2011 Aralık Anneleri

ay benim cnaım yaaaaa aynı gün doğurmuşuz resmen yerim ben o zelali

sana skypeden yazdım ama görmedin ben de kv ile oturuyosun sandım ondan görmedin sandım
ay ne kadar sevindim ya maşallaj
ben maalesef normal yapamadım maşallah sana da zelale de maşallah maşallah

canım hayırlı uğurlu olsun bende seni kahraman gibi gördüm gerçekten ,ben de epidural normal doğum yapan biri olarak şuan onsuz doğuramam gibi geliyor ,açılmanda ne güzel olmuş ,açıldığını nasıl farkettin canım ,çok mu sancılanıyordun ,maşallah kolayca atlatımışsın darısı bize inşallah ,ben de sanırım bu sıra çok düşünüyorum o yüzden geciktikçe geçikiyor

canım seninde bebişin hayırlı olsun ,suni sancı filan mı aldın da bebek etkilendi sezeryana geçildi acaba?

canım seninde bebişin hayırlı olsun ,suni sancı filan mı aldın da bebek etkilendi sezeryana geçildi acaba?
çok teşekkür ederim arkadaşım yes suni sancı aldım normal diye tutturunca... e malum şeker de var korkup hemen müdahale ettiler

allah bir avazda kurtarsın seni de inş amin

çok teşekkür ederim arkadaşım yes suni sancı aldım normal diye tutturunca... e malum şeker de var korkup hemen müdahale ettiler

allah bir avazda kurtarsın seni de inş amin
sağol canım inşallah ama şuan gelen yok pek ısrarla bekliyor bakalım , son günlerde suni sancı alan herkes sezeryana dönüyor ,sanırım bebek sıkıntıya giriyor ,bende öyle sanmıştım canım ,geçmiş gitmiş sağlıcakla büyük bebeğini ,darısı gerçekten bize olsun inşallah

hayırlı sabahlar herkese
pc de sorun vardı 4 gündür girmyrdm nete aklım hep sizdeydi çok özledik kızmla sizleri
herkes iyidir inşllh geçmişi pek okuyamadan doğrudan yazıyorum kusura bakmayın. dğum yapan anneler olmuş analı babalı büyüsün bebekleriniz maşallah hepsine .
doğumu bekleyen arkadaşlar az kaldı bira daha sabır inşlh mükafatını yakında göreceksiniz meleklerinizi kucağınuza alınca hepsi bitecek.
kim ne derse desin duymazlıkta gelin hatta he he deyin konuşmayın bile mümkünse.. içinizden kimse moralimi bozamaz meleğime kavuşmama az kaldı deyin çok öptük hepinizi dualarımız sizinle inşllh kolaycacık doğumunuzu yaparsınız

nicko . efe maşallah ikinizede bebeklerinizede çok şükür kurtulmuşunuz analı babalı sağlıklı uzun ömürleri olsun aileleriyle birlikte inşlllh.

seni çok iyi anlıyorum ama sabır fatmacım benimde imtahanım bu de bol dua et canım az kaldı inşllh güzel meleğine kavuşmana.

epsilonsigma- lorin76leyla inşllh hayırlı haberlerle dönesiniz belkide bebeğiniz dünyaya getirdiğinizin haberiyle dönersiniz sizede bol şans bol dualar gndryrm

Kızlar sütün artması için birbirimize çok şeyler önerdik,Su çay vs. Bana sıcak duş çok iyi geliyor, özellikle sezeryan olacakların akıllarının bir köşesinde olmasında fayda var..

evet herkesin farklı benimde bolca su sulu şeyler ılık duş ve deneyin mutlaka faydasını göreceksiniz kudus hurması inanılmaz süt yapıyor bende. tüm annelere bol sütlü günler bebiklerede tatlı uykular inşllh

ya benimki bilerek aslında biraz dediğim gibi şeker olduğundan insülin vurulduğumdan günümü geçemezdim, şansımızı denedik ama ne açılma ne de sancı olunca mecbur sezeryan oldum. olsun bebek sağlıklı ya allaha şükür diğer şeyleri atlatırım inş yani

bir avazda kurtulursun inş dileğimi tekrarlıyorum amin

nickooo maşallahhh sende kavuşmuşsun bebeğine rabbım analı babalı buyutmeyı nasıp etsin inş..gördüğün üzere ben hala beklıyorumm delirmessem ıyıdır

kubracım ben anlamıştım zaten senın dogum yapacagını hıc tecrubelı deılım sancı konusunda ama senın yazdıklarından dogum sancısı oldu bellıydı..maşallah gözün aydınn rabbim analı babalı buyutmeyı nasip etsin..bu arada kızlar siz epiduralsiz kendi sancınızla dogum yapmışsınız..ben diğer ıkı dogumumu epiduralsiz kendi sancımsız saf suni sancıyla dogurdum..

duaların için cok sagol cnm rabbim inş sizlerin duaları hurmetine bana da nasip eder bu duyguyu..

ay canim gözün aydin allah anali babali büyütsün ins.

en kisa zamanda toparlanman dilegimle öpüyorum seni

gecmis olsun

darisi bizlerin Basina...

maşallah maşallah Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin bende kendi sancımı yaşayamadım suni sancı ile epidural normal doğum yaptım 5cm açılıncaya kadar sekiz buçuk saat sancı aldım inşallah 2.de kendi sancımı yaşamak nasip olur

Canm cok saol bende oyle saniyordm epiduralsiz doguramam diye ama sunu anladm diyorm cidden epiduralli dogm prenses dogumuymuss :)) cok sukur buda zor olmadi once Allah sonra dualarr acilmam oldugunu tahmin ettm cunku yumusama vardi sancida acilmayi tetikliyoo ama sabah uykumdan uyandran ince sizi vardi kasiklardaa sonra belime vurdu duzeni ose 30 dkka 21 12 dkkalarda degisiyoduu ama bunlar karisik yani bi 20 dkkada gelip 30 dkka gelmeyip 12 dkkada da geliyodu cok idrara ciktim her gitmemde buyuk abdest hissi ama icimde bosaldi ishal oldum :S arabada hastaneye giderken sancilarm 7 dkkaya dusmustuu neredeysee ins sanada hepinizedee Rabbim kolay dogumlarrr versiin
Herkese tesekkur ederiim
Fatmacm bise sorcaaam bebegi emzirirken ve normalde aradaaa sancim oluyoo kramp giriyo karnimaaa Ve belimeee norml dimii herkeste olurmu :26: efedeee boyle sancim olmadiii diyorm belki epidral etkisinden hissetmedmm

Saol cnm senin bebeginde hayirli olsuun ins istedigin gibi Rabbim yasatsin ama ben hala epidurali tavsiye edenlerdim cok sukur benim dikisim olmadi yinede kolay oldu ama ben istem disi mecburiyetten epiduralsiz oldm kadin doguruyosn dioo ben epidural die bagiriyorm :) ama su var dogumun her evresi hissediliyo yinede Rabbim kolayligini veriyo her ne sekilde olursa olsun dogumumuz ins sonunda kavustuguz sey ayni Rabbim herkese yasamak istedigini en kolay sekilde versin

canım geçmişi yeni okuyorum ne yaptın bilmiyorum ama ben aynı hatayı yaptım doktor suyun az dedi suni sancıyla başlatalım dedi 1 cm açıklığa 2 gün aralıklarla suni sancı aldım ve 2 günde sadece 2 cm açılmam oldu ve neredeyse felç oluyodum bende suni sancı bacaklarıma vurdu kasıklarıma vurmadı buda felç yapıyomuş en sonunda sezeryan oldum kendi isteğimle şu anda çok iyiyim ama çok ağrılı zor günler geçirdim sonunda sağlıklı bi şekilde kızımı kucağıma aldım allaha şükür ama umurım senin öyle olmaz yada olmamıştır

13.12.11 de yağmur buğlem(cenneti müjdeleyen melek) adında bir kızımız oldu ve 16.12.11 de onu kaybettik:...( aralık annesi olur muyum bilmiyorum ama ben artık melek annesiyim:...( ve meleğimi çok özledim onu üç defa gördüm dayanamadı meleğim bana hep iyileşecek dediler yalan söylediler 2 buçuk kilo doğdu dediler 2050 gr doğmuş meleğim bunu dün öğrendim beni yine kandırmışlar:...( ben sizler gibi şanslı deilim hiç kucağıma alamadım kızımı hiç öpüp koklayamadım rabbim sizin yavrularınıza uzun ömür versin...

ya ben de çatlicaktım artık... allah sabır versin canikommm

Allah sabırlar versin canım..inan çok ama çok üzüldüm..meleğin yerine bi kardeş gönderecek en kısa zamanda,senin de kucağın dolacak inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…