hem de nasıl sancılı geçerdi anlatamamanladım cnm bu ağrı ve sancılar bazen 9 aya kadar sürebiliyomuş o yüzden rahat olmaya çalış normalde sancılı geçermiydi?
Ben de şu an tam 2. mens dönemimdeyim, normalde adetlerim çok sancılı geçtiği için kendimi hazırlamıştımbugünlerde sancılı olabileceğine ama henüz yok :26: inşallah da olmaz
2 yildir beraberiz 1. Yilin sonunda sozlendik ondan 6ay sonra evlendik simdide 10 aylik evliyiz bide cocuk olsun dedik renk katsin hayatimiza bizimle buyuun dedik Rabbim nasip etti insallah sag saglim aliriz kucagimiza da masal o zaman baslar yeniden :)
bizde pıtpıtları duyduk canm...:)
Ya kızlar yaa bu akşam kayınvaldemlere gidecez ve bu gece orda kalacaz, yarın akşama anca döneriz, hiç gitmek istemiyorum ama ben yaaotobüsle 50 dak.lık yol, zaten mide bulantım tavan durumda otobüste iyice mahvolacam ben napacam yaa
Normalde 2 haftada bir giderdik ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri gitmemiştik, bu hafta da illa ısrar ettiler özledik gelin diye :26: benim midem kötü nasıl otobüse biniyim diyorum bişey olmaz bişey olmaz bin gel diyo çok bilmiş kaynanamsinir oluyorum yaa :84: bulantılarım oluyo, bazen hafiften sancılarım oluyo, evde olsam sık sık uzanıp dinleniyorum, şimdi orda kayınpederimin, kaynımın yanında yatamam da offffffffff :85: :85: :85:
Ya kızlar yaa bu akşam kayınvaldemlere gidecez ve bu gece orda kalacaz, yarın akşama anca döneriz, hiç gitmek istemiyorum ama ben yaaotobüsle 50 dak.lık yol, zaten mide bulantım tavan durumda otobüste iyice mahvolacam ben napacam yaa
Normalde 2 haftada bir giderdik ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri gitmemiştik, bu hafta da illa ısrar ettiler özledik gelin diye :26: benim midem kötü nasıl otobüse biniyim diyorum bişey olmaz bişey olmaz bin gel diyo çok bilmiş kaynanamsinir oluyorum yaa :84: bulantılarım oluyo, bazen hafiften sancılarım oluyo, evde olsam sık sık uzanıp dinleniyorum, şimdi orda kayınpederimin, kaynımın yanında yatamam da offffffffff :85: :85: :85:
bizde 2000 yılında tanıştık çıkmaya başlamamız 1-2 yıl sürmüştür 4-5 yıl çıktır 2006 da evlendik bebek olayını 2010 sonlarında düşündük ilk bebeğe o dönem hamile kaldım ama kısmet değilmiş benim bebiş gelirse 5 yıl 3 aylık evli olmuş olucam o geldiğinde
Valla ben de aynnen dediğin gibi yapmayı düşünüyorum, zaten kocişim yat der o beni düşünür ama ben çekinirim yani :26: neyse bu özel bi durum sonuçta rahatsız olursam geçerim başka odaya yatarım valla bananevalla benim kaynana 600m uzağımda ben gitmiyorum ancak eşim arabayla götürürse gidiyorum yorulunca da orada onun karşısında olsamda yatıyorum şuan için bebeğimden önemli birşey yok benim için eşine söyle ailesine durumunu anlatsın bu özel bir durum yorulunca boş bulduğun odaya git ve yat kimin ne söyleyeceğini de umursama
onlar neden gelmiyoki onlar gelsin :26::26: benimki sağ olsun sen gelme ben gelim dedi bende zaten samsuna kadar gelemem dedim
bizimki en uzun flört sanırım... 2001 de tanıştık.. 2006 ta evlenme teklifi etti.. 2007 de nişanlandık. 2008 de evlendik.. (7 senede ancak evlendik) 2011 ocak kimysal gebeğim oldu.. martta hamile kaldım..sağlılla ilerliyor şu anda inşş devam eder..
İnşallah canım
aslında seninle aramızda bür gün var var ama ben 35 günde bir adert olduğum için ona göre geri geliyor du en son.. yarın dr kontorlüm var bakalım en sonki durum neymiş:)
bız esımle 8 yıl cıktık b,r yıl nısanlı kaldık 2,5 yıllıkta evlıyız 3 yıl doluncak bır ay sonra da bebegımız olucak
bırbırımızın hayatında 10 yılı aşkındır varız :)
bizimki en uzun flört sanırım... 2001 de tanıştık.. 2006 ta evlenme teklifi etti.. 2007 de nişanlandık. 2008 de evlendik.. (7 senede ancak evlendik) 2011 ocak kimysal gebeğim oldu.. martta hamile kaldım..sağlılla ilerliyor şu anda inşş devam eder..
Ay kimsecikler yok bugün :26: olanların da sesi çıkmıyo :44: haftanın son günü herkese bi rehavet çöktü galibavalla evde olsam ben de öğlene kadar yatardım kesin
Ay kimsecikler yok bugün :26: olanların da sesi çıkmıyo :44: haftanın son günü herkese bi rehavet çöktü galibavalla evde olsam ben de öğlene kadar yatardım kesin
cnm benim emin ol şuan açık olan hiçkimse evde değildir. İşte olan garibanlar açıktır şimdi. Ee onlarında cuma yoğunluğu var tabii. Evde olanlar şimdi 3. rüyalarını görüyorlardır. Kıskandım, kıskandım
walla sizi bilmiyorum ama ben kafamı zor taşıyorum.. dehşet üşüyorum.. midem çok ama çok fena.. bu şekilde devam edersem 2.kez hamile kalmayı şuanda düşünmüyorum...eve gidip yatasım var..hiç halim yok.. ne evime ne kendime bakamıyorum.. aranızda benim gibi olan varmı??
Üşüme, mide bulantısı ve sürekli uyku hali bende de var ama sanırım seninki kadar büyük boyutta değil canım :26: bi şekilde idare edebiliyorum, evime gidince işimi yapıp, yemeğimi hazırlayabiliyorum en azındanokulda da zaman bişekilde geçiyo işte, bu topik de olmasa hiç zaman geçmezdi benim için :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?