Evet cok azda olsa cıkolata verıyorum cok sevıyor yerken "nem ,nem' nem" diye mırıldanıyorAslında Pepe'yi bende acıyorum ızlesın dıye ama hıc bakmıyor sadece reklamlara ara sıra bakıyor o kadara.
Cok cok gecmıs olsun canım, inşallah iyileşince tekrar meme ister. Bardaktan içmeyi cok seviyorlar. Renkli küçük bir bardakla vermeyi denesen işe yarar mı acaba!
Kızlar çok mutluyum. 5 günün sonunda prensesim bu sabah emmeye başladı.Yavrum o kadar özlemişki bırakmak bilmedi. İki göğsümde sızlıyor. Ama olsun fıstığım emsinde ne olursa olsun. Bize dua eden herkese teşekkür ederim
Rabbim bebişlerimize sağlık versin.
off kızlar,face de giremiyom evde bilgisayar diye yerlere yatıyo sürekli başında olursa da gözü bozulcak,babası gizli giriyo akşamları ben onu oyalıyom görmesin diye,en ufak bişeye kızıp ağlıyo,hiç sevmem mız mız çocukları,tam başıma geldi napcam bilmiyom,yemek yedirmeye çalışsam burun kıvırmalar,kaldırıp atmalar,bişey içirsem tükürmeler,gece sallayarak uyumaz oldu,kadın ayağına alıştırmış,benim ayaklarım ağrıyo,gece 12 ye kadar uyumuyo mızmızlanıyo,ağlıyo,sürekli meme istiyo,vermezsen ağlıyo,zayıflıyo miğdesine sütten başka bişet gitmediği için,keseyim dedim hırçınlaştı 10 saat aç kalsa da doğru dürüst bişey yemedi,uykusunda bile biberon almadı,artık ben de pes ettim tamam sus yeterki em dedim,çok moralim bozuk,bazen nerden yaptık diyorum,sonra pişman oluyorum,bazen de hiç yere çığlıklar atınca sinirlenip vuruyorum bi tane,babası alıyo elimden,deli ediyo bu çocuk beni,şimdiden böyle,iyiki yürümüyo,geç yürüsün aman herşeyi yıkıp döküyo zaten,moralim çok bozuk
Slm kızlar ben 3aylık ikiz annsıyım bebeklerınıze kucuk gelen kıyafetlerını vermek ıstersenız alırım yurütecte olur.
selam hanımlar..ben 3 aralık annesiyim..çarşamba günü oğluşum sünnet oldu..idrarımızı yapamıyorduk mecburduk :)) şimdi çok iyiyiz maşallah..sizin bebişler ne alemde..bu arada oğlum kendi kendine ayağa kalkıyor 10 sn felan duruyor öylece sonra oturuyor..sizce yürüyecekmi ne dersiniz??
selam hanımlar..ben 3 aralık annesiyim..çarşamba günü oğluşum sünnet oldu..idrarımızı yapamıyorduk mecburduk :)) şimdi çok iyiyiz maşallah..sizin bebişler ne alemde..bu arada oğlum kendi kendine ayağa kalkıyor 10 sn felan duruyor öylece sonra oturuyor..sizce yürüyecekmi ne dersiniz??
nerelerdesiniz hanımlar ??:)
bebekler neler yapıyor. neler öğrettiniz bebişlere ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?