Pişşt adaycıklar hu huu nasılsınız?
Pof doktorum dolu pzt randevu aldım çok mu geç kaldım:2::2: 18 mart sat acele cevap :))))
Buselim sorma dün doktor yoktu çarşamba,bugün ve yarın doluymuş pzt 16.30 alabildim nihayet randevu :18::18::18::18: Çok mu geç kaldım beeeeeğğğn
Bu arada bebişleri görüp güzel haber veren annecikler oy oy maşallahDahada güzel haberler duymak dileğiyle
Hava ne kadar koyu yav içim karardı .
Doktordan geldim hersey yolundaymis 8+5 iz kilo almamisim bi sonraki kontrolumuz 3 hafta sonra :)
Pişşt adaycıklar hu huu nasılsınız?
Pof doktorum dolu pzt randevu aldım çok mu geç kaldım:2::2: 18 mart sat acele cevap :))))
slm kızlar.pantolonlarım artık olmuyo.ben de büyük beden pantolon aldım.bide sürekli tatlı şeylere aşeriyom.hiç kilo almadım.ama göbüş kocaman oldu. sizlerin nasıl gidiyo
hmmm , ye tatlıyı doğur Hakkı'yı demişlerkim dediyse doğru demiş , çünkü ben de oğlumdaki hamileliğimde hiç yemediğim kadar tatlı yemiştim bu aylarda bakalım sende de tutacak mı
Yasmin aynen benimde göbeğim çıktı .Bakalım hayırlısı inşallah .
Evet kizlar bende yarim saat step yaptim yemegimi yedim simdi yarim saat pilates hareketlerim var arada rehavetim gecerken size bakiyim dedim
Doktorum bugun hamilelik oncesi yaptigim herseye geri donebilecegimi soyledi yani spor, yemek icmek, topuklu ayakkabi, makyaj, krem, yuz maskesi, agda felan filan
Bi kac kucuk uyarida bulundu selulit kremi, karinca yumurtasi kremi gibi uyduruk aktar isi seyler kullanma dedi. manikur pedikuru kendi aletlerinle yaptir dedi. Cok sicak - cok soguk suya girme dedi.kilomu beraber kontrol edicez diyetisyene istersen git ama ben yardimci olurum dedi. Bide odemden kacinmak icin erik cagla onlari tuzsuz yemeye calis dedi nasil olucaksa
slm kızlar.pantolonlarım artık olmuyo.ben de büyük beden pantolon aldım.bide sürekli tatlı şeylere aşeriyom.hiç kilo almadım.ama göbüş kocaman oldu. sizlerin nasıl gidiyo
Evet kizlar bende yarim saat step yaptim yemegimi yedim simdi yarim saat pilates hareketlerim var arada rehavetim gecerken size bakiyim dedim
Doktorum bugun hamilelik oncesi yaptigim herseye geri donebilecegimi soyledi yani spor, yemek icmek, topuklu ayakkabi, makyaj, krem, yuz maskesi, agda felan filan
Bi kac kucuk uyarida bulundu selulit kremi, karinca yumurtasi kremi gibi uyduruk aktar isi seyler kullanma dedi. manikur pedikuru kendi aletlerinle yaptir dedi. Cok sicak - cok soguk suya girme dedi.kilomu beraber kontrol edicez diyetisyene istersen git ama ben yardimci olurum dedi. Bide odemden kacinmak icin erik cagla onlari tuzsuz yemeye calis dedi nasil olucaksa
Oy maşallahEvet kizlar bende yarim saat step yaptim yemegimi yedim simdi yarim saat pilates hareketlerim var arada rehavetim gecerken size bakiyim dedim
Doktordan geldim hersey yolundaymis 8+5 iz kilo almamisim bi sonraki kontrolumuz 3 hafta sonra :)
peki ya saç boyası hakkında bişey dedi mi...:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?