2011 Aralık Anneleri

dün akşamdan beri foruma giremedim, maşallah 30 sayfa ilerlemiş
Okuyamadım ya bebiş izin vermiyor, sürekli yatmamı istiyor
Iyice miskin oldumi şimdi biraz daha uzanacağım.

kalk kız yemek yap kocana bak biz yatmadan haftayı bitirdik 2 günde tatiltemizlik ütü filan derken bitcek gitcek odakalk bakim yatma bak biz yatıyomuyuz

açıkçası doktorum bana net bir şey söylemedi:44: ultrasonla aynı ya da geriden geliyor demedi. gayet iyi gözüküyor dedi sadece. zaten doktorların ağzından lafı kerpetenle almak lazım merak edip sorarmadan pek bilgi vermiyorlar. dün de gittim, baştan kan tahlili yaptırdım. geçen hafta bazı değerlerim yüksek çıkmıştı. dünkü doktor bebişe bakmadı, sürekli bakılmaz dedi:44:.

inş.bebişin iyidir canım.güzel haberler alırsın canım

kalk kız yemek yap kocana bak biz yatmadan haftayı bitirdik 2 günde tatiltemizlik ütü filan derken bitcek gitcek odakalk bakim yatma bak biz yatıyomuyuz

çalışanların Allah yardımcısı olsun
valla başım kalmıyo grip gibiyim, sürekli burnum tıkalı, başım ağrıyor. sinir oluyorum bu halime. ne kadar kıpır kıpır biriydim, şimdi yatakla özdeşleştim

NORMAL diyolar 1 hafta için benim de 8-9 gün civarı bi fark var haftaya gidicem bende bikaç günlük ilerlemiş olsada fark biraz azalsa diyorum senin hem demiş dr un iştte geç döllenme diye sıkma canını

aaa benimde adet döngüm 30 günde birdi hatta bazen 1-2 gün geçikebiliyoduda yaniiiii 9 gün normal oluyo kiiii bu hesaba göre haftaya görcez son durumu

hehehehehehe bu da ii ultrason çıktında da yazar kaç haftalık göründüğü

kizlar ben bi 15 dk icinde doktora gitmek uzere cikiyorum. akliniza takilan doktora sormak istedigniz birsey varsa sorayim. guzel haberler alalim, dua edin bizeeeeee

Moralini bozma, benimkinde 3 hafta fark var ama gene ümitliyim, geç döllenme önemli bir şey değil. Önemli olan kontrollerde bebeğin gelişiminin iyi olması, pekmez ye ama abartma fazla şekerli gıdalar da vücutta şeker dengesizliği yapabilir. Ben haşlanmış yumurta yemeni tavsiye ederim (günde 1 tane) tüp bebek transferlerinden sonra da bazı dr lar proteinli gıdalar veriyorlar.

olsun vallaa.... ben de nöbetçiydim bugün ve sınıf öğretmeniyim. 6 dersss

aaa benimde adet döngüm 30 günde birdi hatta bazen 1-2 gün geçikebiliyoduda yaniiiii 9 gün normal oluyo kiiii bu hesaba göre haftaya görcez son durumu

Cnm kesen ve bebek uyumlu ise hiçbir sorun yok... dr una sorarsın yine.. yani kesen 8 haftalık bebek 6 haftalıksa o zaman düşünülebinir ama kese de 6 hafta bebekte 6 haftalık ölçülerdeyse o zaman sorun yoktur..

selam kızlar,
hamile kıyafetleri giymeye başladınız mı..ben artık sığamamaya başladım en bol pantolonlarıma bile..

Cnm kesen ve bebek uyumlu ise hiçbir sorun yok... dr una sorarsın yine.. yani kesen 8 haftalık bebek 6 haftalıksa o zaman düşünülebinir ama kese de 6 hafta bebekte 6 haftalık ölçülerdeyse o zaman sorun yoktur..

dr geç döllenme olabilir dedi bana ama kesin bişey söylemedi tabi daha ilk görüntüsü olduğundan bebeğin herhalde, bu defa gittiğimde adet tarihime göre 10 haftalık olcaaaazzz inşşşallaahh 9 veya 9,5 haftalık çıkarsada ii sanırım

Rabbim büyük cnm sıkma canını. Daha önce de oldu arkadaşlarda. Sonradan ya çocuk yetişiyor veya geç döllenme olduğundan aynı fark doğuma kadar devam ediyor.

hamile kıyafetimi :26::26::26:erken değilmi canm :26:

Bilmiyorum 11. haftaya girdim ama. son 2-3 haftdaır pant. düğmeleri hep açık. Sıkıldım ve bide haftaya pazar düğün var açık düğmeli pant. gidemem dimi. Hiç sorma aranızda en çok kiloyu ben aldım galiba tammmmmmmmmmm 4 kilo. Moralim sıfırn altında. Napalım yavrum iyi olsunda.

selam kızlar,
hamile kıyafetleri giymeye başladınız mı..ben artık sığamamaya başladım en bol pantolonlarıma bile..

Ben haftaya başlıyorum cnm kısmet olursa.

BEN normalde büyük alırım kıyafetlerimi öle tam olan şeylerde pek rahat edemiyorumda o yüzden biraz daha götürür beni eskiler pantolona göre elbise daha rahat ben elbise giyom daha çok bilginize

BEN normalde büyük alırım kıyafetlerimi öle tam olan şeylerde pek rahat edemiyorumda o yüzden biraz daha götürür beni eskiler pantolona göre elbise daha rahat ben elbise giyom daha çok bilginize

bende tesettürlüyüm ama genelde hep salaş salaş elbiseler alırım baya da işe yaradınasip olursa inş sonuna kadar götürür bizibu arada en fazla kilo alan benim 76 dım 81 oldum sonumuz ne olur bilemem
bu arada kızlar ben daha önceleri de söylemiştim ama ben pco hastasıydım 4 yıl bebeğim olmadı ama adetlerimin arası ya 50 gün yada 40 gündü hep :26::26:ama bebeğim haftasına göre bire bir geç döllenme dediğimiz şey yumurtlama günümüzün geç olması galiba dimi :26:

Doktordan geldim hersey yolundaymis 8+5 iz kilo almamisim bi sonraki kontrolumuz 3 hafta sonra :)

Elbise ve etek giymeye pek alışkın değilim. Hep patolon giyiyorum. Kapatırsam göbekten kapanıyor ama sıkıyor. ee buda bebişe zararlı teyzesi. Ondan yani.

Doktordan geldim hersey yolundaymis 8+5 iz kilo almamisim bi sonraki kontrolumuz 3 hafta sonra :)

Çok sevimdim cnm. Kilo almamayı nasıl başardın?Bu arada tanem nerde yavvv. Bugün doktora gidecekti.

OOOHHHH OOOOHHH YANDAAANNN süper haber canım sevindim darısı başımıza

ooohhh oooohhhh

Tülaycım oynayasın var galiba. tut bakeem halayın başından o zaman. tey teyyyy

Pişşt adaycıklar hu huu nasılsınız ?
Pof doktorum dolu pzt randevu aldım çok mu geç kaldım :2::2: 18 mart sat acele cevap :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…