2011 Aralık Anneleri

bu arada dün gece sormuştum ama fatmagülü islemekten kimsecikler cvp verememişti bana strımu hariç

ikili test konusu?naapmayı planlıyosunuz gerçekten?güvenilir bi test olmadığını düşünyrm çünkü hatalı sonuç veriyor çoook kez...siz yaptıracakmısınz?

tatlım ben maalesef öğretmen değilim.:84::84::84::84: özel bi şirkette muhasabe bölümde çalışıyorumm
bendensin sende ayyy bugünde beni bi korku aldı yaa meleğimde muhasebeci olursa diye

ben geleyim hafta sonlarıı ayyy valla koşturmacadan ne iş yapabilyoz nede evle ilgilenebiliyoruz ben ütüden nefret ediyorum bende ütü için çağırıyorum sadece
tanışma muhabbetlerini okudum da en hızlı benim kesin...
2008in mayısında tanıştık,temmuzunda nişanlandık,eylülde evlendik :)))))) (4ay da evlenmişiz yaw)

bizde 2004 te tanıştık ehliyet kursunda, eşim kimliğini unutmuş diye sınava girememiş bende trafikte kalmıştım vakit yok diye bi dersten kalmıştım sonra kursa harç yatırmaya gittiğimizde o şimşek anı hiç unutmamya yanlız ben ona ders çalıştırım diye tam 4 defa aynı dersten sınava girdi neysee sonra ben bi bakmışım 2007 de evlenmişim hiç anlamadım ya nişan filan olmadı direk düğünve ilk bebeğimiz olucak inş...bu mübarek günde RABBİM hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...ben evlilik süreci boyunca çocuk için tedavi gördüm 5 ay olmuştu bırakalı RABBİM ilaçsız tedavisiz nasip etti bize isteyen herkese etsin inş...ama bizim babamız bi rahatki anlatamam dersin 4 çocuğu var yaa

ben

midem çok fena bulanıyor. evde hiçbir şeyi şuradan alıp şuraya koyamıyorum. çalışıyorum aynı zamanda. okula sadece dersim olduğunda sürünerek gidip geliyorum. iki haftadır midem çok fena olduğu için yemek de yapmıyorum. evi toplamıyorum. çok kötüyüm. tövbe tövbe ikinci çocuk şuan bana o kadar uzak geliyo ki. kendimden bıktım. bu halim çok kötü. ben hasta değil, hamileyim diyorum sık sık ama ben resmen hasta gibiyim

benım 4 gun sonra ıkılı testım var ama karar veremedım snaırım sımdı yaptırmayacagım..

bıraz daha beklıyecegım..

yaptıranlar var onlardan baya bılgılendım ama bılmıyorum kı

ay sonuna dogru yaptırrırım belkı ..

canım bende öyleyim... işten eve kendimi zar zor atıyorum....acayip halsizim.. elim kolum kalkmıyor.. ne ev işi yapıyorum ne eşimle şöyle doğru dürüst iki laf ediyorum.. yemeği zar zor yapıyor bulaşıkları makineye zor koyuyor ve kendimi kanepeye atıyorum... süreki uyuyorum.. ülkede ne olmuş.. dünyada ne olmuş hiç bir şeyden haberim yok...
aman aman olmasada bulantılarım oluyo... ama bu halsizlik.. uyku hali beni mahvedecek...

ahan al bendede o kadar.. kayınvalidem antalyada.. annem istanbulda.. biraz daha arıcam ikisinden birini.. biriniz gelin diye.. benimmi düşünmem lazımya.. bari kendi annem kalksın gelsin yok yok.. sabah eşim diyoki saldın kendini iyice bıraktın.. dedim sen benim yerimde olsan değil işe gitmek odadan odaya geçemezsin dedim:) tek umudum 1-2 haftaya azalması ve en azından normal hayatıma devam edebilmelk..

cnm benim ablamın bebeğinde böbreklerinde sorun vardı ve bu testle çıkmıştı,idrarını dışarı yapamıyomuş böbreklere gidiyomuş hatta bi doktorda kalbi durmuş kürtaj demişti bu testte kalbinin atışarını da detaylı görmüştük ama doğuma kadar acayip stresliydi hep korku hep ağlamayla geçirdi bizde tabi yoktur korkma diye teselli verdik ama doğduktan sonra gerçekten böbrek rahatsızlığıyla doğdu 1 yaşında operasyonla filan düzeldi şimdi çok iyi maşallah... doktor o zaman bu sorun çoğu erkek bebekte oluyo ama kız çocuğunda çok ciddi bi problem demişti ama ne demek istedi tam anlamamıştım. yani yaptırmamız gerekirse yaptırırız ama sonucu nasıl olur neler yaşarız bilemem:44::44:

ben evdeyım ama 7.30 da kalkıyorum

sonra da uyuyamıyorum gece de 1 ıdı yattım..

bu arada hepınıze hayırlı cumalar..

benım 11 haftam bıttı ..kocaman olduk ve düşük riskim şu an % 1 :81:

maşalah bebişiyle annesine bişey sorucam benim 1 haftadır bulantım olmuyor ama karın ağrılarım başladı rahim büyümeye başladığındn sanırım. karnın büyümeye başladımı ve hissetme oluyormu ben sol tarafımda ince damardn çekiliyor gb hissedyrm bazen

canım 3 hafta sonra benimde ikili testim yapılacak.... zaten ikinci kontrolüme gitmiş olacağım... bakalım neler bekliyor beni... ama yaptıracağım...

walla hayet açık diyorum.. kendimi hiç bu kadar kötü bilmiyorum... ev kalktı gidio.. görünürde toplu ama tozdan geçilmio.. eşim dert etme ben seni biliyorum diyor ama bende takıntı dert oluyor.. neyseki kadın buldum yarın gelcek inş... kendimi kanepeye atıyorum 10 dk sonra yokum.. eşim kaldırıo sütümü içirio.. yatırıyor... neyseli bebeğe hazırlığı anneden başladı...

ne olcak bu halimiz bilemedim.. harbiden hamile gibi değil 40 derece ateşli hasta gibiyim.. bu üşüme normalmi onu yarın dr a soracam walla..

benım bulantım hıc olmadı cnım vasından berı
evet karın agrısı kasık agrısı oluyor rahım buyuyormus
karnım buyudu herkes anlıyor artık
hıssettım sey bebek mı bılmıyorum atar dmardır dıyorum ama bugunlerde cogaldı segırme gıbı boyle degısık

ama kordonda olusuyormus o yuzden gerılırmıs belkı onu hıssedıyorsundur

ben gıttıgımde kordonu olusmustu resmen hareket edıyordu ama bılmıyorum bı hafta sonradfan sonra hıssederım herhalde

annemde bebek hareketı olabılır dıyor ozellıkler gecelerı hıssedıyorum

ee ıcımde 5 cmlık hareket eden bı bebek var olabılırde olmayabılırde

ama anlatamıyorum hareketleırnı garıp ınsallah bebegımdır

dün kaybettim bebegimi. Aralık annesi olmak kısmet degilmiş

:26: cnm çok üzüldüm.. Allah sabır versin... rıskı hazır değilmiş demekki ... eğer yaralamayacaksa seni neden kaybettin?? canını sıkma diyemem ama takdir Yaradanın.. en kısa zamanda sağlıklı bir bebek dünyaya getirmeni dilerim cnm..

üşüme bendede oluyor...kanepeden yerime zor kalkıp yatıyorum.. birde acayip derin uyuyorum.. hiç bir şeyi duymuyorum... eşim o kadar yüksek sesle sürekli hadi yerine yat diyormuş ki benim ruhum duymuyor.. oysaki ben çıt çıksa duyan biriydim.. umarım bu dönemler en kısa sürede biter... bitererrrrrr miiiii?????????

inşllh benimde hissettişimbebektendir ya artık hissetmek istiyorum bende bazen fazla heyecanlanıyorum bran önce gecse 6 aylık bari olsa diyorum

inşş biter diyelim.. cnm... inş...

dün kaybettim bebegimi. Aralık annesi olmak kısmet degilmiş

cok gecmıs olsun allah sabrını versın
kac haftalıktı bebegın nasıl oldu
bılıyorum desmek degıl benım nıyetım ama ogrenmek ıstedım

inşllh benimde hissettişimbebektendir ya artık hissetmek istiyorum bende bazen fazla heyecanlanıyorum bran önce gecse 6 aylık bari olsa diyorum

bende hıssetmek ıstıyorum
neyse kı az kaldı bı hafta sonra en gec 10 gun sonra hıssedersın dıyorlar

böyle seyleri anlatmak payşlasmak lazımki baska birilerine örnek olsun. 6+6 haftalıktı. 3 gün önce kalp atışlarını duydum aynı gn kanama basladı. sürekli doktorumla irtibat halindeydim. normal gnlük hayatıma devam ettim. hiç öyle yatıp dinleniyim falan demedim. doktor sundan bundandır demedi ama o kadar cok kötü olay yasadım o sinir stresle hamile kalmam bile mucizeydi zaten. eşimden Allah razı olsun cok destek oldu cok moral verdi bana. eger etraftanda 'bi bebege sahip cıkamadın' igrencliginde espiriler duymassam daha kolay atlatıcam bugünleri sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…