Ben hem kilo aldım,hemide göbek yaptımm..
Yarım saat step yapabildiysen (evdemi) sen oooo herşeyi yaparsın. Hadi allah kuvvet versin.ben yürüyüş yapabilsem onada şükredicem ama yok vakit yok.:93:
Doktordan geldim hersey yolundaymis 8+5 iz kilo almamisim bi sonraki kontrolumuz 3 hafta sonra :)
Stramicuğum hoşgeldin tatlış :))
Kız adet günüm geçince gittim en son ıngaaa:18::18::18: Adam dedi 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakarız
benimde oğlumda tatlı yemiştim.ama bunda sadece tatlı olan meyveler,kuru yemişler,çikolatalar aşeriyom .yemeklere aşermiyorum.oğlumda sürekli sarmalar,dolmalar isterdim.bakalım eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda.ben zaten içim erkek bebeklerine daha çok gidiyo.
eşim hamileliklerini giy diyo ama bence daha erken.şimdilik büyük pant.idare ederiz
Evet kizlar bende yarim saat step yaptim yemegimi yedim simdi yarim saat pilates hareketlerim var arada rehavetim gecerken size bakiyim dedim
Doktorum bugun hamilelik oncesi yaptigim herseye geri donebilecegimi soyledi yani spor, yemek icmek, topuklu ayakkabi, makyaj, krem, yuz maskesi, agda felan filan
Bi kac kucuk uyarida bulundu selulit kremi, karinca yumurtasi kremi gibi uyduruk aktar isi seyler kullanma dedi. manikur pedikuru kendi aletlerinle yaptir dedi. Cok sicak - cok soguk suya girme dedi.kilomu beraber kontrol edicez diyetisyene istersen git ama ben yardimci olurum dedi. Bide odemden kacinmak icin erik cagla onlari tuzsuz yemeye calis dedi nasil olucaksa
kızlar ben 1,5-2 kilo almıştım ilk haftalarda, öğrenince vitamin olsun diye herşeyden yiyodum, meyveler, sütler, proteinli gıdalar. sonra mide bulantısıyla tanıştım. kilolar gitti. şimdi yediğim bir öğün midemde dursa mutlu oluyorum. meyve yiyemiyorum, süt içemiyorum. yemek zaten yapamıyorum, kokusuna bile dayanamıyorum. ama kabızlık için activia önerdi doktorum, onu yiyebiliyorum ve faydası da oluyor. bir de midem bulanınca maden suyu içtim bugun, valla midem rahatladı, doktor bi sakıncası yok, içebilirsin dedi. şimdi biraz iyiyim.herkese iyi akşamlar.
rumuz ezgi.sat:25.03.2011.yaş:27.hamile kaldığı kilo:52.yaşadığı il:mersin.bebeğin durumu:kese görüldü..Arkadaşlar beni de ekleyin...
merhaba ben zozik
benimde sat 28 şubat 67 kg ıle hamıle kaldı
istanbuldayımm
kalp atısını duymusdk sımdı ptesı tahlıl sonclarımı goturecemmm
Rabbım ısteyen herkese bu duyguyu en hayırlı zamanda yasatsın insallah
biz de doktorumuzdan geldik. gayet iyiyiz cok sukur. 9+3 uz bugunku olcume gore ben de kilo almamisim. 53 basladim aynen gidiyorum. doktor diyetfalan yapmiyosun di mi dedi. yok dedim benimki zorunlu diyet cok seyden tiksiniyorum. haftayadan itibaren birseyin kalmaz dedi bulanan arkadaslara mujde :)
bu arada yeni vitaminlerim yazildi demir ve a vitamini iceren bi multivitamin. bir de balik yemeyo cok beceremedigim icin haftada 2 kere marincap yazdi. catlak vs bakimina baslamaya izin verdi artik (plesenta olusmus cok sukur) tummy honey butter diye bi krem onerdi. once bi arastiricam alip almama kararimi ona gore vericem.
sonrasinda caddeye indik yemek yedik magaza gezdik derken gelmek bu saate kaldi. coook guzel gunes vardi disarda darisi haftasonunun basina.
lumos ve zozik için liste güncellenmiştir
canım 5haftaıkken banada olmuştu hemde pazar günü,ödüm patlayarak bi özele gitmiştim...15otl sıkışmış dedik sonra..dr çok normal oldğnu kesede bozulma olmadığını söylemişti..rahat ol..yoktur inş bişey..ama yinede git istersen dra...
canım ben çalışıyorum sabah 6 dan akşam 7.30 kadar dışardayımDD
dinlenmek bize yassssaaaaakkkkkkkkkkkkkk
Evet kizlar bende yarim saat step yaptim yemegimi yedim simdi yarim saat pilates hareketlerim var arada rehavetim gecerken size bakiyim dedim
Doktorum bugun hamilelik oncesi yaptigim herseye geri donebilecegimi soyledi yani spor, yemek icmek, topuklu ayakkabi, makyaj, krem, yuz maskesi, agda felan filan
Bi kac kucuk uyarida bulundu selulit kremi, karinca yumurtasi kremi gibi uyduruk aktar isi seyler kullanma dedi. manikur pedikuru kendi aletlerinle yaptir dedi. Cok sicak - cok soguk suya girme dedi.kilomu beraber kontrol edicez diyetisyene istersen git ama ben yardimci olurum dedi. Bide odemden kacinmak icin erik cagla onlari tuzsuz yemeye calis dedi nasil olucaksa
merhaba arkadaslar
herkesin keyfi yerinde
bir sorum olacak sizde hiç adet olacakmış gibi rahim tarafında ağrı acı vs.garip şeyler oluyor mu
bende var ve cok cok acık kahverengi az bir akıntı gelmiş :44:
çokta panik yapmak istemedim bekliyorum dinleniyorum
inşaallah kötü bişey olmaz
canımm çok teşekkür ettimm benimde şimdilik içim rahat hem birkaç kişiye danıştım hemde internetten çok araştırdım normalmiş çok şükür zaten 9gün sonra muayenemiz var biraz sabredicem panik yapmak istemiyorum sayenizdede rahatlıyorumm teşekkürler tatlışşşş Anneciklerrr sizi seviyorummm
canım kusura bakma yaww düşünmeden konuştummsende fazla yormamaya çalış kendine dikkat et oldu muu
ayy canımm yaa pilatesin bir zararı yok dimi bende bugün internetten çok araştırdım veeee kendime bir pilates topu sipariş ettiiimmmmmmmmmmsenin adına da çok sevindimmm nazarlar değmesinnn bebişiylee annesineeee
canımmm korkulacak birşey yok sıkma canını olur mu çarşamba günü bende aynı sıkıntıyı yaşadım benim lekem biraz koyu kahveydi hatta ilk gördüğümde çok korktum :18: çok kişiye danıştım yerleşme kanaması olabiliyormuş sen yine de gönlünü ferahlatmak açısından doktora git istersen bende gitmedim 2gün annemde kaldım sürekli yattım dinlendim sende bolca dinlenbirde kaç haftalıksın ayrıca ağrıların ne şiddette
7+3 oldum bugün öyle siddetli ağrım yok ama yinede hissedilir derecede
doktora salı günü gideceğim
kızımda bir miktar kanama olmuştu ama bundaki kanama değil çok şükür
sanada cok gecmiş olsun inşaallah sorunsuz bir hamilelik geciririz:13:
canım doktorunu ara bence,bişey yoktur ama progestan kullanmanı söyleyebilir.kaç haftalıksın.akıntın sarı ise normal.çünkü bende de oluyor.merhaba arkadaslar
herkesin keyfi yerinde
bir sorum olacak sizde hiç adet olacakmış gibi rahim tarafında ağrı acı vs.garip şeyler oluyor mu
bende var ve cok cok acık kahverengi az bir akıntı gelmiş :44:
çokta panik yapmak istemedim bekliyorum dinleniyorum
inşaallah kötü bişey olmaz
kızlar bu akşam çooook gerginim
biraz önce eşimle tartıştık. aslında ortada bir şey yok, bağarıp çağardım. o da hamileyim diye uzatmadı ama sustu sadece. ben de daha da sinirlendim. beni sakinleştirmeye çalışabilirdi:84:
şuanda da çok sinirliyim. normalde şeker gibi insanımdır, hiç sinirlenmem. ya noluyo bana
hamilelikten dolayı mı, sizde de oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?