günaydın kızlar
bugün doktor kontrolümüz var, nst'ye gireceğiz.
duruma göre ya bugün ya cuma sezaryen olacağız.
dualarınızı eksik etmeyin, allah hepimizin gönlündekini sağlıkla versin inşallah
selam kızlar
9 ay boyunca normal doğum diye direten ben spinal sezeryan oldum(
oğluşum 3790 gr ( maşallahhhhh ) 51 cm doğdu adı Enes Taha
Allah geride kalanlara Özellikle Fatmacım sana yardım etsin, herşey gönlünüzden geçtiği gibi olsun inşallahhhhhhD
Hoşgeldin Bebek!!
Vakit ne de hızlı geçiyor, böyle zamanlarda daha iyi anlıyorum.
19 Aralık 2011, saat 4 suları,haftanın ilk günü, bir haykırış bir ağlayış...
Hayata atılan ilk kahkaha belki de , bir melek doğuyor, öyle saf, öyle masum. Haberi yok bizim Dünya'mızdan, ilk ağlayışını duyuyoruz, Üç çift göz birbirine bakıp yaşarıyor, dudaklarda gülümseme.
Böyle bir an daha önce yaşadım mı bilmiyorum ama bunun kadar etkilendiğimi hatırlamıyorum. Hepimiz heyecanla bekledik onu, en çok da annesi. Tam 9 ay 5 gün taşıdı o minik meleği karnında, ameliyathaneden çıktığındaysa yüzündeki rahatlama ve mutluluğa seyirci olduk. ''Zor gelecek'' diyordu, ''9 aydır hareketlerini hissediyorum içimde, tekmelerini, kalp atışlarını, heyecanla bekliyorum tek bir hareketini.Ben nasıl ayrılacağım bu histen?'' diyordu.Bunu yalnızca anne olanlar hissedebilir sanırım, değişik olmalı! Şimdi o meleği yüreğine alma zamanı, öyle küçük, öyle korunmasız ve muhtaç ki anne sevgisine...Büyüdük biz deyip böbürlensek de bu yaşımızda bile sevgisine, ilgisine ihtiyaç duyduğumuz kişiler annelerimiz değil midir?
Bu yazımda sana olsun Ozan:)
Hoşgeldin Minik Meleğimiz! Yengen ve amcan seni çoook seviyor!!
bu da yengesinden bizim doğum hıkayemız ozanımız 19.12.2011saat 16:45 te aramıza geldi !!!!!1tarıfsız bır mutluluk allah herkese yasatsın herkese saglık versın
kizlar 1 saat sonra evden cikiyoruz ilik dus alip ciikicam dua edin bana sag saglim alayim oglumu kucagima allah herkezin yardimcisi olsun pazartesi cikarim hastaneden yazarim size hakkinizi helal edin
ya benim akıntım oluyor sarı ama sanki kızıllaşıyo gibi ,kızlar sizin de var mı akıntınız nasıl ,enfeksiyon vs yok ,dr normal diyor, açık turuncu gibi olduğuda oluyor
ya benim akıntım oluyor sarı ama sanki kızıllaşıyo gibi ,kızlar sizin de var mı akıntınız nasıl ,enfeksiyon vs yok ,dr normal diyor, açık turuncu gibi olduğuda oluyor
aminn cnm inşallah beni de bu konuda cevremden cok korkutuyorlar herkes olumsuzlukları dıle getiriyor..sabah oturdum agladım agladım sonra kalktım doktora gıttım butun endişelerimi anlattım..beklemessem ileri hayatımda acaba beklesem gelirmiydi sancım düşüncesi beni rahat ettirmeyecek dedim..ama beklerkende bir yandan bebek sıkıntıya gırer mı dıye de endişeleniyorum dedim..ultrasonla baktı sonra yok dedi suyu cok ıyı plasentası ıyı bebekte bı sıkıntı yok bekleyebılırız deyınce içim rahatladı..ama herzaman tedirgin oluyorsun tabi..bu süreç cok sıkıntılı streslı bır süreç yaşamayan anlamaz cnm..birde hergun arayanların baskısı artık kımselerle konuşasım yok..millete yok daha dogurmadım demekten bıktım....şimdi hedefim cuma eger cuma da gelmezse oturup yıne aglayacam sanırım sonra yıne doktora:))
Bende doğurdum kızlar38+5 te yani 19.12.2011 kızım İrem' i normal doğurdum. Kilosu 3.700 boyu 53 cm.. Gece nişan geldi benden sancılarımın gelmesini bekledim öğlen 12:00' ye kadar gelmedi. Doktoru aradım hemen gel dedi. Gittiğimde 5-6 cm açıklık oluşmuştu. Saat 13:00 te girdim doğumhaneye 15:15 te doğurdum. Darısı bekleyen arkadaşların başına.. Şimdilik sütüm yetmiyor ama sürekli süt yapacak bişeyler yiyorum inş. gelecek..
ahh ahh ne yapayım yatıyorum grip oldum çok fena başımı kaldıramaz oldum.doğurmak istemiyorum hiç gücüm yok inş iyileşmeden doğurmaya filan kalkmamaysunnnnn kaderdaşım napıyonnn
slm kizlar nasilsinizz bugn dr randevmuz vardii dr bebegin kalp atislarini begenmedii bi artio bi azalio diyeee ntsye bagladii cok sukr hersey normal sonunda acilma varmi die baktii ama yokmuss yumsama var dedii dogmun yaklastiginin belirtsi dedi ama nekadr olsa ingilizcee konustgmz iciin insan tam turk diliyle aanlamioo yumusama ne kizlarr ya acilma yook dio :26:
ahh ahh ne yapayım yatıyorum grip oldum çok fena başımı kaldıramaz oldum.doğurmak istemiyorum hiç gücüm yok inş iyileşmeden doğurmaya filan kalkmam
cnm bildiğim kadarıyla hani hamileliğin başından beri rahim kapalıdır doğuma yakın yumuşar ve sonrada açılmaya başlar ilk aşama yumuşamadır artık açılmanda başlar yakındada doğurursun..netten de bi araştır istersen cnm
Selam kızlar. Bizim günümüz geçti artık ama kızımız nazlı çıktı gelmiyor( Ne sancı var ne açılma, salı gün muayene etti dr, sadece yumuşama var biraz dedi. İtti filan biraz zorladı açılmayı tetiklemek için ama 2 gündür bende yine hiçbişey yok. Açılma filan olsa hissederim herhalde. Yarın yine kontrol var, açılma filan olmazsa pzt veya salı sezeryan olacak ( Destina Seninle günlerimiz aynıydı, biliyorum Sen sancım gelsin istiyorsun ama yine de şükret bence açılman varmış en azından. Suni sancıyla bile olsa normal doğum yapacaksın inşallah. Bak bende açılma bile yok. Hiç istemediğim halde muhtemelen sezeryan olacağım ((
saat burda sabah 6 suan beni uykumdan kaldirn sancilar girio belime kasiklarima ve donuyormmm artk yatamadm kalktiim ama dun acilma filan yok dedi dr bu sanci nedir bilmiyormm gun boyu devm edersee giderim sanirim doktoraaa suan cok erkeen yani daha dun bise yoktu ne biliim:26: sen nasil oldun caniim ya
kizllar 20 dkka 21 dkkada bir sancim geliyo kasiklarim kopacak gibi ikidir 10 12 dkkadr oluyoo tuuvaletim gelmis gibiyim ama gidemiyorm bide arada midem bulanio sancim geldiginde bebek sertlesioo dokunamiyorm bileee ama hala dogm sancisidir diyemiyorm ikinci dogumumm guyaa sizi haberdar ederim dua edin ins sizde dualarimdasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?