Henüz benim oğlumun da dişi çıkmadı canım..Ama doktor bu durumun genetik olduğunu söylüyor..Sen veya eşin eğer geç diş çıkarmışsanız kızının da dişinin geç çıkması muhtemeldir..
Kısacası diş olayının doğrudan d vitamini ile bağlantısı yok..
kizlar ya melegimolsundiye bir arkadas vardi haberi olan varmi nasil diye
yaaaaaBENIM CADININ huyu degisdiiiiiii uyumuor gunduzzzzz ve kg verdi 2dis birden cuikariorrr
offffffff sizin gunununz nasil gecior bebelerle
annem benimle ilgili hiçbir şey hatırlamıyor.dişide hatırlamıyor. kayınvaldem kesin hatirlar ogluluyla ilgili şeyleri :) sormadım ona.
salık problemi olmasında canim . dişler yavaş yavaş çıkar inşallah. çocukları olan tanıdıklara soruyorum diş konusunu. geç çıkması daha iyi diyorlar.bilmem artık hayırlısı
Evet aslında öyle diyorlar, geç çıkan dış, geç dökülür diye...:44: bizim cadi 5 aylık iken ilk dısını çıkardı şimdi 4 tane var. Bu arada kızlar Bebisleri emzirmeye devam ediyormusunuz ? Biz devam, 2 yasina kadar emzir dedi doktor
Karaca, bu arada senin oğlanın fidan gibi boyu varcok tatlı çıkmış yeni resminde
ben 6. ay bıtınce basladım sımdı herseyı yıyor cok sukur ama dısler cok cok zorluyor bızımkını ıstahsız olduk bu aralar
bızım bıngıldagımız 5.ayda kapadı..bas cevresı her ay buyuyorsa sorun yok demektır
bı de bızım alt dısler cıktı üstler cıkmadı ..su an 4 tane altta dısımızvar bı tane de kopek dısımız yarıldı 5 oldu
zor surecmıs gaz derdımız bıttı dıs derdımız basladı
bı de yurumeye basladık dur durak bılmıyoruz et tutmuyor tabı kı ..
Henüz benim oğlumun da dişi çıkmadı canım..Ama doktor bu durumun genetik olduğunu söylüyor..Sen veya eşin eğer geç diş çıkarmışsanız kızının da dişinin geç çıkması muhtemeldir..
Kısacası diş olayının doğrudan d vitamini ile bağlantısı yok..
Bizim dişimizde iki gün önce çıktı. Biraz geç kaldı ama dediğiniz gibi geç çıkan diş daha sağlam olurmuş.
Bu arada dün yani 9 ayını doldurduğu gün emeklemeye başladı meleğim
Bende emzirmeye devam ediyorum.
Bayanlar demir ilacı hakkında söylenenler için ne düşünüyorsunuz. Benim kafam karıştı. Versem mi vermesem mi bilemiyorum.
Çok teşekkür ederizBu aralar bir yere tutunup ayakta durmayı çok seviyor..Favorisi de balkon demirleri Gelen geçen arabalara bakıyor çünkü..Pek seviyor arabaları..
Ben emzirmeye devam ediyorum ama sütümün eskisi kadar olduğunu söyleyememYine de pes etmeden devam edeceğim..
Canım sizin İzmir'e ne zaman gideceğiniz belli oldu mu?
Bizim dişimizde iki gün önce çıktı. Biraz geç kaldı ama dediğiniz gibi geç çıkan diş daha sağlam olurmuş.
Bu arada dün yani 9 ayını doldurduğu gün emeklemeye başladı meleğim
Bende emzirmeye devam ediyorum.
Bayanlar demir ilacı hakkında söylenenler için ne düşünüyorsunuz. Benim kafam karıştı. Versem mi vermesem mi bilemiyorum.
Eee Nede olsa erkek, şimdiden kafayı arabalara takmisinşallah, Allah kısmet ederse canım hafta sonu İzmirdeyiz yasasiiiiin
Gözün aydın canım..İnşallah çok iyi geçer tatiliniz..Şimdi ailende çok heyecanlıdır
Gerçekten de arabalara takık halde Karahan..Dışarı çıktığımız vakit hangisine bakacağını şaşırıyor
Bu arada ben oğlumun dişini geç çıkarmasına seviniyorum çünkü burası çok sıcak..Zaten hastalandı, iştahı kesildi..Şimdi yeni yeni toparladı..Bütün bunların üzerine bir de dişi çıksa çok daha fazla yıpranacaktı..
bizim kızda 2 dişi 2 ayda anca çıkardı,biri diğerinden azcık kısa hem de,10 gündür de ishal,ama günde 2 kere nediren 3 oluyo,nermalde günde yada 2-3 güne yapardı,dediğin gibi geç çıkarması iyi,üst üste sıcakta çocuklar mahvoluyo valla,artık eylül geldi haftaya daha serin olur zorlanmazlar artık, bizimki de diğerlerini çıkaracak heralde,acele etmiyo bizim kız yavaş yavaş estire estire zayıflamadan diş çıkarıyo acelesi yok galiba
bizim kızda 2 dişi 2 ayda anca çıkardı,biri diğerinden azcık kısa hem de,10 gündür de ishal,ama günde 2 kere nediren 3 oluyo,nermalde günde yada 2-3 güne yapardı,dediğin gibi geç çıkarması iyi,üst üste sıcakta çocuklar mahvoluyo valla,artık eylül geldi haftaya daha serin olur zorlanmazlar artık, bizimki de diğerlerini çıkaracak heralde,acele etmiyo bizim kız yavaş yavaş estire estire zayıflamadan diş çıkarıyo acelesi yok galiba
Gözün aydın canım..İnşallah çok iyi geçer tatiliniz..Şimdi ailende çok heyecanlıdır
Gerçekten de arabalara takık halde Karahan..Dışarı çıktığımız vakit hangisine bakacağını şaşırıyor
Bu arada ben oğlumun dişini geç çıkarmasına seviniyorum çünkü burası çok sıcak..Zaten hastalandı, iştahı kesildi..Şimdi yeni yeni toparladı..Bütün bunların üzerine bir de dişi çıksa çok daha fazla yıpranacaktı..
Ooo hayirli olsunartık hergüne bitane dış çıkmaya baslar...
Bu konuyu daha once yine konusmustuk ( kullanılmalı mi acaba diye). Bizim doktor vermedi, özellikle sordum doktora; bebekler dogmadan önce anneden, doğduktan sonrada anne sütünden ve yemek yemeye baslayincada gıdalardan Demir ihtiyaclarını karşılıyorlar demişti bizim doktor. Yani bir bebeğe test yapılmadan, Demir ihtiyacı olup olmadigi kontrol edilmeden,Demir ilacı vermek yanlis olur dedi. Hatta Türkiye'de saglik bakanlığı acil olarak, Aile hekimliğinin bebeklerde kullanılmak üzere ücretsiz dağıttığı Ferro Sanol isimi demir ilacı toplatıgini okumuştum...
ben 6. ay bıtınce basladım sımdı herseyı yıyor cok sukur ama dısler cok cok zorluyor bızımkını ıstahsız olduk bu aralar
bızım bıngıldagımız 5.ayda kapadı..bas cevresı her ay buyuyorsa sorun yok demektır
bı de bızım alt dısler cıktı üstler cıkmadı ..su an 4 tane altta dısımızvar bı tane de kopek dısımız yarıldı 5 oldu
zor surecmıs gaz derdımız bıttı dıs derdımız basladı
bı de yurumeye basladık dur durak bılmıyoruz et tutmuyor tabı kı ..
selam
bızım kız hızlı masallah ama uykumuz hıc yok bugun saat 7 de kalktı 10 da uyudu yarım saat ve zorla saat 5te uyuttum ve hıc durmadı sureklı bı oraya bı buraya oyle cok yemedı de nereden alıyor bu enerjıyı bılmıyorum ya
bakalım ne kadar uyuyacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?