı alabılırsın..bu arada benim 3. olacak diğerlerinide hep sunı sancıyla mudaheleyle dogurdugum için bu sefer bır kez olsun kendı sancım gelsin istiyorum..bır daha hamılede kalmam heralde barı son hamılelıgımde bir kez olsun bu duyguyu yaşamayı cok istiyorum ben..yoksa bır ömür içime dert olacak bu biliyorum..

son ana kadar pes etme cnm 2-3gunde bır kontrole gıt bebek durabıldıgı kadar dursun belkı son anda acılma olabılır..

ben çok doğum hikayesi okudum cnm nst ye doktora gidip senın doğumuna daha var dediği kişiler akşamına doğurmuşlar öyle doğumlar çok var heran herşey olabilir yani doktorun öyle demesine bakma sen yumuşama var demiş ee alttan muayne tetiklemiştir açılman olmuştur belkide kim bilir..bence sen sancıların sıklığına filan bak dakika tut ritmik mi nasıl.yalancı sancı da olabilir cnm
ben hala hastayım doğurmak falan istemiyorum allah yardımcım olsun çok güçsüzüm doğurcak halim yok

AYSUNCUM COK GEÇMİŞ OLSUN CNM İNŞALLAH BIRAN ÖNCE TOPARLANIRSIN..

EFEE CİM inşallah dogum sancılarındır sende kavuşursun bebişine saglıkla..

fatma sen nezmana kadar bekleyeceksin allah korusun bi sorun olmazsa yani suyu plesantası vs iyi olursa nezmana kadar beklersin bide daha önceki doğumlarını 41+6 da mı yaptın

slm annişlerr nasılsınız?duymussuuzdur ama ben 18.12.11 saat 1.55 te cerenime kavustum.darıısı dogum yapaxakların başına.buarada drlerın daha vaktınız var dedıgını düşünüpstres yapmayın ben cuma günü kontrole gıtmıştim 10 gün sonra gel dedi acıl bişi olmazsa.ama c.tesi aksamı suyum geldi hatta kv hırka,bende pantalon başlamıstım kızııma)

benim kızımda ansızın geldi sancım yoktu malesef suni sancı ile oldu ama dayanılmayacak gibi değil.sabah kontrole diye gittik doktor alttan baktı zaten her gittiğimde bakıyordu eldiven kanlı çıktı doğum başlamış dedi yatışımı yaptı 29.11.2011 de akşam 18.35 te minik kızım doğdu.

kizllar 20 dkka 21 dkkada bir sancim geliyo kasiklarim kopacak gibi ikidir 10 12 dkkadr oluyoo tuuvaletim gelmis gibiyim ama gidemiyorm bide arada midem bulanio sancim geldiginde bebek sertlesioo dokunamiyorm bileee ama hala dogm sancisidir diyemiyorm ikinci dogumumm guyaa sizi haberdar ederim dua edin ins sizde dualarimdasiniz

hadi hayırlı olsun sancıların düzenliyse kesin doğum sancısdıdır bide tuvalet hisside var tamm yaa sen doğuruyosun şekerimm..gözünaydın dualarımız senınle hayırlısıyla doğurursun bi avazda inş bizi habersiz bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…