2011 Aralık Anneleri

selam kızlarrr herkese güzel bir pazar olsun inş..biz bu haftasonuda 4kişilik aile olarak yaptık kahvaltımızı kızım dıyor bugun anne kaç haftadır hep son kahvaltımız dıyorsun ama yıne bızbıze yapıyoruz saglık olsun inş..artık sanırım haftaya yenı yılın ılk gününde kahvaltıda 5kişilk aile oluruz

maşallah cnm gözün aydın allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin inş..

canım cok sevindim gözün aydın maşallah hayırlı evlat olsun inş..ben hala beklemedeyimm

cnm benım yarın 41.haftam dolup 42ye başlıyorum doktorumun beklettiği kadar beklemekten yanayım..hayırlısı olsun inş..

kızlar az önce nişan geldi azar azar da suyum geliyor sancı yok birazdan hastaneye gidecez bize dua edin

dualarımız senınle cnm..cok sevindim nişan gelmesine inş kavuşursun bebişine..

ben bu duyguyu 3.kez yaşıyorum cnm 40 a kadar hep bır umut beklıyorsunda sonrası hakkaten umutsuzluk oluyor..hayırlısı inş..rabbım ne zaman nasip edecekse ozaman olacak inş bızlerin dogumuda..

Hayiirli olsun cnm ins kolayca atlatirsiin dogm yapan arkadaslarr tebrikleerr bekleyenler Allah yardimcinz olsun buarada destinayi ve nusyaa yi merak ettim ?

cnm ben hala beklıyorum..nusya cuma günü dogum yaptı acil sezeryanla kahverengi suyu gelmiş bebek kakasını yapmış..bugun cıkacaktı hastaneden..

Kizlar Hurma yemek sancilari Getiriyormus Bilgilerinize.....

hurma yurumek sıcak su banyoları hiçbirşey sancıyı getirmiyor cnm..getirecek olsa bende getirirdi uzun zamandır hurma tuketıyorum hergun 1saat yuruyuşler sıcak banyolar vs daha neler neler..sancı gelmedimi gelmiyor sen sadece kendını yordugunla kalıyorsun..rahat olmak lazım sanırım..ben artık bıraktım sancımın gelmesini beklemeyi..yarın 42.haftama başlıyorum ve tık yok malesef..sunı sancıyla başlatılacak yıne dogum nasip kısmet artık..ve bu 3.hamılelıgım hıcbırınde gelemdı sancım gelmedımı gelmıyorrr

kızlar buarada burdan takıp edenler NUSYA arkadaşımızda dogum yaptı onunla günlerimiz aynıydı berabere beklıyorduk ben yıne beklıyorum o maşallah ogluna kavuştu

23.12.2011 de sabah kahverengi suyu gelmesiyle acıl sezeryana alındı bebek kakasını yapmış..anneye de oglusuna da maşallahhh darısı bekleyenlere inş..

cnm benım yarın 41.haftam dolup 42ye başlıyorum doktorumun beklettiği kadar beklemekten yanayım..hayırlısı olsun inş..

cnmm Allah yardimcin olsn seninde hadiiii bakalim buhafta kahvalti yapin hepbirlikte daha dogrusu ac kalma gunlerii ingaa ingaaaa:))))
o da riske atma derim ben dedi dun.tabi bizimki suan hikaye oluyor daha henuz 38+6 yim bakalim ne olcagi belli degil.ama bu hafta ins seninki gelir gelmezse gitmen lazim artik 42 esi de yaslanir Allah korusun cnmm

mrb kızlar geçmişi yeni bitirdim ama alıntı yapamadım kusura bakmayın çıkmam lazım .. 23.12.2011 de sabah 9 buçukta suyum geldi ama kahverengi hemen hastaneye koştuk oğlum kakasını yapmış acil sezeryana aldılar 3500 gram ve 51 cm tatlı oğluma kavuştum gerçekten müthiş bi duygu gözümü bile kırpmıyorum ona bakmak için daha tam iyileşemedim we sütüm çok az zamanla herşey düzelecek allahın izniyle.sonra yine gelirim ..doğum yapanların gözüaydın allah analı babalı büyütsün efecim senınde gözün aydın..sıra fatma da

kızlar az önce nişan geldi azar azar da suyum geliyor sancı yok birazdan hastaneye gidecez bize dua edin

Allah yardımcın olsun...

hayırlı olsun gözün aydın :)

mrbynarkadaslar carsamba aksami hastaeneye yatisim yapildi duzenli sancim cikti suniye gerek kalmadi sabah 4 e kadar bekledik acilma 4 oldu suyumu getridiler sonra epudurel yaptilar rahatladim ama sonra agrilar gene basladi ogleye kadar bekledim acilma 9 olmus dogum basliyo dedi ebe doktorumu cagirdi 1 bucuk saat ikindim 30 u gecik epudurelin etkisimi gecti anlamadim sancim coktu esimde her anda yanimdaydi bebisimizin basi geldiginde sac heryeri basi nerde diye sasirdi hehe sonra doktor son ikinma dedi kuvvetlicene bi ikindim akti oglusum kollarima koydu oyle bakistik esim fotolarimizi cekti saskin cikmisim gozlerini bana dikti parmagimi tuttu oylece kaldik hemencik es geldi 2 pirtigim var tek oda kendinden bebisin kafa buyukmus ondan cok zorlamis 3 kilo 750 grm 49 cm 22.12.2011 saat 2:56 gece geldi simdi isik tedavide bende yatagimdayim bekliyom saat gelsin sut vereyim diye cok ozledimm yarin ins cikarirlar yanlizim annemi almiyolar esimi bile gece yanliz kaliyom agliyom hep

mrb arkadaşlar çok sıkıntılıyım. dr. yarına sezeryana gün verdi. babamlarda istemiyo. bende bebeğimi tehlikeye atmak istemiyorum. babam yarın bir kaç dr. daha görün sonra karar verirsin dedi. ben ne yapacağımı bilmiyorum. şuan babamlarda kalıyorum. evimiz sobalı. şartlar çok zor. sezeryan olursam çok sıkıntı çekecem biliyorum ama diğer şekildede bebeği riske atamıyorum. doğum iznimin çoğuda bitti. kuruma daha doğum olmadığı için rapor üstüne rapor göndermektende bıktım artık. offfffffffffffff çok sıkıntılıyım çoooooooooooooookkkkkkkkkk:18::18::18::18::18::18:

canımsın ya. çok teşekkür edeim mesajın için. pek fazla giremediğimden takip de edemedim. kusuruma bakmayın nolur. ama faceden takip etmeye çalışıyorum sizi.

humananın still tee'sini içiyorum hergün 2-3 fincan.bol su içiyorum. başka da pek bişey yapmıyorum. darısı size olsun insallah.

41.haftayıda doldurduk..yine 42leri görmek kısmetmiş bana her hamileliğimde bir cok hamileye göre hep fazla hamilelik yaşıyorum günleri say say bitmiyor..38lerde doguranlara göre nerdeyse 3-4hafta fazladan mesai yapmış oluyorumm hayırlısı bakalımm..saglıkla kavuşayımda kızıma fazladan mesaiye razıyım

allah yardımcın olsun cnm hakkında en hayırlısını nasip etsin inş..neden sezeryan pekı??benimde bugun 41.haftam doldu 42ye başladım sezeryan deilde suni sancıyla başlatılacak benim dogum senin öyle bir şansında mı yok tu ki acaba cnm??

maşallah gözün aydın olsun ne güzel kavuşmuşsun cnm bebişine..hayırlı evlat olsun inş

Günaydın kızlar....ben de doğurmadım, bu hafta son haftam...uzun zamandır okuyorum çıkıyorum hemen, bütün doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun, DESTİNAcım üzme kendini, içerde beslensin büyüsün kuzun. haa 2 hafta önce ha 2 hafta sonra 9 aydır bekliyoz, biraz daha bekleriz cnm..inşallah hayırlısıyla sonunda kendi sancın gelir de iyi ki bekledim dersin cnm...

NUSYAAAA, maşallah sen de kurtuldun cnm bir ara anlat bize ağrın sancın falan ne zaman geldi, nişan gelmeden direk su mu geldi?

seni merak ediyordum cnm bende görünmeyince dogurdu mu acaba dıyordum:) az kalmış seninde saglıkla kavuşursun inş bebişine..benim artık günüm kalmadı cnm 41.haftayı doldurduktan sonra fazla bekletmıyor doktorlar plesentası yaşlanmış zaten oyuzden bugun son benim için..yarına sunı sancıyla yatışım var

nusyanın direk suyu gelmiş cnm kahverengi şeklinde olunca bebeğin kakasını yaptıgını anlamış hemen hastaneye gitmişler acil sezeryana alınmış..

Bi haftaya yakindir foruma giremiodum simdi acarken dedim acaba hala dogurmayanlar varmdiir diye .. Varmis.. Allah kolaylik versin beklemekte zor agirlastiginizdA hareket etmekte
İnsallah sizde hayirlisiyla alirsiniz kucaginizada sag salim

canım neden sezeryanla cok sıkıntı çekeceğini düşünüyorsun ki ben epidural sezeryanla dogum yaptım hiç sıkıntı çekmedim sadece ilk iki gün kesilen yerin acısı oldu sonra cok rahattım hakkımda hayırlısı dedim hep demek ki hayırlısı böyleymiş sen de kendine dert etme bakarsız sezeryan daha kolay olur

Dogum yapan arkadaslarr cok sevindim hayirli ugurlu olsun cok sevindim melegm olsun cnm bak ikimizde tesadufen ayni gun dogurmusuzz :)) ins darisi dogurmayanlarin basinaa bjim goguslerm cok aciyor emzirirkeen ama yinede insan kiyamiyor destinacm cehregul ins sizlerde saglikla kavusun meleklerinizee

sonunda ben de doğum hikayemi yazmaya fırsat buldum...

40 haftamı doldurduktan sonra hala bebeğim gelmemişti. günler geçtikçe daha da sabırsızlanıyor, biraz da tedirginleşiyordum.
bebeğimin parmakları elleri kolları tammıydı, neye benziyordu merak ediyordum.

günler geçti 41.haftama da girmiştim, hala ne bir nişan ne de bir sancı vardı... O gün akşam erken yatmıştım saat 10 sıralarında kasıklarıma vuran bir kramp beni uykumdan uyandırdı. krampların arkasının gelmesini bekledim bir saat kadar, gelmedi, uyuyakalmışım. gece birden ılık bir sıvının geldiğini hissettim. aniden yataktan fırladığımı hatırlıyorum saate baktım, 3:00... ayaga kalktığımda da her adım atışımda ılık sıvının bacaklarımın arasından aktığını hissediyordum, sakin bir şekilde eşimi uyandırdım, "suyumun geldi galiba, ben bir duşa gireyim" dediğimde eşimin yataktan, gözlerini faltaşı gibi açarak bi saniye bakıp fırlayarak kalktığını hatırladıkça hala tebessüm ediyorum.
duşumu aldım dua etmeye çoktan başlamıştım zaten, bir yandan dudaklarım dua mırıldanıyor bir yandan da son hazırlıklarımı yapıyordum. evet artık hazırdım. hastaneye gitme vakti geldi.

hastaneye vardık, gelen suyun amniyon sıvısı olup olmadığına bakmak için test yaptılar, yatışım yapıldı. Açıklığıma baktıklarında 1 cm olduğunu ve daha bebeğin yukarıda olduğunu söylediler. o anda keşke yürüyüşlerime hiç ara vermeseydim son ana kadar diye düşündüm. son zamanlarda yürüyüş yapmayı ihmal etmiştim. tecrübesi yüzünden okunan bir ebe, bir gün kadar sancı çeker doğumunu yaparsın demişti, bir gün mü? ne kadar uzun bir süre.. oysa ki ben bebeğime bir an önce kavuşmak için can atıyordum. Tabi o zaman nerden bilebilirdim ki sancılarım 2,5 gün sürecek… açılmam az olunca bir saatlik, on dakika dinlenmelik, yürüyüşlere başladım hastanenin içinde, hala çok değişiklik yoktu, bir gün sonunda toplam 4 saat yürüyen ben halsiz düşmüştüm, öğünlerimde hep sıvı yemekten helak olmuştum, katı yiyecek yasaktı. Bir gün boyunca açıklık anca 3 cme çıktı, az da sancilarım başladı ama aralıkları değişkendi. doktora çok yorulduğumu, artık yürüyemeyeceğimi söyleyince, suni sancı vereceğini söyledi. O ana kadar açılmam olması ve suni sancı almamak için hep bir ümidim vardı, o ümit birden yok oldu. Suni sancı hakkında hiç iyi şeyler duymamıştım.

Sancıyı verdiklerinde artık giderek artan ve şiddetlenen sancılar başladı. Bir gün boyunca ağrılara dayanmaya çalıştım. Dayanamayacak gibi olduğumu hissettiğimde epidural vurulmasını istedim. Epiduralden sonrası ağrısızdı, doktorum daha önceden epidural almadan bu kadar uzun sure sancı çekip dayanabilmemi takdir ettiğini söyledi. Sondayı da taktıktan sonra yarım gün kadar daha sürebileceğini sabırlı olmam gerektiğini söyleyip gitti.

Tam iki buçuk gün süren bekleyişin ardından artık doğum vaktinin geldiğini anlamıştım, aşağı tarafımda büyük tuvalet ihtiyacı hissii artmıştı, o anda doğum ekibi içeriye girdi. Derin bir oh çektim, nihayet oğluma kavuşacaktım. Içimden kahkaha atmak, havalara zıplamak geliyordu. Yarım saati bulmadı birden bir rahatlık çöktü üzerime, o anda minik bir ağızın ağlama sesi geldi kulaklarıma… inanamadım, Allahım sen ne büyüksün, sana inanmamak ne mümkün, sen varsın ve teksin, çok şükür… hemen kucağıma verdiler kordonunu kesmeden, ılık ıslak kaygan minik eller, bacaklar, burun,ağız…, hepsine baktım tek tek hepsi de tamdı ve çoook güzellerdi. Kordonunu eşim kesti. Eşimin yüzünde bu ana kadar hiç görmediğim bir huzur ve şaşkınlık vardı, galiba benim de öyle… temizlediler bebeğimi kucağıma yine verdiler, bu arada dikişlerimin tamamlanmasını sabırsızlıkla bekliyordum.

Artık 14 günlük olduk, birbirimize daha da alıştık. Onun bir bakışı dünyalara bedel. Geceleri uykusuz bile kalsam hiç önemli değil. Ben daha once nasıl yaşamışım bilmiyorum. Dünyama hoşgeldin bebeğim… seni seviyorum.

Cnmmmm benim hayirlisi olsunnnnn.Anali babali saglikla buyusun bebisin insallah...
buarada alacagin olsun beni cok duygulandirdin agladim okurken ,annelik ne kdr da zorr ama mukemmel denilcek duygu oldugunu senin hikayeni okudukca daha da iyi anliyorum henuz kucagima almamis olsamda...

bu gecenin sabahı olur mu ki:18::18::18:

9aydır hep bir umut bu sefer sancım gelir diye ümit ettim..diğer ıkı dogumum da suni sancıyla oldu..ilkinde hiçbirşeyden habersizdim yatış yapıldı suni sancı verildi ve..sonrası malum
ikinci dogumumda yine günüm doldu ama bu sefer kı doktorum bana hep gelecek sancın dedı bende son güne kadar saf gibi doktorun bir bildiği var gelecek sancım diye bekledim ve verdiği gün gittiğimde hemşireye serumu hazırlatınca dank etti..yine suni sancı ve sonrası yine malum
bu benim 3.hamileliğim ve süpriz bir hamilelik oldu benim için..ilk aklıma gelen belkı bu sefer o duyguyu yaşarım sancım gelir planlı programlı doguma gitmek zorunda kalmam herşeyi dogal sürecinde yaşarım diye düşündüm..9ay hep bunun hayalını yaşadım..bu sefer olacak bu sefer sancım gelecek diye bekledim ama malesef yine olmadı ve yarın tekrar suni sancıyla bir dogumum daha başlatılacak
dogumu normal sürecinde mudahelesiz yaşayabilmek hep içimde bir ukde olarak kaldı..kalacak..
ve busefer herşeyin bilincinde olarak yatış yapmak sunı sancı almak hepsinden zor geliyor..yaşanmış tecrubelerim oldugu için..bu gece kızıma kavuşacagım heyecanından cok korku ve endişe yaşıyorum..uyku tutmadı sabah olacak mı bilmiyorum..bu gece coook uzun bir gece olacagı kesinnn..
dualarınızı eksik etmeyin inş..

he birde sancı gelmesi için yapılan herşey boşmuş onu ögrendim..haftalardır hurma yemekten sadece kılom arttı sıcak banyolar banamısın demedi..saatlerce yapılan yürüyüşlerin yorgunlugu yanıma kar kaldı..yani kısacası sancı gelecekse geliyor zaten kendiliğinden.. gelmiyecekse de ne yapsan yap gelmiyor..bugun son bir umut 2saat aralıksız tempolu yürüdüm.. sıcak sular.. sıcak banyolar.. banamısın demedi..

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun destinacım, inşallah bu sefer daha kolay bir şekilde atlatırsın. dualarım seninle.

teşekkür ederim canım, hadi bakalım az kalmış senin de bebişine kavuşmana.. inan onu görür görmez benim hissettiklerimi daha iyi anlayacaksın. hayırlarla gelir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…