- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
kızlarr yafff biriniz birşey yazsaa
kızlarr yafff biriniz birşey yazsaa
canım bende olmadı 8+4 haftamız...
ama olabiliyormuş bende okudum bir yerlerde.... eğer devam etmiyorsa sorun olmaz diye düşünüyorum...
cnm devam etmediyse sorun yoktur.. ama normal kontrolüne eğer daha zaman varsa önden git bir kontrole derim ben nacizane..stres yapacağına rahatlarsın.
canım benim kanamam olmadı ama burada başka arkadaşlardan okudum sadece kendimde bilmdğmdn yorum yapamadım.sen stres yapmadan içine sinmicekse doktoruna görün en azından için rahatlar stres üzüntü olumluyu olumsuza çeviriyor dikkat et kendine
kızlar mayıs annelerini okudum yarım saattir ağlıyorummmayy ne oldu bana yaaa
KIZLAR 2 kilo vermişim sanırım inş devam eder bu kilo vermelerim yaaawww ii haber benim için yiyorum ben ama yağlı şeyler yiyemediğimden oldu galiba içim yemek gibi şeyleri kaldırmıyo fazla
he bi de su olayına ağarlık veriyos ya o da ii geliyo sanırım
kızlar size birşey danışıcam çarşamba günü bir arkadaşımın evine gittim günümüz vardılavaboya girdim bir baktım ki çamaşırımda lekem var ilk gördüğümde çok korktum neredeyse ağlayacaktım tabi kimseye söylemedim hemen doktorumu aradım anlattım durumu devamı gelirse bekleme hemen gel dedi Allahıma binlerce şükürki devam etmedi 2gün annemde kaldım bede yattım bol bol şimdi evimdeyim netten baktım 8.haftada bazı anne adaylarında lekeler gelebilirmiş çok normalmiş yerleşme kanaması diye geçermiş benim durumumu yaşayan oldu mu acaba hala aklımda soru işareti var gitsemiydim ki acaba doktora diye fazla da pimpiriklenmek istemiyorum :44:
Gögüzlerim o kadar acıyor ki sağa veya sola yatamıyorum acısından. sizde de öyle mi?:26:
canım çok üzüldüm. Allah sabır versin.. zor durum bende yaşadım. yapman gereken tek şey üzülmemek zor ama yapacak bişey yok herşey Allahtan... kötü söz sahibinindir. döner dolaşır kendini bulur.. sen hiç kimseye aldırış etme... sadece şükret....böyle seyleri anlatmak payşlasmak lazımki baska birilerine örnek olsun. 6+6 haftalıktı. 3 gün önce kalp atışlarını duydum aynı gn kanama basladı. sürekli doktorumla irtibat halindeydim. normal gnlük hayatıma devam ettim. hiç öyle yatıp dinleniyim falan demedim. doktor sundan bundandır demedi ama o kadar cok kötü olay yasadım o sinir stresle hamile kalmam bile mucizeydi zaten. eşimden Allah razı olsun cok destek oldu cok moral verdi bana. eger etraftanda 'bi bebege sahip cıkamadın' igrencliginde espiriler duymassam daha kolay atlatıcam bugünleri sanırım
selam canım.kızlar size birşey danışıcam çarşamba günü bir arkadaşımın evine gittim günümüz vardılavaboya girdim bir baktım ki çamaşırımda lekem var ilk gördüğümde çok korktum neredeyse ağlayacaktım tabi kimseye söylemedim hemen doktorumu aradım anlattım durumu devamı gelirse bekleme hemen gel dedi Allahıma binlerce şükürki devam etmedi 2gün annemde kaldım bede yattım bol bol şimdi evimdeyim netten baktım 8.haftada bazı anne adaylarında lekeler gelebilirmiş çok normalmiş yerleşme kanaması diye geçermiş benim durumumu yaşayan oldu mu acaba hala aklımda soru işareti var gitsemiydim ki acaba doktora diye fazla da pimpiriklenmek istemiyorum :44:
Oldu bebişim. İçin rahat olsun. Benim bide kanam oldu sabaha kadar. Kırmızı. Ödüm koptu. Gittim doktora kesenin etrafı temiz yerleşme kanaması dedi. Progesteron kullandım bi süre. Ayrıca doktorum arada kanaman olursa progesteronu kullan ve yat uzan sürekli demişti. Şimdi geçti çok şükür. Eğer benim ki gib olursa benim önce bir leke 2 gün sonra kanama olmuştu. Leke önemli değil de kanaman olursa sen yinede doktoruna git derim.
evet canım benimde çok acıyo bide kocamanlar:92::92::92:keşke de hep böyle kalsalar
cnm ya anneler doğum haberlerini filan yazmışlar ya bi duygulandım ki yaa yeni sustum
selam canım.
geçen hafta bende de oldu pembemsi bi akıntı geldi.. dr gittiğim de söyledim.. ama yerleşme ile ilgili bişey demedi bana. ben int okumuştum o yzüden panik yapmadım.. ama benim kesede bozulma varmış o yüzden progestan verdi.. istersen dr bir git görün aklında kalmasın.
kızlar size birşey danışıcam çarşamba günü bir arkadaşımın evine gittim günümüz vardılavaboya girdim bir baktım ki çamaşırımda lekem var ilk gördüğümde çok korktum neredeyse ağlayacaktım tabi kimseye söylemedim hemen doktorumu aradım anlattım durumu devamı gelirse bekleme hemen gel dedi Allahıma binlerce şükürki devam etmedi 2gün annemde kaldım bede yattım bol bol şimdi evimdeyim netten baktım 8.haftada bazı anne adaylarında lekeler gelebilirmiş çok normalmiş yerleşme kanaması diye geçermiş benim durumumu yaşayan oldu mu acaba hala aklımda soru işareti var gitsemiydim ki acaba doktora diye fazla da pimpiriklenmek istemiyorum :44:
Canım çok sağol sizin paylaşımlarınız bile moral oluyor insana şimdilik beklemedeyim devamı gelmedi şükür 9gün sonra muayenem var kalp atısı için inşallah duyarız bol bol dua edelim birbirimiz için sanada çok geçmiş olsun cnm sakın yorma kendini bol bol dinlen yat bebişlerimiz sağlıklı olsunda biz herşeye katlanırız
canım ben çalışıyorum sabah 6 dan akşam 7.30 kadar dışardayımDD
dinlenmek bize yassssaaaaakkkkkkkkkkkkkk
benimkiler zaten desteksiz 85 idi. şimdi kaç oldular bilmiyorum. Pazar günü gidip hem hamile kıyafetleri, hemde iç çamaşır alıcam. çünkü artık alt çamaşırlarda sıkıyor.:92:
slm kızlar nasınız.benim moralim bozuk.çarşamba muayene oldum.bebişim bir hafta geriden geliyo.doktor geç döllenme dedi.aranızda varmı geriden gelen.bebiş büyüsün diye ne yiyip içiyosunuz.ben bugün üzüm pekmezi aldım.kan yapar diye.
slm kızlar nasınız.benim moralim bozuk.çarşamba muayene oldum.bebişim bir hafta geriden geliyo.doktor geç döllenme dedi.aranızda varmı geriden gelen.bebiş büyüsün diye ne yiyip içiyosunuz.ben bugün üzüm pekmezi aldım.kan yapar diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?