kızlar suyu nasıl içiriyorsunuz? ben biberonda veriyordum, bardağa alıştır dediler. bardaktanpek içemiyor, üzerine döküyor, yutarken boğazında kalıyor.
benimki iciyor ben 6 Aydan beri bardaktan veriyorum ama sulluk aldim ondanda disarda iciyor evde bardaklan iciyor yarim bardak bi iciste bitiriyor cnm yukarda cok guzel yazmissinda cekmecelerde bizim onemli birsey yok ama benimki acip bana bakiyorhyr deince usulca kaciyor yanindan ev oyncak kutusuyla dolu oyun evi aldim icinde 250 topu var ilk arabam var neler var neler oyuncak selelerini dagitiyor cok zevk aliyor ama ben arkadaslarima oturmaya gidince rahat etmek isterim arkamdan coca bak heryani karistirdi densin istemem oglum evdeki cekmece dolap ne varsa aciyor ama dagitmiyor bana bakiyor gulersem bi iki seyi alip kaciyor misafirlikte ve alisveriste cok zorlanirsin evdeki rahatlik disarda yok bunu ogrenmesi icin evdede engelle bence biz nekadar guvenli tutsakta millet biz kadar guvenlimi tutuyor cekmecelerini kiminde bucak kiminde ilac var mesela o yuzden benimki misafirlikte bisi dokunsun usulca hyr der alirim kucama oda anlar bu gunlerde cok rahatim gittigim yerde hicbirseye dokunmuyor millet mecbur deil dekorasyonunu benim icin bozmaya deilmi ama
ADEM GÜNEŞ tavsiye ediyorum arakadaşlar kesinliklşe dinleyin ,çocukluk sırrı kitabini okuyun.anneliğin tadına varıcaksınız.kendimden biliyorum.
cnm benim takip ettiğim pedagog evde her şeyi serbest bırakırsan gezmede çocuğun etrafı kurcalamayacağını söylüyorvalla nasıl olucak bilmiyorum, görücez bakalım benim kız gezmede ne yapacak.ben de gezmede etrafı dağatırsa huzursuz olurum, galesiz anneleride hiç sevmem, inşallah bu durumları yaşamayız.
bizimki oyuncakla oynamıyor. evde kap kacak ne varsa onlarla oynuyor. o kadar oyuncak aldık yüzüne bakmadı. 3 ten fazla oyuncak alınmamalıymış ama insan kendini tutamıyor
cnm benim takip ettiğim pedagog evde her şeyi serbest bırakırsan gezmede çocuğun etrafı kurcalamayacağını söylüyorvalla nasıl olucak bilmiyorum, görücez bakalım benim kız gezmede ne yapacak.ben de gezmede etrafı dağatırsa huzursuz olurum, galesiz anneleride hiç sevmem, inşallah bu durumları yaşamayız.
bizimki oyuncakla oynamıyor. evde kap kacak ne varsa onlarla oynuyor. o kadar oyuncak aldık yüzüne bakmadı. 3 ten fazla oyuncak alınmamalıymış ama insan kendini tutamıyor
Benim kizımda oyuncak yerıne kap kacakla oynamaya bayılıyorOYuncaklardan cok çabuk sıkılıyor bebısler. Ben söyle bırsey Yapıyorum. Oyuncaklarını 3 gruba ayırdım 3 küçük sepet yani. 2 sını kaldırdım, herhafta 1 sepet veriyorum o sepetle 1 haftaya yakın oynuyor, sonra sıkılınca dıger sepetı veriyorum. Cok oyuncak alıpda şimdiden doyumsuz alıştırmıyoruz, bakalım ilerde nolcak
aynini bende yapiyorum heycanla seleyi dokuyor benim oglusun odasi var orda hemsi yigili arada oraya gidip oynayip yanima geliyormujdemde varrrrr dun oglum costu birden yurumeye basladiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bızım kız 10,5 aylıkken yurudu hala yuruyor ..
ama gecen bı dustu babasına sarılıcak dıye yavrum sıstı alnı hemen
annem kiyamam ben sanaaa benimkide cok dusuyor ama genellikle parmaklarini kapaklara kaptiriyorhamilelik nasil geciyor bulantin varmi canim ayyy bende dusunuyorum ama korkuyorum senin yardim edecek yakinin varmi yaninda
kiz tembel bunlar iki gun once durmadan yurudu arkadasta yerler hzliflex doseme benim parke beyfendinin aya kayiyo diye yurumuyo ayakkabiyla yuruycekmis evde ayakkabiyle geziyoz icer ayakkabilari kayiyo
hamılelık ıyı gecıyor farkında degılım henuz saka gıbı hala :)
kımsem yok yanımda cok korkuyorum ama olan oldu artık
Ev icinde giymeleri için çorap şeklinde, parke üzerinde kaymayan ( frenli diyorlar) alt kısmı da ayakkabı olan bebekler için yapılmış değişik pratik ayakkabılar var, onlardan deneyebilirsin. Cok güzel ve rahat hemde makinada yıkanıyor. Bizde evdeki tüm dolaplara kilit taktık, bazılarının kollarını çıkardık, köşe kısımlara kafasını vurmamalı için köşelik taktık. Bakalım nereye varacak bu işin sonu cok dikkatli olmak lazım çünkü cok hızlı hareket ediyorlar ve alamaz yetişemez dediğin heryer varlar yani yaramazlar
Sumak, hayırlısı olsun. Bende yalnız bir anneyim, ailem cok uzakda ama bizde ikinciyi düşünüyoruz birlikte büyüsünler diye bakalım nolcak
ben kesınlıkle dusunmuyordum dusunuyordum ama bu kadar erken degıl soyle 3 yasındayken masal
su an karnımdakını unuttum hıc bı heyecan yok gıdıp bakmadım bıle o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?