- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
ay güzel şeyelr bulsam keşke aynı olsun ne olur.. sonuçta herkeste farklı duracak... ama gebe ye baktım pantalon 99 tl hadi bir tane aldım ama 2-3 alamam..
ayyy ben çok cimri oldum sanırım....
ama çok güzel şeyelr var hepsini almak istiyor canım..
ay güzel şeyelr bulsam keşke aynı olsun ne olur.. sonuçta herkeste farklı duracak... ama gebe ye baktım pantalon 99 tl hadi bir tane aldım ama 2-3 alamam..
ayyy ben çok cimri oldum sanırım....
ama çok güzel şeyelr var hepsini almak istiyor canım..
kızlar defacto ya da bakabilirsiniz.. hem ekonomik fiyatlar hem güzel şeyler var... ben beli lastikli iki pantol aldım.. 2 tunik gömlek aldım.. şimdi gözüm elbiselerde:)
c&a ya da bakın.. orasıda ekonomik..
kızlar defacto ya da bakabilirsiniz.. hem ekonomik fiyatlar hem güzel şeyler var... ben beli lastikli iki pantol aldım.. 2 tunik gömlek aldım.. şimdi gözüm elbiselerde:)
c&a ya da bakın.. orasıda ekonomik..
aa defaktoda hamile için varmı kıyafetler.... bakayımm bende bilmiyordum..... aklınıza gelen ve ucuz olan yerler varsa söyleyin..
güzel hamile olalım değilmi....
hımmmm iyi fikir......cnm insan istiyor ama alma.. 9 aylık bir dönem için çok masrafa gerek yok bence... sonrası için alırıs dolabımıza... 1-2 tane adam gibi bişimiz olsun gerisini hallederiz.. sıkma canını..
etrafına sor.. doğuran varsa onlar ne yapmışlar.. genelde hamile eşyaları , bebek beşikleri sepetleri arkadaşlar arasında döner varsa tanıdığın bir sor cnm...
bu arada bazı terziler pantolanları eteklerin beline likralı kumaş koyarak hamile kıyafetine çevirebilio.. o kumaşı bulabilirseniz çok güzel olur...
hımmmm iyi fikir......
çevremde hamile arkadaşalrım pek yok.. görümcemler var ama.. çıplak gezerim yinede onlardan birşey almam... Allah korusun...
kızlarr mrb bende 9 haftalık hamileyim benim biraz sıkıntılı geçti 2 ayım tedaviyle oldu bebeğim... allaha binlerce şükür herşeyy çok iyii...bu dönemde tecrübelerimizi birbirimizle paylaşmak dileğiyle sağlıklı bebekler alalım kucağımıza inşallah...
kızlar bu arada c tesi dr gittim.. bebişim geçen haftaya göre 0.70 cm büyümüş.. şimdi 2.70 olmuş.. elini oynattı inanamadım... çok şükür allahıma....
iyi olmaya calisiyorum
kizlsr benim gibi aranizda bisey yiyemeyen varmi hicbisey yemek istemiyorum sadece uyumak istiyorum ama oglusumdan dolayi uyuyamiorumda ve ilaclari icdigimde midem bulaniyorrrrrrr benden boyle ya sizlerde ne var ne yokkkkkkkk
2 test yaptiracaksiniz degilmi kizlarrrrrr
ben Izmır deyım cnım
hava burada ısındı bol bol elbıse alıcam bende
yazın rahat edecegım tek sey o..
ayrıca eylulde kardesımın dugunu var ne ypaıcam bılmıyorum elbıse almam lazım ayakkabı topuklu ıle ınsallah rahat eederım bakalım..
geçen ineternetten kıyafet fiyatlarına baktımmm pantalonlar 100 den başlıyor... elbiseler 80 den.... offf yandımm valla güzel güzel elbiseler almak istiyorum bende ama fiyatları çok göründü gözüme:26::26::26:
yok ben zaten hamıle elbısesı almayacagım
gogus altı bol ve bı beden buyuk bır elbıse ısımı gorur benım
dıgerlerı cok pahalı ama bulundugum yerde
lcw nın outlet magazası var o kadar ucuzkı hersey ..oradan aldım bı kac sey zaten
yıne oradan alırım.
ohh zayıfsann ne güzell.. ben 66 kg yum ve göğüslerim normalde büyüktü şimdi tahmin edemezsin... hani yaza kadar sanırım bir benden büyük kar etmeyecek bana
lcw ye baktım önceden ne güzel şeyelr oluyordu hamile için ben hamile kaldım koleksiyonları kötüleşti.. kısmetime bak
en sevindiğimde o zaten,küçücüktü 75-80,şimdi 85 bile olmuyo,zamanında kayınvalidem almıştı,bi tane var 85,ierde büyür diye almıştı,içimden o kadar kızmıştım,ama 80 bile bol,85 i napcam diye,şimdi onu giyiyom,kendimi iyi hissedersem gidip 1-2 tane 85,belki bi tane de 90 alırım
aa defaktoda hamile için varmı kıyafetler.... bakayımm bende bilmiyordum..... aklınıza gelen ve ucuz olan yerler varsa söyleyin..
güzel hamile olalım değilmi....
Deryacım nasılsın?? görüşemiyoruz bitürlü dnk gelemedik canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?