turkmengelinim, canım, ben yine de ara ara deneyeceğim senin kahvaltıyı..Nasıl olsa yakında havalar serinler..Hatta içine biraz peynir de katayım diyorum..Gerçi çok bulamaç olan kahvaltıyı pek sevmiyorum ama şimdilik başka bir çarem yok..Biraz da böyle yesin bakalım
Bizim park yatağımız vardı ve biz onun kademesini indirmiştik..Ama sonradan büyük bir bebek karyolası yaptıralım dedik..Hiç değilse 3-4 yaşına kadar kullanır diye düşündük..Onun parmaklıkları var..Biz ölçü olarak yatak 80x130 olsun dedik..Parmaklıklar da 110 cm..Böyle yani..
Sizin yatağınız nasıl ki?
Eki Görüntüle 495906
bizimki bu canım. bu çok eski resim. o zaman kademeyi indirmeyi denemiştim. yün yorgan koymuştum altına.
bebisin kac aylik sehernur?
canım her bebek bir olmuyor. ama özellikle kilo alsın diye yedirmek istiyorsan yukarıdaki linkte tarifim var. kahvaltı için...
o kahvaltıyı bende yediricem. taşinma telaşı falan derken hazır bisküvi yedirmek zorunda kaldım.
bebeklerer ceviz yediriyorsunuz sanıırm. 10 aydan önce ceviz yedirmeyin diye okumuştum.ülkerin bebek beslenme katoloklarında.biz şehir değişikliği yaptığımız içindoktorada soramıyorum.
aralık 28 de dogdu 8 ayın içinde kızım.
Canım, biz de bu sene son yılların en beter yazını yaşadık ve hatta hala daha yaşıyoruz..Dün gece yine defalarca oğlumun üstünü değiştirdim..Çocuk birşey de yiyemiyor ki sıcaktan..Sürekli içiyor garibimKarahan'da bir dakika durmuyor..Sürekli hareket halinde
Canım ya, keşke gelebilseydim oraya..Serin serin otururdukİzmir'de akrabalarınız mı var? Ya da şöyle sorayım, aslen İzmirli misiniz?
Türkmengelinim, canım, maalesef oğlum biraz yedi kahvaltıdan..Gerçi buna da şükür..Birkaç gün geçsin yine deneyeceğim..Şimdilik domates peynire devam edelim en iyisi...
Evet izmirliyim. Ailem orda yaşıyor canım. Kısmetse yakında kızımı ilk defa görecekler...
İzmir çok güzel bir şehir..İki yaz eşimle beraber gitmiştik İzmir'e..Umarım yine gitme imkanımız olur..
Şimdi ailen ne kadar heyecanlıdır kimbilirUmarım sağlıkla kavuşursunuz ailenin yanına..
İzin olayının gönlüne göre olmasına çok sevindim..İşini sağlama almış olman çok iyi, müdür kendi derdine yansın..Senin ne çektiğini bir sen bilirsin, bir Allah..Müdür ne anlayacak ki
Bu arada kızının resmi çok tatlı..Çok cimcime bir kız belli ki..Allah bahtını açık etsin
sevgili aralik anneleri ve deryam, bende aralik 2011 annesiyim, forumu hep takip ettim ancak hic yazmamistim... ta ki derya dunku sut izni ile ilgili mesaji yazana kadar... derya bende yanlis kullaniyormusum meger, sayende farkettim, bende mudurumle konustum, kasima kadar 3te cikicam, super oldu....
Aralik annelerinden bir kere daha birsey ogrenmis oldum, tesekkurler
deryam160510
Arkadaşım; Ben de 2011 aralık annesiyim. Forumu devamlı okuyorum ama hiç yorum yazmadım. Biraz önce yazını okudum da menisküsten bahsetmişsin. Bitkisel karışım ve merhem kullandığını yazmışsın. Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum. Doğal olarak ilaç kullanamıyorum ve yakında işe başlayacağım. Faydasını gördüğün karışım hakkında bana da yardımcı olur musun?
Çok tatlı bir resimCanım valla ben kademeyi indir derim..Gerçi henüz benim oğlum kalkmayı falan denemedi..Yani kaçıncı ayda denerler bilemiyorum ama işi sağlama almakta fayda var bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?