2011 Aralık Anneleri

olbey,dozturk,sibel1982,kardelen99
kıslar burda mısınız ?? ben çıkıyorum , sizi hoş sohbetler

merj canım hoş geldin .. listeyi senin için güncelledim :78:
ve 416. sayfada sana ve efeeye hitaben cevap yazdım , okursan sevinirim .. öpüyorum canım , iyi geceler

2 yildir beraberiz 1. Yilin sonunda sozlendik ondan 6ay sonra evlendik simdide 10 aylik evliyiz bide cocuk olsun dedik renk katsin hayatimiza bizimle buyuun dedik Rabbim nasip etti insallah sag saglim aliriz kucagimiza da masal o zaman baslar yeniden :)

aslında bizim iş karışık. nikahımız olalı 17 ay oldu. ama düğünümüzü yapalı daha 10 ay ve 2 aylık hamileyimm :))

üzgün olan kız benim kızımın mavi gözlüsü aynı bu kadar benzer maşallh her evlat başka sevimli çok tatlılar

biz 12 aralik 2004ten bu yana birlikteyiz (bebisin de tahmini dogumu 12 aralik). 2007 de evlendik 4 yillik evliyiz.

yarismaci arkadaslara basarilarrr

Oy oyyy hepinize bu nazar boncukları annecikler

Son düzenleme:
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrr bugün topiğimizi ben açtım, hadi siz de gelin çabucak
Bu sabah benim mide bulantıları yine hat safhada bi de bugün bahçe nöbetçisiyim ve 5 saat de üst üste dersim var Allah yardımcım olsun valla geçmez bugün

herkese günaydın bugün işe geldim.. inşallah çabuk akşam olur....

Son düzenleme:
Gunaydin herkese starimu canim okudum yazdiklarinin tesekkur ederim herseyicin hayirlisiyla bugun birazdan doktora gidicem heyecan tavan durumda tahmin edebileceginiz gibi iyi haberlerle donerim insallah

günaydın mikemmel anne adayları
bize işe geldik ve gayet iyiyiz süperiz
acıba neden ben normalim çok merak ediyorum ya acısı sonradanmı çıkar diyorum

günaydın kızlar nasılsınız?ben iyiyim şuan ikinci mens döneminde olduğum için adet sancılarım var yarın doktor randevumuz var dua edin ne olur bu arada bizde 2006 kasımda tanıştık 2007 ocakta nişnlandık 2007 ağustosta da evlendik

Gunaydin herkese starimu canim okudum yazdiklarinin tesekkur ederim herseyicin hayirlisiyla bugun birazdan doktora gidicem heyecan tavan durumda tahmin edebileceginiz gibi iyi haberlerle donerim insallah

inş canım biz bal bebeğimle dua ettik hayırlısıyla git hayırlısıyla gel şimdiden doktor stresi yapma doğunca korkmasın doktorlardan

2. mens dönemi 2. 3 aylık dönemmi oluyo :26::26:cnm RABBİM can versin bütün bebeklerime sonrada kucağımıza versin inş

merj canım hoş geldin .. listeyi senin için güncelledim :78:
ve 416. sayfada sana ve efeeye hitaben cevap yazdım , okursan sevinirim .. öpüyorum canım , iyi geceler

Şekerim beni de listeye eklemişsin taşekkürler, benim adet günüm ile bebek büyüklüğü arasında epey fark olduğu için doğum tarihi ile ilgili bir şey diyemiyorum şimdilik, embriyo göründü ama kalp atışlarını henüz duyamadık. Yaşım 41, kilom 63.

canım bizim pıt pıtlarımızda duyuldu bizde istanbuldan katılıyoruz

2. mens dönemi 2. 3 aylık dönemmi oluyo :26::26:cnm RABBİM can versin bütün bebeklerime sonrada kucağımıza versin inş

hayır canım benim adet olduktan sonra hamile kaldığında ikinci adet dönemi hissediliyormuş bende hissediyorum sdet olacak gibi kasıklarda ağrı oluyor

hayır canım benim adet olduktan sonra hamile kaldığında ikinci adet dönemi hissediliyormuş bende hissediyorum sdet olacak gibi kasıklarda ağrı oluyor

anladım cnm bu ağrı ve sancılar bazen 9 aya kadar sürebiliyomuş o yüzden rahat olmaya çalış normalde sancılı geçermiydi?

Ben de şu an tam 2. mens dönemimdeyim, normalde adetlerim çok sancılı geçtiği için kendimi hazırlamıştımbugünlerde sancılı olabileceğine ama henüz yok :26: inşallah da olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…