merhaba ben buradayım bırdaha gebeyım :) hzılı yaşayalım yaşımız genç . oglusuma çirkin olmayı öpücük atmayı ham ham demeyı ve bay bay gibi şeylerği öğrettim. sizin nasıl gidiyor?
bende 8 aralık annesiyim . sünneti hayırlısı olsun askerlıklerını gorursunuz ınsallah. ıyı olmus benım tanıdıgım herkes 1 yasına kadar yaptırdı bende tam yarın yaptıracakdım hasta oldu antıbıyoık kullanıyoruz 2 hafta sunnet olamaz o yuzden bıraz daha bekleyecegız .... benımde oglum 1 adım attı ınsallah yuruyecekler artık cok gzl yaaa
ben de geldim, ben de geldiiiiimmmm...
selam hanımlar..ben 3 aralık annesiyim..çarşamba günü oğluşum sünnet oldu..idrarımızı yapamıyorduk mecburduk :)) şimdi çok iyiyiz maşallah..sizin bebişler ne alemde..bu arada oğlum kendi kendine ayağa kalkıyor 10 sn felan duruyor öylece sonra oturuyor..sizce yürüyecekmi ne dersiniz??
Aaaaay olbey olarak görünce hamilelikte yaşadığın sıkıntılar geldi aklıma fatmam ya o günlere döndüm bi an( çok aktif okur, az aktif yazardım:). Hey gidi günlerrrr bebelerimiz 1 yasına geldi yaşlanıyoruzzzzzz:18:
olbey olarak goemek baska guzel :) sorma ne cileler ne cileler.. hamdolsun bu gune getirene. simdi burda aktif olan arkadaslarin cogunu tanimiyorum sanki :) yeniden kaynassak di mi ama..
bu zimbirtilari ben de ozlemisim yawww
grup dağıldı mı yoksa :) geri dönüşler görüyorum.
Yaaa kaynaşalım wala burdan da konuşalım kk benim için vefa borcu
Sen benim kim olduğumu biliyo musun
merhaba ben buradayım bırdaha gebeyım :) hzılı yaşayalım yaşımız genç . oglusuma çirkin olmayı öpücük atmayı ham ham demeyı ve bay bay gibi şeylerği öğrettim. sizin nasıl gidiyor?
bende 8 aralık annesiyim . sünneti hayırlısı olsun askerlıklerını gorursunuz ınsallah. ıyı olmus benım tanıdıgım herkes 1 yasına kadar yaptırdı bende tam yarın yaptıracakdım hasta oldu antıbıyoık kullanıyoruz 2 hafta sunnet olamaz o yuzden bıraz daha bekleyecegız .... benımde oglum 1 adım attı ınsallah yuruyecekler artık cok gzl yaaa
hahaha.... kavga ettik birbirimizi yedik :))
kasimin ustunde gozum varmisya da tam tersi iste neysee....
bende 8 aralık annesiyim . sünneti hayırlısı olsun askerlıklerını gorursunuz ınsallah. ıyı olmus benım tanıdıgım herkes 1 yasına kadar yaptırdı bende tam yarın yaptıracakdım hasta oldu antıbıyoık kullanıyoruz 2 hafta sunnet olamaz o yuzden bıraz daha bekleyecegız .... benımde oglum 1 adım attı ınsallah yuruyecekler artık cok gzl yaaa[ki
kiz sen ikinciyemi kaldin kizzzzz
kızlar suyu nasıl içiriyorsunuz? ben biberonda veriyordum, bardağa alıştır dediler. bardaktanpek içemiyor, üzerine döküyor, yutarken boğazında kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?