selam kızlarrr herkese güzel bir pazar olsun inş..biz bu haftasonuda 4kişilik aile olarak yaptık kahvaltımızı kızım dıyor bugun anne kaç haftadır hep son kahvaltımız dıyorsun ama yıne bızbıze yapıyoruz saglık olsun inş..artık sanırım haftaya yenı yılın ılk gününde kahvaltıda 5kişilk aile oluruz
maşallah cnm gözün aydın allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin inş..
canım cok sevindim gözün aydın maşallah hayırlı evlat olsun inş..ben hala beklemedeyimm
cnm benım yarın 41.haftam dolup 42ye başlıyorum doktorumun beklettiği kadar beklemekten yanayım..hayırlısı olsun inş..
dualarımız senınle cnm..cok sevindim nişan gelmesine inş kavuşursun bebişine..
ben bu duyguyu 3.kez yaşıyorum cnm 40 a kadar hep bır umut beklıyorsunda sonrası hakkaten umutsuzluk oluyor..hayırlısı inş..rabbım ne zaman nasip edecekse ozaman olacak inş bızlerin dogumuda..
cnm ben hala beklıyorum..nusya cuma günü dogum yaptı acil sezeryanla kahverengi suyu gelmiş bebek kakasını yapmış..bugun cıkacaktı hastaneden..
hurma yurumek sıcak su banyoları hiçbirşey sancıyı getirmiyor cnm..getirecek olsa bende getirirdi uzun zamandır hurma tuketıyorum hergun 1saat yuruyuşler sıcak banyolar vs daha neler neler..sancı gelmedimi gelmiyor sen sadece kendını yordugunla kalıyorsun..rahat olmak lazım sanırım..ben artık bıraktım sancımın gelmesini beklemeyi..yarın 42.haftama başlıyorum ve tık yok malesef..sunı sancıyla başlatılacak yıne dogum nasip kısmet artık..ve bu 3.hamılelıgım hıcbırınde gelemdı sancım gelmedımı gelmıyorrr
selam kızlar...
perşembe günü sabah normal doğum ümidi ile hastaneye gittim, başta herşey çok normaldi, suni sancı verildi ve düzenli sancılarım gelmeye başladı, fakat daha sonra rahim ağzına bebeğin kordonu geldiği için acil olarak sezeryana girmek zorunda kaldım. ne kadar normal doğum istesem de Allahım benim için hayırlı olanı bu şekilde nasip etmiş. sonuçta küçük meleğime kavuştum çok şükür. oğlum kubilayı 22.12.2011 saat 12:23 te dünyaya getirdim. 3180 gr ağırlığında 51 cm boyunda mütevazi bir bebeğim oldu. başlarda sütüm gelmedi oğluma vermedim fakat sonradan geldi.. ALDIĞIM HER NEFESTE ALLAHIMA ŞÜKREDİYORUM OĞLUMUZU BİZE BAĞIŞLADI İNŞALLAH HEPİNİZİN YAVRUSUNU ALLAHIM SİZE BAĞIŞLAR... ÇOK DEĞİŞİK BİR DUYGU EVE YENİ BİR NEFES GELDİ HALA TAM ALIŞAMADIK ONUN VARLIĞINA AMA ALLAHIM BU GÜZEL DUYGUYU HERKESE YAŞATSIN. ŞÜKÜRLER OLSUN. HERKESE ÇOK SELAMLAR
YASEMİN GÜNDÜZ,
maşallah cnm gözün aydın allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin inş..
selam arkadaşlar bayadır giremedim... geçmişi de okuyamadım... doğum hikayemi anlatayım..:) 19/12/2011 tarihinde saaat 8:51de spinal sezeryan ile oğluşuma çok şükür sağ salim kavuştum... cuma 40.haftam bitmişti bekledimnormal olsun diye ama malesef olmadı. cumartesi ve pazar sancı çektim bütün gün ve gece sancılarım iyice arttı normal geliyor diye sevinirken bir yandan da acılar ne kadar fazla diye ağlarken hastaneye gittik ve sadece 1 cm açılmam olmuş ve bebek aşağıya inmemiş. dr istersen suni sancı deneyelim dedi ben de istemem 2 gündür sancıya 1 cm açılmış dedim... neyse sezeryan çok kolay ve güzel geçti zaten bebeğin boynuna kordon dolanmış iyiki suni denememişim... 2 gece 3 gün hastanede kaldım ilk gece ağrılarım oldu ama çok şükür şimdi iyiyim... oğlumabakmaya doyamıyorum... hala doğum yapmamış arkadaşlara sabır dikiyorum sağ salim kavuşursunuz sizlerde inşaallah....
canım cok sevindim gözün aydın maşallah hayırlı evlat olsun inş..ben hala beklemedeyimm
ben de bugun catima bakti Dr.korktum acicak diye ama o kadar da dusundugum gibi olmadi.neyse normalmis hersey hadi bakalimmmm hayirlisi acaba 40 da dogmazsa beklememelimiyim 41'i?bilemedimmm gelmezse sunii sanci yine gelmezsee sezeryan tabi bu asamaya kdr bakalim 40 ima daha var:))
cnm benım yarın 41.haftam dolup 42ye başlıyorum doktorumun beklettiği kadar beklemekten yanayım..hayırlısı olsun inş..
kızlar az önce nişan geldi azar azar da suyum geliyor sancı yok birazdan hastaneye gidecez bize dua edin
dualarımız senınle cnm..cok sevindim nişan gelmesine inş kavuşursun bebişine..
ben hala beklemedeyimara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor o kadar.akşama kadar kendimi yormaya çalışıyorum belki gelir sancı diye ama boşuna.40. haftayı getirene kadar hep bir sabırsızlık ve telaş ama 40 tan sonra umutsuzluk oluyormuş.insan daha bir panik oluyor aklım hep bebeğin hareketlerinde.hakkımızda hayırlısı olsun artık
ben bu duyguyu 3.kez yaşıyorum cnm 40 a kadar hep bır umut beklıyorsunda sonrası hakkaten umutsuzluk oluyor..hayırlısı inş..rabbım ne zaman nasip edecekse ozaman olacak inş bızlerin dogumuda..
Hayiirli olsun cnm ins kolayca atlatirsiin dogm yapan arkadaslarr tebrikleerr bekleyenler Allah yardimcinz olsun buarada destinayi ve nusyaa yi merak ettim ?
cnm ben hala beklıyorum..nusya cuma günü dogum yaptı acil sezeryanla kahverengi suyu gelmiş bebek kakasını yapmış..bugun cıkacaktı hastaneden..
Kizlar Hurma yemek sancilari Getiriyormus Bilgilerinize.....
hurma yurumek sıcak su banyoları hiçbirşey sancıyı getirmiyor cnm..getirecek olsa bende getirirdi uzun zamandır hurma tuketıyorum hergun 1saat yuruyuşler sıcak banyolar vs daha neler neler..sancı gelmedimi gelmiyor sen sadece kendını yordugunla kalıyorsun..rahat olmak lazım sanırım..ben artık bıraktım sancımın gelmesini beklemeyi..yarın 42.haftama başlıyorum ve tık yok malesef..sunı sancıyla başlatılacak yıne dogum nasip kısmet artık..ve bu 3.hamılelıgım hıcbırınde gelemdı sancım gelmedımı gelmıyorrr