2011 Aralık Anneleri

doğum yapan tüm arkadaşların gözü aydın... güle güle büyütün bebişlerinizi.. malesef geçmişi okuyamadım.. Oğlum bugun tam 15 günlük oldu. 15 gündür sürekli emmek istiyor ben hic uyumuyorum desem abartmış olmam.. tam 11 kg verdim .. şikayetci değilim ama herkes hortlak gibi göründügümü söylüyor,üzülüyorum oğluşuma canım feda ... yeter ki o iyi olsun 10.günde 100 gr.almıştı buna cok üzüldüm,ağladım sürekli emen günde 10 hatta üzeri bez kirleten bir bebek nasıl olurda sadece 100gr. alır??? doğum kilosu 3350gr idi 5 gün önce 3.450gr idi! bu pazartesi dr. a gidicez yine. umarım daha iyidir. sürekli emmek istemesi ve bazen memedeyken sinirli sinirli memeyi çekiştirmesi sanki bi sorunu varmış hissini uyandırıyor bende ?! sütüm çoğalsın diye günde 3 lt.su, 1lt. komposto,3-4 fincan humana ,1-2 fincan rezene çayı içiyorum hergün sebze ,meyve gayret ediyorum... ama nedense sütüm fışkırmıyor! eşime göre bu kadar cok emmesi ve hic dinlenmemiş olmam bunda en büyük faktörmüş! offfff allahım umarım daha iyi bir tabloyla karşılaşırız bu seferki dr. kontrolümüzde..ve bi sorun çıkmaz... umarım sizler ve bebişleriniz sağlıklıdır ve huzrludur... dualarım hep sizinle bu yönde.. kendinize iyi bakın güzel anneler..bekleyenlerede kolay doğumlar ..en kısa zamanda görüşmek dileğiyle..iyiakşamlarrr

belki sütün az geliyordur canım, bir öğün mama verip diğer öğündede emzirmeyi denesen belki daha iyi olur hem dinlenmiş olursun sütün de birikir. bi de daha çok küçük olduklarından agızları yoruluyor o yüzden emme süresi uzuyor bu da yorucu oluyor haliyle.

doğum yapanların bebişleri hayırlı olsun
uzun ömürlü sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah

biz akşama kadar oğluşumla sabaha kadar yine oğluşumla beraberiz
zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum
tatlı yorgunluk dedikleri bu olsa gerek
benim ilk cocuğum
oğlumu her kucağıma aldığımda çocuk yapmakta ne kadar geciktiğimi düşünmeden edemiyorum
bu zamana kadar nasıl yaşamışım ki, oğlum doğduğu andan beri ayaklarım yerden kesilmiş gibiyim
hayat şimdi benim için daha manalı ve de daha güzel..

canım benimki de 41inci haftayı bekledi zaman gecmek bilmiyor 40. haftadan sonra, çok iyi anlıyorum seni. inşallah yarın sancın gelir de doğuruverirsin hemencecik :)

ben de bugun catima bakti Dr.korktum acicak diye ama o kadar da dusundugum gibi olmadi.neyse normalmis hersey hadi bakalimmmm hayirlisi acaba 40 da dogmazsa beklememelimiyim 41'i?bilemedimmm gelmezse sunii sanci yine gelmezsee sezeryan tabi bu asamaya kdr bakalim 40 ima daha var:))

merhaba arkadaşlar bizde 2012 şubat sonu gibi rabbim nsaip ederse oğluma kavuşucaz heyecanlıyız sizlerin hikaelerini okudukca dahada bir heycanlanıyorum bazen okuyup sevinçten ağlıyoruz kendimizi sizin yerinize koyuyoruz rabbim hepinizin yavrusunu korusun bebeklerinizi sağlıkla büyütün inşallah....

selam arkadaşlar bayadır giremedim... geçmişi de okuyamadım... doğum hikayemi anlatayım..:) 19/12/2011 tarihinde saaat 8:51de spinal sezeryan ile oğluşuma çok şükür sağ salim kavuştum... cuma 40.haftam bitmişti bekledimnormal olsun diye ama malesef olmadı. cumartesi ve pazar sancı çektim bütün gün ve gece sancılarım iyice arttı normal geliyor diye sevinirken bir yandan da acılar ne kadar fazla diye ağlarken hastaneye gittik ve sadece 1 cm açılmam olmuş ve bebek aşağıya inmemiş. dr istersen suni sancı deneyelim dedi ben de istemem 2 gündür sancıya 1 cm açılmış dedim... neyse sezeryan çok kolay ve güzel geçti zaten bebeğin boynuna kordon dolanmış iyiki suni denememişim... 2 gece 3 gün hastanede kaldım ilk gece ağrılarım oldu ama çok şükür şimdi iyiyim... oğlumabakmaya doyamıyorum... hala doğum yapmamış arkadaşlara sabır dikiyorum sağ salim kavuşursunuz sizlerde inşaallah....

ben hala beklemedeyim ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor o kadar.akşama kadar kendimi yormaya çalışıyorum belki gelir sancı diye ama boşuna.40. haftayı getirene kadar hep bir sabırsızlık ve telaş ama 40 tan sonra umutsuzluk oluyormuş.insan daha bir panik oluyor aklım hep bebeğin hareketlerinde.hakkımızda hayırlısı olsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…