canim ebenin dedikleri cok dogru benim ebemde oyle dedi.onlar bebek ama sonucda insanlar bizler geceleri yiyormuyuz hicccc(ben haric)mideleri gece dinleniyor ve gece buyuyorlar bebekler buyuduklerini hissettikleri icinde gece cok mizmiz oluyorlar.sen ebenin sozunu dinleeeeeeee
slm kızlar buraya yazmayalı epey olmuş..çehregul sen baya yazmıssın burdan bız artık faceden görüşüyoruz kızlarla..buralar bomboş kımse kalmamış...neyse keyıfler nasıl bakalım herşey yolundamı?bebekler nasıllar :)
o göğüs kalkanı dediğiniz şeyi bugün ebebekte gördüm 33 tlydi kıyıp da alamadım alsamıydım yoksa ya offf resmen sol memeyi vercem diye ödüm kopuyo bi 2-3 dk tereddüüt ediyorum memeyi vermeden ayyyy
slm kızlar buraya yazmayalı epey olmuş..çehregul sen baya yazmıssın burdan bız artık faceden görüşüyoruz kızlarla..buralar bomboş kımse kalmamış...neyse keyıfler nasıl bakalım herşey yolundamı?bebekler nasıllar :)
bugun sorayim ben emzirme konusunda pes etmek uzereyim yardim edin cok aciyolar her yolu denedim ama benimki cok sikiyo azinda uzatiyo mememi o dahada hasat olmasinii sagliyo ne krm kaldi nede bitkisel yollar herseyi denedim yok yok 35 gunluk olduk ilk gunkinden daha beter aciyor dirsegim sizliyor kalbim agriyor aciya artik her pozisyonu denedim herseyi denedim kahve yerini azina teptim yok yok gecmiyor durduk yere gogsum yaniyor suanda bile yaniyor kiyafet deysin istemiyorum ustune heryeri ucu deil heryeri yaniyor cok fenayim emzirmekten vazgecmek istiyorum pes etmek uzereyim ne yapcam ben yardim edin cok kotuyum sagipta versem sutum azalirmi
canım gogus kalkanı ya da silikon göğüs ucu kullanmayı denedın mı çok işe yarıyor benım yaralarım o sekılde gecmıstı nemlı ve kremli tutman gerek kuru kuru emzirdikce daha cok yara olur , çok gecmiş olsun ..
Bnm ilk günden itibaren başladı hala devam ediyo, 20 gün oldu geçmedi...seninki geçmiş ne güzel....özel bişi yaptın mı
selamlar kızlar... fırsat buldukça oğluşumdan gelip bakıorum buralara.. canım çok sıtkın. oğlumun ağzında pamukçuk oluşmuş, sizlerde böyle bir sorunla karşılaştınız mı? 2 hafta önce kontrolümüz vardı doktor söyledi pamukçuk oluşmuş diye.. yani o kontrol olmasa haberim olmuycaktı. agzını dilini felan temizliyorum ama zor temizleniyor ağlıyor içim gidiyor yaa.. bilgisi olan varsa acill cevap yazsıınn.. nasıl temizlene bilir?????????????
karbonatli suyu gogus uclarina surup emzirince geciyormus. Bide temiz bezle agzina surebilirsin. Agzinda pamukcuk olursa emmezmis acisindan bir fincana bir cay kasigi ilik suya cnm gecmis olsun
karbonatli suyu gogus uclarina surup emzirince geciyormus. Bide temiz bezle agzina surebilirsin. Agzinda pamukcuk olursa emmezmis acisindan bir fincana bir cay kasigi ilik suya cnm gecmis olsun
efee
oliyim ben kizz cok fenayim sen nassin memisler cok fena hala gecmedi antibiyotik neyin kullaniyom hala gecmiy netcem benn sagarak besleeme basladim biboronla verince cocuk acikli bakiyo sanki terketmis beni sevmiy gibi cok uuzuluyom yaa dun agladim emzirirkene acidan annem birak artik kendine aci cektiriyosun dedi sag dedi of offffff dayanirim sandim emzirirkene baska seyler dusundum hatta memem aciyinca dedim ormanda geziyorum ay ayagima tiken batti aciyooooooo diye bagirdim ama buda fayda etmiyyy yaaaaaaaaaaaaa
çook tşkler cnm.. dün bir güzel temizledim iyice dilini ama tam hepsi cıkmadı kıyamadım.. artık hergün detaylı temizlerim dilini..
walla cnm benm sol gogus ve sag birlikte yara oldu resmn meme basinin kenarlari yarildi iltihp geldi birinden sag daha az aciyo diee emzirdm solu sagdim sonra sag yara oldu sol azck gecti solu emzirdm sag tarrafi sagdim simdi sag iyilesti sol saagarken bilee kanioobiri emiliyo biri bibern bide sutum cok yok gunde 2 defaa mama yiyoo ins gecer cnmm memislerr korkma inss 3 gun emzirmmedn sag iyilessin az emzir ilk basta almaya bilir memeyi ac birk azcik mecbr emer bide medelanin gogus kalkani ile emzirdim ben ise yario yine aacio ama en azindn az
gecmis olsun cnmmm inss hergn temizle gogusnude sil o suyla ins faydasni gorursn
ben elektirikli pompa kraladim simdi sagiyordum dun vermedim meme hep siseden icti bu sabah almadi beni ama ac biraktim 5 saat sonra yapisti siyirdi iycre ama memisler gene sisliy cok fena sanirim sagarak vermeye basliycam 1 2 hafta daha deniycem eger gecmezse sagmaya baslicam ebe geldi eve oglusum 5 klo 300 gram olmus az geldi gozume 41 gunluk olduk cok hareketli emerkene ne el ne ayak duruyo valla geceleri cok guzel uyuyo 5 saatte bi kalkiyo oda gecede 1 kere kalkiyo bidaha 9 da kalkiyo ebe super dedi uyumasi cok harika dedi ama gulmuyo daha bize yaa off mememde apse oldu dun sagarkene sari su bosaldi mememden igrenc bisi kokuyordu sonra rahatladi bakalim neler olcak mme uclarimin sut gelen delikleri beyaz oldu pamukcuk gibi yaa
canım geçmiş olsun.. elektrikli pompanın markası nedir acaba..
eşim bana kraft almıştı, ilk zamanlar memnun olduğumu sanıyordum ama sonra fark ettim ki oğlum daha iyi çekiyor pompadan.. oğlum çekince birkaç delikten birden geliyor süt.. pompa ise tek delikten bazen damla damla çekiyordu.. bende bıraktım onu.. şimdi mama veriyorum 4 saatte aralarda da emziriyorum..
sana gelince.. sarı su boşaldı demişsin.. bir de pamukçuk gibi.. bu demek ki içerde süt kalmış önceden ve kurumuş.. şimdi parça parça geliyor.. güzelce sağmaya devam et bitanem...
kısA zamanda iyileşir memişlerin inşallah..
benimde göğüs uçlarım yine başladı yanmaya.. pompayı bırakınca oldu sanırım.. daha sık emziriyorum ya artık ondan.. bir de oğlum maşallah vakum makinası gibi çekiyor..
bir de lastik gibi çekiştiriyor bazen .. krem kullanacak oluyorum unutuyorum emzirdikten sonra..
sonumuz hayrola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?