2011 Aralık Anneleri

cnm dogum sonrası emzirirken hissettiğin o agrılar rahim toparlanmasından kaynaklanıyor normal yani..

başın sagolsun cnm rabbim buyuk sabır versin inş..cennette sana şefaatci olsun inş meleğin..

başın sağolsun arkadaşım

eski doktorumda aynen bana bunları yaşatacaktıki doktor değiştirdim bu doktorum 5 gün suni sancı alsan yine rahmin açılmaz dedi ve erken alsaydım rahim sertken yalvarırsın sezeryan diye dedi son anda ve yine suni sancı aldım ama 9gün kazandık
Allah sabır versin yeni bir gebelik yaşarsın acını unutursun inşallah

Son düzenleme:

Cnm Allah sabir versin cok uzuldum ins Rabbim sana ikinci kez anne olmayi tattirsin

mrb kızlar bugün iki ayrı dr. göründüm. bebeğin zamanı geçmiş dediler. bi tanesi pazartesi hazırlıklı gel suni sancı verelim dedi. diğeride pazartesi kontrole gel olmazsa çarşamba sezeryan dedi. bu kadar bekledim bari o zamana kadar normal doğum olsunda sezeryana kalmayayım. suni sancıyı kabul etmedim. ilk bebek olduğu için vede hiç sancı çekmediğim için hem benim hemde bebeğim için sakıncalı olabilirmiş. bebekte baya bi büyümüş. iki dr. bana dediği pazartesi gününe kadar mutlaka bebeğin hareketlerini takip et azalma olduğu an gel dedi. dua edin ne olur bebeğim sorunsuz sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin:18::18::18::18::18::18:

Allah yardımcın olsun, sabır versin inşallah cnm...

hakkında hayırlısı olur inşallah cnm. bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle...

kızlarrrr... ikinizin de gözü aydın. daha geriye gidip okuyamadım, doğum yapan bütün arkadaşları tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün yavrularımızı inşallah...:))))))

gözün aydın canımmm

Allah yardımcın olsun canım, tez zamanda hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın inşallah

Allah yardımcımız olsun cnm
ben de bugün doktora gittim henüz açılma ve sancı yok
pazartesiyi bekleyip olmazsa suni sancı verelim dedi
suni sancı istemiyorum dedim ptesine kadar gelmezse sezeryan olucam
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

amin canım amin:18::18::18::18::18::18::18:

merhaba arkadaşlar. 22.12.2011 de kızım aybike beyza normal doğumla 3.450 gr olarak dünyaya geldi. darısı bekleyen annelerin başına.

aynen canım bende 9 ay boyunca çatır çatır normal doğuracam dedim ama kısmet olmadı ( canım benim 41+1 olmuştu ve 1 cm bile açılmam yoktu ( o yüzden sezeryan oldum. açıkçası spinalle epidural arasındaki farkı bende bilmiyorum.
netten baktım şimdi bunu buldum

canım epiduralda omurilik zarının etrafı uyuşturuluyor.sipinalde ise aralığa yani, beyin-omurilik sıvısınının içine anestezik madde veriliyor ama bu tanımlar tam olarak böyle değil aslında.kolay anlayabilmen için kabaca yazdım.ikisi de çok farklı değil..yani epiduralden biraz daha derin diyebiliriz.sezeryanda epidural ve spinal ikiside birlikte olabilir.bende yaklaşık 2 hf sonra epidural ile sezeryan doğum gerçekleştirecem inşallah

öncelikle helal olsun canım :)) bende epidural almadan normal doğurmak istiyodum ama kısmet olmadı işte

Allah analı babalı sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah

cnm başın sağolsun....öbür dünyada annesine ve babasına sahip çıkıcak meleğin hiç üzülme..

cnm gözünaydın allah analı babalı büyütsün...ne güzel bir doğum rabbim bizlerede nasip etsin...

doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın olsun.darısı başıma artık.40. haftada bitti bakalım daha ne kadar bekleyeceğim.
fatmacım canını sıkma bebeğin sağlığını düşün sadece.Allah kolaylık versin sana yarın için inşallah kolay geçer doğumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…