2011 Aralık Anneleri

bizimki bu canım. bu çok eski resim. o zaman kademeyi indirmeyi denemiştim. yün yorgan koymuştum altına.

Eki Görüntüle 495906

bizimki bu canım. bu çok eski resim. o zaman kademeyi indirmeyi denemiştim. yün yorgan koymuştum altına.

Çok tatlı bir resim Canım valla ben kademeyi indir derim..Gerçi henüz benim oğlum kalkmayı falan denemedi..Yani kaçıncı ayda denerler bilemiyorum ama işi sağlama almakta fayda var bence

sonunda kademeyi indirdik:)

yeni halini en çok oğlum sevdi. döşek olarak büyük bir yün yorganı beşiğin içine göre katladım. hazırlar incecik. 4 cm döşek mi olurmuş

canım her bebek bir olmuyor. ama özellikle kilo alsın diye yedirmek istiyorsan yukarıdaki linkte tarifim var. kahvaltı için...

o kahvaltıyı bende yediricem. taşinma telaşı falan derken hazır bisküvi yedirmek zorunda kaldım.

bebeklerer ceviz yediriyorsunuz sanıırm. 10 aydan önce ceviz yedirmeyin diye okumuştum.ülkerin bebek beslenme katoloklarında.biz şehir değişikliği yaptığımız içindoktorada soramıyorum.

evet veriyorum canım bir sorun yaşamadım. alerji falan yani. zaten çeyrek cevizden başladım, tüme çıkardım.

Türkmengelinim, canım ya, oğlun çok tatlı, çok güzel bir bebek maşallah Allah nazarlardan saklasın..

sehernur, bende cevizi başta az verdim, baktım alerjik bir durum yok, şimdi rahat rahat veriyorum

Evet izmirliyim. Ailem orda yaşıyor canım. Kısmetse yakında kızımı ilk defa görecekler...

Evet izmirliyim. Ailem orda yaşıyor canım. Kısmetse yakında kızımı ilk defa görecekler...

İzmir çok güzel bir şehir..İki yaz eşimle beraber gitmiştik İzmir'e..Umarım yine gitme imkanımız olur..
Şimdi ailen ne kadar heyecanlıdır kimbilir Umarım sağlıkla kavuşursunuz ailenin yanına..

cok tsk ederim canim benim, umarim sizinde bol bol yolunuz duser guzel izmir e...
sevgiler...

sağol canım senin afacan da çok tatlı maşallah

ne mutlu bana,çok sevindim yardımcı olduysam

defne yağoyla masaj,algesel krem,kaplıca,bi de bamyalı bi karışımdı bilmiyomi çeriğini masör bi amca yapmıştı 3 gün kalmıştı ayağımda,egzertsiz de çok önemli tabi ayağı güçlendirme hareketi yapcan,ben hergün bir sürü merdiven inip çıkmak zorundayım yoksa geçerdi ama tam geçmiyo işte bi de 9 ay oldu halen inek gibiyim onun çok etkisi var süt ver süt ürünleri içiyorum kalsiyumu karşılasın diye,protein içeriği yüksek şeyler yiyorum,dizimi kırarak oturmuyorum,dikkat ediyorum böyle işte,merdiven inerken hep kenardan destek alıyom,buna da şükür

Çok tatlı bir resim Canım valla ben kademeyi indir derim..Gerçi henüz benim oğlum kalkmayı falan denemedi..Yani kaçıncı ayda denerler bilemiyorum ama işi sağlama almakta fayda var bence

vala bizim kız zıplaya tepine yürütecini kırdı,yatağını da yakında çökertecek yatak bi sağa bi sola kayıyo,öyle bi tepiniyo ki,tahta bizimki,parmaklıkları yumuşak plastik hergün 2 taraflı 2-3 parmaklık yerinden çıkmış oluyo bi tarafı,kesin kışa kadar yatağını kırar bu kız,kenarında korumalık var uyku setini parçası onu da yırttı,diktim şimdi sürekli bağcıklarını söküyo,bi de kenardan tutup yattığı yerden kalkıp oturuyo hatta ayağa kalkıyo,yatağı karyolaya yasladım ama bi tarafı boşta,altında halı var,bakalım belki de kışa yer yatağında yatırrım,yeni yeni emeklemeye başladı,ama tutunup kalkmayı,yürümeyi çok seviyo,oturduğu yerden ilerliyo daha çok bi bakıyom halıda bi bakıyom ilerlemiş betona gitmiş

Derya, canım ben dedim sana, senin kızın tam cimcime Güçlü, kuvvetli maşallah
Bir de kızlar erkeklerden daha çabuk yürümeye başlar diyorlar..Senin kızın bayağı erken yürüyecek belli ki, pek gayretli

Merhaba 2011 aralık anneleri..:)

tecrübeli anneler olarak size danışmak istedim..
aranızda istanbul avrupa yakasında oturan var mı?
nisa hastanesinde doğum yapan varmı ? orda doğum yapmayı düşünüyorum önerdiğiniz bir doktor var mı????
sizden cevap bekliyorum..

tşk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…