Günaydınnnn Aralıkkk ayının en tatlışşşş en güzel Anneleriiiiii....
Sana da günaydın şekerimhoşgeldin
yine midem kötü... çok affederseiniz çıkartıyorum ama sadece safra... şu ara dönem bir geçse...
günaydınlarr annişler hayırlı haftalarr nasılsınız bakalımm.
deryacım cok gecmiş olsun canım..
kızlaaar günaydın. ben de sabah çıkarma idmanını yaptım. fazla safraları attımşimdi iyiyim. hayret ki mide bulantım allah nazardan saklasın sabahtan beri olmadı. cuma sabah da insallah annecim geliyo biraz yalvardım da gel diye o da dayanamadı geliyo. valla annemim geleceğini öğrendiğimden beri kendimi çok daha iyi hissediyorum psikolojik mi ne hava çok güzel burda çok güzel bir hafta yaw
kızlaaar günaydın. ben de sabah çıkarma idmanını yaptım. fazla safraları attımşimdi iyiyim. hayret ki mide bulantım allah nazardan saklasın sabahtan beri olmadı. cuma sabah da insallah annecim geliyo biraz yalvardım da gel diye o da dayanamadı geliyo. valla annemim geleceğini öğrendiğimden beri kendimi çok daha iyi hissediyorum psikolojik mi ne hava çok güzel burda çok güzel bir hafta yaw
evet yaa artık havalar düzeldi yaz moduna girdik sanırım ondan herkez pek mutlu..günaydınnn canımmm herkes bugün güzel başladı sanırım güne iyiyiz yani sen nasılsınn bakalımmm
gunaydın hepınızeeeeee
nasılsınız ben kasım anneleırnde de takılıyordum ama artık tamamen aralık annesıne geldım
ama kasım sonu dogar gıbı de gelıyor hayırlısı ..
evet yaa artık havalar düzeldi yaz moduna girdik sanırım ondan herkez pek mutlu..
iyi olmanızada ayrıca sevndim bende kendi adıma iyiyim cok şükür..
günaydın canım hoşgeldinn...
ben kendi adıma iyiyim havalar cok güzell içim acılıyor valla..
benimde doğum kasımın 3. haftası diyor dr. cünki benim tüp bebek sezaryan oluca için kasım sonu alırız dedi.
hayırlı sağlıklı gelsin kuzucuklar inş..
evet yaa artık havalar düzeldi yaz moduna girdik sanırım ondan herkez pek mutlu..
iyi olmanızada ayrıca sevndim bende kendi adıma iyiyim cok şükür..
evet yaaa gelsin artık yaz içimiz açılsın balkonlarda oturalımm 5çayı yapalım
Ben normal yapıciiiimm inşallah
bende normal ıstıyorum
evet yaaa gelsin artık yaz içimiz açılsın balkonlarda oturalımm 5çayı yapalım
Ayyyyy ben de yazın göbüşceğizim de güzelcecik şişer de tiril tiril hamiş elbiselerimle, terliklerimle sahilde yürüyüşler yaparız diye hayaller kuruyorum
ne güzel olur vallaa nerede oturuyorsun canım sen ne güzel gezecek bir sahil kenarınız varr Ankarada ne mümküüünnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?