2011 Aralık Anneleri

oh bende carsamba gununu beklıyorum alısverıs ıcın

bı de yazlıklarımı cıkarmam laızm hangısı oluyor hangılerı olmuyor bakmm lazım

Benimkilerin hiçbiri olmuyor malesef çünkü geçen yaz 34 bedendim şimdi 36
Bu yaz bütün gardrobumu yenilemem gerekecek zaten artık doğumdan sonra da 34'e tekrar düşebileceğimi hiç sanmıyorum en iyi ihtimalle 36 olurum yine

hele şükür.nasılsınız bakalım.benim rahim içinde bazen ağrılarım oluyo.sizlerde de varmı.

evet bende de oluyo 2 gündür dün baya kadiköy caddebostan gezdim ordan oraya baya yürüdüm ondan mı oldu diye düşünüyodum sabah doktorumu aradım bu haftalarda olur normal dedi sanki bıçak saplıyolar gibi oluyo bi anda :26::26:

benımde olmaz herhalde bende 34 ıdım yanarım yenı yenı kıyafetlerıme yanarım..

zaten kıslıkların hepsını verecegım

malum dıger kısa dogumdan cıkmıs oalcagım 34-36 bedenlerın hıcbırı olmaz

dolap temızlenecek yenılenecek hep..

selam verdim kimse almamış bende küstüm işte hıhh hıhh

selam cnım gormemısım nasılsın

iyiym canım.bi kaç gündür sabah bulantılarım başladı.

merhaba yasmin..hoşgeldin..
merhaba canım.gerçek adım derya siz istediğiniz gibi çağırabilirsiniz.

bende cumartesi pazara gittim.benimde oldu.ondandı galiba.saol cevabın için

bende beklerım kızlar

hem Alanya 'ya hem İzmir'e

Ohhhhh ne güzel. Sen hangisinde yaşıyorsun?

Bende aynısını yapacağım cnm. 3 hazirana çağırmıştı 27 nisan'da. ben dayanamıyıp başka doktora gidicem önümüzde hafta. Çünkü önümüzdeki hafta 12. hafta içinde olacağım. Meraktan delirmeden gideyim.

oh bende carsamba gununu beklıyorum alısverıs ıcın

bı de yazlıklarımı cıkarmam laızm hangısı oluyor hangılerı olmuyor bakmm lazım

İyice hava ısınsın yazlık hamiş kıyafetleri alacağım bende hala almadım havaların ısınmasını bekliyorum.

kızlar size birşey sorucam ama utanıyorum....:26:

kabızlık var bende ..ıkınmak zorunda kaldım biraz..şimdi de endişeleniyorum ya bişey olduysa diye...çok korkuyorum..
canım utanacak ne var.. sen onu birde bana sor.. geçen hafta gittiğimde dr ultrasonda kesede bozukluk var demişti dr. meğerse gazdan dolayı yamulmuş kese.. o kadar bakı var düşün.. bir hafta boyunca pilav yemedim... zeytinyağlı pırasa, taze havuç,elma sabahları 3-4 kayısı, erikk ama çok abartmadan iyi geliyor... aklında bulunsun..
ben de aynı durumdayım..sabahları mutlaka taze sıkılmış portakal suyu içiyorum..bulantıya iyi geliyor..akşam da portakal yiyorum..ama o kadar lifli şeyler tüketmeme rağmen kabızlık sorunum da var...:26:
canım birde portakal gaz yapar onu unutma istersen çok tüketme yada bir süre ara ver. portakal yerine eğer dokunmuyorsa kivi ye aynı c vitamini onda da var..

Kızlar benim ders bitmek üzere çıkmam lazım artık hepinize hoş sohbetler diliyorum, öpüldünüz mucu mucuuuuuuuuuuuuuu

kızlar bu arada c tesi dr gittim.. bebişim geçen haftaya göre 0.70 cm büyümüş.. şimdi 2.70 olmuş.. elini oynattı inanamadım... çok şükür allahıma....

Hoşgeldin canım, iyiyiz sen nasılsın?

hoş geldinn iyiyiz biz sen nasılsın ???

iyi olmaya calisiyorum
kizlsr benim gibi aranizda bisey yiyemeyen varmi hicbisey yemek istemiyorum sadece uyumak istiyorum ama oglusumdan dolayi uyuyamiorumda ve ilaclari icdigimde midem bulaniyorrrrrrr benden boyle ya sizlerde ne var ne yokkkkkkkk
2 test yaptiracaksiniz degilmi kizlarrrrrr

ben yaptırcam canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…