2011 Aralık Anneleri

kızlar suyu nasıl içiriyorsunuz? ben biberonda veriyordum, bardağa alıştır dediler. bardaktanpek içemiyor, üzerine döküyor, yutarken boğazında kalıyor.

önceleri zorlandık ama artık benim kızımda bardaktan içebiliyor.çok çabuk öğreniyorlar maşallah. birkaç kere bardaktan içiriver hemen alışır.

ADEM GÜNEŞ tavsiye ediyorum arakadaşlar kesinliklşe dinleyin ,çocukluk sırrı kitabini okuyun.anneliğin tadına varıcaksınız.kendimden biliyorum.

cnm benim takip ettiğim pedagog evde her şeyi serbest bırakırsan gezmede çocuğun etrafı kurcalamayacağını söylüyor valla nasıl olucak bilmiyorum, görücez bakalım benim kız gezmede ne yapacak.ben de gezmede etrafı dağatırsa huzursuz olurum, galesiz anneleride hiç sevmem, inşallah bu durumları yaşamayız.
bizimki oyuncakla oynamıyor. evde kap kacak ne varsa onlarla oynuyor. o kadar oyuncak aldık yüzüne bakmadı. 3 ten fazla oyuncak alınmamalıymış ama insan kendini tutamıyor

ADEM GÜNEŞ tavsiye ediyorum arakadaşlar kesinliklşe dinleyin ,çocukluk sırrı kitabini okuyun.anneliğin tadına varıcaksınız.kendimden biliyorum.

ben de Adem Güneş i tavsiye ediyorum kitaplarının çoğunu aldım, ses kayıtlarınıda internetten indirdim, fırsat buldukça dinliyorum. inanın kendimi tanıdım, eksiklerimi gördüm. annemin ve babamın beni yetiştirirken yaptığı yanlışları öğrendim. süper bir pedagog. hamilelik dönemimden beri takip ediyorum ve inanın kızımın gözünden 9 ay boyunca yaş gelmedi çünkü hiç ağlamadı, çok mutlu ve neşeli bir bebek. hiç eziyeti yok 9 tane programın ses kayıdını dinledim, çok şey öğrendim. daha çok ses kaydı var öğrenmem gereken çok şey var. kayıtları kızım uyuyunca dinliyorum, eşimle yolculukta müzük yerine dinliyoruz, 40 dakika sürüyor. eşimde çok keyif alıyor, baya faydalı oldu onun için. Pazar günleri saat 11.30 da burç fm de canlı yayında programı var. eşlerle beraber dinlensin diye o güne almışlar. biz 12 de kahvaltıdan kalktığımız için dinleyemiyoruz anca ses kayıtlarını dinleyebiliyoruz.

3mu kiz bizim evde 50 yi gecik oyuncak var dur evin halini paylasayim size cok oynuyor cok seviyor oyuncaklari benimki kiz evde rahat biraktim milletin evini rahat birakmadi ya benimki

Benim kizımda oyuncak yerıne kap kacakla oynamaya bayılıyor OYuncaklardan cok çabuk sıkılıyor bebısler. Ben söyle bırsey Yapıyorum. Oyuncaklarını 3 gruba ayırdım 3 küçük sepet yani. 2 sını kaldırdım, herhafta 1 sepet veriyorum o sepetle 1 haftaya yakın oynuyor, sonra sıkılınca dıger sepetı veriyorum. Cok oyuncak alıpda şimdiden doyumsuz alıştırmıyoruz, bakalım ilerde nolcak

aynini bende yapiyorum heycanla seleyi dokuyor benim oglusun odasi var orda hemsi yigili arada oraya gidip oynayip yanima geliyor mujdemde varrrrr dun oglum costu birden yurumeye basladiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aynini bende yapiyorum heycanla seleyi dokuyor benim oglusun odasi var orda hemsi yigili arada oraya gidip oynayip yanima geliyor mujdemde varrrrr dun oglum costu birden yurumeye basladiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Oooo maşallah Benım kızımda 10 Kasım'dan berı yürüyor, bayaa geliştirdi Hanfendi kendini, koşmaya bile başladı

maşallah bizim kız adım bile atmıyo daha,kenarlarda dolaşıyo halen,daha dün ik kez 20 sn kadar ayakta durabildi,halbuki 4 aylıkken pıtır pıtır kafama tırmanıyodu

kiz tembel bunlar iki gun once durmadan yurudu arkadasta yerler hzliflex doseme benim parke beyfendinin aya kayiyo diye yurumuyo ayakkabiyla yuruycekmis evde ayakkabiyle geziyoz icer ayakkabilari kayiyo

bızım kız 10,5 aylıkken yurudu hala yuruyor ..

ama gecen bı dustu babasına sarılıcak dıye yavrum sıstı alnı hemen

bızım kız 10,5 aylıkken yurudu hala yuruyor ..

ama gecen bı dustu babasına sarılıcak dıye yavrum sıstı alnı hemen

annem kiyamam ben sanaaa benimkide cok dusuyor ama genellikle parmaklarini kapaklara kaptiriyor hamilelik nasil geciyor bulantin varmi canim ayyy bende dusunuyorum ama korkuyorum senin yardim edecek yakinin varmi yaninda

annem kiyamam ben sanaaa benimkide cok dusuyor ama genellikle parmaklarini kapaklara kaptiriyor hamilelik nasil geciyor bulantin varmi canim ayyy bende dusunuyorum ama korkuyorum senin yardim edecek yakinin varmi yaninda

hamılelık ıyı gecıyor farkında degılım henuz saka gıbı hala :)

kımsem yok yanımda cok korkuyorum ama olan oldu artık

kiz tembel bunlar iki gun once durmadan yurudu arkadasta yerler hzliflex doseme benim parke beyfendinin aya kayiyo diye yurumuyo ayakkabiyla yuruycekmis evde ayakkabiyle geziyoz icer ayakkabilari kayiyo

Ev icinde giymeleri için çorap şeklinde, parke üzerinde kaymayan ( frenli diyorlar) alt kısmı da ayakkabı olan bebekler için yapılmış değişik pratik ayakkabılar var, onlardan deneyebilirsin. Cok güzel ve rahat hemde makinada yıkanıyor. Bizde evdeki tüm dolaplara kilit taktık, bazılarının kollarını çıkardık, köşe kısımlara kafasını vurmamalı için köşelik taktık. Bakalım nereye varacak bu işin sonu cok dikkatli olmak lazım çünkü cok hızlı hareket ediyorlar ve alamaz yetişemez dediğin heryer varlar yani yaramazlar

Sumak, hayırlısı olsun. Bende yalnız bir anneyim, ailem cok uzakda ama bizde ikinciyi düşünüyoruz birlikte büyüsünler diye bakalım nolcak

Son düzenleme:
ben kesınlıkle dusunmuyordum dusunuyordum ama bu kadar erken degıl soyle 3 yasındayken masal

su an karnımdakını unuttum hıc bı heyecan yok gıdıp bakmadım bıle o derece

hamılelık ıyı gecıyor farkında degılım henuz saka gıbı hala :)

kımsem yok yanımda cok korkuyorum ama olan oldu artık

olunca buyutuyo insan mecbur bende simdi hastayim cok fena gozum bisi gormuyo gece ateslendim simdi dusunuyom boyle durumda ikisine nasi bakarim diye ama allah sabrini veriyo sen isteyerek kalmadinmi kazami oldu ay keske bisimde kaza olsa ama istesek bile zor olcak gibime geliyo gene asilama olcam heralde off o gunler cok zordu yaaa basa donmeden kalirim inss

kiz var onlardanda onlarda kayiyo bizim parkelerde ki kucuk geliyo artik icer ayakkabisi alcam ama burdada oyle istedigin hersey hemen bulunmuyo yada ben goremiyorum a

ben kesınlıkle dusunmuyordum dusunuyordum ama bu kadar erken degıl soyle 3 yasındayken masal

su an karnımdakını unuttum hıc bı heyecan yok gıdıp bakmadım bıle o derece

bendede oyle bisi varki kalirsam doktora bile gitmem gibime geliyor 3 4 aylik olana kaadar heralde cunki ilkin heycani baska hic doktora gitmedinmi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…