atasini düşürümedim 38 lere çıktı.döküntü mü bilmem ama isilik dedi doktor.6. hastalık ne? minoset le ateşi zor düştü
6.hastalık olmasın ..
nasıl atesı kaclarda ve ateslenınce durumu nasıl atesı ınatcı mı
3 gun ates ve sonra dökuntu olursa altıncı hastlaıktır
genelde bogaz enfeksıyonu ıle karısıtıryorlar doktorlar
Kesinlikle aynı fikirdeyim..Bence de 6. hastalık çünkü benim oğlumda hastalandı ve henüz tam olarak iyileşmedi..Ateşi çok yükseldi..Doktor "boğaz enfeksiyonu" dedi ama dün döküntüler başladı ve oğlumun ateşi düştü..
sehernur, çok geçmiş olsun..Umarım kısa zamanda iyi olur kızın..İlaç vermek hiç içimize sinmese de mecburuz maalesef..Ki benim oğlum ilk kez hastalandıVe bizi çok üzdü ve korkuttu..
atasini düşürümedim 38 lere çıktı.döküntü mü bilmem ama isilik dedi doktor.6. hastalık ne? minoset le ateşi zor düştü
Kesinlikle aynı fikirdeyim..Bence de 6. hastalık çünkü benim oğlumda hastalandı ve henüz tam olarak iyileşmedi..Ateşi çok yükseldi..Doktor "boğaz enfeksiyonu" dedi ama dün döküntüler başladı ve oğlumun ateşi düştü..
sehernur, çok geçmiş olsun..Umarım kısa zamanda iyi olur kızın..İlaç vermek hiç içimize sinmese de mecburuz maalesef..Ki benim oğlum ilk kez hastalandıVe bizi çok üzdü ve korkuttu..
geçmiş olsun canım. Allah şifa versin
6.hASTAlık ıhtımalı cok yuksek
ınatcı ates oluyor ama occukta oyle nesesı fılan da yok olmuyor
dokuntu 4.gun basında fılan cıkıyor oyle hemen dedıl dokuntu cıkınca ısılık gıbı bısey o zaman ates fılan kalmıyor
bız calpol ve bıofen kullandık ıkısı bı arada bı ondan bı ondan onla bıle zor duserdı
gecmıs olsun karaca..hatırlarsan konusmustuk bu konuyu baska bı yerde..kıızm 6.aylık oldugu gun bu hastlaıga yakalandı ..
6 ay ve 3 yas hastalıgı ımıs bulasıcıymıs ve asısı yokmus doktor oyle dedı
ve dedı bogaz enfeksıyonu ıle karıstıtrlar dedı ama bence bu 6.hastlaık dedı sıp dıye bıldı doktorum bı bakısta ve kullanmadık bosuna hıc bı ılac sadece ates duşürücü dısında
bende cok uzulmustum ama gecıp gıdıor ıste
karacammmm
hoşgeldin nasılsın
selam kizlar nasilsiniz
bebisler nasil
melegim olsun canim esinle aran duzeldimi
en son bosanmayi dusunuyordun
esim facebookku engelledi artik bende buradayimmmmm
Son karar bosanmakti ama aradi herseyi unutalim dedi bende tmm dedim gecmisi acmiyoruz bende oglumun derdine dustum pipi ucu tikanmis doktora goturdum akraba cerrah dedim sunnet yaptiralim ben konusurken yavrumun pipisini yirtti kanlar fiskirdi orada sok gecirdim morardi aglarken bana sirmadan bebegimin pipisini acti icerkene 2 gun agladi gene tikandi ucu yarin sunnet icin baska doktordan gun alicam dun geceden beri atesi var dusuremiyorum acile gittim idrar yolu iltihabi dedi 3 gun surer ates dedi eve geldim fitil verdim gecmedi dusa soktum gecmedi surup verdim 37 8 suanda anca odakar dustu yerde emekliyo oynuyo simdi keyfi iyi ama atessi var geldigimden beri hasta kan isiyodu doktor kristallenme dedi 3 doktor gezdim hepsi aynini dedi 4 cusune gitmeden pipiden kan geldini gordum hemen cerraha gittim iste tikanmis meger bi bok bilmiyo bu doktorlar evlatlarimiz allaha emanet hayirli ramazanlar
Canım benim, iyi sayılırım..
Oğlumun hastalığı beni çok üzdü..Neyse ki şimdi daha iyi..Yalnız iki gündür emmeyi bıraktı..Bakalım ne olacak?
Bu arada 40 gün kayınvalidemlerde kaldık ama çok zorlu geçti..Herşeye karıştı..Sürekli eleştirdi, laf soktu..Çok fazla sıkıldım kısacası..Gerçi bir yerde daha bahsettim ama yine de söylemeden geçemeyeceğim..Beni en fazla sinirlendiren hareketi, her misafir geleceği vakit oğlumun sakin durması adına ilaç vermek istemesiydi..Calpol verecekmişiz ki huysuzluk yapmasın, sakin sakin otursun bebek..Tabiki her seferinde tartışma yaşadık..Her neyse, oğlum hastalandı ya geldiğimiz vakit..Eşimi aramış.." Bak nasıl ilaç vermek zorunda kaldı, bana verdirmiyordu ama " demiş..Hani sanki için için seviniyormuş gibi...Maalesef bizim kayınvalidelerden yana şansımız yok canım
Umarım sen de oğlun da iyisinizdir
Sumak, canım 6.hastalık konusunda konuştuğumuzu hatırlıyorum..Dediğin gibi geçip gidiyor ama insanı gerçekten çok üzüyor, çaresiz bırakıyor..10 saatlik yol geldik otobüsle, Mersin aşırı sıcak..Çocuk, yol yorgunluğu, aşırı sıcak derken bir de gelir gelmez ateşi birden çok fazla yükselince iyice yıprandı..Umarım bu kadarla geçmiş olsun..Allah evlatlarımızı korusun
sehernur, bende antibiyotik veriyorum..3 gün verecekmişim..Zaten 2 gün bitti bile..
Doktoru aradım ve bebeğin döküntüleri olduğunu söyledim.."isiliktir" dedi..Ama isilik değil bu..Ben 6. hastalık olduğuna eminim çünkü Sumak'ın anlattığı gibi ilerledi hastalık..Bu arada sakın habersiz bırakma bizi..Umarım en kısa zamanda ateşi düşer
Son karar bosanmakti ama aradi herseyi unutalim dedi bende tmm dedim gecmisi acmiyoruz bende oglumun derdine dustum pipi ucu tikanmis doktora goturdum akraba cerrah dedim sunnet yaptiralim ben konusurken yavrumun pipisini yirtti kanlar fiskirdi orada sok gecirdim morardi aglarken bana sirmadan bebegimin pipisini acti icerkene 2 gun agladi gene tikandi ucu yarin sunnet icin baska doktordan gun alicam dun geceden beri atesi var dusuremiyorum acile gittim idrar yolu iltihabi dedi 3 gun surer ates dedi eve geldim fitil verdim gecmedi dusa soktum gecmedi surup verdim 37 8 suanda anca odakar dustu yerde emekliyo oynuyo simdi keyfi iyi ama atessi var geldigimden beri hasta kan isiyodu doktor kristallenme dedi 3 doktor gezdim hepsi aynini dedi 4 cusune gitmeden pipiden kan geldini gordum hemen cerraha gittim iste tikanmis meger bi bok bilmiyo bu doktorlar evlatlarimiz allaha emanet hayirli ramazanlar
okadar çok sayfa varki ...kim nerede ne yazmış bulana aşkolsun:)Selam Karaca hosgeldin bu arada. Bebisin icinde cok gecmis olsun umarim simdi daha iyidir.Daha nice bana Demir vitaminiyle ilgili bisey sormuştun 4299. Sayfada bişeyler yazdım canım. Sende uzun zamandır yoktun görmemiş olabilirsin.
selam kizlar nasilsiniz
bebisler nasil
melegim olsun canim esinle aran duzeldimi
en son bosanmayi dusunuyordun
esim facebookku engelledi artik bende buradayimmmmm
okadar çok sayfa varki ...kim nerede ne yazmış bulana aşkolsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?