bendensin sende ayyy bugünde beni bi korku aldı yaa meleğimde muhasebeci olursa diyetatlım ben maalesef öğretmen değilim.:84::84::84::84: özel bi şirkette muhasabe bölümde çalışıyorumm
ben geleyimherkese günaydınnn hayırlı cumalar hemde...
ben herzamanki gb 6.30 da kalktım ama dğnden beri minikimin burnunun ucu kanıyor biyere çarptfı heralde yuvada dr gtrdm sabah o da kırık varmı diye akşam 5 e kbb yönlendirdi. koşturmayla başladım sabaha yani.bu arada bişey soracam ben haftada 5 gün askeri ücretle yada haftada 5 yarım güne 500 tl.ye çalışacak yardımcı bayan arıyorum evin işleri ütü vs. için güvenilir referans verebilecek birini tanıyormusunuz. benim yardımcı 1 ay oldu ayrılalı çok zor oluyor benim için ümraniyedeyim bu çevredden önerebileceğiniz biri olursa çok makbule geçecek
tanışma muhabbetlerini okudum da en hızlı benim kesin...
2008in mayısında tanıştık,temmuzunda nişanlandık,eylülde evlendik :))))))(4ay da evlenmişiz yaw)
walla sizi bilmiyorum ama ben kafamı zor taşıyorum.. dehşet üşüyorum.. midem çok ama çok fena.. bu şekilde devam edersem 2.kez hamile kalmayı şuanda düşünmüyorum...eve gidip yatasım var..hiç halim yok.. ne evime ne kendime bakamıyorum.. aranızda benim gibi olan varmı??
bu arada dün gece sormuştum ama fatmagülü islemekten kimsecikler cvp verememişti banastrımu hariç
ikili test konusu?naapmayı planlıyosunuz gerçekten?güvenilir bi test olmadığını düşünyrm çünkü hatalı sonuç veriyor çoook kez...siz yaptıracakmısınz?
ben
midem çok fena bulanıyor. evde hiçbir şeyi şuradan alıp şuraya koyamıyorum. çalışıyorum aynı zamanda. okula sadece dersim olduğunda sürünerek gidip geliyorum. iki haftadır midem çok fena olduğu için yemek de yapmıyorum. evi toplamıyorum. çok kötüyüm. tövbe tövbe ikinci çocuk şuan bana o kadar uzak geliyo ki. kendimden bıktım. bu halim çok kötü. ben hasta değil, hamileyim diyorum sık sık ama ben resmen hasta gibiyim
ben
midem çok fena bulanıyor. evde hiçbir şeyi şuradan alıp şuraya koyamıyorum. çalışıyorum aynı zamanda. okula sadece dersim olduğunda sürünerek gidip geliyorum. iki haftadır midem çok fena olduğu için yemek de yapmıyorum. evi toplamıyorum. çok kötüyüm. tövbe tövbe ikinci çocuk şuan bana o kadar uzak geliyo ki. kendimden bıktım. bu halim çok kötü. ben hasta değil, hamileyim diyorum sık sık ama ben resmen hasta gibiyim
bu arada dün gece sormuştum ama fatmagülü islemekten kimsecikler cvp verememişti banastrımu hariç
ikili test konusu?naapmayı planlıyosunuz gerçekten?güvenilir bi test olmadığını düşünyrm çünkü hatalı sonuç veriyor çoook kez...siz yaptıracakmısınz?
ben evdeyım ama 7.30 da kalkıyorum
sonra da uyuyamıyorum gece de 1 ıdı yattım..
bu arada hepınıze hayırlı cumalar..
benım 11 haftam bıttı ..kocaman olduk ve düşük riskim şu an % 1 :81:
canım bende öyleyim... işten eve kendimi zar zor atıyorum....acayip halsizim.. elim kolum kalkmıyor.. ne ev işi yapıyorum ne eşimle şöyle doğru dürüst iki laf ediyorum.. yemeği zar zor yapıyor bulaşıkları makineye zor koyuyor ve kendimi kanepeye atıyorum... süreki uyuyorum.. ülkede ne olmuş.. dünyada ne olmuş hiç bir şeyden haberim yok...
aman aman olmasada bulantılarım oluyo... ama bu halsizlik.. uyku hali beni mahvedecek...
maşalah bebişiyle annesine bişey sorucam benim 1 haftadır bulantım olmuyor ama karın ağrılarım başladı rahim büyümeye başladığındn sanırım. karnın büyümeye başladımı ve hissetme oluyormu ben sol tarafımda ince damardn çekiliyor gb hissedyrm bazen
dün kaybettim bebegimi. Aralık annesi olmak kısmet degilmiş
walla hayet açık diyorum.. kendimi hiç bu kadar kötü bilmiyorum... ev kalktı gidio.. görünürde toplu ama tozdan geçilmio.. eşim dert etme ben seni biliyorum diyor ama bende takıntı dert oluyor.. neyseki kadın buldum yarın gelcek inş... kendimi kanepeye atıyorum 10 dk sonra yokum.. eşim kaldırıo sütümü içirio.. yatırıyor... neyseli bebeğe hazırlığı anneden başladı...
ne olcak bu halimiz bilemedim.. harbiden hamile gibi değil 40 derece ateşli hasta gibiyim.. bu üşüme normalmi onu yarın dr a soracam walla..
benım bulantım hıc olmadı cnım vasından berı
evet karın agrısı kasık agrısı oluyor rahım buyuyormus
karnım buyudu herkes anlıyor artık
hıssettım sey bebek mı bılmıyorum atar dmardır dıyorum ama bugunlerde cogaldı segırme gıbı boyle degısık
ama kordonda olusuyormus o yuzden gerılırmıs belkı onu hıssedıyorsundur
ben gıttıgımde kordonu olusmustu resmen hareket edıyordu ama bılmıyorum bı hafta sonradfan sonra hıssederım herhalde
annemde bebek hareketı olabılır dıyor ozellıkler gecelerı hıssedıyorum
ee ıcımde 5 cmlık hareket eden bı bebek var olabılırde olmayabılırde
ama anlatamıyorum hareketleırnı garıp ınsallah bebegımdır
üşüme bendede oluyor...kanepeden yerime zor kalkıp yatıyorum.. birde acayip derin uyuyorum.. hiç bir şeyi duymuyorum... eşim o kadar yüksek sesle sürekli hadi yerine yat diyormuş ki benim ruhum duymuyor.. oysaki ben çıt çıksa duyan biriydim.. umarım bu dönemler en kısa sürede biter... bitererrrrrr miiiii?????????
inşllh benimde hissettişimbebektendir ya artık hissetmek istiyorum bende bazen fazla heyecanlanıyorum bran önce gecse 6 aylık bari olsa diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?