2011 Aralık Anneleri

kızlarr yafff biriniz birşey yazsaa

canım benim kanamam olmadı ama burada başka arkadaşlardan okudum sadece kendimde bilmdğmdn yorum yapamadım.sen stres yapmadan içine sinmicekse doktoruna görün en azından için rahatlar stres üzüntü olumluyu olumsuza çeviriyor dikkat et kendine

canım bende olmadı 8+4 haftamız...
ama olabiliyormuş bende okudum bir yerlerde.... eğer devam etmiyorsa sorun olmaz diye düşünüyorum...

cnm devam etmediyse sorun yoktur.. ama normal kontrolüne eğer daha zaman varsa önden git bir kontrole derim ben nacizane..stres yapacağına rahatlarsın.

Anneciklerrr çok teşekkür ederimm biran önce birileri birşeyler yazsın diye bekledim kusura bakmayın muayene tarihim 9gün sonra kalp atışlarını duymak için gidicez şimdilik rahatım birkaç kişiye danıştımda normalmiş birde siz tatlı Anneciklere bir sorayım dedim zaten çok az ve kahverengimsi bir lekeydi devamıda gelmedi şükür sanırım kendi kendime çok nazar değdirdim ben dua edin kızlar bizim için

kızlar mayıs annelerini okudum yarım saattir ağlıyorummmayy ne oldu bana yaaa

ne ağlattı cnm seni en çok?

cnm bende çok su içiyorum ama çok susanıyorumda içiyorum.İnan gece bile 2-3 kere kalkıyorum su içmeye. Ancak benim vucudum suyu tutuyor galiba fena şitim. Ve su içtiğim kadar tuvalete afedersin gitmiyorum. Daha 10 haftalık 4 kilo aldım yavv.

Oldu bebişim. İçin rahat olsun. Benim bide kanam oldu sabaha kadar. Kırmızı. Ödüm koptu. Gittim doktora kesenin etrafı temiz yerleşme kanaması dedi. Progesteron kullandım bi süre. Ayrıca doktorum arada kanaman olursa progesteronu kullan ve yat uzan sürekli demişti. Şimdi geçti çok şükür. Eğer benim ki gib olursa benim önce bir leke 2 gün sonra kanama olmuştu. Leke önemli değil de kanaman olursa sen yinede doktoruna git derim.

herkese slm
ben bugun 7 haftaya gırdumm ve haftaya carsamba kontrolum var 8 haftalık olscamm o hafta 7 ve 8 haftasında bebekle ılgılı ne gıbı durum yasadınız benım hıc bulantım yoktu ama bı kac gundur sabahaları mıdem bulanıyor ama çıkartamıyorum oleden sonra azalıyor...
bıde bu hafta evıme hırsız gırdı çok buyuk bır korku atlattımm :18: acaba bebekte bı durum olmus ola bılırmıııı ve hala etkısındeyım.... cvplar ıcın sımdıden tskler

Gögüzlerim o kadar acıyor ki sağa veya sola yatamıyorum acısından. sizde de öyle mi?:26:

evet canım benimde çok acıyo bide kocamanlar:92::92::92:keşke de hep böyle kalsalar
cnm ya anneler doğum haberlerini filan yazmışlar ya bi duygulandım ki yaa yeni sustum

Son düzenleme:
canım çok üzüldüm. Allah sabır versin.. zor durum bende yaşadım. yapman gereken tek şey üzülmemek zor ama yapacak bişey yok herşey Allahtan... kötü söz sahibinindir. döner dolaşır kendini bulur.. sen hiç kimseye aldırış etme... sadece şükret....
selam canım.
geçen hafta bende de oldu pembemsi bi akıntı geldi.. dr gittiğim de söyledim.. ama yerleşme ile ilgili bişey demedi bana. ben int okumuştum o yzüden panik yapmadım.. ama benim kesede bozulma varmış o yüzden progestan verdi.. istersen dr bir git görün aklında kalmasın.

ayyy canım beniiimm çok teşekkür ederim içim rahatladı çok şükürr sanada çok geçmiş olsun bende ilk gördüğümde çok korktum şimdilik lekenin devamı gelmedi çok şükür bende 3gündr yatıyorum Annecimde kaldım 2 gün Allah razı olsun bebek gibi baktı bana Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin onların yeri bambaşkaa

evet canım benimde çok acıyo bide kocamanlar:92::92::92:keşke de hep böyle kalsalar
cnm ya anneler doğum haberlerini filan yazmışlar ya bi duygulandım ki yaa yeni sustum

Benimkiler zaten desteksiz 85 idi. Şimdi kaç oldular bilmiyorum. Pazar günü gidip hem hamile kıyafetleri, hemde iç çamaşır alıcam. Çünkü artık alt çamaşırlarda sıkıyor.:92:

Canım çok sağol sizin paylaşımlarınız bile moral oluyor insana şimdilik beklemedeyim devamı gelmedi şükür 9gün sonra muayenem var kalp atısı için inşallah duyarız bol bol dua edelim birbirimiz için sanada çok geçmiş olsun cnm sakın yorma kendini bol bol dinlen yat bebişlerimiz sağlıklı olsunda biz herşeye katlanırız

canım 5haftaıkken banada olmuştu hemde pazar günü,ödüm patlayarak bi özele gitmiştim...15otl sıkışmış dedik sonra..dr çok normal oldğnu kesede bozulma olmadığını söylemişti..rahat ol..yoktur inş bişey..ama yinede git istersen dra...

canım ben çalışıyorum sabah 6 dan akşam 7.30 kadar dışardayımDD
dinlenmek bize yassssaaaaakkkkkkkkkkkkkk

selam kizlar nasilsiniz
nasil geciyor hamilelik ilk bebegi olanlar bolbol dinlenin bolbol uyuyun sonra cok ararisiniz coooookkkkkkkkkkkkk

canım ben çalışıyorum sabah 6 dan akşam 7.30 kadar dışardayımDD
dinlenmek bize yassssaaaaakkkkkkkkkkkkkk

canim senin meslegin nedirrrrrrrrr?

merj gozum yollarda kaldi... neredeyse ben cikicam hastane icin.. telaslandirma beni guzel haberler bekliyorum senden

slm kızlar nasınız.benim moralim bozuk.çarşamba muayene oldum.bebişim bir hafta geriden geliyo.doktor geç döllenme dedi.aranızda varmı geriden gelen.bebiş büyüsün diye ne yiyip içiyosunuz.ben bugün üzüm pekmezi aldım.kan yapar diye.

cnm bende adete göre 10 gün gerideyim ama 35 günde bir adet oluyordum geç dööllenme dolayısı ile.. bakalım yarın kontrolüm var son durum nedir görcez... hiç canını sıkma önemli olan gebelik haftan ile kesesin uyuşması...rahat olsun için..

dün akşamdan beri foruma giremedim, maşallah 30 sayfa ilerlemiş
okuyamadım ya bebiş izin vermiyor, sürekli yatmamı istiyor
iyice miskin oldumi şimdi biraz daha uzanacağım.

iyiyiz cnm ama bunda moral bozacak bişey yokki bebeğin vaktinde konmuş yerine geç döllenme demek bi sorun var demek değil herkesin günü bir olmuyo yada ölçüleri bir olmuyo şu an istediğini ye zararlı ve asitli şeyler dışında bebek 3 aylık döneminde anneden beslenmiyomuş 3 aydan sonra yediklerimiz çok önemli bunda üzülecek hiç bişey yok gelişimi güzel olsun sağlıklı olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…