2011 Aralık Anneleri

Günaydın canım şimdi nasılsın? atlattık mı tehlikeyi inşallah

çok şükür canım,sonunda ayağa kalktım,Allah kimseyi yataklara düşürmesin,duvarlar üstüne üstüne geliyo insanın,bugün evlilik yıldönümümüz çok mutluyum onun için

Allah bir daha düşürmesin canım benim sağlıcakla bebeişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin dikkat et kendine bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun

çok şükür canım,sonunda ayağa kalktım,Allah kimseyi yataklara düşürmesin,duvarlar üstüne üstüne geliyo insanın,bugün evlilik yıldönümümüz çok mutluyum onun için

canım çok geçmiş olsun ben çok merak ettim seni ya iyi olduğuna da çok sevindim daha nice seneler inş
meleğimle benden hepinize günaydınnnnn

Günaydın canım şimdi nasılsın? atlattık mı tehlikeyi inşallah

canım tehlikeyi kanamam durunca,iğnelerde yapılınca kese yukarı çıktı,sonra 2 defa da kontrole gittim,10 gün sonra tekrar gidecem,bebiş iyi çok şükür ama haftasına göre biraz küçük,ilaçlar,enfeksiyon yormuş bebişi anlaşılan,10+4 de 9 haftalıktı ultrasona göre,artık iyileştiğime göre bu fark ta kapanır inş.

cnm bende de pco vardı 4 senedir bende tedaviyi bıraktım hiç beklemediğim bi anda süpriz yaptı annesine babasına biz şanslı olanlardanız şükürler olsun RABBİM E

deryacım çok ama çok geçmiş olsun.. bir daha yaşatmasın Rabbim...
bu arada kocanla ve gelecek olan bebeğinizle nice güzel, sağlıklı seneler dilerim ...

günaydın kızlar nasısınız?bizim bebiş yaramazlığa başaldı.bu hafta bulantılarım oluyo.sabahları.şimdiye kadar lmadı.artık olmaz derken.sabah akşam sadece kahvaltı yiyebiliyom

cnm bende de pco vardı 4 senedir bende tedaviyi bıraktım hiç beklemediğim bi anda süpriz yaptı annesine babasına biz şanslı olanlardanız şükürler olsun RABBİM E

artık tüp bebek için araştırmalara başlamıştım sürpriz bebiş oldu bebişim bizi çok mutlu etti ama hayatımızın anlamı değişti eşimle birbirimize zaten çok bağlıydık aşkımıza aşk kattı meleğim

Ayyyy aynen yaa kocişim öyle romantik oldu ki sormayın gitsin maşallah bu aralar bebişimle bize serenatlar da yapıyo gitarıyla mest oluyoruz

Kıymetini ben bilirim, kimseler bilmese de
Gözlerinden anlarım bir MELEK var içinde...
Sen dünyanın en güzel kadınısın
Benim için sevgilim hayatın anlamısın...

Bu şarkıyı söylüyo hep bize ağlıyorum dinlerken her defasında
Allah ağzımızın tadını bozmasın inşallah

Son düzenleme:

maşallah maşallah:79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…