2011 Aralık Anneleri

cnm insan istiyor ama alma.. 9 aylık bir dönem için çok masrafa gerek yok bence... sonrası için alırıs dolabımıza... 1-2 tane adam gibi bişimiz olsun gerisini hallederiz.. sıkma canını..

etrafına sor.. doğuran varsa onlar ne yapmışlar.. genelde hamile eşyaları , bebek beşikleri sepetleri arkadaşlar arasında döner varsa tanıdığın bir sor cnm...

bu arada bazı terziler pantolanları eteklerin beline likralı kumaş koyarak hamile kıyafetine çevirebilio.. o kumaşı bulabilirseniz çok güzel olur...

yok bende o kadar cok para vermem herhalde

ooo onun yerıne bebegıme bırseyler alırım sonra da yemedım yedırdım gıymedım gıydırdım derım

kızlar defacto ya da bakabilirsiniz.. hem ekonomik fiyatlar hem güzel şeyler var... ben beli lastikli iki pantol aldım.. 2 tunik gömlek aldım.. şimdi gözüm elbiselerde:)

c&a ya da bakın.. orasıda ekonomik..

ben bakıcam bu carsamba heryere yazda geldı ..

kızlar defacto ya da bakabilirsiniz.. hem ekonomik fiyatlar hem güzel şeyler var... ben beli lastikli iki pantol aldım.. 2 tunik gömlek aldım.. şimdi gözüm elbiselerde:)

c&a ya da bakın.. orasıda ekonomik..

aa defaktoda hamile için varmı kıyafetler.... bakayımm bende bilmiyordum..... aklınıza gelen ve ucuz olan yerler varsa söyleyin..
güzel hamile olalım değilmi....

aa defaktoda hamile için varmı kıyafetler.... bakayımm bende bilmiyordum..... aklınıza gelen ve ucuz olan yerler varsa söyleyin..

hamile kıyafeti olarak bakmadım ben.. 2 tane beli lastikli pantol buldum onları aldım... bir de büyük beden tunik gömlekler aldım.. hamile kıyafeiti diye kasınca pahaloya geçio:) büyük beden alcan azıcık.. ama çok güzel 1- 2 hamile elbbisesi almak lazım.. en çokta kışınm .. içine giy boğazlıyı renk renk bitsin.. :)

hımmmm iyi fikir......
çevremde hamile arkadaşalrım pek yok.. görümcemler var ama.. çıplak gezerim yinede onlardan birşey almam... Allah korusun...

Ebru Giyimin ürünleri çok güzel..sitesine bi bakın derim..çok yerde şubesi var..şubesi olmayan yerde yaşıyosanız netten de sipariş verilebiliyo..

Son düzenleme:
kızlarr mrb bende 9 haftalık hamileyim benim biraz sıkıntılı geçti 2 ayım tedaviyle oldu bebeğim...allaha binlerce şükür herşeyy çok iyii...bu dönemde tecrübelerimizi birbirimizle paylaşmak dileğiyle sağlıklı bebekler alalım kucağımıza inşallah...

Allah hepimizin meleklerini korusun...aralık ta kucaklarımız dolsun inşallah..

Herkese sevgiler selamlar. güzel günler hepimizin olsun hergün mutlu güzel haberlerle dolsun.

kızlar bu arada c tesi dr gittim.. bebişim geçen haftaya göre 0.70 cm büyümüş.. şimdi 2.70 olmuş.. elini oynattı inanamadım... çok şükür allahıma....

Çok sevindim cnm. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.

Bana ne test yapacaklarsa yapsınlar. Nasıl olsa Rabbimin dediği olur. O yüzden hepsini yaptıracağım.

Cnm eylül düğünü için acele etme bence. Kilonu bilemezsin.Ayakların şişecekmi bilemzsin. Düğüne az zaman kala alırsın bence.

Cnm parasından değilde 3-5 ay giyeceğim şeye o kadar vermem. Eminim daha uygunu vardır.

Katılıyorum bu sene çok berbat kreasyonu var lcw'nın. Sevmedim açıkçası.

:) cnm okadar çok alam bence. Çünkü doğumdan sonra da emzirme sütyenleri alacaksın ve 2 yıl sonra hiçbirini kullanamayacaksın. Zaten emzirdikten sonra daha da küçülüyorlarmış.

Nihallacım bildiğim kadarıyla sen esenyurt tarafında oturuyordun değil mi cnm. Hadımköy tarafında de facto2nun fabrika satış mağazası var. Çok uygun fiyatlarla çok çeşit var. Yalnız de factonun hamile kreasyonu yoktur. Ancak elbise, tişört gibi şeyler alabilirsin cnm.

Kızlar bu gün çok sevinçliyim bebeğimin kalp atışlarını gördüm ve 7+6 olmuş baştan beri adet günlerimle arada çok fark vardı biraz olsun fark kapanır belki

buselı yok dugun ıcın acele etmem zaten

eylul 5te dugun eylulde baksam hemen begenır alırım zaten..

pantolonu begendım bende ama burada var mı bılmıyorum yoksa da netten elbıse alısverısı yapmıyorum ..

bı kere yaptım da boyumun ölcusunu aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…