2011 Aralık Anneleri

Sana da günaydın şekerim hoşgeldin

hoşbuldukkk canımmm ohh ohh bugün topik ne kalabalık maşallahh herkesde güne güzel ve enerjik başlamış sanırım maşallahhh minnaklarımızın annelerinee bende annemde kaldım dün kızlar cumartesi midem çok kötüydü ilk defa kustum :2::2: midem çıkacak gibi sanki nefes alamadım buguünde kahvaltımızı yaptık annişdeee evimize geldik iyiyim çok şükür sizler nasılsınız tatlışlarr

yine midem kötü... çok affederseiniz çıkartıyorum ama sadece safra... şu ara dönem bir geçse...

günaydınlarr annişler hayırlı haftalarr nasılsınız bakalımm.

deryacım cok gecmiş olsun canım..

kızlaaar günaydın. ben de sabah çıkarma idmanını yaptım. fazla safraları attım şimdi iyiyim. hayret ki mide bulantım allah nazardan saklasın sabahtan beri olmadı. cuma sabah da insallah annecim geliyo biraz yalvardım da gel diye o da dayanamadı geliyo. valla annemim geleceğini öğrendiğimden beri kendimi çok daha iyi hissediyorum psikolojik mi ne hava çok güzel burda çok güzel bir hafta yaw

gunaydın hepınızeeeeee

nasılsınız ben kasım anneleırnde de takılıyordum ama artık tamamen aralık annesıne geldım

ama kasım sonu dogar gıbı de gelıyor hayırlısı ..

günaydın canım hoşgeldinn..
hadi gözün aydın annecin geliyomuş ne güzel şimdi sana misler yemekler yapar besler ne güzel.
cünki ben kendi pişirdiğimi yiyemiyorum başkasınınki cok tatlı geliyor.

maşallahh maşallahh canım inşallah böyle devam eder anniş gelicek ya o sana fazlasıyla moral olur bende dün orda kaldım valla gayet rahattım ne bulantı ne birşey şimdi eve geldim mutfaga girmek istemiyorum kayınvaldem aradı 2.posta kahvaltıya gidicem sanırım evde kalmalktan iyidir birşey de yemem ama maksat evden kaçmak olsun

günaydınnn canımmm herkes bugün güzel başladı sanırım güne iyiyiz yani sen nasılsınn bakalımmm
evet yaa artık havalar düzeldi yaz moduna girdik sanırım ondan herkez pek mutlu..
iyi olmanızada ayrıca sevndim bende kendi adıma iyiyim cok şükür..

gunaydın hepınızeeeeee

nasılsınız ben kasım anneleırnde de takılıyordum ama artık tamamen aralık annesıne geldım

ama kasım sonu dogar gıbı de gelıyor hayırlısı ..

günaydın canım hoşgeldinn...

ben kendi adıma iyiyim havalar cok güzell içim acılıyor valla..

benimde doğum kasımın 3. haftası diyor dr. cünki benim tüp bebek sezaryan oluca için kasım sonu alırız dedi.

hayırlı sağlıklı gelsin kuzucuklar inş..

Ben normal yapıciiiimm inşallah

buraya yaz geldı resmen ya yazlıkları artık cıkarmak lazım üşeniyorum :)

bakalım ne zaman gelıcek kuzucuklar

sen mı ıstıyorsun sezaryanı doktor mu dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…