Gunaydin herkese starimu canim okudum yazdiklarinin tesekkur ederim herseyicin hayirlisiyla bugun birazdan doktora gidicem heyecan tavan durumda tahmin edebileceginiz gibi iyi haberlerle donerim insallah
Ay kimsecikler yok bugün :26: olanların da sesi çıkmıyo :44: haftanın son günü herkese bi rehavet çöktü galibavalla evde olsam ben de öğlene kadar yatardım kesin
walla sizi bilmiyorum ama ben kafamı zor taşıyorum.. dehşet üşüyorum.. midem çok ama çok fena.. bu şekilde devam edersem 2.kez hamile kalmayı şuanda düşünmüyorum...eve gidip yatasım var..hiç halim yok.. ne evime ne kendime bakamıyorum.. aranızda benim gibi olan varmı??
herkese günaydın bugün işe geldim.. inşallah çabuk akşam olur....
canım günaydın,okul idarenle görüşsene nöbet işini...ben öyle yaptım..gittim hocam ben artık nöbet tutamam dedim,isterseniz raporunu getiririm dedim,onlarda sağolsunlar gerek yok,hayırlı olsun hocam dediler
tatlım ben maalesef öğretmen değilim.:84::84::84::84: özel bi şirkette muhasabe bölümde çalışıyorumm
Buraya bence yiyecek yazmayın kızlar o an belki mümkün değildir bulupta yememiz çünkü
tanışma muhabbetlerini okudum da en hızlı benim kesin...
2008in mayısında tanıştık,temmuzunda nişanlandık,eylülde evlendik :))))))(4ay da evlenmişiz yaw)
valla sen bendende hızlısında emin ol senden hızlıları vardır örneğin evlendikten sonra tanışan:) annerlerimiz gibi görücü usulü
canım günaydınn.... nimren de hamile galiba 2 çizgi dün silik çıkmıştı bugün netmişş...günaydın arkadaşlar..
hepinize hayırlı cumalar... rabbim hepinize iyilikler versin...
canım günaydınn.... nimren de hamile galiba 2 çizgi dün silik çıkmıştı bugün netmişş...
ewlenirken pekde hızlı gelmiyodu bana...sevdik aşık olduk,,azçok tanıdık..geri kalanı ewlenince tanırız dedik,çünkü insanoğlu hergün değişiyor,,iyi ki de ewlenmişim,,3.yılımızdayız...hayırlısıyla 4.yılımıza bebişle giricez inşallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?