doğum yapan tüm arkadaşların gözü aydın... güle güle büyütün bebişlerinizi.. malesef geçmişi okuyamadım.. Oğlum bugun tam 15 günlük oldu. 15 gündür sürekli emmek istiyor ben hic uyumuyorum desem abartmış olmam.. tam 11 kg verdim .. şikayetci değilim ama herkes hortlak gibi göründügümü söylüyor,üzülüyorumoğluşuma canım feda ... yeter ki o iyi olsun 10.günde 100 gr.almıştı buna cok üzüldüm,ağladım sürekli emen günde 10 hatta üzeri bez kirleten bir bebek nasıl olurda sadece 100gr. alır??? doğum kilosu 3350gr idi 5 gün önce 3.450gr idi! bu pazartesi dr. a gidicez yine. umarım daha iyidir. sürekli emmek istemesi ve bazen memedeyken sinirli sinirli memeyi çekiştirmesi sanki bi sorunu varmış hissini uyandırıyor bende ?! sütüm çoğalsın diye günde 3 lt.su, 1lt. komposto,3-4 fincan humana ,1-2 fincan rezene çayı içiyorum hergün sebze ,meyve gayret ediyorum... ama nedense sütüm fışkırmıyor! eşime göre bu kadar cok emmesi ve hic dinlenmemiş olmam bunda en büyük faktörmüş! offfff allahım umarım daha iyi bir tabloyla karşılaşırız bu seferki dr. kontrolümüzde..ve bi sorun çıkmaz... umarım sizler ve bebişleriniz sağlıklıdır ve huzrludur... dualarım hep sizinle bu yönde.. kendinize iyi bakın güzel anneler..bekleyenlerede kolay doğumlar ..en kısa zamanda görüşmek dileğiyle..iyiakşamlarrr
doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın olsun.darısı başıma artık.40. haftada bitti bakalım daha ne kadar bekleyeceğim.
fatmacım canını sıkma bebeğin sağlığını düşün sadece.Allah kolaylık versin sana yarın için inşallah kolay geçer doğumun
kızlar az önce nişan geldi azar azar da suyum geliyor sancı yok birazdan hastaneye gidecez bize dua edin
kızlar az önce nişan geldi azar azar da suyum geliyor sancı yok birazdan hastaneye gidecez bize dua edin
Kizlar Hurma yemek sancilari Getiriyormus Bilgilerinize.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?