oh bende carsamba gununu beklıyorum alısverıs ıcın
bı de yazlıklarımı cıkarmam laızm hangısı oluyor hangılerı olmuyor bakmm lazım
selam verdim kimse almamış bende küstüm işte hıhh hıhh
selammmm
hele şükür.nasılsınız bakalım.benim rahim içinde bazen ağrılarım oluyo.sizlerde de varmı.
Benimkilerin hiçbiri olmuyor malesefçünkü geçen yaz 34 bedendim şimdi 36
Bu yaz bütün gardrobumu yenilemem gerekecekzaten artık doğumdan sonra da 34'e tekrar düşebileceğimi hiç sanmıyorum en iyi ihtimalle 36 olurum yine
hele şükür.nasılsınız bakalım.benim rahim içinde bazen ağrılarım oluyo.sizlerde de varmı.
selam kizlar nasilsinizzzzzzzz
selam kizlar nasilsinizzzzzzzz
iyiym canım.bi kaç gündür sabah bulantılarım başladı.benımde olmaz herhalde bende 34 ıdım yanarım yenı yenı kıyafetlerıme yanarım..
zaten kıslıkların hepsını verecegım
malum dıger kısa dogumdan cıkmıs oalcagım 34-36 bedenlerın hıcbırı olmaz
dolap temızlenecek yenılenecek hep..
selam cnım gormemısım nasılsın
merhaba canım.gerçek adım derya siz istediğiniz gibi çağırabilirsiniz.merhaba yasmin..hoşgeldin..
evet bende de oluyo 2 gündür dün baya kadiköy caddebostan gezdim ordan oraya baya yürüdüm ondan mı oldu diye düşünüyodum sabah doktorumu aradım bu haftalarda olur normal dedi sanki bıçak saplıyolar gibi oluyo bi anda :26::26:
bende beklerım kızlar
hem Alanya 'ya hem İzmir'e
günaydın kızlar....
dayanamadım bişey yaptım..
dr.um 10 hazirana kadar gelmene gerek yok demişti..taa 2 mayısta..bense meraktan çatlıyorum..baktım herkes 2-3 haftada bi kontrole gidiyo..yada bikaç dr.u var..ben de çarşamba günü için eski dr.umdan randevu aldım..iyi yaptım kötü mü..
oh bende carsamba gununu beklıyorum alısverıs ıcın
bı de yazlıklarımı cıkarmam laızm hangısı oluyor hangılerı olmuyor bakmm lazım
canım utanacak ne var.. sen onu birde bana sor.. geçen hafta gittiğimde dr ultrasonda kesede bozukluk var demişti dr. meğerse gazdan dolayı yamulmuş kese.. o kadar bakı var düşün.. bir hafta boyunca pilav yemedim... zeytinyağlı pırasa, taze havuç,elma sabahları 3-4 kayısı, erikk ama çok abartmadan iyi geliyor... aklında bulunsun..kızlar size birşey sorucam ama utanıyorum....:26:
kabızlık var bende ..ıkınmak zorunda kaldım biraz..şimdi de endişeleniyorum ya bişey olduysa diye...çok korkuyorum..
canım birde portakal gaz yapar onu unutma istersen çok tüketme yada bir süre ara ver. portakal yerine eğer dokunmuyorsa kivi ye aynı c vitamini onda da var..ben de aynı durumdayım..sabahları mutlaka taze sıkılmış portakal suyu içiyorum..bulantıya iyi geliyor..akşam da portakal yiyorum..ama o kadar lifli şeyler tüketmeme rağmen kabızlık sorunum da var...:26:
Hoşgeldin canım, iyiyiz sen nasılsın?
hoş geldinn iyiyiz biz sen nasılsın ???
iyi olmaya calisiyorum
kizlsr benim gibi aranizda bisey yiyemeyen varmi hicbisey yemek istemiyorum sadece uyumak istiyorum ama oglusumdan dolayi uyuyamiorumda ve ilaclari icdigimde midem bulaniyorrrrrrr benden boyle ya sizlerde ne var ne yokkkkkkkk
2 test yaptiracaksiniz degilmi kizlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?