2011 Aralık Anneleri

Buselim sorma dün doktor yoktu çarşamba,bugün ve yarın doluymuş pzt 16.30 alabildim nihayet randevu :18::18::18::18: Çok mu geç kaldım beeeeeğğğn
Bu arada bebişleri görüp güzel haber veren annecikler oy oy maşallah Dahada güzel haberler duymak dileğiyle

Hava ne kadar koyu yav içim karardı .

Sen şimdi korktunda öyle hissediyorsun hava normal cnm benim. Ne yapalım p.tesi bişey kalmamış ha bugün, ha p.tesi fark etmiyor. üzme kendini.

slm kızlar.pantolonlarım artık olmuyo.ben de büyük beden pantolon aldım.bide sürekli tatlı şeylere aşeriyom.hiç kilo almadım.ama göbüş kocaman oldu.sizlerin nasıl gidiyo

Doktordan geldim hersey yolundaymis 8+5 iz kilo almamisim bi sonraki kontrolumuz 3 hafta sonra :)

sevindim herşeyin yolunda olmasına , inşallah her kontrolün böyle geçer ..

Pişşt adaycıklar hu huu nasılsınız ?
Pof doktorum dolu pzt randevu aldım çok mu geç kaldım :2::2: 18 mart sat acele cevap :))))

değildir canım da , en son ne zaman gitmişti ki :44:

şu ariston reklamı deli edecek beni yaaaaa , anneler günü geçti gitti hala kabus gibi çöküyo sayfayaaa

slm kızlar.pantolonlarım artık olmuyo.ben de büyük beden pantolon aldım.bide sürekli tatlı şeylere aşeriyom.hiç kilo almadım.ama göbüş kocaman oldu.sizlerin nasıl gidiyo

hmmm , ye tatlıyı doğur Hakkı'yı demişler kim dediyse doğru demiş , çünkü ben de oğlumdaki hamileliğimde hiç yemediğim kadar tatlı yemiştim bu aylarda bakalım sende de tutacak mı

Stramicuğum hoşgeldin tatlış :))
Kız adet günüm geçince gittim en son ıngaaa:18::18::18: Adam dedi 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakarız

hmmm , ye tatlıyı doğur Hakkı'yı demişler kim dediyse doğru demiş , çünkü ben de oğlumdaki hamileliğimde hiç yemediğim kadar tatlı yemiştim bu aylarda bakalım sende de tutacak mı

benimde oğlumda tatlı yemiştim.ama bunda sadece tatlı olan meyveler,kuru yemişler,çikolatalar aşeriyom .yemeklere aşermiyorum.oğlumda sürekli sarmalar,dolmalar isterdim.bakalım eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda.ben zaten içim erkek bebeklerine daha çok gidiyo.

Son düzenleme:
Evet kizlar bende yarim saat step yaptim yemegimi yedim simdi yarim saat pilates hareketlerim var arada rehavetim gecerken size bakiyim dedim
Doktorum bugun hamilelik oncesi yaptigim herseye geri donebilecegimi soyledi yani spor, yemek icmek, topuklu ayakkabi, makyaj, krem, yuz maskesi, agda felan filan
Bi kac kucuk uyarida bulundu selulit kremi, karinca yumurtasi kremi gibi uyduruk aktar isi seyler kullanma dedi. manikur pedikuru kendi aletlerinle yaptir dedi. Cok sicak - cok soguk suya girme dedi.kilomu beraber kontrol edicez diyetisyene istersen git ama ben yardimci olurum dedi. Bide odemden kacinmak icin erik cagla onlari tuzsuz yemeye calis dedi nasil olucaksa

peki ya saç boyası hakkında bişey dedi mi...:82:

Ben hem kilo aldım,hemide göbek yaptımm..

Yarım saat step yapabildiysen (evdemi) sen oooo herşeyi yaparsın. Hadi allah kuvvet versin.ben yürüyüş yapabilsem onada şükredicem ama yok vakit yok.:93:

Oy maşallah

kızlar ben 1,5-2 kilo almıştım ilk haftalarda, öğrenince vitamin olsun diye herşeyden yiyodum, meyveler, sütler, proteinli gıdalar. sonra mide bulantısıyla tanıştım. kilolar gitti. şimdi yediğim bir öğün midemde dursa mutlu oluyorum. meyve yiyemiyorum, süt içemiyorum. yemek zaten yapamıyorum, kokusuna bile dayanamıyorum. ama kabızlık için activia önerdi doktorum, onu yiyebiliyorum ve faydası da oluyor. bir de midem bulanınca maden suyu içtim bugun, valla midem rahatladı, doktor bi sakıncası yok, içebilirsin dedi. şimdi biraz iyiyim. herkese iyi akşamlar.

peki ya saç boyası hakkında bişey dedi mi...:82:

Canim ben boyatmiyorum ama bildigim sac boyasi yasak ozellikle ilk 3 ay sonrasinda eger sonra yapmak istersende bitkiselleri tavsiye ediyorlar ama oda yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…