ay benim cnaım yaaaaa aynı gün doğurmuşuz resmen yerim ben o zelaliKizlaar benim sancilarim dogum sancisiymis aslinda anlamidtim ama bizim hastane biraz uzak olunca drd a dun hic acilmam olmadigini soyleyince ben tahminen 4cm acilma olmustr dedim ve evde cekeyim biraz dedim sbah 5.30 da baslayan sancilarimlaa saat oglen 3 de hastaneye geldim ve benim 7 cm acilmam oldugunu soylediler epidural istedm ama bugun hastanede dogm baya cok oldugu icin odaya cikaramadilar beklemen gerek dediler ve perdeli nts odasinda sancidan kivrnmaya basladm ama kizimi gorecegimi hayal ettim sonraa suyum bosaldi aniden doktor geldi ve dogumun basladigini soyledii nasil olur dediim sakami bu nasil dayanacam ? Ama epidural icin artik cOk gecti :) neyse 4:15 de dogm basladi ve 5 e 10 kala ben minigimi hemen kucagima aldim temizlenmeden garibim nerde temizlensin silinsin ki nts odasinda geliverdi ama mis gibi kokuyor Suan 24 saat gozetm altinda kalcak bakteri cikmisti a akintimda ama hersey yolunda cok sukur bizde kizimla birlikte agladikk Allah herkese bu mucizevi seyi yasatsin rana zelalim 3.225 gr 51 cm geldi dunyaya oglumda epidural normal yapmistim kendimi dogm yapti hissettim ama bundaa kendimi kahramn hissettim :) cumartesi evimizde olcaz ins bakalim fatmacm aysuncum ozge ve diger arkadaslar gercekten aklimdan hepinizi gecirdm dogum sekli ne olursa olsun sonucu harika ins sizlerde sagsaglim kavusun meleklerinizee
Nicko ayni gun dogurmusuzzz hayirli olsun canim
Kizlaar benim sancilarim dogum sancisiymis aslinda anlamidtim ama bizim hastane biraz uzak olunca drd a dun hic acilmam olmadigini soyleyince ben tahminen 4cm acilma olmustr dedim ve evde cekeyim biraz dedim sbah 5.30 da baslayan sancilarimlaa saat oglen 3 de hastaneye geldim ve benim 7 cm acilmam oldugunu soylediler epidural istedm ama bugun hastanede dogm baya cok oldugu icin odaya cikaramadilar beklemen gerek dediler ve perdeli nts odasinda sancidan kivrnmaya basladm ama kizimi gorecegimi hayal ettim sonraa suyum bosaldi aniden doktor geldi ve dogumun basladigini soyledii nasil olur dediim sakami bu nasil dayanacam ? Ama epidural icin artik cOk gecti :) neyse 4:15 de dogm basladi ve 5 e 10 kala ben minigimi hemen kucagima aldim temizlenmeden garibim nerde temizlensin silinsin ki nts odasinda geliverdi ama mis gibi kokuyor Suan 24 saat gozetm altinda kalcak bakteri cikmisti a akintimda ama hersey yolunda cok sukur bizde kizimla birlikte agladikk Allah herkese bu mucizevi seyi yasatsin rana zelalim 3.225 gr 51 cm geldi dunyaya oglumda epidural normal yapmistim kendimi dogm yapti hissettim ama bundaa kendimi kahramn hissettim :) cumartesi evimizde olcaz ins bakalim fatmacm aysuncum ozge ve diger arkadaslar gercekten aklimdan hepinizi gecirdm dogum sekli ne olursa olsun sonucu harika ins sizlerde sagsaglim kavusun meleklerinizee
canım seninde bebişin hayırlı olsun ,suni sancı filan mı aldın da bebek etkilendi sezeryana geçildi acaba?kızlar selaaam ben de doğurdum bugün
normal diye niyetlendik ama bebeğin kalp atışları düşmeye başladı malum bende şeker de olduğu için doktor riske atmadı
oğlumuz emir 2.865 kilo 48,5 cm olarak dünyaya gözlerini açtı
pek ufak tefek bişey şekerini kontrol ediyorlar bakalım inşalllah bir sıkıntısı çıkmaz
benimki düşmüyor sanırım şeker hastası kalcam ama olsun oğlancık iyi ya
çok teşekkür ederim arkadaşım yes suni sancı aldım normal diye tutturunca... e malum şeker de var korkup hemen müdahale ettilercanım seninde bebişin hayırlı olsun ,suni sancı filan mı aldın da bebek etkilendi sezeryana geçildi acaba?
sağol canım inşallah ama şuan gelen yok pekçok teşekkür ederim arkadaşım yes suni sancı aldım normal diye tutturunca... e malum şeker de var korkup hemen müdahale ettiler
allah bir avazda kurtarsın seni de inş amin
kızlar selaaam ben de doğurdum bugün
normal diye niyetlendik ama bebeğin kalp atışları düşmeye başladı malum bende şeker de olduğu için doktor riske atmadı
pek ufak tefek bişey şekerini kontrol ediyorlar bakalım inşalllah bir sıkıntısı çıkmaz
Kizlaar benim sancilarim dogum sancisiymis aslinda anlamidtim ama bizim hastane biraz uzak olunca drd a dun hic acilmam olmadigini soyleyince ben tahminen 4cm acilma olmustr dedim ve evde cekeyim biraz dedim sbah 5.30 da baslayan sancilarimlaa saat oglen 3 de hastaneye geldim ve benim 7 cm acilmam oldugunu soylediler epidural istedm ama bugun hastanede dogm baya cok oldugu icin odaya cikaramadilar beklemen gerek dediler ve perdeli nts odasinda sancidan kivrnmaya basladm ama kizimi gorecegimi hayal ettim sonraa suyum bosaldi aniden doktor geldi ve dogumun basladigini soyledii nasil olur dediim sakami bu nasil dayanacam ? Ama epidural icin artik cOk gecti :) neyse 4:15 de dogm basladi ve 5 e 10 kala ben minigimi hemen kucagima aldim temizlenmeden garibim nerde temizlensin silinsin ki nts odasinda geliverdi ama mis gibi kokuyor Suan 24 saat gozetm altinda kalcak bakteri cikmisti a akintimda ama hersey yolunda cok sukur bizde kizimla birlikte agladikk Allah herkese bu mucizevi seyi yasatsin rana zelalim 3.225 gr 51 cm geldi dunyaya oglumda epidural normal yapmistim kendimi dogm yapti hissettim ama bundaa kendimi kahramn hissettim :) cumartesi evimizde olcaz ins bakalim fatmacm aysuncum ozge ve diger arkadaslar gercekten aklimdan hepinizi gecirdm dogum sekli ne olursa olsun sonucu harika ins sizlerde sagsaglim kavusun meleklerinizee
kafaya takmamak için örgü örmeye başladım cnm ama işte yine de olmuyor..aynen bende herkesten sıkıldım bu ara kımse aramasın istiyorum
tell caldımı sinir basıyor..dün oglumun toplantısı vardı gitmeden önce epey agladım şimdi ordada soracaklar diye ve gittiğim gibi millet başaldı aa sen daha doguramadın mı burda dogurtalım biz seni gibi bir sürü laf..şaka takılıyorlar ama artık ben şaka modunda deilim herşey dokunuyor her kinayeli söylenen laf delirtiyor beni..bu belirsizlik bu beklemek cok zorr offf offff
günde en az 10 kere "yok hala doğurmadım " diyorum.dışarı çıkmayı bırak balkona bile çıkmaya korkar oldum biri görüp yine soracak diye.sancı yok ağrı yok...yarın kontrolüm var bakalım ne olacak
offffffff canım sende bizim gibisin. 40+3 günlük oldum halen tek sancı doğum belirtisi bile yok. artık ne yapcam bilmiyorum. yarın dr. kontrolüm var hayırlısı artık. normal doğumun cilvesi herhalde. bebeklerimiz sağlıklı olsunda bu kadar bekledik biraz daha bekleriz
Kızlar sütün artması için birbirimize çok şeyler önerdik,Su çay vs. Bana sıcak duş çok iyi geliyor, özellikle sezeryan olacakların akıllarının bir köşesinde olmasında fayda var..
ya benimki bilerek aslında biraz dediğim gibi şeker olduğundan insülin vurulduğumdan günümü geçemezdim, şansımızı denedik ama ne açılma ne de sancı olunca mecbur sezeryan oldum. olsun bebek sağlıklı ya allaha şükür diğer şeyleri atlatırım inş yanisağol canım inşallah ama şuan gelen yok pekısrarla bekliyor bakalım , son günlerde suni sancı alan herkes sezeryana dönüyor ,sanırım bebek sıkıntıya giriyor ,bende öyle sanmıştım canım ,geçmiş gitmiş sağlıcakla büyük bebeğini ,darısı gerçekten bize olsun inşallah
kızlar selaaam ben de doğurdum bugün
canım hayırlı uğurlu olsun bende seni kahraman gibi gördüm gerçekten ,ben de epidural normal doğum yapan biri olarak şuan onsuz doğuramam gibi geliyor ,açılmanda ne güzel olmuş ,açıldığını nasıl farkettin canım ,çok mu sancılanıyordun ,maşallah kolayca atlatımışsın darısı bize inşallah ,ben de sanırım bu sıra çok düşünüyorum o yüzden geciktikçe geçikiyor
maşallah maşallah Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin bende kendi sancımı yaşayamadım suni sancı ile epidural normal doğum yaptım 5cm açılıncaya kadar sekiz buçuk saat sancı aldım inşallah 2.de kendi sancımı yaşamak nasip olur
merhaba arkadaşlar nasılsınız. size birşey soracağım. ben pazartesi günü kontrole gittim. doktor suyumun azaldığını bu şekilde çocuğun çok duramayacağını söyledi. perşembeye kadar bekleyelim kendi doğmazsa perşembe günü yatıralım seni dedi. bide çatı kontrolü yaptı 2 cm açılman var ve çatın normal doğuma çok müsait dedi. anladığım kadarıyla yarın bana suni sancı verecek. şimdi benim korkum suni sancıyı çekip sonrasında açılma olmadı diyerek sezeryana alınmak. sizce böyle bir şey olur mu 2 cm açılma varken.
ya ben de çatlicaktım artık... allah sabır versin canikommmnickooo maşallahhh sende kavuşmuşsun bebeğine rabbım analı babalı buyutmeyı nasıp etsin inş..gördüğün üzere ben hala beklıyorumm delirmessem ıyıdır
kubracım ben anlamıştım zaten senın dogum yapacagını hıc tecrubelı deılım sancı konusunda ama senın yazdıklarından dogum sancısı oldu bellıydı..maşallah gözün aydınn rabbim analı babalı buyutmeyı nasip etsin..bu arada kızlar siz epiduralsiz kendi sancınızla dogum yapmışsınız..ben diğer ıkı dogumumu epiduralsiz kendi sancımsız saf suni sancıyla dogurdum..
duaların için cok sagol cnm rabbim inş sizlerin duaları hurmetine bana da nasip eder bu duyguyu..
13.12.11 de yağmur buğlem(cenneti müjdeleyen melek) adında bir kızımız oldu ve 16.12.11 de onu kaybettik:...( aralık annesi olur muyum bilmiyorum ama ben artık melek annesiyim:...( ve meleğimi çok özledim onu üç defa gördüm dayanamadı meleğim bana hep iyileşecek dediler yalan söylediler 2 buçuk kilo doğdu dediler 2050 gr doğmuş meleğim bunu dün öğrendim beni yine kandırmışlar:...( ben sizler gibi şanslı deilim hiç kucağıma alamadım kızımı hiç öpüp koklayamadımrabbim sizin yavrularınıza uzun ömür versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?