2011 Aralık Anneleri

bence oğlunun gelişimi gayet güzel. maşallah , bu arada yeni bebeginde hayırlı olsun ne güzel ikisi bir arda büyücek

ben de geldim, ben de geldiiiiimmmm...

Aaaaay olbey olarak görünce hamilelikte yaşadığın sıkıntılar geldi aklıma fatmam ya o günlere döndüm bi an ( çok aktif okur, az aktif yazardım:). Hey gidi günlerrrr bebelerimiz 1 yasına geldi yaşlanıyoruzzzzzz:18:

bir günde akan onlarca sayfa geldi aklıma.. yetişemezdim okumaya..
şimdi herşeyi konuşup biliyoruz.. herkes gelmiş ama ben geldim""den başka azacak bişey bulamamış..
ama medine konu bile cevaplamış

:82::82::82::82:
en çok bu tipleri özlemişim be n

geçmiş olsun canım, allah damatlığını da gösterir inşallah.
çişini yapamıyor derken yapışıklık falan mı vardı? benim oğlum da zorlanıyor bazen, çok ağlıyor tahlillerimiz temiz çok şükür ama 3-4.ayından veri böyle. doktor da böyle devam ederse 1-1buçuk yaş arası sünnet tavsiye etti. oğlumda yapışıklık yok çok şükür. ama özellikle geceleri çiş yapacağı zaman uyanıyor huzursuz oluyor.

kendine kendine ayağa kalkıyormuş maşallah. 1-2 hafta snra adım da atar. benim oğlan koltuklara tutunarak kalkıyor sıralıyor heryeri.. 3-5 adım tutunmadan atıp poposunun üstüne oturuyor emekleyerek devam ediyor yoluna. 3 haftadır öyle. ama henüz cesaretlenip tam yürüyemedi. (16aralık doğumlu)

olbey olarak goemek baska guzel :) sorma ne cileler ne cileler.. hamdolsun bu gune getirene. simdi burda aktif olan arkadaslarin cogunu tanimiyorum sanki :) yeniden kaynassak di mi ama..

bu zimbirtilari ben de ozlemisim yawww

olbey olarak goemek baska guzel :) sorma ne cileler ne cileler.. hamdolsun bu gune getirene. simdi burda aktif olan arkadaslarin cogunu tanimiyorum sanki :) yeniden kaynassak di mi ama..

bu zimbirtilari ben de ozlemisim yawww

Yaaa kaynaşalım wala burdan da konuşalım kk benim için vefa borcu
Sen benim kim olduğumu biliyo musun

çok tşkler canım..inşallah sizde kurtulursunuz biran önce..bu arada tebrikler..valla bende biran önce gebe kalmayı düşünüyorum..5 kg verebilseydim bende şimdi 2 aylık gebeydim..millet bana kafayımı yedin nasıl bakacaksın diyor..birbirlerini büyütürler,apartmanda çocuk arayacağıma kardeşiyle oynasın demi ama

benim oğlum da 10 aralık 2011 ve gözyaşı kanalı tıkanıklığı var hala geçmedi aranızda sondalama yaptıran var mı? anestezi alacak çok endişeliyim dünya gözden randevu aldım

kizlar benim oglum tembel cikti resmen sadece arkasndan iktirince yuruyor tek elle male male geziyor ama elini birakinca usulca koyuyor kici kiymetli korkuyorda heralde bizimki bir bir yapiyor gel gel bay bay goz atiyor babasini gosteriyor bide tatlimi tatli anne diyor seneye martta kardes yapcaz ayni ayda dogurmayi dusunuyom kismetse aralik iyi oluyo bide okula basliycak zaten seneye ikisi bi arada buyur banada delirdinmi yanlizsin diyolar ama bakarim 3 cocugada olsun bakarim gencligin yanar diyolar ne sacma bu tatli seylere hayatim yansin umrum deil ama canima can katiyor omrume omur o benim herseyim bugune kadar sahip oldugum en masum en lern eni o anlatmasi bile zor cok tatli bunlar ya coooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk her eve lazim

kizlar benim oglum tembel cikti resmen sadece arkasndan iktirince yuruyor tek elle male male geziyor ama elini birakinca usulca koyuyor kici kiymetli korkuyorda heralde bizimki bir bir yapiyor gel gel bay bay goz atiyor babasini gosteriyor bide tatlimi tatli anne diyor seneye martta kardes yapcaz ayni ayda dogurmayi dusunuyom kismetse aralik iyi oluyo bide okula basliycak zaten seneye ikisi bi arada buyur banada delirdinmi yanlizsin diyolar ama bakarim 3 cocugada olsun bakarim gencligin yanar diyolar ne sacma bu tatli seylere hayatim yansin umrum deil ama canima can katiyor omrume omur o benim herseyim bugune kadar sahip oldugum en masum en lern eni o anlatmasi bile zor cok tatli bunlar ya coooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk her eve lazim

DERYAM cnm moralin bozuk anlıyorum. lütfen beni, yanlış anlama ama bebişinin böyle olmasında neden sensin. masum yavrucuk seni görmediği için özlüyor, o nedenle huysuz, uyumuyor. emerken aslında sadece karnını doyurmuyor, senden güven ihtiyacını gideriyor. bu ihtiyacını ne kadar çok giderirsen ileride o kadar öz güvenli bir birey olacak. emmek bebek için huzur demek, senden ruhunu besliyor. bence işten gelince onu kucağından hiç indirmemeli ve sürekli sevgi ile beslemelisi. zaten akşama kadar bakıcısını gördüğü için onunla duygusal bağ kuracak, eee bir de annesi var. çocuk ikilemde kalıyor. bebek tek kişiyle duygusal bağ kurabilirmiş, ikilemde kaldığı için bocalıyor.
hadi işten gelince tüm işlerini bırak onu sev, öp, okşa, emzir...ihmal edersen ileride daha büyük problemler yaşarsın.
ben pedagog Adem Güneşi takip ediyorum. çok ama çok faydasını görüyorum. herkese tavsiye ederim, internette ses kayıtları var, kitapları hariç kayıtlarıda dinliyorum. radyo programında katılımcıların sorularını cevaplıyor.

Son düzenleme:
benim kız pire gibi, hiç durmuyor. çok hızlı apalıyor. dolap kapaklarını açmayı öğrendi, açıp ne varsa boşaltıyor. çekmeceleri açıp boşaltıyor karışmıyorum, arkasından topluyorum. o da çok mutlu oluyorsakın bebişlerinize karışmayın. kırılacak, zarar gelecek ne varsa etraftan kaldırmalıymışız. çocuk dilediği gibi kurcalamalı, nesneleri dokunarak tanımalıymış. eğer cıs,elleme, dokunma dersek içindeki merak duygusunu törpüleniyormuş ve ileride dikkati dağınık, ilgisiz bir birey haline geliyormuş.

kızlar suyu nasıl içiriyorsunuz? ben biberonda veriyordum, bardağa alıştır dediler. bardaktanpek içemiyor, üzerine döküyor, yutarken boğazında kalıyor.

kızlar suyu nasıl içiriyorsunuz? ben biberonda veriyordum, bardağa alıştır dediler. bardaktanpek içemiyor, üzerine döküyor, yutarken boğazında kalıyor.

benimki iciyor ben 6 Aydan beri bardaktan veriyorum ama sulluk aldim ondanda disarda iciyor evde bardaklan iciyor yarim bardak bi iciste bitiriyor cnm yukarda cok guzel yazmissinda cekmecelerde bizim onemli birsey yok ama benimki acip bana bakiyorhyr deince usulca kaciyor yanindan ev oyncak kutusuyla dolu oyun evi aldim icinde 250 topu var ilk arabam var neler var neler oyuncak selelerini dagitiyor cok zevk aliyor ama ben arkadaslarima oturmaya gidince rahat etmek isterim arkamdan coca bak heryani karistirdi densin istemem oglum evdeki cekmece dolap ne varsa aciyor ama dagitmiyor bana bakiyor gulersem bi iki seyi alip kaciyor misafirlikte ve alisveriste cok zorlanirsin evdeki rahatlik disarda yok bunu ogrenmesi icin evdede engelle bence biz nekadar guvenli tutsakta millet biz kadar guvenlimi tutuyor cekmecelerini kiminde bucak kiminde ilac var mesela o yuzden benimki misafirlikte bisi dokunsun usulca hyr der alirim kucama oda anlar bu gunlerde cok rahatim gittigim yerde hicbirseye dokunmuyor millet mecbur deil dekorasyonunu benim icin bozmaya deilmi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…