2011 Aralık Anneleri

benim oğlum da yoğurdu sevmiyordu ama ben mayalarken içine şeker atmaya başladım hafif tatlı oluyor ekşiliğini kırıyor hem de güzel mayalanıyor.. ben yoğurdu küçük kavanozlara yapıyorum tek öğün olacak şekilde hani şu organik meyve kavanozları oluyor ya hippin heronun bebekacın o kavanozlara sütü kaynatıp koyuyorum ılıyınca yarım çay kaşığı toz şekeri ve 1 tatlı kaşığı yoğurdu atıp karıştırıp kapatıyorum severek yiyor... yoğurdu sevmeyen bebekler için denenebilir....

haklisin cnm ama olmuyor bosaniyoruz karar verdim o aileme beni sikayet etmis bile gelince tekrar konuscaz ama degismicak hicbisi biticek surmesin surerse ogluma zarar olucak yoksa kanser olucam

KEsinlikleee hayirr!!!!

Bilimsel arastirmalarla da kanitlandi bu seker kanser hucresini besliyor.sekerden uzak durdurmaliyiz.ben kendini bilene kdr okul caginda yani kesinlikle seker cikolata gibi besinler yedirmeyecegim.lutfen seker aliskanligindn vazgec,istersen dr.a danis kesinlikle onermez.nuarada eksi olma sebebi cok mu maya katiyorsun yada asiri sicakken?? Elin dayabsin say 5 e kdr ama sicak da olsun.100 cc. 1 cay kasigi maya

haklisin cnm ama olmuyor bosaniyoruz karar verdim o aileme beni sikayet etmis bile gelince tekrar konuscaz ama degismicak hicbisi biticek surmesin surerse ogluma zarar olucak yoksa kanser olucam

Sebeplerini okumadim ama brz dha dusunsen .intahar olur mu hicc hem ne kdr gunah hemde arkada minik bir yaveucak.awn simsi yasayacaksan bebek icin yasamalisin.ben hep derim Allahim bizlere birsey olmasin saglikli sekilde buyutelim bebegimizi diye.ne yapar o anasiz.yardim al lutfen bir uzmandan.umarim hersey bebegin icin en guzeli en iyisi olur

benmde 8 aralık 2011 dogumlu oglum var aralık annelerı hıc yok dıye uzuluyordum geldıgınıze cok sevındım ) oglum artık kendı kendıne oturuyor cok mutluyum bırde emeklese yada yuruse

hımm ben bilmiyordum kanseri tediklediğini sağ olasın.... ikizleri olan bir arkadaşım tavsiye etmişti ama araştırmamıştım sağ ol aklımda bundan sonra...
benim çocuk hep yemekleri püskürtüyor var mı tavsiyeniz çok sinir oluyorum ama birşey de yapamıyorum heryer batıyor... bir kere sesimi yükselttim ağladı... üstüne gitmeyeyim unutur diyorum yok 2 haftadır karnı doymaya başlarken yapıyordu şimdi oyuna çevirdi... yemek vermesem aç kalıp ağlıyor versem şaka yapar gibi gülüp püskürtüyorn yapsam bilemedim....bir de çok hareketli koltuklara tutunup kalkmayı öğrendi düşünce ağlıyor tabi, bir türlü gözümü ayıramıyorum acayip yoruldum... daha 6ay 3 haftalık yürüsede kurtulsam diyorum ama yaramazlık peşinde gibi yani hep zora gidiyoruz gibime geliyor...

Büyüdükce iyice yaramazlasiyorlar bunlar ya benim kızımda ilk zamanlar doymaya başlayınca aynısını yapıyordu canım. Yemeği puskurtup acayip sınır ediyorde beni, ay bide karşımda kikir kıkir gülüyordu. Ama artık yapmıyor, sana tavsiyem bu sekilde yaptıgı zaman kızmadan, sesini yükseltmeden farklı ama ciddi bir ses tonuyla onu uyar. " sakın birdaha yapma, yoksa mama vermem " de canım. Emin ol 6 aylık ne anlar deme sakın, cok zekiler hemen anlıyorlar valla. Benimki ilk dısı çıktığında göğsümü ısırıyordu. Aynı sekilde uyardım 1-2 defa yaptı, sonra unuttu.
Ay hareket ne demek, benim kiz evin icini panda yavruları gibi yuvarlana yuvarlana dolaşıyor valla. Hic durmuyor yaa, gitti dogum kilolarım:)

Son düzenleme:
ek gıda vermekte zorlanıyorum artık ya ..yemıyor hıc bı sey kıtlıyor agzını mermeeeee dıye aglıyor :)

zaten ek gıdamız bızım yemeklerımızden tuszu salcasız baharatsız ama yok yogurt en sevdıgı seydı o bıle yok

biliyorum için rahat etmiyor ama sakın zorlama annesi... eğer kafasında genelleme yaparsa sonunda kaşığı görünce bile kusar hale gelebilir... emiyor mu? değişik şeyler versen? bir de büyümüş zaten o kadar kasma salçasız olacak yağsız olacak diye.. ben yemeklere salça yerine domates sosu yapıyorum. zaten az yağlı az tuzlu yaparım. oğlum da yiyor az az...bizimle sofraya oturuyor. kendine has yemekleri var tabii ama yazık, sen yer misin?

bir kere tarhanayı salçasız yağsız tuzsuz pişirdim ona özel, ikinci kaşıkta kustu. kitledi ağzını yemedi... şimdi bize yaptığımdan veriyorum hmmm diyerek yiyor. belki senin yaramazın damak zevki gelişmiştir ha annesi? miktarın çok olmasına gerek yok. anne sütü ya da devam sütünü yeterli alsın, gerisini çeşitlendir az az yesin. yavrum maşallah verme demeyi de öğrenmiş:))

yok zorlamıyorum zaten kı yoksa kusma huyu olmadıgı halde oguruyor am yemıyorda bı sey hıc bı sey emıyor sadece

hanı ac olunca yer dıyoruz ya yemıuyor meme arıyor mem mem dıyıp duruyor

tarhanıyı ben zaten salcasız tuzsuz yapıyorum kendımıze de kı

yemeklerden vermıyorum ama kendıne ozel yeme degıl ama kendı yaptıklarımızdan aırıyorum koyuyuorum ona da bı tabak ama sadece mıncıklıyor sonra dogru banyoya

kasmıyorum tatıle gıttık 15 gun hep ne cıktıysa ondna yedı ama bakalım gecıs donemıdır belkı

inşallah en kısa zamanda atlatırsınız canım... dediğin gibi geçiş dönemidir belki. ama maşallah konuşması çok hoşuma gitti:)

Bende yoğurdu aynen senin gibi yapıyordum. Annem şekerin yoğurdu tattılaştırmak yerine daha çok mayalansın diye koyulduğunu söyledi. Bende bir daha koymadım. Zaten her iki türlüde yemiyor. Bu aralar muzla veriyorum onu yiyor. Bakalım inş. böyle yemeye devam eder.

Çok doğru söylüyorsun. Bende şu anda on yaşında olan oğluma bu şekilde yapmaya çalışmıştım. Okul çağına kadar kesinlikle özellikle asitli içecekler vermedim. Ama okula başlayınca senin elinde olmadan her şeyden yemeye başlıyor. Tadını bir kere aldıktan sonra ipin ucu kaçıyor ve yasaklar tatlı olduğu için daha çok istiyor. Bu tarz yiyecek ve içeceklerin zararlı olduğunu anlatmamız çok zamanımızı aldı ama en sonunda bir iki yedikten sonra oğlumun miğdesi bozulunca o da asitli ve şekerlemelerin zararlı olduğunu kabul etti.

oglum 7 aylık sızce gebe kalmak ıcın ne kadar sure vermelıyım ?? yanı genc yasımda enerjım varken onları daha saglıklı bırsekılde buyutmek ıstıyorum sızce ?

Umutcnm,cozum yok puskurtmeye:)) bizimki de yapiyor,tepki vermiyorum ben.o simdi tam birseyleri kendince kesvetme zmni diye dusunuyorum.bence ses yukseltme .istersen dr.a bor sor nsl tepki vermeliyim diye yanlis birsey demek istemiyorum.ama bence tepkisiz kalmak daha dogru diye dusunuyorum.hatta ben karsilik veriyorum ona desem:))

oglum 7 aylık sızce gebe kalmak ıcın ne kadar sure vermelıyım ?? yanı genc yasımda enerjım varken onları daha saglıklı bırsekılde buyutmek ıstıyorum sızce ?

canım bu senin bileceğin bir şey. uzmanlar ya 3 yaşından önce ya okula başlayınca kardeş yapılmalı diyor. 3 yaşından önce ne olduğunu pek anlamıyorlar . okula başladığında da anne ilk çocuk okuldayken daha rahat ilgileniyor bebekle.

Ay iyi olur belki ama ne cesaret valla bravo dedim icimden.1 yil dolsun bence vucudun toparlansin yine de sen bilirsin ama.ben de 24 um.ikinciyi Ada 3 yasina gelsin krese verince istiyorum.aslinda hemen aradan cikarmak istiyor insan ama ilke bu sefer yogunlukf verilemez sanirim diye dusunuyorum.kisaca sen kendini hazir hissediyorsan tmmdir diyorsun zmn senin icin dogru zmn

arkadaşlar kızım hastalandı.dün çok ataşlendi.doktora gittik. boğaz enfeksiyonu dedi doktor. antibiyotik verdi doktor bu antibiyotik kulanmamız da bani çok üzüyor. bu havada ne hastalıgı bilmem.

arkadaşlar kızım hastalandı.dün çok ataşlendi.doktora gittik. boğaz enfeksiyonu dedi doktor. antibiyotik verdi doktor bu antibiyotik kulanmamız da bani çok üzüyor. bu havada ne hastalıgı bilmem.

6.hastalık olmasın ..

nasıl atesı kaclarda ve ateslenınce durumu nasıl atesı ınatcı mı

3 gun ates ve sonra dökuntu olursa altıncı hastlaıktır

genelde bogaz enfeksıyonu ıle karısıtıryorlar doktorlar

atasini düşürümedim 38 lere çıktı.döküntü mü bilmem ama isilik dedi doktor.6. hastalık ne? minoset le ateşi zor düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…