oğlum uykuya çok zor dalıyor. uyuma öncesi aglama krizine giriyor çogu zaman uykusunda da huzursuz uyuyor hareket edip duruyor. bazen yarım saat uyuduktan sonra uyanıyor. bu kadar uyku ona nasıl yetecek.ne sıkıntısı olabilir anlamadım.
canım benim bebe gaz sancısı varken aynen öyle yapıyor.. emerken birden bire bir mıkırtı.. peşine de şlaak diye memeyi çekerek bırakıyor.. her ağladığında da memeyi sokuşturma bebişe..kizlar bebisim beni 5 dk emdikten sonra mememlen resmen kavga ediyor agliyor hirslaniyor sonra hirsli bi sekilde mememe yapisiyor memem lastik gibi bi oyana bi bu yana gidiyor ne yapcam ben neden boyle oluyor
kizlar bebisim beni 5 dk emdikten sonra mememlen resmen kavga ediyor agliyor hirslaniyor sonra hirsli bi sekilde mememe yapisiyor memem lastik gibi bi oyana bi bu yana gidiyor ne yapcam ben neden boyle oluyor
cnm benim ilk 1 hafta oldu bugn 1 ayligiz 3 gundr tekrar basladi oda sutmu surup sonra lansinoh kullaniyorm ins senin bidaha olmaaz suan emzirmeye baslamak icin 5dkka bekliyorm korkdan veremiyormins gecer mama vermk istemiormm bakaalim ins gececkk saglikli olsunda minnaklaar tek sorun bu olsn hayrli olsn bebisinizz ins
Göğüs ucu için doktora giden varsa paylaşsın kızlar!!! durumum vahim!!!
gaz sancısı vardr.gazını cıkarıp mı yatırıyorsun .eger cıkardysan bıle kıvranıp aglıyorsa sancısı hala vardr.ben kucagıma alıp sırtını sıvazlıyorum.yada poposuna hafıfce vuruyorum cıkarınca rahatlıyor.cıkarmazsa aglamaya devam.yada tekrardan emmek ıstıyordur oyuzden emzırıryorum.o zaman susuyor:)
arkadaşlar ben normal doğum yaptım geçen gün büyük abdestimi yaptıktan sonra makatımda bir ağrı oldu ama felaket...yine dün akşam ilk defa kabız oldum ve kanadı bayağı ama..şimdi inanın tuvalete girmeye korkuyorum çok ağrım oluyo ve kabız olmıyım diye elimden geleni yapıyorum ama sizce bu ağrının sebebi nedir tecrübeli arkadaşlarım ne olur yardım edin...
benim bebeğim 45 günlük, şu anda ne kadar ara ile emzirmek gerekir? bazen geceleri 5-6 saat kesintisiz uyuyor, emzirmeye çalışıyorum ama uykusunu açamayıp emmiyor. zaten normalde de 5 dakika kadar emiyorondan sonra bir de çok emmiş gibi kusuyor.
ah canim ah bende normal dogum yaptim dogumdan ciktiktan sonra makat agrisi cektim 2 gun meger basurler olmus bi krem verdiler gecti kicim agriyo diyede soyliyemedim hemsirelere dil bilmedigimden onlar gordude verdi oyle rahatlamistim bu hafta kabus oldum wcde kafami fayanslara patlatasim geldi resmen aslinda ilk baslarda normal cikiyordum kan bosaliyordu sar sar akiyordu sonrasi kabizlik basladi bu sefer pelte pelde akmaya basladi cok kan kaybettim kullandigim krem zonklamayi aciyi aliyor hemencik ama kan kesilmedi hala var cuma doktora cikicam o yuzden cok halsizim keyifsisim bide assada dikislerim yaniyo iserkene her ikisi yuzunden wc girmek istemiyorum
cnm benimde işte demir ilaçları kullandığım için kabız oluyorum doktorum kabızlığı geçirici şurup verdi o iyi geliyo ama şurubu içmeyince fena sendede oluyormu?sanki büyükabdestini yaparken cam çiziyomuş gibi,sanki dışkında çakıl taşları varda çiziyo gibi çok kötü bi acıyarın bende doktora gidicem...
3 saatı gecırme gecelerı uyandır bır kere bıle olsa aclıktan kan sekerı dusmesın benım bebegım besıncı ayını bıtırecek doktorum bana sordugumda oyle demıstı canım
benim bebeğim 45 günlük, şu anda ne kadar ara ile emzirmek gerekir? bazen geceleri 5-6 saat kesintisiz uyuyor, emzirmeye çalışıyorum ama uykusunu açamayıp emmiyor. zaten normalde de 5 dakika kadar emiyorondan sonra bir de çok emmiş gibi kusuyor.
cnm benim eve ebe geliyo gecen geldiginde bebis gece nekadar uyuyo dedi 5 saat kesintisiz dedim oo super dedi emme suresini sordu 2 yada 3 saat gunduz dedim cok iyi dedi gece sakin uyandirmayin uyusun miydesi dinlensin dedi sakin 3 saat gecti diye uyandirma dedi yeni dogdugunda o kan sekeri sorunu heralde olsadi bisi ebem oyle demezdi heralde geceleri dinlenmesi gerekmis miydesi benimki super alisti simdi gece 12 de emiyo bi yatiyo 5 te kalkiyo bida emiyo8 de kalkiyo bida iki saate indiriyo 10 DA emiyo daha sonrasi yani 1 aylik olduk her gece duzenimiz boyle sukur hic sorun olmadi uykula ilgili gece ben duzenli emziriyorum 2 saatte bir gunduz bazen 3 Yapiyo ama git gide 3 e cikardi benimki
ben 4 aylıkken sormustum benım bebısımde masallah onıkıde bır emıyodu 5 6 saat kalkmıodu doktora sordum bır kere olsun emzır demıstı sen bıde doktoruna sor canım ben ebelere fazla guvenmıorum onları dınlemıorum doktorun tersı konusuo bızım ebe
bugun sorayim ben emzirme konusunda pes etmek uzereyim yardim edin cok aciyolar her yolu denedim ama benimki cok sikiyo azinda uzatiyo mememi o dahada hasat olmasinii sagliyo ne krm kaldi nede bitkisel yollar herseyi denedim yok yok 35 gunluk olduk ilk gunkinden daha beter aciyor dirsegim sizliyor kalbim agriyor aciya artik her pozisyonu denedim herseyi denedim kahve yerini azina teptim yok yok gecmiyor durduk yere gogsum yaniyor suanda bile yaniyor kiyafet deysin istemiyorum ustune heryeri ucu deil heryeri yaniyor cok fenayim emzirmekten vazgecmek istiyorum pes etmek uzereyim ne yapcam ben yardim edin cok kotuyum sagipta versem sutum azalirmi
cnm benim eve ebe geliyo gecen geldiginde bebis gece nekadar uyuyo dedi 5 saat kesintisiz dedim oo super dedi emme suresini sordu 2 yada 3 saat gunduz dedim cok iyi dedi gece sakin uyandirmayin uyusun miydesi dinlensin dedi sakin 3 saat gecti diye uyandirma dedi yeni dogdugunda o kan sekeri sorunu heralde olsadi bisi ebem oyle demezdi heralde geceleri dinlenmesi gerekmis miydesi benimki super alisti simdi gece 12 de emiyo bi yatiyo 5 te kalkiyo bida emiyo8 de kalkiyo bida iki saate indiriyo 10 DA emiyo daha sonrasi yani 1 aylik olduk her gece duzenimiz boyle sukur hic sorun olmadi uykula ilgili gece ben duzenli emziriyorum 2 saatte bir gunduz bazen 3 Yapiyo ama git gide 3 e cikardi benimki
canimmmm bendede ayni sikayetler vardi 2hafta emzirmeye ara verdim .
sagarak verdim suttumu sutte azalma olmado tam tersi cogaldi
yanma oldugunda soguk yogurt sur goguslerine cok ixyi geliyor
ve sut doldugunda sagmadan oncede ilik su maaji yap veyada bir bezi sicak suya batir sik gogsune koy ama emzirmmekden vazgecmeee anne suttu bir mucize ghayatlarihnda tek bu donemde alacaklar birdahada
bulamayacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?