2011 Aralık Anneleri

Gunaydin herkese starimu canim okudum yazdiklarinin tesekkur ederim herseyicin hayirlisiyla bugun birazdan doktora gidicem heyecan tavan durumda tahmin edebileceginiz gibi iyi haberlerle donerim insallah

canim seni ugurlamaya yetisemedim anca kalktim

hayirli guzel haberlerini bekliyorum. hep aklimda ve duamdasin arkadasim...

cnm Allah yardımcın olsun. Senin kadar olmasada hep omuzumda bir yastık olsunda yürürkende uyuyayım istediğim oluyor. Eve ve kendime bakamadığım bende de aynı. Saolsun yarın bir temizlikçi gelecek eve bi adam etsin ben yetişemiyorum. Bide benim çalışma saatlerim çok uzun örneğin dün akşam 24:00 olmuştu eve girerken. Eşimle birlikte çalışıyorum ben işimiz ne zaman biterse o zaman gidiyoruz. İşte dün gece dönerken akşam yemeği niyetine bir çorba içtim eve gittim ve yattım. Tabii bu tempoda ne ev ile ilgilenebiliyorum, ne yemek yapabiliyorum, nede kendimle ilgilenebiliyorum. ama çok şükür halimden memnunum. Allah yuvalarımıza huzursuzluk vermesin, eşimizle ağzımızın tadını bozmasın, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bize yeter. aminnnnnnnnn.

Herkese hayırlı cumalarrr... Rabbim bu güzel günde bizleri merhamet ettikleri arasına alsın.

günaydın olbey,

Merj ve tanem sizden hayırlı haberler bekliyoruz bugün. Allah hepimizin yüzünü güldürsün, yavrularımızı bize bağışlasın inşallah..

Son düzenleme:
herkese günaydın bugün işe geldim.. inşallah çabuk akşam olur....

canım günaydın,okul idarenle görüşsene nöbet işini...ben öyle yaptım..gittim hocam ben artık nöbet tutamam dedim,isterseniz raporunu getiririm dedim,onlarda sağolsunlar gerek yok,hayırlı olsun hocam dediler

kızlarrr biz eşimle staj sırasında 1997 de tanıştık..98 de çıkmaya başladık.. 2007 de sözlendik.. 2008 de nişanlandık.... ve 2008 temmuz ayında sonunda evlenebildik.... sanırım bizimki en uzun flört dönemi
evlendikyen tam 2 sene sonra hamile kaldım veee düşük oldu... inş 3 yılımızı 3 kişi olarak kutlayabiliriz...

tatlım ben maalesef öğretmen değilim.:84::84::84::84: özel bi şirkette muhasabe bölümde çalışıyorumm

Sanırım biz biraz hızlıyız :)
2008 martta tanıştık 2009 mayısta sözlendik 2010 ocakta nişanlandık 2010 martta nikah kıydık 10/10/2010 da düğün yaptık ocakta hamile kaldım şubatta düştü mart sonunda tekrar hamile kaldım:) ve burdayım:)

herkese günaydınnn hayırlı cumalar hemde...
ben herzamanki gb 6.30 da kalktım ama dğnden beri minikimin burnunun ucu kanıyor biyere çarptfı heralde yuvada dr gtrdm sabah o da kırık varmı diye akşam 5 e kbb yönlendirdi. koşturmayla başladım sabaha yani.bu arada bişey soracam ben haftada 5 gün askeri ücretle yada haftada 5 yarım güne 500 tl.ye çalışacak yardımcı bayan arıyorum evin işleri ütü vs. için güvenilir referans verebilecek birini tanıyormusunuz. benim yardımcı 1 ay oldu ayrılalı çok zor oluyor benim için ümraniyedeyim bu çevredden önerebileceğiniz biri olursa çok makbule geçecek

Buraya bence yiyecek yazmayın kızlar o an belki mümkün değildir bulupta yememiz çünkü

bi de belki midesi çok bulananlar vardır. ben mesela birisi omega 3 mü ne yazmıştı, onu okudum doru tuvalete. öğür öğür içim dışıma çıktı. şimdi yazarken bile öğürme geldi valla.

tanışma muhabbetlerini okudum da en hızlı benim kesin...
2008in mayısında tanıştık,temmuzunda nişanlandık,eylülde evlendik :)))))) (4ay da evlenmişiz yaw)

Son düzenleme:
tanışma muhabbetlerini okudum da en hızlı benim kesin...
2008in mayısında tanıştık,temmuzunda nişanlandık,eylülde evlendik :)))))) (4ay da evlenmişiz yaw)

valla sen bendende hızlısında emin ol senden hızlıları vardır örneğin evlendikten sonra tanışan:) annerlerimiz gibi görücü usulü

ben evdeyım ama 7.30 da kalkıyorum

sonra da uyuyamıyorum gece de 1 ıdı yattım..

bu arada hepınıze hayırlı cumalar..

benım 11 haftam bıttı ..kocaman olduk ve düşük riskim şu an % 1 :81:

valla sen bendende hızlısında emin ol senden hızlıları vardır örneğin evlendikten sonra tanışan:) annerlerimiz gibi görücü usulü

ewlenirken pekde hızlı gelmiyodu bana...sevdik aşık olduk,,azçok tanıdık..geri kalanı ewlenince tanırız dedik,çünkü insanoğlu hergün değişiyor,,iyi ki de ewlenmişim,,3.yılımızdayız...hayırlısıyla 4.yılımıza bebişle giricez inşallah!

bence de katılıyorum bende onun için hemen evlendim beraber büyüyoruz birde bebek doğdumu abi kardeş büyüycez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…