2011 Aralık Anneleri

Biz Samsun'dayız şekerim çok güzel bi sahilimiz var o açıdan çok şanslıyım, ben denizsiz biyerde yaşayamazdım heralde :26:

valla süper yaa keşke bizde deniz kenarında olsaydık yada en güzeli Ankarada deniz olsaydı bende çok seviyorum Ankarayı ama eksiğimiz var işte denizimiz olsaydı neyse sağlık olsun ne yapalımm sen çıkar şekerim denizin tadını bol bol bizde Ankaranın taşına bakalım

Dünyanın en güzel anneleri günaydınnnn. Saat 8:50'den beri okuyorum ancak bitti.

Hiç sorma haftasonunu kocama zehir ettim. "Bunaldım kalk gezelim" diyorum. Kalk deyince "ne anlayışsızsın kalkacak halim mi var" diyorum. Sonra uzanıyorum. Birden bi bayırıyorum durduk yere. "Sen beni niye sinir ediyorsun" diye. Sonra dönüp uyuyorum. sedece bakıyor ööölece. Yat biraz istirahat et iyi gelir diyor. Eşim normalde çok sinirlidir. Ve bilerek yapmasamda bu çok eğlenceli.

Desene bizim psikolojimiz çocuğa geçecekse. Şimdi koçişlere yaşattığımızın acısını ufaklıklar bizden çıkaracaklar.

starımu senle ayniyız .

.sende de nefes tıkanıklıgı oluyor mu yürürken konusurken bı bakmısım nefes nefese kalmısım

sen ıkılı teste ne zaman gıdıyorsun

Biran nefes alamıyormuşum gibi geliyor. Boğuluyormuşum gibi oluyor. Özellikle kalabalık ortamlarda.

ya kızlar midem yanıyormu deliniyormu bulanıyoemu artık şaşırdım kaldım yanmaya ne iyi gelir başına gelen varmı?

Hiç sorma karnım açken yanıyor. yiyorum yine yanıyor. Allah yardımcımız olsun.

Ne yapsınlar ellerinden bişey gelmiyor. Yani al biraz da sen taşı diyemeyeceğimize göre.Bu ulvi görev bizim.

Bende kısırmıyım diye testler ve tetkikler yaptırıyordum 2 aydır. Son testin sonucunu almadan hamile olduğumu öğrendim. Gelçi adetim 3-4 gün geçmişti ama ihtimal vermiyordum. Sonra biraz kanama gelince adet oldum sandım. Çok üzüldüm. umutlanmıştım yinede. Sabah uyandım kanama devam etmmiş o bi damla kandan başka gelmemiş. bekledim 2 gün daha gelen giden bişey yok. Test aldım çift çizgi çıktı. Çokkkkkkkk şükür.

gunaydın hepınızeeeeee

nasılsınız ben kasım anneleırnde de takılıyordum ama artık tamamen aralık annesıne geldım

ama kasım sonu dogar gıbı de gelıyor hayırlısı ..

Günaydın sumakcım. Demek bizi başka topiklerle aldatıyordun. Hiç beklemezdik bunu senden.

buselı artık sızınleyım

aldatmayacagım sızı

bızde artık her aksam cıkıp dolasıyoruz yaz gelmısken ..bende denızsız bır yerde yasayamam herhalde

Ay kıyamam yaa

ınsallah bır sorun cıkmazda dogurabılırız cok fena hazırladım kendımı normal doguma

Biz Samsun'dayız şekerim çok güzel bi sahilimiz var o açıdan çok şanslıyım, ben denizsiz biyerde yaşayamazdım heralde :26:

anam büyük konuşmamak lazım.. ben de öle diyordum İstanbulu bıraktım.. ankara'ya gelin geldim...hayırlısı olsun artık..

samsuna yakında bir haftasonu gelcez.. eşim samsun merkezli benim.. mezar ziyareti yapcaz .. biraz midem düzelsinki gelmişken taze taze pidelerden ve balıklardan yiyebilim:)

Anneciklerrr ben cıkıyorumm kayınvaldeme gidicem akşamada ordayız umarım bel ağrım olmazz yatamam çünkü orda öpüyorum hepinizii bebiklerinizide tabikiii

günaydın kızlar....

dayanamadım bişey yaptım..

dr.um 10 hazirana kadar gelmene gerek yok demişti..taa 2 mayısta..bense meraktan çatlıyorum..baktım herkes 2-3 haftada bi kontrole gidiyo..yada bikaç dr.u var..ben de çarşamba günü için eski dr.umdan randevu aldım..iyi yaptım kötü mü..

Tabi canıııımmm

neyse artıkın napalım bizde deniz kenarlarını ziyarete gideriz bol bol kabul edermisiniz bizi misafir olarak :76:

Etmez miyiz hayatım başımızla beraber her zaman bekleriz

Anneciklerrr ben cıkıyorumm kayınvaldeme gidicem akşamada ordayız umarım bel ağrım olmazz yatamam çünkü orda öpüyorum hepinizii bebiklerinizide tabikiii
Güle güle şekerim

Çok iyi yapmışsın valla bana da 3 hafta çok geldi, bu hafta doğum evinde bi doktordan randevu alıp bebişimi görmeyi planlıyorum

Son düzenleme:

canım iyi yaptın aklında kalacağına.. bak bana her hafta kontrole gidiyorum... büyüdüğüne hafta hafta tanık oluyorumm....

ıyı yapmıssın cnım 10 hazırana cok varrrr

ben ıkı haftada bır gıdıyorum

Son dersime girdim sonundaaaaa bu ders de bitsin çıkıp kocişle buluşacam, yeni mevsimlik ciciler alacam kendime, eski pantolonlarım çok sıkıyo artık kapri almak istiyorum bahar için :26: bi de cicili bicili gömlekler, tunikler alırım diyorum, tabi bi de babet oooooohhhh

Son düzenleme:
oh bende carsamba gununu beklıyorum alısverıs ıcın

bı de yazlıklarımı cıkarmam laızm hangısı oluyor hangılerı olmuyor bakmm lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…