derya nasılsın günaydın?
günaydın kızlar 2 haftalık izinden sonra nihayet döndüm işe bugün,benim hiç kusmam olmadı,sadece yağlı,etli şeylerden,sütten tiksinti oldu o kadar,o da yavaş yavaş geçiyo,hatta hastanede aç karnına sabahın 6 sında antibiyotik,düşük iğnesi,toplam 3 iğne yedim,hepsi de bulantı yaparmış,ona rağmen kusmamıştım,çok şükür miğdem sağlammış,zaten 2 haftadır halsiz halsiz yatıyom,vurulan iğneler,serum,enfeksiyon,bi de yediğimi çıkarsam ölürdüm heralde:79::79:
çok şükür canım,sonunda ayağa kalktım,Allah kimseyi yataklara düşürmesin,duvarlar üstüne üstüne geliyo insanın,bugün evlilik yıldönümümüz çok mutluyum onun için
çok şükür canım,sonunda ayağa kalktım,Allah kimseyi yataklara düşürmesin,duvarlar üstüne üstüne geliyo insanın,bugün evlilik yıldönümümüz çok mutluyum onun için
Günaydın canımşimdi nasılsın? atlattık mı tehlikeyi inşallah
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canımbebişinizle birlikte daha nice yıllara inşallah
sorma sorma bizimkisi de öyle zaten bana karşı çok ilgiliydidaha da ilgili oldu dün bacaklarıma masaj yapıyor bebişe anneyi fazla üzme diye konuşuyor onunla bu bizim ilk bebeğimiz 3 yıl bekleyişin sonunda geldi bebişimiz ben pko hastasıyım tedaviyi bıraktık minik meleğim bize sürpriz yaptı tüp bebek için araştırma yapıyorduk
cnm bende de pco vardı 4 senedir bende tedaviyi bıraktım hiç beklemediğim bi anda süpriz yaptı annesine babasınabiz şanslı olanlardanız şükürler olsun RABBİM E
deryacım çok ama çok geçmiş olsun.. bir daha yaşatmasın Rabbim...
bu arada kocanla ve gelecek olan bebeğinizle nice güzel, sağlıklı seneler dilerim ...
sağol canım Allah razı olsun:79::79::79:
artık tüp bebek için araştırmalara başlamıştım sürpriz bebiş oldu bebişim bizi çok mutlu etti ama hayatımızın anlamı değişti eşimle birbirimize zaten çok bağlıydık aşkımıza aşk kattı meleğim
cnm çok geçmiş olsun...
Güzel bi gün desene senin için kutlarım
Ayyyy aynen yaakocişim öyle romantik oldu ki sormayın gitsin maşallah bu aralar bebişimle bize serenatlar da yapıyo gitarıyla mest oluyoruz
Kıymetini ben bilirim, kimseler bilmese de
Gözlerinden anlarım bir MELEK var içinde...
Sen dünyanın en güzel kadınısın
Benim için sevgilim hayatın anlamısın...
Bu şarkıyı söylüyo hep bizeağlıyorum dinlerken her defasında
Allah ağzımızın tadını bozmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?