2011 Aralık Anneleri

Benim göğüslerimde ilk hafta yara olmuştu ama sonra geçti bebeğin göğüsü yanlış tutmasından oluşuyor sanırım.. Gaz problemi için bir kaç bişiler tavsiye edebilirim kızımdan tecrübeli olarak söylüyorum oğlumada uyguluyorum hergün banyo, banyo sonrası yağ ile (göbeğine ve ayak tabanına çok yapın) dairesel masaj, yediğinize içtiğinize dikkat edin ayağınızı üşütmeyin birde bebeğinize spor bisiklet hareketleri ve de bacaklarını karnına doğru iteklettirin çok işe yarıyor özellikle bacaklarını karnına doğru itekleyince gaz çıkartıyor

Merhaba annecikler bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde büyütün darısı benimde başıma inşallah..ben sizlere bişey sormak istiyorum 32 haftalık hamileyim doğumum nasıl olucak bilmiyorum iki türlüsündende korkuyorum..sizler doğum yaptınız bana biraz yardımcı olabilirmisiniz..neler yaşadınız..inanın çok ihtiyacım var buna

cnm ben normal doğumu çok istiyordum, herşey de normal gitti sonuna kadar...ama 16 saat kendi sancımı, son 4 saat de suni sancı olmk üzere 20 saat sancı çektm...bebek aşağı inmedi,nst de kalp atışları zayıflayınca acil epidural sezayene alındım, bebek doğum kanalına kafasını yamuk sokmuş. 15 dakikada bebeğim çıktı, bi 15 dakika da beni uyttular dinlenmem için..yani yarım saatte herşey bitti...ameliyattan 4 saat sonra ayağa kalktım yavaş yavaş...ertesi gün taburcu oldum ve evde hiç yatmadım, şu an çok iyiyim...sezaryen çok ürkütücü gelirdi bana, kesinlikle öyle değilmiş, tabi kişiden kişiye göre değişir. ama şimdi başa dönsem yine önce normal doğumu düşünürdüm ama mecbur kalınca sezaryenden korkmazdım...

Hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm...

Normal dogum yaptim dikislerim var ve hala dikislerim aciyor sizliyor.ayni zamanda ayakta uzun sure durunca gerdirip rahatsiz ediyor, ayni dertten muzdarip olan var mi. Yoksa ben tek miyim?? :-(

Normal dogum yaptim dikislerim var ve hala dikislerim aciyor sizliyor.ayni zamanda ayakta uzun sure durunca gerdirip rahatsiz ediyor, ayni dertten muzdarip olan var mi. Yoksa ben tek miyim?? :-(

bende normal dogum yaptım ama doktorum kesik atmadıgından sadece 2dikişim vardı o da sıyrık oluşmuş onu tutturdum demişti onlarda ılk1haftada düştü hi hissetmedim zaten suanda bir sorun yok maşallah diyeyim:)
yalnız SUMAK arkadaşımız vardı onun dikişleri 50gunu gecmesine ragmen düşmemişti
inş gecer seninde biran önce..

kızlar annem bugün bebişime emzik almış, aslında ben hiç istemiyordum ama annem de tok olduğu halde emmek ister, göğüslerin yarası geçmez dedi, en azından uykuya dalması için verelim dedi, denedik, aldı bebişim ama ben çok üzülüyorum, resmen kandırıyorum onu diye düşünüyorum.

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

cevapladığınız için çok teşekkür ederim sizi mutlaka dinlicem sağ olun öptm miniklerinizi

canim ben ilk emzigi hastaneden geldigim gun goguslerimdesut dondugu icin acliktan hic susmayan oglumu avutmakicin mecburen vermistim. o psikoljiyle emzigin o plastik sesi o kadar tiksinc gelmisti ki anlatamam. ayni kandiriyorum hissini ben de yasamistim. `seni beslemem gerekirken bu pis plastik seyle kandiriyorum` diye aglamistim butun gece. hala veriyor olmaktan cok mutlu degilim ama su an kendini sakinlestirmek icin bildigi tek sey emmek. ve onu rahatlatmasi acisindan bakinca cokda kotu gorunmuyor artik gozume.

sadece eger sakinse ozellikle agzinda birakmamaya calisiyorum. uykuya dalinca ya dusuyor yada kendi atiyor zaten.

kiz benimde kendinden bi pirtigim var iserkene acik yaniyo ama arada normalde bisi yok sendede oluyomu

kızlar tekrardan merhaba ben geldim çok özledim sizlere yazmayı...doğumdan sonra anneme gittim ve bugün sabah 10 gibi eeve döndüm.bugün itibarıyla kızım 1 aylık oldu.ilk aşısını yaptırdık.sizler nasılsınız geçmişi okumadım neler konuşuluyor bilemiyorum ama eminim bebeklerin uyku problemi göğüs çatlakları kalan kilolar felan filan...özledim sizlerle yazışmayı...benim kızım gündüz çok çok akıllı gece ise 15 dakikaya bir emmek isteyen,doyunmayan,göğüsümde uyuyup yatağa konunca uyanan beni hiç uyutmayan bir kız.ama sabahında gördüğüm bir tebessüm herşeye değer,göğüs yarası deyince canım yanıyor değil canım çıkıyor.15 dk bir emerse geceleri nasıl iyileşsin ki.bu arada hatun doğduğunda 3800 ve 51 cm idi bir aylık şimdi 5000 ve 58 cm.ben 74 kilo hamile kaldım,84 doğuma girdim.doğumdan çıkınca 76 idim bir hafta sonunda şişliklerde gitti 70 oldum.sonra şunu da ye sütün olsun ayağına 72-73 oldum.şimdilik bu kadar kızlar sizler neler yapıp neler konuşuyorsunuz.bu arada gece uyumuyor hiç dedim doktora mama mı versem gece dedim.kilosu güzel mamaya gerek yok cebelleşmeye devam dedi vicdansız adam.neyse ne gerçi BİZ YOLDAN GÖNÜLLÜ ÇIKTIK:)

merhaba arkadaşlar herkez bebeğine kavuştu çok şükür size bi sorum olucak bebeğim 23 günlük oldu uyurken çok zor nefes alıyo boğazından dün doğum yaptığım yerden zeka testi için yapılan tahlillerde tiroidlerinin yüksek çıktığını söylediler sizce bundan kaynaklanıyo olabilirmi yarın hastaneye götürücem çok kafama takılıyo bu konuda bilgisi olan varmı lütfen cevap verin

kiz benimde kendinden bi pirtigim var iserkene acik yaniyo ama arada normalde bisi yok sendede oluyomu

yok cnm yanma olmuyor ilk dogumdan cıkınca cok korkmuştum wcye gıttıgımde ya yanarsa şimdi diye hatta su tutup duşla öyle yaptım ama sonra baktım kı bişey olmuyormuş:))

maşallah cnm kızına..artık buralarda pek kımseler kalmadı cnm cogunluk faceki guruptan yazışıyoruz ordan daha kolay oluyor hemen cevap almak takıp etmek istersen sende gel oraya:)
2011 Aralık Anneleri diye aratabılırsın..

bu konuda hıc bır fıkrım yok cnm ama belkı olabılır doktoruna sormalısın gecmış olsun

girdim facebooka.yeni hesap açtım benim yoktu üyeliğim.emel loğoğlu kılıç olarak girdim.sizzleri nasıl bulacağım adlarınızı bilmiyorum destina...

dün hayatımın saftirikliğini yapıp sırf kayınvalidemin gönlü olsun diye benim için pişirdiği barbunyadan yedim!!hadi ben tecrübesizim kendi nasıl akıl edemediyse,gaz sancısından kıpkırmızı oldu kuzum!!!kıvrandı durdu!aman bi daha mı!
ben de beslenmeme özen gösteriyorum ,tahin helvası tatlılar kompostolar tüketiyorum ama yavaş yavaş kesicem bunları tabi.benim yavruş 2 saatte bi süt istiyo,e bu yoğunluğa geceleyin süt yetişmiyo..çıldırıyorum artık emzik devreye giriyo bu akşam da burnundan hırk hırk sesler geldi cok korktum .sabahleyin serum fizyolojik yaptım biraz iyi geldi.otri bebe biraz zor gibi geldi bana,kullananlar yorum yapabilir mi??

ha bi de oğlum dün ilk defa su gibi kustu normalde peynir kıvamında kusuyo-kaynvalidem üşütmüş ondan dedi.sizce doğru mu.ha bi de dün yine sarı cıvık kaka yaptı,yine üşütmüş dedi...amma gıcık oldum haaa.....!eee ne diyosunuz kızlar bunlar üşütmenin göstergeleri mi?kayınvalidem 4 gün kaldı bizde,cok yardımcı iyi niyetli ama şu dönemde batıyo işte!fikirler felan tutmuyo tabi,bi de zaten evden cıkamıyorum doktor haricinde (40 ı cıkma muhabbeti),onunla daha da sıkıldım!eeee bu 40 cıkma olayına ne diyosunuz?mesela ben bugün yalnızım bebişimle,korkulcak bişi yok cok şükür.napim dedim 25i de bir 40 ı da 50 side....

Son düzenleme:

sağol canım hayırlı olsun bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah..umarım doğumum zor geçmez çok korkuyorum sizler tecrübe edindiniz bende bir bilsem nasıl bir ağrı olduğunu ona göre karar vericem ama insan başına ne geleceğini bilmiyor... sadece çok korkuyorum çooooooookkkkkkkkk

benimki hep su kivamda fazlasini cikariyo peynir kivamdada kusuyo usutmeden deil sacmalik o sari altin sarisi civik kaka normal zaten ebe eve geldi kitap verdi normal anormal kaka resimleri var ip gibi uzayan kaka karni agriyo demek mesela valla ben dogumdan 6 gun sonra gezmeye basladim hepte geziyorum halanda bisi olmuyo cik gez kapatma kendini eve bunalim yaparsin ben birakiyom anneme geziyom sagiyom sutleri veriyom eline bazende bebislen geziyom 22 gunluk oglusum

sevgili annişler ben ocak annesiyim bebişim çok erken geldi.

SİZLERİN DENEYİMİNDEN YARARLANMAK İSTEDİM

ANA KUCAĞI DENEYİMİ, ŞEKLİ MARKASI VE GEREKLİMİ MUTLAKA BANA YORUM YAPARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ARKADAŞLAR.

cnm ben de çok merak ederdim nasıl bi ağrı olduğunu...ilk gelen on dakikada bir gelen ağrılar adet sancısı ağrıları ve rahatlıkla dayanılabilir...2 dakikada bire düşen ve doğuma yakn ağrılar adet sancısı gibi giriyo belden ve orası sanki yanar gibi alev alır gibi oluyo ama 1 dakika sonra geçiyo... bnm ki böleydi cnm...herkeste ağrı eşiği farklıdır o yüzden pek de başkalarının durumuna bakma cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…