kiskandmm senii kizzzzzz biz ayni gun doguracazzz bekleeeSAKA BI YANADA ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN CNMM INS OGLUSUNUNDA SENINDEEE
arkadaşlarrr SEPLEM arkadaşımız bugun sezeryana giriyor duadan eksik etmeyelim inalşallahhh
saol cnm benim kiskanma valla yusuf cekiyom durmadan vakti geldi aslindada hazirliksiz yakalandim oglumu yikamaya tasim yok kuvetini aldim tas alcaktim daha
kızzz sendeee ufack seyıı buyutuyosn haaa alırsın ınss sımdılık plastık bardaklaa dok suyu alana kadar
mrb arkadaşlar bugün 40 haftamızı doldurduk. doktora gittim. dr. bebek 3. 450 kg dedi. doğum kanalına girmiş. yanlız altan bi muane etti tabiri caizse anamı ağlattı. burda bazı arkadaşlar çatı muanesi kolay demişlerdi. benim hiçte kolay olmadı. açılma yokmuş. nstede de sancı çıkmadı. üç gün süre tanıdı dr. bebek hareketlerinde azalma olursa hemen gel dedi. ne olcak anlamadım gitti. dua edin ne olur üç güne kalmadan doğurayım..
CNM ALLAH YARDIMCIN OLSUN INS HAYRLISIYLAA DOGUURURSUN YARINDA BENIM ALTTAN KONTROLUM VAAAAAAAAAAAAR OFFF KORKUYORM WALLA
kız annem diyo buyuyunce dicem diyo bi tasin yoktu yikanmaya diyoBakalim ayy cok fenayim bayilcam ay
mrb arkadaşlar bugün 40 haftamızı doldurduk. doktora gittim. dr. bebek 3. 450 kg dedi. doğum kanalına girmiş. yanlız altan bi muane etti tabiri caizse anamı ağlattı. burda bazı arkadaşlar çatı muanesi kolay demişlerdi. benim hiçte kolay olmadı. açılma yokmuş. nstede de sancı çıkmadı. üç gün süre tanıdı dr. bebek hareketlerinde azalma olursa hemen gel dedi. ne olcak anlamadım gitti. dua edin ne olur üç güne kalmadan doğurayım..
CNM ALLAH YARDIMCIN OLSUN INS HAYRLISIYLAA DOGUURURSUN YARINDA BENIM ALTTAN KONTROLUM VAAAAAAAAAAAAR OFFF KORKUYORM WALLA
kork valla cok aciyo benim acidi son muaynede acimadi cunki acilma varmis ondan acimadi derin nefes al dedi ama nefesimi cevittiremedim ki aciyooooooooooooooooo ama deger valla evlat sahibi olmak kolay deil saniyelik sokuyo parmani cikariyo ah vah diyene kadar kalk diyo
kork valla cok aciyo benim acidi son muaynede acimadi cunki acilma varmis ondan acimadi derin nefes al dedi ama nefesimi cevittiremedim ki aciyooooooooooooooooo ama deger valla evlat sahibi olmak kolay deil saniyelik sokuyo parmani cikariyo ah vah diyene kadar kalk diyo
SAOL CNM YAA SUPER MORAL VERION HA
Bende doğurdum kızlar38+5 te yani 19.12.2011 kızım İrem' i normal doğurdum. Kilosu 3.700 boyu 53 cm.. Gece nişan geldi benden sancılarımın gelmesini bekledim öğlen 12:00' ye kadar gelmedi. Doktoru aradım hemen gel dedi. Gittiğimde 5-6 cm açıklık oluşmuştu. Saat 13:00 te girdim doğumhaneye 15:15 te doğurdum. Darısı bekleyen arkadaşların başına.. Şimdilik sütüm yetmiyor ama sürekli süt yapacak bişeyler yiyorum inş. gelecek..
bende 40+0 da çatı muaynesi oldum:18::18: hemde ilk defa acımasın diye kasmadım kendimi ama birazcık acıdı doğrusu ama abartılacak kadarda değil yani..kendini kasma rahat ol cnm
yaa herkes saniyelik diyo benmki neden okadar sürdü hiç okadar uzun süreceğini tahmin etmemiştim doktor parmaklarını sağa ittiriyo sola ittiriyo bişiler yapıyo bitmek bilmedi en son kastım kendimi yaa uyuz oldum psikolojim bozuldu çatımda çok iyi değilmiş zaten
:26::26:
Bende doğurdum kızlar38+5 te yani 19.12.2011 kızım İrem' i normal doğurdum. Kilosu 3.700 boyu 53 cm.. Gece nişan geldi benden sancılarımın gelmesini bekledim öğlen 12:00' ye kadar gelmedi. Doktoru aradım hemen gel dedi. Gittiğimde 5-6 cm açıklık oluşmuştu. Saat 13:00 te girdim doğumhaneye 15:15 te doğurdum. Darısı bekleyen arkadaşların başına.. Şimdilik sütüm yetmiyor ama sürekli süt yapacak bişeyler yiyorum inş. gelecek..
gözünaydın maşlh kızınadarısı bizim başımıza inş
SAOL CNM YAA SUPER MORAL VERION HA
gercekler acidir yawrum saklamaya gerek yok acimiyo desem yalan olcekaciyo beni bu gece sabaha kadar durtcekler simdiden onu dusunuyom uyku girmedi gozume gece 4 ten beri ayaktayim zaman gecmiyo nabem ne edem bilmiim o haldeyim durmadanda asssadan bisiler geliyo karnim kasiliyo sanci giriyo ama heycandan diye dusunuyom of of bi tasim bile tok lohusa taccim bile yok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
merhaba kızlar nasılsınızz? bebişim dunyaya geldıgınden berı pek gıremıyorum bayaa bi dogum yapan olmus Allah saglıkla buyutmeyı nasıp etsın ınsallah..
doguran anneler nasıl gıdıyor zorlanıyor musunuz sütler gelıyo mu gögusler yara oldu mu gecmesi için naaptınızzz bilgi paylaşımı yapalım azcık yaaa cok geri kaldım buralardannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?