Biz Samsun'dayız şekerimçok güzel bi sahilimiz var o açıdan çok şanslıyım, ben denizsiz biyerde yaşayamazdım heralde :26:
ben de küstüm kocamayattı kitap okuyor utanmadan. üstelik o başlatmıştı her şeyi.
neyse umarım bu durum uzun sürmez. sinirli insanları hiç sevmem yaşuan kendimi de sevmiyorum normalde çok sakinimdir, ah bebiş beni ne hale getirdin
ayyy valla bebeklerrr hangi psikolojiyle büyürse o kişiliği taşırlarmışş bizimkilerde şiddet içeren çocuklardan olmasınnn :18::18: hakkat biz bazen çekilmez oluyoruz yazık kocişlere :76::76: sende gereksiz yere üzme kendiniii tabi eğer seni rahatlatıyorsa ağlamak en iyisi
starımu senle ayniyız .
.sende de nefes tıkanıklıgı oluyor mu yürürken konusurken bı bakmısım nefes nefese kalmısım
sen ıkılı teste ne zaman gıdıyorsun
ya kızlar midem yanıyormu deliniyormu bulanıyoemu artık şaşırdım kaldım yanmaya ne iyi gelir başına gelen varmı?
ıkı kere ıkılı test yaptırsak sorun olmaz yanı ,sende mı oyle yapacaksın
en azından kan testı yaptırmayayım carsamba gunu barı kafam karıstı ..
anladım aslında cok kılo almıs gıbı degılım 3 kılo aldım 3 ayda bırden alıp daha sonrasında almadım
bırde 15 gun yattım hep o yuzden de aldım ama artık kılo almıyorum yanı en azından 2 aydır almamaısım , :)
benım hem tansıyonum dusuk hemde kansızlık problemım var ondna da olabılır ..
bende carsamba gunu kan testı vermeyeyım dıgerlerını yaptırayım barı..
tesekkur ederım
Bende de düşük tansiyon ve kan düşüklüğü var. Aynen bende de nefes darlığı oluyor.
herkese gunaydııııııııııııın
Benim mide bulantılarım başlarda çok hafif olurdu ama tam anlamıyla tavan yaptığı hafta geçen hafta oldu, yani senin şu an içinde bulunduğun haftaiyiden iyiye kusmalarım başladı artık ve hala da devam ediyo kusma nöbetlerimiz çok komik oluyo ama ben kusarken kociş arkamdan gelip sarılıyo, sırtımı sıvazlıyo geçti aşkım geçti geçti diyo çocuk kandırıyo sanki
artık tüp bebek için araştırmalara başlamıştım sürpriz bebiş oldu bebişim bizi çok mutlu etti ama hayatımızın anlamı değişti eşimle birbirimize zaten çok bağlıydık aşkımıza aşk kattı meleğim
gunaydın hepınızeeeeee
nasılsınız ben kasım anneleırnde de takılıyordum ama artık tamamen aralık annesıne geldım
ama kasım sonu dogar gıbı de gelıyor hayırlısı ..
valla süper yaakeşke bizde deniz kenarında olsaydık yada en güzeli Ankarada deniz olsaydı bende çok seviyorum Ankarayı ama eksiğimiz var işte denizimiz olsaydı neyse sağlık olsun ne yapalımm sen çıkar şekerim denizin tadını bol bol bizde Ankaranın taşına bakalım
günaydınlarr annişler hayırlı haftalarr nasılsınız bakalımm.
deryacım cok gecmiş olsun canım..
Biz Samsun'dayız şekerimçok güzel bi sahilimiz var o açıdan çok şanslıyım, ben denizsiz biyerde yaşayamazdım heralde :26:
Dünyanın en güzel anneleri günaydınnnn. Saat 8:50'den beri okuyorum ancak bitti.
Hiç sorma haftasonunu kocama zehir ettim. "Bunaldım kalk gezelim" diyorum. Kalk deyince "ne anlayışsızsın kalkacak halim mi var" diyorum. Sonra uzanıyorum. Birden bi bayırıyorum durduk yere. "Sen beni niye sinir ediyorsun"diye. Sonra dönüp uyuyorum. sedece bakıyor ööölece. Yat biraz istirahat et iyi gelir diyor. Eşim normalde çok sinirlidir. Ve bilerek yapmasamda bu çok eğlenceli.
hakkat yaff eğlenceli oluyor bizde bazen abartıyoruz ama yine de çok zevkliiii
Desene bizim psikolojimiz çocuğa geçecekse. Şimdi koçişlere yaşattığımızın acısını ufaklıklar bizden çıkaracaklar.
valla ya bebiklerr bizden acısını çıkarırlar büyüyüncebizim gibi agresif bişey çıkar artık bizdende
Ay kıyamam yaa
anam büyük konuşmamak lazım.. ben de öle diyordumİstanbulu bıraktım.. ankara'ya gelin geldim...hayırlısı olsun artık..
samsuna yakında bir haftasonu gelcez.. eşim samsun merkezli benim.. mezar ziyareti yapcaz .. biraz midem düzelsinki gelmişken taze taze pidelerden ve balıklardan yiyebilim:)
neyse artıkın napalım bizde deniz kenarlarını ziyarete gideriz bol bol kabul edermisiniz bizi misafir olarak :76:
Güle güle şekerimAnneciklerrr ben cıkıyorumm kayınvaldeme gidicem akşamada ordayız umarım bel ağrım olmazz yatamam çünkü ordaöpüyorum hepinizii bebiklerinizide tabikiii
günaydın kızlar....
dayanamadım bişey yaptım..
dr.um 10 hazirana kadar gelmene gerek yok demişti..taa 2 mayısta..bense meraktan çatlıyorum..baktım herkes 2-3 haftada bi kontrole gidiyo..yada bikaç dr.u var..ben de çarşamba günü için eski dr.umdan randevu aldım..iyi yaptım kötü mü..
günaydın kızlar....
dr.um 10 hazirana kadar gelmene gerek yok demişti..taa 2 mayısta..bense meraktan çatlıyorum..baktım herkes 2-3 haftada bi kontrole gidiyo..yada bikaç dr.u var..ben de çarşamba günü için eski dr.umdan randevu aldım..iyi yaptım kötü mü..
günaydın kızlar....
Çok iyi yapmışsın vallabana da 3 hafta çok geldi, bu hafta doğum evinde bi doktordan randevu alıp bebişimi görmeyi planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?