2011 Aralık Anneleri

mrb arkadaşlar bugün 40 haftamızı doldurduk. doktora gittim. dr. bebek 3. 450 kg dedi. doğum kanalına girmiş. yanlız altan bi muane etti tabiri caizse anamı ağlattı. burda bazı arkadaşlar çatı muanesi kolay demişlerdi. benim hiçte kolay olmadı. açılma yokmuş. nstede de sancı çıkmadı. üç gün süre tanıdı dr. bebek hareketlerinde azalma olursa hemen gel dedi. ne olcak anlamadım gitti. dua edin ne olur üç güne kalmadan doğurayım.....

.

kiskandmm senii kizzzzzz biz ayni gun doguracazzz bekleee SAKA BI YANADA ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN CNMM INS OGLUSUNUNDA SENINDEEE

Saol cnm benim kiskanma valla yusuf cekiyom durmadan vakti geldi aslindada hazirliksiz yakalandim oglumu yikamaya tasim yok kuvetini aldim tas alcaktim daha

merj cim çok teşekkür ederim tavsiyelerini deneyeceğim.
100 mesaj yazmadan özel mesaj gönderilmiyor, o yüzden buradan yazıyorum umarım görürsün.
şu anda gelişme kaydettik bayağı :)

Bende doğurdum kızlar 38+5 te yani 19.12.2011 kızım İrem' i normal doğurdum. Kilosu 3.700 boyu 53 cm.. Gece nişan geldi benden sancılarımın gelmesini bekledim öğlen 12:00' ye kadar gelmedi. Doktoru aradım hemen gel dedi. Gittiğimde 5-6 cm açıklık oluşmuştu. Saat 13:00 te girdim doğumhaneye 15:15 te doğurdum. Darısı bekleyen arkadaşların başına.. Şimdilik sütüm yetmiyor ama sürekli süt yapacak bişeyler yiyorum inş. gelecek..

cnm hayirli olsun irem bebis hosgelmis dunyaya ins dua et bizleredeee bol sutlu gunlerr olsun size insALLAH

kızlar dün kontrolüm vardı.bebiş 3900 gr olmuş.
nst de sancılar 20 civarındaydı.doktor normal dedi.cuma tekrar gideceğim bakalım sancılar ne alemde
bugün artık belime ağrılar girmeye başladı farklı olarak.herkes yarın doğuracak gibisin diyor.inşallah yarın gelir bebiş.

fena grip oldum :2::2::2: kafamı kaldıramıyorum heryerim ağrıyo hiç doğuracak havamda değilim inş iyileşmeden doğurmam yaa çok güçsüz ve bitkinim

günaydın kızlar

bugün doktor kontrolümüz var, nst'ye gireceğiz.
duruma göre ya bugün ya cuma sezaryen olacağız.

dualarınızı eksik etmeyin, allah hepimizin gönlündekini sağlıkla versin inşallah

merhaba kızlar nasılsınızz? bebişim dunyaya geldıgınden berı pek gıremıyorum bayaa bi dogum yapan olmus Allah saglıkla buyutmeyı nasıp etsın ınsallah..
doguran anneler nasıl gıdıyor zorlanıyor musunuz sütler gelıyo mu gögusler yara oldu mu gecmesi için naaptınızzz bilgi paylaşımı yapalım azcık yaaa cok geri kaldım buralardannn

ben kendime karisim hazirladim simdiden ayva cekirdegiyle gul suyu yaptim kendime herkez cok memnun kalmisti ablam dahil bende onu yapicam bu aksam bende gidiyorum hastaneye tarifini verim yap az bisi cam kaseye ayva cekirdeklerini koy bi parmakcik gul suyu dok ustune parmak yatay sekilde olcek benim gibi dikey olcme buz dolabina koy jole kivamina gelecek onu bol bolsur cok iyi geliyo sutun icinde bol bol prasa yemegi ye valla askere gonderene yada kiz ise evlendirene kadar emzirirsin sutun bol olsun melegini optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…