aynen acayip bi öksürük salya,hergün uyuyan çocuk uyumamaya başladı,ellerini ısırıyo,iz yapmış resmen o kadar kuvvetli ısırıyo,emzik miğdesini bulandırıyo,ısırıyo ısırıyo eğer çok itmişse karnı da doluysa kusuyo,of bıktım kusmuk temizlemekten,emmiyo emmiyo sonra ağzından gelene kadar emiyo deli olcam,inş. geçer 6 aydır süt ve kusmukla uğraşıyom,çok şükür sütümü bitirebiliyo artık,acile bile gittiğim oldu göğüslerime kan oturduğu için yeni doğan ünitesine gidip sağdım ve kıpkırmızı kan çıktı da rahatladım,artık o kadar birikmiyo neyseki
Keske koyabilsen ama internette varsa sitenin ismini yazarsan ben ordanda bakabilir.
Bu arada sanirim ilk disiniz bugun yarin cikar. Cunku benim kizimda mizmizlanmaya baslamisti bide gece uykulari bolunuyordu ilk disi cikti. Merak etme dis ciktikdan sonra tekrar duzene giriyorlar.
ne bilim kiz ust taraf anlamadim bugunde isal ve hic keyfi yokk babyzitje yaz yesili pembesi var lazimlik gibi
canım aynısını bana da verdiler 3 aydan sonra şimdi altıncı ayına girecek ben sürekli vermiyorum verince çıkarıyo.bir de demir eksikliği için fero sanol verdi çıkardığı için arada veriyorum.ilerde bi sorun olumu bilmiyorum.
kızlar siz daha tecrübelisiniz size sorayım benim kızım olalı bugun 21.günüm sağlıkocağından bebeğime monovitd3 verdiler bazı kişiler bunun içindeki bir madde bebeğin gelişimini etkiliyor dedi verip vermemekte kararsız kaldım sizlerde aynısını kullunıyormusunuz doktorunuz bu ilac hakkında bişe dedimi bana lütfen cevap verimisiniz...
ben uykusunda verdim bu zamana kadar yarısı bitti,uyanık olduğunda kusuyo beğenmiyo,süte katsan gene anlıyo biraz geçsin ara ara vermeyi düşünüyom yapabilirsem
ahaaa buldum, kiitos paljon (cok tskler). Bebisin kac aylik oldu, bu belirtilerin hepsi dis cikma belirtisi annesi...
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oglumun kımlıgı cıktı aynı gunde pasport cıktı gecıcı 1 aylık aldık aynı gunde bılet aldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 18 ınde anamın kollarındayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm heycandan gebercem o derece suprız yapcam anneme ablamla anlastık gecsın gunler gecsın gunlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cıldırcam yaaa konsolosluga gıttım sıra al dedıler aldım cocuk durmuyo sıra beklıyemıyom dedım sus bekle kosede ver kımlını dedıler pasportta alcam dedım randavu gerek dedıler randavu alma calıstım ayın 14 unde bosluk varmıs benım acıletım var dedım ozaman foto cektır gel dedıler 100 kere ugrasın ardından bı foto tutturduk kostuk gıseye verdık bekleyın dedıler 20 dk sonra erennnnnnnnnnnn dıye cagırdılar pembıs bı defter verdıler turkıyede cıkartcaz uzun surelı olanı bu gecıcı dedıler ordan esım borc aldı bu arada ıs yerı para vermıyo durumlar cok krıtık eve ekmek alcak para yok ben bılet aldım yaaa borcla sonra kostum ucak sırketıne 18 ıne aldım bı bılet en ucuzu o gunmus yerımde duramıyom ya ay nabcam ben ay ay ayyyyyyyyyyyyy 2 bucuk sene oldu babısımı aılemı gormıyelı annem harıcccc of of konusma ıhtıyacım var duramıyom durdurun benıııııııı
koprina babyjem baktim ama oto koltugunu gosteriyor. Yanlismi baktim acaba?:44:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oglumun kımlıgı cıktı aynı gunde pasport cıktı gecıcı 1 aylık aldık aynı gunde bılet aldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 18 ınde anamın kollarındayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm heycandan gebercem o derece suprız yapcam anneme ablamla anlastık gecsın gunler gecsın gunlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cıldırcam yaaa konsolosluga gıttım sıra al dedıler aldım cocuk durmuyo sıra beklıyemıyom dedım sus bekle kosede ver kımlını dedıler pasportta alcam dedım randavu gerek dedıler randavu alma calıstım ayın 14 unde bosluk varmıs benım acıletım var dedım ozaman foto cektır gel dedıler 100 kere ugrasın ardından bı foto tutturduk kostuk gıseye verdık bekleyın dedıler 20 dk sonra erennnnnnnnnnnn dıye cagırdılar pembıs bı defter verdıler turkıyede cıkartcaz uzun surelı olanı bu gecıcı dedıler ordan esım borc aldı bu arada ıs yerı para vermıyo durumlar cok krıtık eve ekmek alcak para yok ben bılet aldım yaaa borcla sonra kostum ucak sırketıne 18 ıne aldım bı bılet en ucuzu o gunmus yerımde duramıyom ya ay nabcam ben ay ay ayyyyyyyyyyyyy 2 bucuk sene oldu babısımı aılemı gormıyelı annem harıcccc of of konusma ıhtıyacım var duramıyom durdurun benıııııııı
ay ne guzeeeldarisi basimiza artik. Bizde pasaport icin basvurduk bebislerde 6. aydan sonra resimli sartmis. Aceleniz yoksa 6.ayi doldursun oyle gelin dediler. Kismetse yaz sonu eylul gibi bizde Turkiyedeyiz.
aynı mesajı kopyalıyorum ocak annlerinden:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr
şoktayım...
oğluma ek gıda olarak yatmadan aptamil kaşık maması veriyordum. irmikli meyveli olanı.. içine dikkatli bakmamışım.. dün bir okudum 100 gramında 42 gr şeker, 20 gr nişasta var...
ben oğluma evde su ve pirinç unuyla yapıyor hiç şeker katmıyordum..meyve eziyordum içine..pekmez katıyordum.. ah işte reklamlara kanıyoruz hep..
eminim verenniz vardır.. bilgi vermek istedim. ilk ve son alışımdı..bir de bebeğime şeker vermiyorum diye içim rahattı..
ay kuzum yaaa okurken ben de seninle pasaport kuyuğu bekledim, resim buldum resmen.. nasıl heyecanlı yazmışsın.. 2,5 sene az değil değil mi...ben de inşallah 15i gibi yolcuyum..
Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah..
ay alemsin:))
ben olsam hayatta dayanamazdım. zaten kendim de sürprizleri sevmem.. bak nisanda babamla kız kardeşim geldi.. ben ayın sonunda bekliyordum.. evin planladığım düzenlemeleri vardı,vs.. büyük temizlik yapacaktım falan.. bunlar eve gelmelerine 2 saat kala eşime haber vermişler.. evi görsen aklını kaçırırsın..bebekli ev sonuçta. Allahtan eşim " bir arkadaşım eşiyle bu gecelik yatılı gelecek. evi toparla 1 saatten evde oluruz" dedi. ay elim ayağıma dolaştı resmen.. yemek yap, evi toparla... sonra kapı bi çaldı, şok...babamla kardeşim!!!!!! tabii ki sevindim ama beklemek daha güzel emin ol. şöyle gecelerce heyecandan uyuyamaz insan, ev sevdiği yemekler yapılır... dakikalar sayılır son gün... bence anneni bundan mahrum etme..
haa bir de ben üniv. deyken bi sürpriz yapayım dedim, 1 hafta önden geldim meğer annem de daha bir hafta var dye boya yaptırıyormuş evde.. sevdiğim yemeği bırak yatacak yer bulamamıştım..
ay alemsin:))
ben olsam hayatta dayanamazdım. zaten kendim de sürprizleri sevmem.. bak nisanda babamla kız kardeşim geldi.. ben ayın sonunda bekliyordum.. evin planladığım düzenlemeleri vardı,vs.. büyük temizlik yapacaktım falan.. bunlar eve gelmelerine 2 saat kala eşime haber vermişler.. evi görsen aklını kaçırırsın..bebekli ev sonuçta. Allahtan eşim " bir arkadaşım eşiyle bu gecelik yatılı gelecek. evi toparla 1 saatten evde oluruz" dedi. ay elim ayağıma dolaştı resmen.. yemek yap, evi toparla... sonra kapı bi çaldı, şok...babamla kardeşim!!!!!! tabii ki sevindim ama beklemek daha güzel emin ol. şöyle gecelerce heyecandan uyuyamaz insan, ev sevdiği yemekler yapılır... dakikalar sayılır son gün... bence anneni bundan mahrum etme..
haa bir de ben üniv. deyken bi sürpriz yapayım dedim, 1 hafta önden geldim meğer annem de daha bir hafta var dye boya yaptırıyormuş evde.. sevdiğim yemeği bırak yatacak yer bulamamıştım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?