iyi akşamlar anneler size birşey danışmak istiyorum.benim sütüm az olduğu için bebeğime arada bir mama veriyorum.her mama verişimde hemen kakasını yapmaya başlıyor neden acaba?
sevgili annişler ben ocak annesiyim bebişim çok erken geldi.
SİZLERİN DENEYİMİNDEN YARARLANMAK İSTEDİM
ANA KUCAĞI DENEYİMİ, ŞEKLİ MARKASI VE GEREKLİMİ MUTLAKA BANA YORUM YAPARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ARKADAŞLAR.
bi onceki emdigini cikariyor cnm benimkini ben altini aliyom sonra emzirmeye basliyom dolduruyo emerkene altina sonra gene almak zorunda kaliyom sutunun az oldugu kanatina nerden vardin doktormu dedi kilo almiyomu yoksa hep arandigi icin sendemi doymuyo saniyon ben gibi dayadim gecen mamayi azina icti icti sar diye kustu aclik deilmis anladim
cnm ben de çok merak ederdim nasıl bi ağrı olduğunu...ilk gelen on dakikada bir gelen ağrılar adet sancısı ağrıları ve rahatlıkla dayanılabilir...2 dakikada bire düşen ve doğuma yakn ağrılar adet sancısı gibi giriyo belden ve orası sanki yanar gibi alev alır gibi oluyo ama 1 dakika sonra geçiyo... bnm ki böleydi cnm...herkeste ağrı eşiği farklıdır o yüzden pek de başkalarının durumuna bakma cnm.
cnm bizim bebeğin doğduğu gece çocuk açlıktan ağlıyordu benim sütüm gelmedi 3.4. gün gelmeye başladı.doktora sorduk önce meme sonra mama ver dedi şimdide süt az geldiği için bizimki hep aranıyo mama verince sakinleyip uyuyor ama işte mamayı yerken dolduruyo dediğin gibi
kac cc mama veriyorsun cnm hangi marka ben nestlenin aldim krampli bebeler icin 120cc dedi doktor 4 kasik ama arkasindan cok kustu bende vermedim bidaha 3 gundur sutum iyi heralde gece duzenli kalkiyo 11de uyuyo 3 bucukta kalkiyo 6 bucukta bidaha 9larda sonrasi saatte bir araniyo mama verdikten 1 2 saat sonrada araniyo kafam cooook karisti yaa 4 saatte bir diyo ebe beslencek mamayla benimki cok obur memereim mosmor hala coksikiyo azinda cnm yaniyo ezildiler resmen ciyniyo sank azinda mememi ayni sorun varmi sendede
cnm ben 30 cc milupa aptamil veriyorum 3 saatte bir önce emzir dedi doktor sonra mama genelde böyle besliyorum.gece 3 e 4 e kadar doyur altını değiştir uyut vakit geçiyo sonra mama yiyince baya uyuyo tok tutuyo ya.aslında mama yedikten sonra aranması refleks emme refleksi yalancı meme veriyorum arada uykuya dalıyo.sorma bende aynı durumdayım lansinoh krem sürüyorum,zeytinyağı sürüyorum çok fena yinede.aynen eziyo damaklarıyla bugün biraz sağdım dinlensin diye göğsüm.ayyy allah yardımcımız olsun valla
aaah ah facebook icat oldu mertlik bozuldu
neredesiniz ey aralık analarıııııı
amin valla bende arada sagiyorum kremliyorum bolcana gunduz sagiyorum gece onlari veriyorum ama dayanamicam gece mama vercem gunduz emzircem arada vercem geceleri tabi yoksam memelerimin uclari kopcak yani yaniyo cayir cayir yaa yalanci memeyi benimki arada aliyo bazen azini okadar kocaman aciyoki yalanci meme azina gircek kopmle oyle araniyo o bile care etmiyo bizde illa azina giren bisi ya buyuk olcak yada bisi akcak memem kadar yalanci meme olsa cok rahatliycam gibi :26:
valla ben gündüz önce emziriyorum sonra günde 1-2 kere mama veriyorum gece uyumadan önce mama veriyorum tok tutuyo ya bayağı uyuyo en azından 3 saatte bir uyanıyo bende dinleniyorum.canım benimde öyle kopcak gibi ynen yanıyo işte hep kremliyorum yağlıyorum iyi oluyo.bizim bebekler çok benziyo benimkide meme emmek ister gibi yalancı memeyi alırken ağzını kocaman açıyoçok güldüm valla ne hallerdeyiz ya
aaah ah facebook icat oldu mertlik bozuldu
neredesiniz ey aralık analarıııııı
kızlar ya pişik için ne kullanıyorsunuz kızım pişik oldu kaç tane krem denedim ama geçmiyo ıslak mendilde kullanmıyorum artık ama geçiremiyorum sizin tavsiye edeceğiniz bi krem varmı
kızlar ya pişik için ne kullanıyorsunuz kızım pişik oldu kaç tane krem denedim ama geçmiyo ıslak mendilde kullanmıyorum artık ama geçiremiyorum sizin tavsiye edeceğiniz bi krem varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?