kızlar var ya markaların kurbanı mı oluyoruz ne? mesela canbebeyle prima aktif bebe arasında aman aman bir fark yok...karacanın dediği gibi pipi ne taraftaysa oradan çıkıyor...ama şu da var ki can bebe kokuyu daha bir aşikar ediyor. çiş yapsa bile odayı çiş kokusu sarıyor.
oni ben dedim karaca demedi
çiş fazla olunca prima da olsa kokuyor canım.. hele o aloe vera kokusuyla karışınca (ki sevmedim bezin kokusunu) daha bi kötü kokuyor sanki..
benim kızında gri-yeşil gibi bişeydi koyu değişik bi renkti,şimdi kahverengi oldu,döneceğini sanmıyom artık,babası yeşil gözlü galiba anasına çekti bizim kız
ya ben hazır bez kullanmak istemiyorum artık.
yıkanabilen bezler varmış.linkini bulayım da kopyalayayım.
düşünsenize, adet döneminde ne kadar rahatsız oluyoruz pedlerden.zavallı kuzular 7/24 o bezlerde...ıslak mendil de aynı...bir kendinizde deneyin bakalım hoşunuza gidecek mien iyisi pamuk ve su..
ben bim den tüysüz makyaj temizlemepamuklarından alıyorum.hani yuvarlak. pratik oluyor..
Merhaba arkadaşlar,
Kızım 21 Aralık doğumlu... 4,5 aylık oldu. Emiyor, o yüzden pek ayrılamıyoruz. Yarın anneme tüm gün bırakmak zorundayım. Ocak ayında buzdolabına derin dondurucuya depoladığım sütler var.. Milkway süt saklama poşetlerine koyup dondurmuştum. Dün bir paket çözdüm.. Görüntü güzel, ancak metal kokusu var... Kötü kokuyor. Bugün bir paket daha çözdüm. Buzdolabının aşağı katına indirdim. Tüm gece çözüldü. Yine aynı koku... Tadına baktım, metalimsi bir tat.... Çok üzüldüm. 30 pakete yakın sütüm var. Bozuk ya da kesilmiş değil, sadece kötü kokuyor. Ne yapmalıyım?
Buzlukta sütler en uzun 3 ay durabiliyor. Ocak ayından bu yana uzun bir süre.
Milkway süt poşetlerinde anne sütünün derin dondurucuda -18 derecede 6ile 12 ay arasında saklanabileceği yazıyor... Benim poşetlerde 5 aydır -18 derecede...
bir de derin dondurucunuzun ayarı (-18) olduğundan emin misin canım_??
çoğunun ayarı daha düşük.. örn -10 falan...
eminim, üstünde dijital gösterge var dolabın, -18 yazıyor... Benim sorunum sütün görünüşü harika, kesilme yok, bozulma yok, tadı garip... Metalimsi bir tat var beğenmedim. Derin dondurucuda kalan sütün tadı değişir deniyor, değimeden kasıt bu mu anlayamadım...
günaydın kızlar,
dün oğluma iki küçük kavanoz yoğurt mayaladım. maşşallah taş gibi olmuş:) bir de burada verilen tarifle peynir yaptım..o da güzel oldu. tarfifi veren arkadaşa teşekkür ederim.
ya ben hazır bez kullanmak istemiyorum artık.
yıkanabilen bezler varmış.linkini bulayım da kopyalayayım.
düşünsenize, adet döneminde ne kadar rahatsız oluyoruz pedlerden.zavallı kuzular 7/24 o bezlerde...ıslak mendil de aynı...bir kendinizde deneyin bakalım hoşunuza gidecek mien iyisi pamuk ve su..
ben bim den tüysüz makyaj temizlemepamuklarından alıyorum.hani yuvarlak. pratik oluyor..
günaydın kızlar,
dün oğluma iki küçük kavanoz yoğurt mayaladım. maşşallah taş gibi olmuş:) bir de burada verilen tarifle peynir yaptım..o da güzel oldu. tarfifi veren arkadaşa teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?