2011 Aralık Anneleri

kızlar bebeğimde hırıltı var,sanki boğazını temizliyormus gibi ses cıkartıyo.hani öğretmenler ders anlattıktan sonra boğazlarını temizler ya o sesten işte sizce nesi olabilir?burnu mı tıkalıdır yoksa?yoksa balgam mı?cok endişeleniyoru lütfen yardım......ha bu arada agzıkapalıyken nefes alablio hırıltısız ama o boğazdan gelen ses neyin nesi?????

canım benım bebıs de öyle
hırlıyo bol bol, üşüttük herhalde.. hırlamayla basladı, sonra öksürük burun akıntısı vb bi hafta sıkıntılıydı sonra yavas yavas gectı bıraz hırıltısı kaldı doktora falan da götürdük ama cok küçük oldugu için ilaç vermedi bol bol emzirdim bi de soğuk buhar makınası aldım
öle atlattık cok üzme kendini kolay iyileşiyorlar anne sütünün hikmeti herhalde...

kızlaaaaaaaaaaaarr bırakın face'i buraya gelin yaaaa
facedeki paylaşımlarımı arkadaslarım görüyo okuyo hoşuma gitmiyo:2::2:

ewt gormelerı nedenıyle ozel seylerı sorup konusamıyoruz gzleme yolu warmı bılmıorum

ya ben sey sorucam sezaryan dogum yapıp ılıskıye gıren arkadaslar herhangı zorluk yasadınızmı

kızlar ya pişik için ne kullanıyorsunuz kızım pişik oldu kaç tane krem denedim ama geçmiyo ıslak mendilde kullanmıyorum artık ama geçiremiyorum sizin tavsiye edeceğiniz bi krem varmı

sık sık yıkayacaksın altını.. hatta mümkünse biraz açık tut popişini hava alsın..
arkadaşların dediği gibi zeytinyağını dene.. olmadı bepanten yada mustelanın kremleri de çok etkili..
geçmiş olsun

canım biberonla mama yada kendi sütünü veriyorsan ondan da hırıltı olabilir, en azından oğlum öyle oluyor..
sonradan geçiyor mu ..? yoksa sürekli mi öyle..
eğer örn 1 saat sonra geçmiyorsa doktora göstermekte fayda var..

bende kremliyorum ama gecmiyor acisi gece benimkisi guzel uyuyor ama gunduz durmadan meme istiyor bende geceleri vercem mama bak simdi 2 saat oncce mama verdim 120 cc simdi meme istiyo agliyo besikte

kız maşallah.. 1 hafta küçüksünüz bizden.. ben daha bugün 120ml mama vermeye başladım.. (mamayla besleniyoruz çoğunlukla.. sütüm yetersiz)
eğer mamadan sonra da mıkırdanıyorsa kesin gazı vardır canım.. benimki mamadan sonra en az 5-6 defa gazını çıkarıyor kocaman adam gibi gark gark..
120ml den sonra en az 3,, 3 bucuk saat bekle sonraki öğünü için.. yoksa midesi sindiremez hazmedemez ..

Merhaba... Ben bebeğinizin kaç haftalık ya da aylık olduğunu merak ettim. Benim kızım 25 günlük benimde sütüm yetersiz olduğu için çoğunluk mama yiyo. 90 ml veriyorum bazen yetmiyo gibi geliyo. ne zaman 120 ml ye geçtiniz acaba?????

Annişler mrb benimde bebeğim 18 günlük henüz 2 gündür annesütünü düzgün ağzına aldı ama 5 dakika emip bırakıyoo.bende çok endişeleniyorum mamanın cc ni görüyorum ama bunu değill. Tam olarak doyuyormukii çokk gerildimm.yardımmm ve yorumm

slm anneler uzun zaman oldu gelmeyeli bizde bugun 49 günlük olduk.ben de kızıma günde 1 kere 30 cc aptml veriyorum gerçi kızım pek sevmiyor devamlı benim sütümü istiyor sütüm yeterince var ama ben kendim acaba yetmezse diye vryrm. birdebenim lohusalığım 10. gününe kdr sürdü kanama bitmişti dün sancıyla ilk adetimi oldum erken değilmi sizlerden olan varmı acaba dr mı gitsem çok sancılanıyorum ve belde ayaklarıma kadar devamlı uyştu bütün gece kansızlıktan çok halsiz hissediyorum kan şurubu içiyorum tek içimlik tüplerden ama ne yapsam acaba ben gb oln varmı

Son düzenleme:
of kızlar yaaa,hırıltı hala geçmedi....üstleik bu seferde gaz çıkarma problemimiz var.yavrusumun gazı ne güzel cıkıyordu arkasına pıt pıt yapınca vs...ama su ara baya uğrasıyorum yok cıkmıyo..sonra rahatsız oluyo kusuyo tabi (( ha bi de alttan pırt yaparken var yaaa!!!felaket oluyoruz.cok acı çekiyo...sizce normal mi???

Cnm öksürüyo mu, üşütmüş olabilir..

aynı sorunlarla doktora gittik. resmen aynı yani.. colinox damla verdi..gaz için. alttan pırtlatırken çocuk kararıp ağlamıyor

hırıltı da çok emdiğinde oluyor diye düşünüyorum. gargara yapar gibi ses. burnu tıkanık diyordum okyanus suyu aldık ama değil. rahat nefes alıyor. ama o hırıltı var. hafta içi yine sorarım içimiz rahat etsin diye. ama sıkıntı olsa doktor söylerdi.

ewt gormelerı nedenıyle ozel seylerı sorup konusamıyoruz gzleme yolu warmı bılmıorum

ya ben sey sorucam sezaryan dogum yapıp ılıskıye gıren arkadaslar herhangı zorluk yasadınızmı

kızlar bızım gurubun duvarı dışarıya kapalı görmeleri imkansız gizlilik ayarlarında sadece guruba üye olanlar görebılır dıyor ...paylaşımları yada yazılanları gurup dışından bırılerının görmesi imkansız..

kızlar aklım hep sizdeydi netim olmadğı için foruma giremedim.
benim meleğm 7 aralıkta doğdu,son anda sezeryan oldum.
gelişmeleri müsait olunc yazıcam,şuan kırk uçurmya geldik annemlere.

mamadan soonra tik kalmiyo ama 2 saat sonrasi basliyo aranmaya gene gazini iyi cikariyo sukur eczaci oyle demis esime trde ablam 90 verdiyor ama 90 verip biboron u cekince basiyo yaygarayi illa bitircek ben utaniyorum bazen gaz cikarinca herkez bana bakiyo senmi yaptin diyo esim yok diyom oglun yapti ben anlamadim sutum yetiyomu yetmiyomu gece cok guzel uyuyor bikere uyaniyor bide 7 lerde bide 10 larda ondan sonra 2 saatte bir emmek istiyor cokta agirlasti 3 kilo 750 gram dogdu 3 bucuk kaldi simdi en son gecen hafta 4 bucuk olmus ebe sasirdi anlamadim bu sut isini

canım dün 1 aylık olduk.. bende 3-4. hafta 90ml veriyordum, ama dün farkettim ki 90ml den sonra hala aranıyor.. emzirdim falan ama nekadar çekti bilemiyorum tabi..
sonraki öğünde 120 ml yaptım.. gazını da güzelce çıkardıktan sonra çıtı çıkmadı.. aptamil veriyorum , kutusunda da 1aydan sonra 2.aya girince 120ml yazıyor.. tabi her seferinde hepsini içecek diye bişiy yok..

sende istersen emzirdikten 2 saat sonra pompayla sütünü sağabilirsin.. 15dk bir memeden 15dk diğerinden.. eğer 100den fazla çıkıyorsa telaş etmene gerek yok..
tabi bir de şu var... bebişlerimiz bukadarını emebiliyor mu bilemiyorum.. bende zar zor 100-105 çıkarıyorum bazen sırf anne sütü de gitsin karnına diye.. ara sıra da emziriyorum.. iyice sütüm gitmesin diye.. 1 öğün mama 1 öğün anne sütü oluyor.. bazen 1 öğünlük süt bile çıkmıyor bende... (

çabuk yoruluyor sıpan desene, kurcalaya kurcalaya emzir tatlım..
sütünü sağıp kontrol et.. 70-80ml den fazla çıkarsa sorun yoktur.. daha 3 haftalık anca kendine geliyorlar..
bende kolunu dürte dürte emziriyodum..
ama artık ellemeye korkuyorum.. hemen gözlerini faltaşı gibi açıyor

en azından 1 hafta daha 90 ml ver.. gazını çıkardıktan sonra biraz da senden emsin.. ondan sonra yine gazını çıkar..
bir de doğduğu kiloya göre gelişimi kilo alımı bana normal geldi.. şaşırılacak bişi yok bence..
eltim 3,00kg doğurdu yeğenimi.. 1 aylıkken 4,800 olmuştu...
bakalım bizim de cuma günü hepatit aşımız var.. kilosunu ozaman öğrenicem oğluşumun.. inşallah iyidir kilomuz da.. okadar mamayı dayadım sütüm yok diye.. yaramıştır diye umuyorum

selam kizlarrrr nasilosiniz
mama alan bebekler daha cabuk kg aliyorrrr icinde seker orani cok oldugu icinnnn burdakiler mamayla buyuyenlere hormonliu meyve diyorlarrrrr ....kendilerince bende kizim icin 1kere veriyim dedim dr bu cvp aldim herseyin dogali guzel hormon verip sisirmeye ne gerek sut olmazsaaaa verilir ama ayda 600gr aliyorsa hic gerek yok bos yere sisirmeye dedi haklidaaaaa galibaaa.ama disari cikarken mama kullannlar icin buyuk rahatlikkkkkk..
kizlar yaa benim kiz 1 haftadir 22.00.06.00mesai saati yapiyorrrrr sizlerde nasillllll
facede konusuoruz burayada zaman ayirmamiz gerekiorrrrrr
benim buyugumde hastakandiiiiiii offf insallah bebisime gecmezzzzzz
buarada erkekler kizlaa gore daha cabuk kg alirlarmis biliomusunuz hamilelikdede normal donemdede.....

Nasıl görüyo yaaa, duvarda paylaştıklarımız kendi profilimizde görünmüyo ki

ya duvarımda çıkıyo aralık annelerınde bısey paaylastı, yada suraya yorum yaptı falan dıye
onu kapatmanın bi ayarı vardı ama bulamadım rahat rahat bişe yazamıyorum o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…