Doktorumuz sizin yediğiniz herşeyden yedirebilirsin dedi. Fakat bu söylediği pek içime sinmedi. Ben kendi bildiklerim, araştırmalarım ve sizlerin söylemlerine bakarak beslemeye çalışıyorum. Bebe bisküvisinin zararlı olduğunu bilmiyordum meyve püresine ve arada kahvaltısına ekliyordum. Bundan sonra vermem.
Bir sorunumuzda yoğurt. Evde yoğurt mayalıyorum ama bir türlü bizim fıstığa sevdiremedim. Sade verdim olmadı. İçine meyve ekledim olmadı. Ara verip tekrar denedim ama o zamanda yemedi. Bende yoğurt çorbası yaptım. Çorbayı severek yedi.annelerde çareler bitmiyor.
canım benim.kimse için bu dünyada bebeğini yalnız bırakmayı düşünme.onun en çok sana ihtiyacı var.ölmek istiyorumları falan boşver.bu kaynanalarıda anlamıyorum hiç.arayı karıştırıp ne kazanıyorlarsa.benimkide geçen gün ben oğlana duygu sömürüsü yapıyom öyle iş yaptırıyorum dedi.duygu sömürüsüyle daha neler yapıyo kimbilir.Allaha havale et boşver.herşey olacağına varır.küçücük bebeğide adama vermezler zaten.kendimize yapıyoruz işte.sonuçta yine kaynanalar kazanıyo.sakin ol onun kazanmasına izin verme.kocan senin zimmetinde :)
benim oğlum da yoğurdu sevmiyordu ama ben mayalarken içine şeker atmaya başladım hafif tatlı oluyor ekşiliğini kırıyor hem de güzel mayalanıyor.. ben yoğurdu küçük kavanozlara yapıyorum tek öğün olacak şekilde hani şu organik meyve kavanozları oluyor ya hippin heronun bebekacın o kavanozlara sütü kaynatıp koyuyorum ılıyınca yarım çay kaşığı toz şekeri ve 1 tatlı kaşığı yoğurdu atıp karıştırıp kapatıyorum severek yiyor... yoğurdu sevmeyen bebekler için denenebilir....
haklisin cnm ama olmuyor bosaniyoruz karar verdim o aileme beni sikayet etmis bile gelince tekrar konuscaz ama degismicak hicbisi biticek surmesin surerse ogluma zarar olucak yoksa kanser olucam
KEsinlikleee hayirr!!!!
Bilimsel arastirmalarla da kanitlandi bu seker kanser hucresini besliyor.sekerden uzak durdurmaliyiz.ben kendini bilene kdr okul caginda yani kesinlikle seker cikolata gibi besinler yedirmeyecegim.lutfen seker aliskanligindn vazgec,istersen dr.a danis kesinlikle onermez.nuarada eksi olma sebebi cok mu maya katiyorsun yada asiri sicakken?? Elin dayabsin say 5 e kdr ama sicak da olsun.100 cc. 1 cay kasigi maya
hımm ben bilmiyordum kanseri tediklediğini sağ olasın.... ikizleri olan bir arkadaşım tavsiye etmişti ama araştırmamıştım sağ ol aklımda bundan sonra...
benim çocuk hep yemekleri püskürtüyor var mı tavsiyeniz çok sinir oluyorum ama birşey de yapamıyorum heryer batıyor... bir kere sesimi yükselttim ağladı... üstüne gitmeyeyim unutur diyorum yok 2 haftadır karnı doymaya başlarken yapıyordu şimdi oyuna çevirdi... yemek vermesem aç kalıp ağlıyor versem şaka yapar gibi gülüp püskürtüyorn yapsam bilemedim....bir de çok hareketli koltuklara tutunup kalkmayı öğrendi düşünce ağlıyor tabi, bir türlü gözümü ayıramıyorum acayip yoruldum... daha 6ay 3 haftalık yürüsede kurtulsam diyorum ama yaramazlık peşinde gibi yani hep zora gidiyoruz gibime geliyor...
ek gıda vermekte zorlanıyorum artık ya ..yemıyor hıc bı sey kıtlıyor agzını mermeeeee dıye aglıyor :)
zaten ek gıdamız bızım yemeklerımızden tuszu salcasız baharatsız ama yok yogurt en sevdıgı seydı o bıle yok
yok zorlamıyorum zaten kı yoksa kusma huyu olmadıgı halde oguruyor am yemıyorda bı sey hıc bı sey emıyor sadece
hanı ac olunca yer dıyoruz ya yemıuyor meme arıyor mem mem dıyıp duruyor
tarhanıyı ben zaten salcasız tuzsuz yapıyorum kendımıze de kı
yemeklerden vermıyorum ama kendıne ozel yeme degıl ama kendı yaptıklarımızdan aırıyorum koyuyuorum ona da bı tabak ama sadece mıncıklıyor sonra dogru banyoya
kasmıyorum tatıle gıttık 15 gun hep ne cıktıysa ondna yedı ama bakalım gecıs donemıdır belkı
benim oğlum da yoğurdu sevmiyordu ama ben mayalarken içine şeker atmaya başladım hafif tatlı oluyor ekşiliğini kırıyor hem de güzel mayalanıyor.. ben yoğurdu küçük kavanozlara yapıyorum tek öğün olacak şekilde hani şu organik meyve kavanozları oluyor ya hippin heronun bebekacın o kavanozlara sütü kaynatıp koyuyorum ılıyınca yarım çay kaşığı toz şekeri ve 1 tatlı kaşığı yoğurdu atıp karıştırıp kapatıyorum severek yiyor... yoğurdu sevmeyen bebekler için denenebilir....
KEsinlikleee hayirr!!!!
Bilimsel arastirmalarla da kanitlandi bu seker kanser hucresini besliyor.sekerden uzak durdurmaliyiz.ben kendini bilene kdr okul caginda yani kesinlikle seker cikolata gibi besinler yedirmeyecegim.lutfen seker aliskanligindn vazgec,istersen dr.a danis kesinlikle onermez.nuarada eksi olma sebebi cok mu maya katiyorsun yada asiri sicakken?? Elin dayabsin say 5 e kdr ama sicak da olsun.100 cc. 1 cay kasigi maya
oglum 7 aylık sızce gebe kalmak ıcın ne kadar sure vermelıyım ?? yanı genc yasımda enerjım varken onları daha saglıklı bırsekılde buyutmek ıstıyorum sızce ?
oglum 7 aylık sızce gebe kalmak ıcın ne kadar sure vermelıyım ?? yanı genc yasımda enerjım varken onları daha saglıklı bırsekılde buyutmek ıstıyorum sızce ?
arkadaşlar kızım hastalandı.dün çok ataşlendi.doktora gittik. boğaz enfeksiyonu dedi doktor. antibiyotik verdi doktorbu antibiyotik kulanmamız da bani çok üzüyor. bu havada ne hastalıgı bilmem.
6.hastalık olmasın ..
nasıl atesı kaclarda ve ateslenınce durumu nasıl atesı ınatcı mı
3 gun ates ve sonra dökuntu olursa altıncı hastlaıktır
genelde bogaz enfeksıyonu ıle karısıtıryorlar doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?