kızlar bebeğimde hırıltı var,sanki boğazını temizliyormus gibi ses cıkartıyo.hani öğretmenler ders anlattıktan sonra boğazlarını temizler ya o sesten iştesizce nesi olabilir?burnu mı tıkalıdır yoksa?yoksa balgam mı?cok endişeleniyoru lütfen yardım......ha bu arada agzıkapalıyken nefes alablio hırıltısız ama o boğazdan gelen ses neyin nesi?????
kızlaaaaaaaaaaaarr bırakın face'i buraya gelin yaaaa
facedeki paylaşımlarımı arkadaslarım görüyo okuyo hoşuma gitmiyo:2::2:
kızlar ya pişik için ne kullanıyorsunuz kızım pişik oldu kaç tane krem denedim ama geçmiyo ıslak mendilde kullanmıyorum artık ama geçiremiyorum sizin tavsiye edeceğiniz bi krem varmı
kızlar bebeğimde hırıltı var,sanki boğazını temizliyormus gibi ses cıkartıyo.hani öğretmenler ders anlattıktan sonra boğazlarını temizler ya o sesten iştesizce nesi olabilir?burnu mı tıkalıdır yoksa?yoksa balgam mı?cok endişeleniyoru lütfen yardım......ha bu arada agzıkapalıyken nefes alablio hırıltısız ama o boğazdan gelen ses neyin nesi?????
bende kremliyorum ama gecmiyor acisi gece benimkisi guzel uyuyor ama gunduz durmadan meme istiyor bende geceleri vercem mama bak simdi 2 saat oncce mama verdim 120 cc simdi meme istiyo agliyo besikte
kız maşallah.. 1 hafta küçüksünüz bizden.. ben daha bugün 120ml mama vermeye başladım.. (mamayla besleniyoruz çoğunlukla.. sütüm yetersiz)
eğer mamadan sonra da mıkırdanıyorsa kesin gazı vardır canım.. benimki mamadan sonra en az 5-6 defa gazını çıkarıyor kocaman adam gibi gark gark..
120ml den sonra en az 3,, 3 bucuk saat bekle sonraki öğünü için.. yoksa midesi sindiremez hazmedemez ..
of kızlar yaaa,hırıltı hala geçmedi....üstleik bu seferde gaz çıkarma problemimiz var.yavrusumun gazı ne güzel cıkıyordu arkasına pıt pıt yapınca vs...ama su ara baya uğrasıyorum yok cıkmıyo..sonra rahatsız oluyo kusuyo tabi(( ha bi de alttan pırt yaparken var yaaa!!!felaket oluyoruz.cok acı çekiyo...sizce normal mi???
ewt gormelerı nedenıyle ozel seylerı sorup konusamıyoruz gzleme yolu warmı bılmıorum
ya ben sey sorucam sezaryan dogum yapıp ılıskıye gıren arkadaslar herhangı zorluk yasadınızmı
kız maşallah.. 1 hafta küçüksünüz bizden.. ben daha bugün 120ml mama vermeye başladım.. (mamayla besleniyoruz çoğunlukla.. sütüm yetersiz)
eğer mamadan sonra da mıkırdanıyorsa kesin gazı vardır canım.. benimki mamadan sonra en az 5-6 defa gazını çıkarıyor kocaman adam gibi gark gark..
120ml den sonra en az 3,, 3 bucuk saat bekle sonraki öğünü için.. yoksa midesi sindiremez hazmedemez ..
Merhaba... Ben bebeğinizin kaç haftalık ya da aylık olduğunu merak ettim. Benim kızım 25 günlük benimde sütüm yetersiz olduğu için çoğunluk mama yiyo. 90 ml veriyorum bazen yetmiyo gibi geliyo. ne zaman 120 ml ye geçtiniz acaba?????
Annişler mrb benimde bebeğim 18 günlük henüz 2 gündür annesütünü düzgün ağzına aldı ama 5 dakika emip bırakıyoo.bende çok endişeleniyorum mamanın cc ni görüyorum ama bunu değill. Tam olarak doyuyormukii çokk gerildimm.yardımmm ve yorumm
mamadan soonra tik kalmiyo ama 2 saat sonrasi basliyo aranmaya gene gazini iyi cikariyo sukur eczaci oyle demis esime trde ablam 90 verdiyor ama 90 verip biboron u cekince basiyo yaygarayi illa bitircek ben utaniyorum bazen gaz cikarinca herkez bana bakiyo senmi yaptin diyo esimyok diyom oglun yapti ben anlamadim sutum yetiyomu yetmiyomu gece cok guzel uyuyor bikere uyaniyor bide 7 lerde bide 10 larda ondan sonra 2 saatte bir emmek istiyor cokta agirlasti 3 kilo 750 gram dogdu 3 bucuk kaldi simdi en son gecen hafta 4 bucuk olmus ebe sasirdi anlamadim bu sut isini
Nasıl görüyo yaaa, duvarda paylaştıklarımız kendi profilimizde görünmüyo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?