2011 Aralık Anneleri

anladım cnm bu ağrı ve sancılar bazen 9 aya kadar sürebiliyomuş o yüzden rahat olmaya çalış normalde sancılı geçermiydi?
hem de nasıl sancılı geçerdi anlatamam
Ben de şu an tam 2. mens dönemimdeyim, normalde adetlerim çok sancılı geçtiği için kendimi hazırlamıştımbugünlerde sancılı olabileceğine ama henüz yok :26: inşallah da olmaz

inşallah yaşamazsın ben biraz yaşıyorum aman bebişim iyi olsunda ben onun herşeyine razıyım çok bekledim çünkü

bizde 2000 yılında tanıştık çıkmaya başlamamız 1-2 yıl sürmüştür 4-5 yıl çıktır 2006 da evlendik bebek olayını 2010 sonlarında düşündük ilk bebeğe o dönem hamile kaldım ama kısmet değilmiş benim bebiş gelirse 5 yıl 3 aylık evli olmuş olucam o geldiğinde

Ya kızlar yaa bu akşam kayınvaldemlere gidecez ve bu gece orda kalacaz, yarın akşama anca döneriz, hiç gitmek istemiyorum ama ben yaa otobüsle 50 dak.lık yol, zaten mide bulantım tavan durumda otobüste iyice mahvolacam ben napacam yaa

Normalde 2 haftada bir giderdik ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri gitmemiştik, bu hafta da illa ısrar ettiler özledik gelin diye :26: benim midem kötü nasıl otobüse biniyim diyorum bişey olmaz bişey olmaz bin gel diyo çok bilmiş kaynanam sinir oluyorum yaa :84: bulantılarım oluyo, bazen hafiften sancılarım oluyo, evde olsam sık sık uzanıp dinleniyorum, şimdi orda kayınpederimin, kaynımın yanında yatamam da offffffffff :85: :85: :85:

bizde pıtpıtları duyduk canm...:)

cnm maşallah diyim hemenadetleri sancılı geçenlere anneminde en sık tembih ettiği şey ayaklarınızı sıcak tutun banada hamilelik boyunca ayaklarını üşütme diyip duru kızlar nazar dedim de bi arkadaş hani nazar değmesin diye sübyan duası yazdırdım demişti bende dün bi kitap evine girdim cevşen aldım ordaki adam ilahiyat okudum ben dedi halada okuyoruz dedi nazardan koruyan korkudan koruyan tek şey cevşendir dedi hocaların çoğu cevşen yazar başka dua diye kandırırlar dedi para için. ben cevşenin kuvvetine inanıyorum sizde alın sürekli taşıyın yanınızda

valla benim kaynana 600m uzağımda ben gitmiyorum ancak eşim arabayla götürürse gidiyorum yorulunca da orada onun karşısında olsamda yatıyorum şuan için bebeğimden önemli birşey yok benim için eşine söyle ailesine durumunu anlatsın bu özel bir durum yorulunca boş bulduğun odaya git ve yat kimin ne söyleyeceğini de umursama

onlar neden gelmiyoki onlar gelsin :26::26: benimki sağ olsun sen gelme ben gelim dedi bende zaten samsuna kadar gelemem dedim

Biz kocişimle üniv.den tanışıyoduk ama ozamanlar sadece arkadaştık sonra göreve başladığımız sene bişeyler olmaya başladı ve zaten birbirimizi uzun zamandır tanıyor olduğumuz için fazla beklemeden evlendik, 2009 temmuzda düğünümüz oldu, hemen o ay hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu, 5. haftasında kanamayla düştü sonra 5. ayımızda tekrar hamile kaldım o da 6. haftada kendiliğinden düştü , sonra 10. ayımızda tekrar hamile kaldım o da dış gebelik oldu sonlandırmak zorunda kaldık sonra 15. ayda tekrar hamile kaldım ikizlerime birinin 7. haftada, diğerinin 9. haftada kalbi durdu kürtaj oldum en acısı oydu
Ve nisanda 21. ayımızda tekrar kaldım, aslında bir süre daha korunmamıza lazımdı ama kaza oldu bu seferki iyiki de olmuş, çok şükür diğerleri gibi değil gayet sağlıklı ilerliyo
Tabi bunların arasında 2 tane aşılama deneyimimiz var başarısızs olan, olanlarda hep kendiliğinden oldu ama kucağımıza almak nasip olmadı işte
Çok uzun oldu kusura bakmayın, bende hikaye bol maşallah bi de şimdi yazarken dikkat ettim 5 ayda bir hamile kalmışım ben bee fabrikamıyım neyim

Valla ben de aynnen dediğin gibi yapmayı düşünüyorum, zaten kocişim yat der o beni düşünür ama ben çekinirim yani :26: neyse bu özel bi durum sonuçta rahatsız olursam geçerim başka odaya yatarım valla banane halimi görürler de bidaha çağırmazlar belki

onlar neden gelmiyoki onlar gelsin :26::26: benimki sağ olsun sen gelme ben gelim dedi bende zaten samsuna kadar gelemem dedim

Anacım bizimkiler maşallah pek severler gelinleri ayaklarına çağırmayı

Son düzenleme:
bizimki en uzun flört sanırım... 2001 de tanıştık.. 2006 ta evlenme teklifi etti.. 2007 de nişanlandık. 2008 de evlendik.. (7 senede ancak evlendik) 2011 ocak kimysal gebeğim oldu.. martta hamile kaldım..sağlılla ilerliyor şu anda inşş devam eder..

İnşallah canım

aslında seninle aramızda bür gün var var ama ben 35 günde bir adert olduğum için ona göre geri geliyor du en son.. yarın dr kontorlüm var bakalım en sonki durum neymiş:)

Seninki geç döllenme olmuş demek ki canım, senin yumoş benimkinden 1 hafta sonra döllenmiş olsun sağlıklı olsunlar da günü ileriymiş geriymiş hiç önemli diil yarın güzel haberler alıcaksın inşallah

Ay kimsecikler yok bugün :26: olanların da sesi çıkmıyo :44: haftanın son günü herkese bi rehavet çöktü galiba valla evde olsam ben de öğlene kadar yatardım kesin

Son düzenleme:

Biz bakiim çok eski. 1999 da tanıştık. 2-3 ay çıktık ayrıldım. O benle irtibatı hiç kesemedi. 2004 de evlenme teklif etti kabul etmedim. 2008 de tekrar velenme teklif etti. Bu sefer kabul ettim.2009 temmuz evlendik. işte 1,5 yıllık evlilik,2,5 aylık gebelik ve 13 yıla yakın tanışıklık var. Bu arada evlenme teklifini benim gibi 10 yıl düşünen varmıdır?

Acaba bizde doğacak olan çocuklarımıza bunu mu yapacağız. Bizde böyle kaynana olacakmıyız.

En uzunu benim benim. Ama ben bu zaman zarfında flört etmedim. Sadece peşimden koşturdum.

Ay kimsecikler yok bugün :26: olanların da sesi çıkmıyo :44: haftanın son günü herkese bi rehavet çöktü galiba valla evde olsam ben de öğlene kadar yatardım kesin

cnm benim emin ol şuan açık olan hiçkimse evde değildir. İşte olan garibanlar açıktır şimdi. Ee onlarında cuma yoğunluğu var tabii. Evde olanlar şimdi 3. rüyalarını görüyorlardır. Kıskandım, kıskandım

walla sizi bilmiyorum ama ben kafamı zor taşıyorum.. dehşet üşüyorum.. midem çok ama çok fena.. bu şekilde devam edersem 2.kez hamile kalmayı şuanda düşünmüyorum...eve gidip yatasım var..hiç halim yok.. ne evime ne kendime bakamıyorum.. aranızda benim gibi olan varmı??

Ay ben de ben de valla öyle uykum var ki şu an masaya kafamı yatırsam anında dalabilirim uykuya

Üşüme, mide bulantısı ve sürekli uyku hali bende de var ama sanırım seninki kadar büyük boyutta değil canım :26: bi şekilde idare edebiliyorum, evime gidince işimi yapıp, yemeğimi hazırlayabiliyorum en azından okulda da zaman bişekilde geçiyo işte, bu topik de olmasa hiç zaman geçmezdi benim için :26:

walla ben işe zpr geliyorum.. ne makyaj ne bişi.. halim yok .. canım istemiyor.. evde çok şükür yarın kadın gelecek.. eşim çok yardım edio sağsolun.. yemek konusunda.. ama fenayım yani. ülserin eetkisi var snaırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…