dün akşamdan beri foruma giremedim, maşallah 30 sayfa ilerlemiş
Okuyamadım ya bebiş izin vermiyor, sürekli yatmamı istiyor
Iyice miskin oldumi şimdi biraz daha uzanacağım.
CİCİM biz senle aynıydık biliyorum doğru sanırım senin ultrason aynı mı çıkmıştı yaaa o yüzden mi çizelgen bende 1 hafta ilerde... anlatabildimmi yaaa benim ultrasonra aynı olmayınca çizelgemi değiştirmiştim(bi arkadaş değiştirmişti kulüpten:))) senin çizelgende sorun yok dimi
cnm bende adete göre 10 gün gerideyim ama 35 günde bir adet oluyordum geç dööllenme dolayısı ile.. bakalım yarın kontrolüm var son durum nedir görcez... hiç canını sıkma önemli olan gebelik haftan ile kesesin uyuşması...rahat olsun için..
kalk kız yemek yap kocanabak biz yatmadan haftayı bitirdik 2 günde tatil temizlik ütü filan derken bitcek gitcek oda kalk bakim yatma bak biz yatıyomuyuz
slm kızlar nasınız.benim moralim bozuk.çarşamba muayene oldum.bebişim bir hafta geriden geliyo.doktor geç döllenme dedi.aranızda varmı geriden gelen.bebiş büyüsün diye ne yiyip içiyosunuz.ben bugün üzüm pekmezi aldım.kan yapar diye.
cnm bende adete göre 10 gün gerideyim ama 35 günde bir adet oluyordum geç dööllenme dolayısı ile.. bakalım yarın kontrolüm var son durum nedir görcez... hiç canını sıkma önemli olan gebelik haftan ile kesesin uyuşması...rahat olsun için..
açıkçası doktorum bana net bir şey söylemedi:44: ultrasonla aynı ya da geriden geliyor demedi. gayet iyi gözüküyor dedi sadece. zaten doktorların ağzından lafı kerpetenle almak lazımmerak edip sorarmadan pek bilgi vermiyorlar. dün de gittim, baştan kan tahlili yaptırdım. geçen hafta bazı değerlerim yüksek çıkmıştı. dünkü doktor bebişe bakmadı, sürekli bakılmaz dedi:44:.
slm kızlar nasınız.benim moralim bozuk.çarşamba muayene oldum.bebişim bir hafta geriden geliyo.doktor geç döllenme dedi.aranızda varmı geriden gelen.bebiş büyüsün diye ne yiyip içiyosunuz.ben bugün üzüm pekmezi aldım.kan yapar diye.
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrbugün topiğimizi ben açtım, hadi siz de gelin çabucak
Bu sabah benim mide bulantıları yine hat safhadabi de bugün bahçe nöbetçisiyim ve 5 saat de üst üste dersim var Allah yardımcım olsun valla geçmez bugün
aaa benimde adet döngüm 30 günde birdi hatta bazen 1-2 gün geçikebiliyoduda yaniiiii 9 gün normal oluyo kiiiibu hesaba göre haftaya görcez son durumu
Cnm kesen ve bebek uyumlu ise hiçbir sorun yok... dr una sorarsın yine.. yani kesen 8 haftalık bebek 6 haftalıksa o zaman düşünülebinir ama kese de 6 hafta bebekte 6 haftalık ölçülerdeyse o zaman sorun yoktur..
hamile kıyafetimi :26::26::26:erken değilmi canm :26:
selam kızlar,
hamile kıyafetleri giymeye başladınız mı..ben artık sığamamaya başladım en bol pantolonlarıma bile..
Rabbim büyük cnm sıkma canını. Daha önce de oldu arkadaşlarda. Sonradan ya çocuk yetişiyor veya geç döllenme olduğundan aynı fark doğuma kadar devam ediyor.
Bilmiyorum 11. haftaya girdim ama. son 2-3 haftdaır pant. düğmeleri hep açık. Sıkıldım ve bide haftaya pazar düğün var açık düğmeli pant. gidemem dimi.Hiç sorma aranızda en çok kiloyu ben aldım galiba tammmmmmmmmmm 4 kilo. Moralim sıfırn altında. Napalım yavrum iyi olsunda.
Ben haftaya başlıyorum cnm kısmet olursa.
BEN normalde büyük alırım kıyafetlerimi öle tam olan şeylerde pek rahat edemiyorumda o yüzden biraz daha götürür beni eskiler pantolona göre elbise daha rahat ben elbise giyom daha çok bilginize
Doktordan geldim hersey yolundaymis 8+5 iz kilo almamisim bi sonraki kontrolumuz 3 hafta sonra :)
BEN normalde büyük alırım kıyafetlerimi öle tam olan şeylerde pek rahat edemiyorumda o yüzden biraz daha götürür beni eskiler pantolona göre elbise daha rahat ben elbise giyom daha çok bilginize
Doktordan geldim hersey yolundaymis 8+5 iz kilo almamisim bi sonraki kontrolumuz 3 hafta sonra :)
OOOHHHH OOOOHHH YANDAAANNN süper haber canım sevindim darısı başımıza
ooohhh oooohhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?