2011 Aralık Anneleri

Ben hem kilo aldım,hemide göbek yaptımm..
Yarım saat step yapabildiysen (evdemi) sen oooo herşeyi yaparsın. Hadi allah kuvvet versin.ben yürüyüş yapabilsem onada şükredicem ama yok vakit yok.:93:

Canim sevdigim bi programi izlerken yapiyorum kolay oluo hizli gecio zaman dizi felan izlerkende olabilir tabi bende baska cocuk yok baska ugrasimda yok isten artan zamanda spor hep yapardim simdi kismen daha hafif yapiyorum

rumuz ezgi.sat:25.03.2011.yaş:27.hamile kaldığı kilo:52.yaşadığı il:mersin.bebeğin durumu:kese görüldü..Arkadaşlar beni de ekleyin...

merhaba ben zozik
benimde sat 28 şubat 67 kg ıle hamıle kaldı
istanbuldayımm
kalp atısını duymusdk sımdı ptesı tahlıl sonclarımı goturecemmm

Rabbım ısteyen herkese bu duyguyu en hayırlı zamanda yasatsın insallah

Doktordan geldim hersey yolundaymis 8+5 iz kilo almamisim bi sonraki kontrolumuz 3 hafta sonra :)

biz de doktorumuzdan geldik. gayet iyiyiz cok sukur. 9+3 uz bugunku olcume gore ben de kilo almamisim. 53 basladim aynen gidiyorum. doktor diyetfalan yapmiyosun di mi dedi. yok dedim benimki zorunlu diyet cok seyden tiksiniyorum. haftayadan itibaren birseyin kalmaz dedi bulanan arkadaslara mujde :)

bu arada yeni vitaminlerim yazildi demir ve a vitamini iceren bi multivitamin. bir de balik yemeyo cok beceremedigim icin haftada 2 kere marincap yazdi. catlak vs bakimina baslamaya izin verdi artik (plesenta olusmus cok sukur) tummy honey butter diye bi krem onerdi. once bi arastiricam alip almama kararimi ona gore vericem.

sonrasinda caddeye indik yemek yedik magaza gezdik derken gelmek bu saate kaldi. coook guzel gunes vardi disarda darisi haftasonunun basina.

Stramicuğum hoşgeldin tatlış :))
Kız adet günüm geçince gittim en son ıngaaa:18::18::18: Adam dedi 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakarız

ah seniiiiii kıs naaptın nasıl durdun bunca zaman maşşşşşşşşallah valla , hem de ilk hamileliğin dimi ya geç kalmamışsın ama git artıkın bir an önce yaw ..

inşallah canım , sağlıklı olsunlar daha da bir şey istemiyor insan .. ilk çocuğun hangi cinsiyetten olursa sanki insan ona alışıyor ve 2.si de öyle olsun istiyor sanırım .. benim de içime doğan da sanki erkek

eşim hamileliklerini giy diyo ama bence daha erken.şimdilik büyük pant.idare ederiz

bence de erken , çoğumuz daha 2. ayımızdayız dimi , daha göbüş felan çıkmaz .. sade ilk aylarda hamileliğe vücut alışana kadar oluşan ödemlerden oluşan şişlikler olur .. onlar da eğer ilaç kullanımı vs. devam etmiyorsa yavaş yavaş iner .. hamiş kıyafetleri ( kilo alımına bağlı olarak ) sanki 4.-5. ayda giyilir gibi geliyor , artık hamiş göbüşü yavaş yavaş çıkmaya başlıyor o dönem çünkü .. ama benim de içim gitmiyor değil hani şu haile tişörtlerine , neyse daha İst.da nasılsa havalar ısınmadı , göbüş de pek çıkmadı , haz.-temmuz gibi alırım sanırımm ben de

yarım saat step mi sanırım benim hayatta yapamayacağım şey biraz derste ayakta gzeym yada AVMde yürüyünce bile karnımda batmalar oluyor manikür , saç boyama gibi önceliği olmayan ihtiyaçların ilk 3 ayda yapılmamasını söylüyor dr. K.Kocatepe kendi sitesinde .. boyamaya gelince , benim röfleli saçlarım , sanırım doğumdan 2 gün önce ya dip boya yaptırıcam yada röflemi yaptırıcam o dönem .. oğlumda yaptırmadım , son 1-2 günde bir şey olmaz diyordu herkes , doğum fotoğraflarında pek hoş görünmüyor açıkçası :78:

inşallah şu bulantıların geçer bir an önce canım maden suyu günde 2 tane içilebiliyor .ondaki mineralleri başka türlü almanın imkanı yok , bebişlere mineral de lazım

rumuz ezgi.sat:25.03.2011.yaş:27.hamile kaldığı kilo:52.yaşadığı il:mersin.bebeğin durumu:kese görüldü..Arkadaşlar beni de ekleyin...

kaydediyorum hemen canım , hoşgeldinnnnn

chnb hoşgeldin canımmmmmmm , seni az tanımama ve çok az yazışmama rağmen çok önceden tanıyormuş gibi altta ismini görünce birden özlediğimi hissettim .. herşeyin hayırlısı olsun senin için canım benim

hoşgeldin canım , ekliyorum listeye

oooo süperrr inşallah hep böyle güzel ve keyifli geçer dr. kontrolleriniz .. kilo alma 11. haftada yani 10+larda başlıyor , haftada ortalama 450 gr alınıyormuş , tabi beden yapısı ve kalıtsal özellikler işin içine girince herkeste farklı olabiliyor ilk 12-13 haftası bulantılarla geçenlerde kilo alımı olmadığı gibi 3 kg ya kadar verenleri de biliyorum .. inşallah h.sonu da güzel olur bol bol güneşten nasibimizi alırıssss

merhaba arkadaslar
herkesin keyfi yerinde
bir sorum olacak sizde hiç adet olacakmış gibi rahim tarafında ağrı acı vs.garip şeyler oluyor mu
bende var ve cok cok acık kahverengi az bir akıntı gelmiş :44:
çokta panik yapmak istemedim bekliyorum dinleniyorum
inşaallah kötü bişey olmaz

iyi akşamlar kızlar...yeni gelen annecikler hoşgelmişler..bugün drdan gelen arkadaşlar sizler adına çok sevindim,darısı bizim başımıza..hep iyi haberlerle gelelim buraya inşallah...

lumos ve zozik için liste güncellenmiştir

muhtemelen arada kaynayıp gidiyo ama 10 nisandan beri burdayım ama sadece sat la muh. doğum tarihim yazıyo umarım bunu görürsün. henüz özel mesaj atamıyorum çünkü. 42 kiloyum bebeğimin kalp atışlarını duydum. veee tokatta yaşıyorum. şimdiden teşekkürler...

Merhaba hanımlar ben de bugun itibari ile 8+1 olduk 18 mayısta randevumuz var bebeşimiizn 6+2 de kap atışlarını duyduk çok şükür benin sat 17 mart muhtemel doğum 22 aralık 6 haftadan sonra sabahları midem bulanmaya başladı ama çok şiddetli değil canım daha çok ekşi istiyor bu arada kilo almaya da başladım sanırım milletin karnı büyür benim sanki popom büyüyor 62 kilo ile hamile kaldım umarım çok kilo almam boyum 1.60 biraz kilolu hamillerdenim hayırlısı olsun tüm hamişler inşallah sağlıcakla bebeklerini kuçaklarlar

canımm çok teşekkür ettimm benimde şimdilik içim rahat hem birkaç kişiye danıştım hemde internetten çok araştırdım normalmiş çok şükür zaten 9gün sonra muayenemiz var biraz sabredicem panik yapmak istemiyorum sayenizdede rahatlıyorumm teşekkürler tatlışşşş Anneciklerrr sizi seviyorummm

canım ben çalışıyorum sabah 6 dan akşam 7.30 kadar dışardayımDD
dinlenmek bize yassssaaaaakkkkkkkkkkkkkk

canım kusura bakma yaww düşünmeden konuştumm sende fazla yormamaya çalış kendine dikkat et oldu muu

ayy canımm yaa pilatesin bir zararı yok dimi bende bugün internetten çok araştırdım veeee kendime bir pilates topu sipariş ettiiimmmmmmmmmm senin adına da çok sevindimmm nazarlar değmesinnn bebişiylee annesineeee

canımmm korkulacak birşey yok sıkma canını olur mu çarşamba günü bende aynı sıkıntıyı yaşadım benim lekem biraz koyu kahveydi hatta ilk gördüğümde çok korktum :18: çok kişiye danıştım yerleşme kanaması olabiliyormuş sen yine de gönlünü ferahlatmak açısından doktora git istersen bende gitmedim 2gün annemde kaldım sürekli yattım dinlendim sende bolca dinlen birde kaç haftalıksın ayrıca ağrıların ne şiddette

7+3 oldum bugün öyle siddetli ağrım yok ama yinede hissedilir derecede
doktora salı günü gideceğim
kızımda bir miktar kanama olmuştu ama bundaki kanama değil çok şükür
sanada cok gecmiş olsun inşaallah sorunsuz bir hamilelik geciririz:13:

Tatlışşşşşş Starimuuuu acaba benide listeye ekleyebiler misinnn aslında kalp atışlarını duyup öyle yazdırayım dedim ismimi ama okuyunca listeyi bende heveslendimmm yaşım:26 hamile kaldığım kilo:58 Ankarada oturuyorum bebikimin kesesi görüldü son adet tarihim biraz karışıkk ama doktorun hesabına göre 10mart dedik muhtemel doğum tarihim 17aralık şimdiden teşekkürrr ederimmm

canım adet olacak gibi ağrıların olması normalmiş yeterki şiddetli olmasın bende 7+6da lekeyi görmüştüm 8.haftada bebek rahme yerleştiği için lekeler görülebilirmiş istersen netten gebelik.orgda detaylı bilgi bulabilirsin hafta hafta gebeliğe tıklayıp teşekkür ederimm canım inşallah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Allah

kızlar bu akşam çooook gerginim
biraz önce eşimle tartıştık. aslında ortada bir şey yok, bağarıp çağardım. o da hamileyim diye uzatmadı ama sustu sadece. ben de daha da sinirlendim. beni sakinleştirmeye çalışabilirdi:84:
şuanda da çok sinirliyim. normalde şeker gibi insanımdır, hiç sinirlenmem. ya noluyo bana
hamilelikten dolayı mı, sizde de oluyor mu?

canım doktorunu ara bence,bişey yoktur ama progestan kullanmanı söyleyebilir.kaç haftalıksın.akıntın sarı ise normal.çünkü bende de oluyor.

canım bende çok sinirliyim.hap bağırınıyom.yazık adamlara valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…